Klantervaringen I-KOOK Almere

Omgeving Woonboulevard Almere
Papiermolenweg 22
1333 DG Almere

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 66 ervaringen
  • 8 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Angela Nollen
Almere
25-01-2024

“Een prachtige keuken!”

Wij hebben een mooie keuken laten plaatsen door I-KOOK Almere! Wat wij positief hebben ervaren met I-KOOK is dat ze vanaf dag 1 tot de laatste dag van oplevering altijd meteen hebben gereageerd. Ook na het tekenen van de offerte blijven ze met je mee denken als er aanpassingen nodig zijn en als er problemen ontstaan tijdens de montage. De communicatie tussen klant, monteur, verkoper, planner is allemaal heel goed op elkaar afgestemd. Bij ons waren er wat obstakels te nemen maar die werden dan ook door de goede communicatie allemaal opgelost. I-KOOK Almere loopt dus ook niet weg bij problemen maar is een zeer betrouwbare keukenleverancier. Tristan de Ruiter heeft ons heel goed begeleid in het hele proces en ook Leon Schulp reageerde altijd meteen. Ben van Roshum van I-KOOK heeft ook meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Monteur Davey is ook een aanrader en vakman. Mooie samenwerking van iedereen. Wij hebben een prachtige keuken zie foto!

Bron: Qasa

Dankjewel voor de complimenten! Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik hoop dat jullie lang van jullie keuken kunnen genieten.

Erika van der Hoef
Almere
02-01-2024

“Erg blij met de nieuwe keuken!”

Wij hebben onlangs onze keuken gekocht bij I-KOOK Almere en zijn daarbij heel goed geholpen door Tristan de Ruiter. We wilden graag een kookeiland maar hadden beperkt ruimte. Samen zijn we er toch uitgekomen en staat er bij ons een prachtige keuken met kookeiland. De door Tristan gemaakte tekeningen van de ruimte benaderen heel goed de situatie zoals deze nu is geworden. Wij zijn er erg blij mee!

Bron: Qasa

Beste Erika, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met de aankoop van je keuken bij I-KOOK Almere. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van jullie wensen, vooral met betrekking tot het kookeiland in beperkte ruimte. We waarderen het vertrouwen en zijn verheugd dat je erg blij bent met het eindresultaat. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Fam van Groot
Almere
22-12-2023

“Zeer goed geholpen.”

Zeer goed geholpen door Tristan op locatie Almere. Hij is erg kundig, behulpzaam, en denkt in oplossingen. De bestelling en het leveren aan huis gingen heel stipt en geheel volgens afspraak. Prijs en kwaliteit verhouding is ook ruim voldoende. Wij blijven ook in de toekomst zeker klant.

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van de positieve ervaring over I-KOOK Almere. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is voor mij fijn om te weten dat de bestelling en de levering aan huis volgens afspraak zijn verlopen. Ik ben ook blij dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Het is een prachtige moderne keuken geworden, niet alleen stijlvol en tijdloos maar ook heel functioneel met veel opbergruimte. Ik waardeer de loyaliteit als klant en kijk ernaar uit om jullie ook in de toekomst van dienst te zijn. Dank je wel voor het vertrouwen in I-KOOK Almere en geniet van de nieuwe keuken!

Fam P.B. de Zwart
Almere
19-12-2023

“Meer dan tevreden.”

Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken besloten wij ons te laten informeren bij I-KOOK vestiging Almere. Bij ons eerste bezoek werden wij enthousiast te woord gestaan door Leon. De eerste indruk gaf ons direct een goed gevoel, dus het besluit om terug te komen was snel gemaakt. Tristan de Ruiter heeft vervolgens ruim de tijd voor ons genomen om samen een plan te maken om de ruimte in de keuken zo efficiënt mogelijk te benutten. Wij lieten de keuken monteren door een zelf gekozen aannemer, hij kon door omstandigheden de keuken niet helemaal afwerken. Daarop regelde Tristan dat een monteur van I-KOOK de keuken verder zou afmonteren. Arne heeft vervolgens niet alleen de keuken keurig afgemonteerd, maar ook enkele missers van onze eigen aannemer hersteld. Communicatie, afspraken nakomen en nazorg is net zo belangrijk als hulp bij het ontwerpen van een keuken. Over dit alles zijn wij meer dan tevreden.

Bron: Qasa

Dankjewel voor je positieve review. Bij I-KOOK Almere vinden we afspraken nakomen en nazorg even belangrijk als het keukenontwerp. Het doet ons genoegen dat je meer dan tevreden bent over het hele proces. De moderne keuken met betonlook is prachtig geworden, een hele functionele keuken met veel opberg- en werkruimte. Ook de keuken achterwand is heel mooi en stijlvol. Veel geluk in jullie nieuwe I-KOOK keuken!

Edwin en Astrid Man
Almere
09-11-2023

“Wij zijn superblij met de indeling.”

Dit is onze tweede keuken en wederom bij Tristan geweest. Tristan durft uit te spreken als hij geen goed gevoel heeft bij de indeling van de keuken, onze indeling bleek achteraf helemaal niet praktisch te zijn. Tristan wilde de ruimte voor de keuken zelf bekijken en kwam daarvoor langs. Er volgde een 2e bezoek bij Tristan in de showroom om de nieuwe indeling die Tristan had bedacht te bespreken. Er werd weer de tijd genomen en alles werd tot in de puntjes besproken. We waren blij verrast met de nieuwe indeling. De ruimte is beter benut en vooral veel praktischer. Er werd rekening gehouden met mijn wens voor een koffiehoek en deze is nog beter geworden. Tristan is goed bereikbaar per mail, reageert snel dit geldt ook voor telefonisch contact. Wij zijn heel blij dat we weer naar Tristan zijn gegaan en zouden dit zo weer doen. Dankjewel Tristan voor je eerlijkheid en je geduld. Wij zijn superblij met de indeling die ons heeft verrast na jouw aanpassing.

Ik heb jullie weer met veel plezier geadviseerd. Fijn dat de indeling die ik voorstelde naar wens was. Jullie hebben een prachtige keuken uitgekozen. Geniet van de koffiehoek!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Denise Veen
Almere
09-11-2023

“Een prachtige keuken!”

Super goed geholpen door Tristan de Ruiter in Almere. Goede service, snel schakelen en het allerbelangrijkste: ik heb een prachtige keuken! Raad dan ook iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen.

Bron: Qasa

Bedankt voor de positieve review. Fijn dat je een goede ervaring hebt, geniet van de nieuwe keuken!

Erik & Bianca Douma
Almere
07-08-2023

“Puur genieten van onze mooie keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Almere een hele mooie U-keuken besteld bij Tristan de Ruiter. Ik ben vrij kritisch maar ik ben van begin tot eind super tevreden hoe ik daar geholpen ben. Tristan heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, en een prachtige keuken voor ons in 3D gemaakt. Uiteraard kwamen er tijdens het proces meerdere wijzigingen van onze kant. Tristan reageert super snel op de mail en past heel snel de wijzigingen door. Dat snelle handelen van hem heeft ons doen besluiten de keuken bij I-KOOK Almere te bestellen. Netjes op de afgesproken tijd geleverd en ook volledig. En als ik dan toch een minpuntje moet noemen dan was dat, dat de smetplinten te kort waren. Maar ook dit is uiterst professioneel opgepakt en binnen 4 weken hadden we de juiste maat erop zitten. Voor nu is puur genieten van onze mooie keuken. Tristan ik zeg het niet gauw maar jij bent onze held in deze reis geweest. Dank voor al je hulp en geduld en de prachtige keuken.

Bron: Qasa

Wauw, ik word enorm blij van deze review! Wat een complimenten. Bedankt voor het vertrouwen in mij en I-KOOK. Ik heb jullie heel graag geholpen met deze prachtige keuken!

William van Sutphen
Almere
26-07-2023

“Bij vragen gingen zij direct opzoek naar een antwoord.”

Verkoper Tristan de Ruiter en Leon Schulp. Altijd vriendelijk en correct. Bij vragen direct opzoek naar een antwoord. En bij vergissingen van mijn kant, gelijk een oplossing aanbieden.

Bron: Qasa

We hebben je graag geholpen, William. De keuken staat er mooi bij, geniet ervan!

Tania van Diest
Almere
13-06-2023

“Ook als we vragen hebben tijdens het monteren staat het personeel van I-KOOK voor ons klaar.”

We hebben een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn uiterst tevreden. Tristan heeft goed naar onze wensen geluisterd en ons goed geholpen met het uitzoeken van alle onderdelen van de keuken. Vervolgens bij het ophalen van de keuken super veel hulp gehad aan de adviezen van Leon. Ook als we vragen hebben tijdens het monteren van de keuken staat het personeel van I-KOOK goed te hulp. Mijn schoonvader die de keuken voor ons in elkaar zet, is super tevreden met de duidelijkheid van de instructies en hoe compleet de keuken wordt geleverd.

Bron: Qasa

Blij dat jullie zo tevreden zijn over onze service. We helpen graag waar we kunnen! Succes met de montage en ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Frans en Ellen Bakker
Lelystad
24-05-2023

“Wij hebben ervaren dat I-KOOK altijd positief naar oplossingen zoekt.”

De keuken die we hebben uitgezocht is sneller geleverd dan aanvankelijk verwacht. In de voorbereiding op de keukenmontage hebben we zelf de oude keuken en een muur verwijderd. Een loodgieter/elektricien kwam de aansluitingen ver- en aanleggen. Zonder leidingtekening. Miscommunicatie tussen I-KOOK en de monteur. Kan gebeuren. Hoofdzaak is dat de boel keurig is aangelegd.

Een monteur van een apart bedrijf kwam de keuken monteren. Dat is keurig verlopen, en waar tijdens het transport een kastje, een lade en een plint waren beschadigd werden die keurig vervangen en later gemonteerd.

Wij hebben ervaren dat I-KOOK (met name Leon Schulp) altijd positief naar oplossingen voor mogelijke problemen zoekt en die ook snel oplost. De knoppen van de kookplaat bleken te scheuren, Leon gaat er achteraan en zorgt voor nieuwe knoppen. Klasse!

Fijn dat onze service jullie zo goed is bevallen. Ik heb jullie graag geholpen. Geniet van de mooie keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.