"Een geweldig mooie keuken."

Angelique
St. Willebrord
09-12-2021

“Een geweldig mooie keuken.”

Vanaf het eerste moment dat ik in de showroom bij Nigel aan tafel zat had ik er al een goed gevoel over.😊 Hij heeft echt de tijd voor me genomen, verschillende opties voor me berekend en denkt goed mee over oplossingen. Ook mijn last minute aanpassingen werkte hij rustig met me uit tot ik 100% tevreden was met de keuken.

De keuken is geplaatst midden in de zomer en tijdens corona, zoals met bijna alles in mijn verbouwing waren ook hier wat problemen met leveringen, maar dit werd altijd zo goed en snel mogelijk opgelost, een mailtje of belletje was al genoeg.

Inmiddels geniet ik (en iedereen die toevallig langs komt rond etenstijd ;-)) van een geweldig mooie keuken! Het is echt mijn favoriete plekje in huis geworden. Tnx Nigel!

Bron: Qasa

Beste Angelique, goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe keuken en de weg daarnaartoe. De foto spreekt voor zich... prachtig! Fijn dat het je favoriete plekje is geworden, het ziet er ook erg gezellig uit. Zo te horen ben je al lekker aan het kokkerellen, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.