uit 22 klantervaringen
Veendam
"De keuken is hart van het huis, daarom zijn de details hierin belangrijk om voor dit gevoel te zorgen. Tijdens het klantgesprek creëer ik graag het wow-effect door mijn originele ideeën. Een keuken samenstellen is een reis vol details en aandacht voor de klant is hierbij van belang. Luisteren is creëren."
Familie Stoop
Uithuizen
09-10-2021

“Trotse eigenaars van een prachtige keuken.”

Wij zijn de trotse eigenaars van deze prachtige keuken gekocht bij I-KOOK Veendam. Alle wensen die we hadden voor een praktische, strakke en betonlook keuken zijn door keukencoach Rick Tammenga vervuld. We zullen zeker onze vrienden en kennissen aanmoedigen om een keuken te kopen bij I-KOOK.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het is zeker een keuken om trots op te zijn, het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie heel veel (kook) plezier met jullie nieuwe aanwinst en natuurlijk een hoop lekkere gerechten... 😊

M.G.G. Dijkstra
Groningen
09-09-2021

“Goed geholpen door Rick Tammenga.”

Zeer tevreden en goed geholpen door Rick Tammenga. Ondanks coronatijd een heel mooie keuken gekregen en alle afspraken zijn op tijd en goed nagekomen.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. Geniet ervan!

Klaassens
Veendam
30-07-2021

“Vriendelijke personeel.”

Goed geholpen bij het uit kiezen van een keuken die bij onze woning past en vriendelijk personeel.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo tevreden bent! Geniet ervan!

Familie Holman
Veendam
21-07-2021

“Alweer een goede ervaring bij I-KOOK Veendam”

Voor de 2e keer zijn we bij I-KOOK in Veendam geweest voor een keuken, aangezien we hier een goede ervaring hebben gehad.

We hadden al een mooie keuken gezien in de showroom die we graag wilden. Rick Tammenga heeft ons super geholpen om het naar onze wensen aan te passen. Rick had alle tijd, begreep ons goed en had goeie ideeën.

Inmiddels hebben we de keuken een aantal maanden in gebruik. En we zijn er onwijs blij mee!

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en het vertrouwen, leuk dat we jullie weer mochten helpen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken!

A.W. Loer
Winschoten
27-06-2021

“Ook na aankoop prettig begeleid.”

Een prettige verkoper, met kennis van zaken.
Bij I-KOOK had men alle tijd voor ons en werden we na aankoop prettig begeleid.

De keuken werd volgens afspraak geleverd en er ontbrak niets aan.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en fijn dat jullie alles zo fijn hebben ervaren. Nogmaals wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

A.W. van Loer
Windschoten
02-06-2021

“Kennis van zaken.”

Een prettige verkoper, met kennis van zaken.
Bij I-KOOK had men alle tijd voor ons en werden we na aankoop prettig begeleid.

De keuken werd volgens afspraak geleverd en er ontbrak niets aan.

Toppie .

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Dhr. Keur
Veendam
02-05-2021

“Alles loopt perfect.”

Het plaatsen is goed verlopen, alles loopt perfect.
We zijn tevreden ,veel schoner en veel netter.
Alleen we kunnen alles af en toe niet weer vinden.

En we moeten even wennen aan de kookplaat ,als je de deksel van de pan haalt en er valt een druppel op de plaat, valt hij gelijk uit en krijg je hem slecht weer op gang.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent! Wat vervelend van de kookplaat, ik zal contact met je opnemen, zodat we dit kunnen oplossen. Dit is waarschijnlijk een overkookbeveiliging.

Johan & Ellie Schuiling
Veendam
14-04-2021

“Wij bevelen I-KOOK van harte aan!”

I-KOOK was de eerste zaak waar we een afspraak maakten voor een ontwerp van onze droom keuken.
We waren zo tevreden dat we bij de tweede afspraak groen licht gaven.

Een aantal maanden later is de keuken geïnstalleerd en wij zijn zo blij!
Wij bevelen I-KOOK van harte aan!

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie aanbeveling, fijn dat jullie zo blij zijn! De keuken is werkelijk prachtig.... een echte droomkeuken. Geniet ervan.

F. de Roos
Groningen
07-04-2021

“Dankzij de ideeën van adviseur Rick is het eindresultaat absoluut mooier.”

Hartstikke blij met mijn nieuwe keuken van I-KOOK! Toen ik naar de locatie in Veendam toe ging, had ik van tevoren al een beetje een idee wat ik wilde, maar dankzij de ideeën van adviseur Rick is het eindresultaat absoluut mooier en passender geworden.
De communicatie daarna liep verder soepel en als ik een vraag had werd deze altijd snel beantwoord.
Erg netjes vond ik het ook dat – toen bleek dat bepaalde apparatuur niet meer geleverd kon worden door de fabrikant – ik zonder extra kosten vervangende apparatuur aangeboden kreeg van betere kwaliteit en dat er bovendien nog mooier uitziet ook.

Kortom, een aanrader!

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor je review en de complimenten, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die perfect past in je woning. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe.

Mevr. Kasto
Veendam
03-03-2021

“Wij genieten nu van een prachtige keuken.”

Toen we op zoek waren naar een betaalbare en op maat gemaakte keuken, zagen we op de website van I-KOOK in Veendam verschillende mooie ontwerpen van kleine tot grotere keukens. Genoeg om een betaalbare keuken uit te kiezen. We werden daardoor geïnspireerd om van onze oude kleine keuken een nieuwe versie te laten ontwerpen. We hadden al onze eigen ideeën en samen met de specialist, Rick Tammenga, gingen we aan de slag met de uitwerking van het ontwerp. Van begin tot eind denkt Rick met ons mee.

Na het eerste ontwerp waren we toch later van gedachten veranderd en een andere ontwerp laten maken met wat aanpassingen. Dat was geen probleem voor Rick en na 3 maanden wachten kregen we onze nieuwe kleine keuken, maar wel praktischer met meer opbergruimte. Rick was klantvriendelijk, meedenkend, kundig, geduldig en betrouwbaar. En de keuken is met heel veel vakmanschap geplaatst.

Alles was goed ingepland en ook volgens afspraak afgeleverd. Wij genieten nu van een prachtige keuken. I-KOOK is echt een aanrader als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van jullie ervaring en de complimenten. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die is voorzien van alle gemakken en waar de ruimte optimaal is benut. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Familie Schuiling
Veendam
18-12-2020

“Zeer vakkundig.”

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK Veendam. Samen met de keukencoach een prachtige keuken samengesteld. Er was erg veel ruimte voor ons eigen ontwerp.
De plaatsing is zeer vakkundig gedaan.

Familie Kleefman
Delfzijl
10-12-2020

“Gevoel voor styling.”

Super tevreden met onze nieuwe keuken. Rick Tammenga heeft veel gevoel voor styling en heeft dit prachtig samengesteld in onze keuken.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Ik ben blij dat jullie zo te spreken zijn over jullie keuken. Ondanks de kleinere ruimte is het een geweldige en ruime keuken geworden. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe.

E. Sander
Slochteren
10-12-2020

 “Super goed geholpen en goede service.”

Heel erg blij dat we onze nieuwe keuken bij jullie hebben gekocht.

Rick Tammenga
Keukencoach

Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Familie Schuiling
Veendam
03-12-2020

“Vakkundig.”

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK Veendam. Samen met de keukencoach een prachtige keuken samengesteld. Er was erg veel ruimte voor ons eigen ontwerp.
De plaatsing is zeer vakkundig gedaan.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Het was supergezellig en ik heb jullie met veel plezier geholpen, geniet van jullie keuken!

Van den Hoek
Meeden
15-11-2020

“Goed werk.”

Keuken zelf geplaatst, keuken bijbehorende materialen goed en compleet. Maatvoering keuken prima, goed werk!

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor je review! Ik heb jullie met veel plezier en gezelligheid geholpen. De keuken is prachtig geworden!

Yvonne
Nieuwolda
15-11-2020

“Geweldige service en plaatsing van de keuken.”

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor je review! Fijn dat we de keuken zo snel konden leveren. Veel kookplezier toegewenst!

Johanna Steenge
Annerveenschekanaal
14-07-2020

“Alles volgens afspraak geleverd.”

Een nieuwe keuken gekocht bij I-KOOK in Veendam Heel fijn geholpen door Rick Tammenga ,goed advies en alles volgens afspraak geleverd. Keurig gemonteerd .
We zijn heel blij met onze keuken.

Rick Tammenga
Keukencoach

Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen! We hebben samen een prachtige keuken neergezet, geniet ervan!

Kim Steenkist
Groningen
14-07-2020

“Hij nam de tijd voor ons en dacht goed mee in waar wij gelukkig van zouden worden.”

We kwamen bij I-KOOK door de vele positieve recensies op internet.

We wisten ongeveer wat we wilden: een zwarte, stoere keuken met genoeg ruimte. Onze coach Rick voelde onze smaak ontzettend goed aan en maakte ons wegwijs in de wereld van apparatuur, werkbladen, opstellingen en kleuren! Hij nam de tijd voor ons en dacht goed mee in waar wij gelukkig van zouden worden.

De installateur Bert werkte zeer snel en kundig, we merkten soms amper dat hij er was! Ook hij nam de tijd voor onze vragen en kwam ook met suggesties.

Door de corona hadden we wat vertraging, maar het resultaat mag er zeker wezen! We zijn ontzettend blij met onze keuken, superbedankt!

Rick Tammenga
Keukencoach

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Ondanks deze aparte tijd hebben wij samen toch een prachtige keuken neergezet. Door de juiste kleurcombinaties heeft de keuken een stoere uitstraling en past die perfect in jullie woning! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Familie Jasper
Muntedam
19-06-2020

“We zijn erg in onze nopjes met de nieuwe keuken!”

H. v.d Veen
Winschoten
09-06-2020

“Deskundig advies.”

Kort geleden onze nieuwe keuken opgeleverd. Superblij mee en perfect geplaatst. Dank aan Rick Tammenga voor zijn deskundig advies.

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en voor de complimenten! Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Mollema
Delfzijl
15-05-2020

“Het bedrijf gaf ons zoveel vertrouwen dat we ook niet verder hebben gezocht.”

In december 2019 gingen we op zoek naar een keukenbedrijf. We kwamen terecht bij i-KOOK Veendam. Het bedrijf gaf ons zoveel vertrouwen dat we ook niet verder hebben gezocht.
De nieuwe keuken is in april 2020 geplaatst. Mede door onze coach Rick Tammenga die het project heel prettig en kundig heeft begeleid, en de vakmanschap van de keukenmonteur Jan Dekkers is de keuken een pronkstuk geworden!
We zijn er erg blij mee!

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Ik heb met veel plezier aan dit mooie project gewerkt! Het eindresultaat mag er zeker zijn, schitterend!

Henny Bos
De Kiel
06-05-2020

“Geweldig ! Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

Wij zijn super tevreden over de keuken en hoe we zijn behandeld door I-KOOK.
Geweldig! Dit heb ik nog nooit meegemaakt

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij de realisatie van deze prachtige zwarte keuken! Nogmaals wens ik jullie veel plezier toe!

H van de Veen
Windschoten
05-03-2020

“Deskundig advies.”

Gisteren onze nieuwe keuken opgeleverd. Super blij mee en perfect geplaatst.
Dank aan Rick Tammenga voor zijn deskundig advies

Rick Tammenga
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en complimenten! Nogmaals veel plezier met jullie keuken!

"De keuken is hart van het huis, daarom zijn de details hierin belangrijk om voor dit gevoel te zorgen. Tijdens het klantgesprek creëer ik graag het wow-effect door mijn originele ideeën. Een keuken samenstellen is een reis vol details en aandacht voor de klant is hierbij van belang. Luisteren is creëren."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.