Klantervaringen I-KOOK Veendam

Bedrijventerrein Transportweg
Transportweg 10
9645 KX Veendam

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 244 ervaringen
  • 21 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Benjamin en Mariska
Veendam
18-01-2024

“Ontzettend blij!”

Hierbij wat foto’s van onze fantastische keuken!!! We zijn er echt ontzettend blij mee en alles heeft goed uitgepakt als geheel!

Wat een fantastisch eindresultaat van jullie keuken, het is zeker een mooi geheel geworden! De witte fronten in combinatie met het stenen blad is een prachtige combinatie. De zwarte kraan en spoelbak, samen met de zwarte keukenapparatuur maakt het helemaal af! Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Veendam en veel geluk in jullie nieuwe keuken!

Bondrager
Veendam
18-01-2024

“Heel goed geholpen.”

We zijn heel tevreden over I-KOOK Veendam.We zijn heel goed geholpen door Henk Boven en Hayo Smit.De monteur Bert de Wit die we kregen om te monteren doet heel netjes zijn werk.Als we ooit weer een keuken moeten dan weten wij waar we weer heen gaan.

Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over I-KOOK Veendam. Het doet ons goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over het contact in de winkel én over de montage thuis. We wensen jullie veel plezier met de aankomende keuken en kijken ernaar uit om jullie van dienst te zijn in de toekomst.

Scheper
Veendam
09-11-2023

“Uitstekende service!”

Uitstekende service vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing.

Bron: Qasa

Mooi om te horen, geniet van jullie nieuwe keuken!

Rene
Sappemeer
26-07-2023

“Tweemaal een keuken besteld bij I-KOOK Veendam. Een echte aanrader.”

Binnen korte tijd tweemaal een keuken besteld bij I-KOOK Veendam. Zeer vriendelijk geholpen en top kwaliteit keukens. Een echte aanrader.

Leuk om jullie weer te mogen helpen bij I-KOOK Veendam. Geniet van de nieuwe keuken!

Debby
Zuidbroek
17-07-2023

“I-KOOK voelde voor mij direct goed.”

I-KOOK voelde voor mij direct goed. Rick Tammenga dacht creatief met mij mee en de prijs was direct duidelijk. De plaatsing door Ewout Vugteveen verliep ook uitstekend, een man die zichtbaar geniet van zijn werk en mooi werk heeft afgeleverd.

Bedankt voor je mooie review, Debby! Ik heb je graag geholpen met het ontwerp van de nieuwe keuken. Goed om te horen dat je er blij mee bent.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Suzanne & Jeroen
Veendam
13-06-2023

“Duidelijk en zeer vriendelijk geholpen.”

Duidelijk en zeer vriendelijk geholpen door Hayo. Samen opties bekeken en fijn geadviseerd.

Bron: Qasa

Heel veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Klazina Wollinga
Veendam
16-05-2023

“Rick wist nog bijna alles van ons gesprek 3 jaar geleden.”

We zijn bij diverse winkels geweest, maar bij I-KOOK hadden we een goed gevoel. We hebben 3 jaar geleden een oriënterend gesprek gehad en door omstandigheden na 3 jaar weer heen voor een definitieve keuze. Rick wist nog bijna alles van onze eerste keuze.
Uiteindelijk met goed advies een keuken uitgezocht. Er werd goed meegedacht. Levering en montage ging super snel. Monteur Ewout heeft met zijn kunde de keuken mooi geplaatst. Wij zijn super blij en raden iedereen I-KOOK aan.

Leuk jullie weer te zien na 3 jaar! Geniet van de prachtige keuken!

Derk
Finsterwolde
26-04-2023

“We zijn zeer tevreden over het vakkundige personeel.”

We wilden eigenlijk alleen nieuwe fronten, maar na goed advies toch maar een compleet nieuwe keuken gekocht voor een eerlijke prijs. Dit is inmiddels onze derde keuken bij I-KOOK. We zijn zeer tevreden over het vakkundige personeel. Ik heb de keuken zelf geplaatst en kon voor advies altijd bellen als ik er zelf niet uitkwam. Het resultaat mag er wezen.

Beste Derk, gaaf dat we je al drie keer mochten helpen met een keuken. Goed om te horen dat je deze keer weer net zo tevreden was. En wat heb je de keuken netjes geplaatst! Super!

Erika Knollema
Veendam
12-04-2023

“Prima geholpen en een mooie keuken uitgezocht.”

Wij zijn zeer te spreken over I-KOOK Veendam. Vriendelijke mensen, hebben verstand van zaken, luisteren naar je wensen en denken mee. Kortom, prima geholpen en een mooie keuken uitgezocht.

Bedankt voor de mooie review, Erika! Het was leuk je op weg te helpen naar de nieuwe keuken. Geniet ervan!

Familie Van der Veen
Veendam
29-03-2023

De keuken bevalt zeer goed. Alles is compleet en tiptop in orde!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.