Tilburg

Bosscheweg 255-01
5013 AB Tilburg

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-20:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Tilburg

I-KOOK Tilburg biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Tilburg!

De mooiste keuken van Tilburg

Je hebt jarenlang in dezelfde keuken gekookt, maar eigenlijk altijd gehoopt dat je eens wat anders in je keuken kon doen? Neem dan voor jouw droom keuken in Tilburg eens een kijkje bij I-KOOK. Hier vind je een bijzonder aanbod aan keukens, keukenkastjes, aanrechtbladen, apparaten en accessoires. Onze keukens in Tilburg bekijken en daar de beste onderdelen uit selecteren doe je met behulp van jouw eigen keukencoach. Die staat voor je klaar om je bij elke stap in het proces bij de hand te nemen. Hij of zij luistert naar jouw wensen en zorgt ervoor dat jij aan het einde van het proces precies die keuken hebt waar je altijd van het gedroomd.

De beste keukenwinkels van Tilburg

Tussen de andere keukenwinkels van Tilburg neemt I-KOOK een unieke positie in. Onze keukencoaches komen in actie wanneer jij ze nodig hebt. Op zoek naar een bepaalde kleur voor de deurtjes van je keuken? Een bepaald materiaal voor het keukenblad? Of een bepaald apparaat dat standaard niet in een keuken zit? Jouw keukencoach gaat aan de slag om voor jou alle gewenste onderdelen bij elkaar te zoeken. Zo weet jij zeker dat je straks de keuken hebt waar je altijd al van hebt gedroomd.

Op zoek naar keukenzaken in Tilburg

Als je bij de andere keukenzaken in Tilburg niks hebt kunnen vinden, kom dan gewoon eens een kijkje bij ons nemen. We maken een mooi ontwerp voor je, dat helemaal op jouw persoonlijke wensen is afgestemd. Je hebt bij ons te maken met mensen met veel kennis en ervaring op het gebied van keukens. Onze keukencoaches gaan ook elk jaar in training om zo helemaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van keukens.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
André Steenvoorden

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.