uit 18 klantervaringen
Utrecht
"Met ruim 20 jaar ervaring bij diverse andere keukenzaken zit ik nu helemaal op mijn plek bij I-KOOK. Iedere klant is anders en heeft ook andere wensen. Ik sta voor u klaar om u een FAN te maken van I-KOOK."
Menno en Bianca
07-06-2024

“Fijne samenwerking”

Begin dit jaar stapte wij bij I-KOOK binnen met het idee om wat ideeën op te doen. Na wat te hebben rond gelopen kwam Ben ons vragen of hij ergens mee kon helpen. Wij vertelde dat we opzoek waren naar een nieuwe keuken maar nog geen flauw idee hadden van wat en hoe we het wilden. We raakten aan de praat, hadden wat kleuren bekeken en maakte een afspraak voor een paar dagen later.

Bij aankomst van de afspraak werden we hartelijk ontvangen door Ben. Ondertussen hadden we al een klein beetje een idee van wat we wilden met de nieuwe keuken. Ben dacht goed mee met onze ideeën. Hij vroeg ook regelmatig maar waarom wil je dit of waarom dat. Samen met Ben hebben wij een mooie keuken ontworpen. Bij vragen of twijfels Ben staat altijd voor je klaar. Zelfs toen wij op het allerlaatste moment nog een wijziging wilde. Ben heeft er voor gezorgd dat dit mogelijk werd. Binnenkort hopen wij de keuken te ontvangen en kunnen niet wachten. Wij zijn Ben dankbaar voor de fijne samenwerking en de adviezen die hij ons heeft gegeven. Een echte topper!!

Ben van Roshum
Keukencoach

Wat gaaf om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad bij I-KOOK! Het was echt super om samen met jullie aan de slag te gaan en jullie ideeën te vertalen naar een prachtig keukenontwerp. Ik ben blij dat ik kon helpen, zelfs tot het allerlaatste moment met wijzigingen. Bedankt voor jullie vertrouwen en laat vooral weten wat jullie van het eindresultaat vinden!

Koos Hintzen
24-05-2024

“Relaxter dan dit wordt het niet!”

Als je op zoek bent naar een vriendelijke adviseur met veel kennis van zaken en een goed gevoel voor humor, dan ben je bij Ben van I-KOOK aan het juiste adres! Mijn vriendin en ik hebben onlangs met veel plezier onze eerste keuken bij hem gekocht. Gaandeweg het proces kwamen we erachter dat we niet van standaardkeukens houden en Ben heeft ons goed begeleid in het samenstellen van onze ideale keuken. Daarbij heeft hij naar al onze wensen geluisterd en ook rekening gehouden met ons budget. Ben heeft ruim de tijd genomen om ons te adviseren en op geen enkel moment hadden we het idee dat hij enige vorm van druk heeft uitgeoefend. Ook niet toen we toch een ander werkblad wilden hebben of dat we toch iets langer de tijd wilden nemen om de perfecte tegel uit te zoeken. En met behulp van de fijne 3D-ontwerpsoftware hebben wij een supergoed beeld gekregen van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien. Relaxter dan dit wordt het niet! Onwijs bedankt en we kijken er enorm naar uit om te gaan koken in ons nieuwe favoriete plekje in huis.

Bron: Qasa

Ben van Roshum
Keukencoach

Wat een prachtige review! Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Het doet ons goed om te weten dat we jullie hebben kunnen helpen met jullie ideale keuken. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Fam. van Soelen
24-05-2024

“Wij raden iedereen aan”

Afgelopen week nieuwe keuken besteld, niet impulsief, maar wel onverwacht bij I-KOOK, we waren veel te vroeg voor een andere keukenzaak waar afspraak mee was en “maar” even naar binnen bij onbekende I-KOOK, aan tafel bij verkoper Ben ging het gesprek als vanzelf, heel prettig, niet gemaakt, hij kon ons bieden wat onze wensen waren en dat zonder te pushen of ongemakkelijk situatie, dus koop was snel gedaan, verkoper Ben blij maar vooral wij blij, andere winkelafspraak gauw afgezegd:-), nu afwachten op vervolg, levering augustus.
Wij raden iedereen aan loop zeker bij I-KOOK naar binnen!

Bron: Qasa

Ben van Roshum
Keukencoach

Wat leuk dat jullie op die manier toch bij ons terecht zijn gekomen! We staan altijd klaar voor jullie wanneer er verder nog vragen zijn. In augustus kunnen jullie heerlijk koken in de nieuwe prachtige keuken!

Familie Govers
15-03-2024

“Zeer prettig ervaren!”

Onze gesprekken met keukencoach Ben van Roshum hebben we – ook al hebben we het Ben niet gemakkelijk gemaakt met onze wensen- als zeer prettig en heel gezellig ervaren.
We wilden een maatwerk keuken met laatste snufjes op het gebied van de keukenapparatuur. De ruimte in onze keuken was beperkt maar toch is het eindresultaat een kwaliteitskeuken met veel kastruimte en met een kookeiland rondom een koof. En dat is het resultaat van een gezamenlijk ontwerpproces waarbij we ons op geen enkel moment ‘opgejaagd’ hebben gevoeld en Ben met ons heeft meegedacht en geadviseerd. Het was leuk dat ook Ben, toen we na enkele gesprekken alles zo’n beetje in beeld hadden, zelf ook plezier had in het eindresultaat. Kenmerkend voor de service is het feit dat de keuken op advies van de installateur en in overleg met i-kook in eerste instantie – kosteloos- met een voorlopig werkblad en spoelbak geïnstalleerd werd om daarna de definitieve afmetingen met zekerheid te kunnen vaststellen. Dit betekende uiteraard een vertraging in de installatie maar dit was het wachten waard! En daarbij zijn we door Ben en collega’s goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom: dank!

 

Ben van Roshum
Keukencoach

Wat geweldig om te horen dat jullie onze gesprekken als prettig hebben ervaren en tevreden zijn met het eindresultaat van jullie maatwerk keuken! Het was een uitdagend maar mooi proces om jullie wensen te realiseren binnen de beperkte ruimte. Bedankt voor jullie geduld tijdens het installatieproces, en ik ben blij dat het wachten het waard was. Ik hoop dat jullie nog vele jaren plezier zullen beleven aan jullie nieuwe keuken!

Angela Nollen
Almere
25-01-2024

“Een prachtige keuken!”

Wij hebben een mooie keuken laten plaatsen door I-KOOK Almere! Wat wij positief hebben ervaren met I-KOOK is dat ze vanaf dag 1 tot de laatste dag van oplevering altijd meteen hebben gereageerd. Ook na het tekenen van de offerte blijven ze met je mee denken als er aanpassingen nodig zijn en als er problemen ontstaan tijdens de montage. De communicatie tussen klant, monteur, verkoper, planner is allemaal heel goed op elkaar afgestemd. Bij ons waren er wat obstakels te nemen maar die werden dan ook door de goede communicatie allemaal opgelost. I-KOOK Almere loopt dus ook niet weg bij problemen maar is een zeer betrouwbare keukenleverancier. Tristan de Ruiter heeft ons heel goed begeleid in het hele proces en ook Leon Schulp reageerde altijd meteen. Ben van Roshum van I-KOOK heeft ook meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Monteur Davey is ook een aanrader en vakman. Mooie samenwerking van iedereen. Wij hebben een prachtige keuken zie foto!

Bron: Qasa

Ben van Roshum
Keukencoach

Dankjewel voor de complimenten! Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik hoop dat jullie lang van jullie keuken kunnen genieten.

Luc en Marieke
Utrecht
18-01-2024

“Geen gepush, geen vage stuntaktie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met alle geduld van de wereld.”

Na een tip van iemand gaan kijken bij I-KOOK Utrecht. Fijn geholpen door Ben, in de basis wisten we wat we wilden, links en rechts beetje aangepast. Met het geduld en ideeën van Ben een pracht keuken samengesteld. Geen gepush, geen vage stuntaktie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met alle geduld van de wereld. Nu in spanning afwachten tot medio maart.

Ben van Roshum
Keukencoach

Beste Luc en Marieke, dank voor jullie review. Het doet mij goed om te horen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad bij I-KOOK Utrecht. Hier doen we het voor. Ik kijk uit naar het eindresultaat van jullie prachtkeuken!

Wilco
Utrecht
20-12-2023

“Fijne ervaring door prettig gesprek!”

In augustus 2023 hadden we een prettig gesprek met Ben van Roshum en hij heeft ons goede adviezen gegeven! Door deze fijne ervaring besloten wij de keuken bij I-KOOK te kopen. Binnen een paar dagen kwam er al iemand de keuken bij ons thuis inmeten. Heel fijn dat het dezelfde installateur was die kwam inmeten, als die de keuken geplaatst heeft. 13 november is onze keuken geplaatst. Op de dag van bezorging van de spullen, was er aan het eind van de middag nog niemand. Na bellen bleek de bezorging een dag later te worden, was een miscommunicatie. Dat kan gebeuren. En toen werd de keuken bezorgd! Wat een prachtig materiaal, ontzettend mooi! Helaas was de achterwand in een verkeerde kleur geleverd, klopte er 1 kastje niet en waren er nog een paar kleine dingen wat niet goed was. Keuken is geweldig geplaatst door H.J. Boone! Alle lof over zijn vakwerk! Het ontbrekende materiaal werd meteen besteld door I-KOOK zodat voor de kerst de keuken volledig klaar zou zijn.

Jammer dat het nog even duurt, maar kan gebeuren. Al die weken niets meer gehoord, vandaag maar eens gaan bellen hoe het zit met het afmaken van de keuken. Als alles volgens plan verloopt en de materialen op tijd binnen zijn, moet de keuken 22 december dan toch echt helemaal klaar zijn! We zijn ontzettend blij met onze keuken, ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep. Verkoopgesprek en daarna het contact verliep goed, plaatsing was ontzettend goed. Alleen het contact daarna met I-KOOK toen er dingen niet goed waren en opgelost moesten worden verliep moeizamer. We gaan er van uit dat aan het eind van het jaar alles tip top eruit zal zien!

Ben van Roshum
Keukencoach

Beste Wilco, Hartelijk dank voor je positieve en uitgebreide feedback. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met keukencoach Ben van I-KOOK Utrecht. Spijtig genoeg zijn er een aantal zaken tijdens het proces niet soepel verlopen, zoals de miscommunicatie rondom de bezorging en enkele onvolkomenheden bij de levering. We waarderen je begrip en geduld in deze situatie en nemen je feedback ter harte. We kijken uit naar het eindresultaat en hopen dat jullie met de feestdagen van de nieuwe keuken kunnen genieten!

Sebastien
Utrecht
08-12-2023

“Ik zou zonder twijfel mijn toekomstige keuken weer bij I-KOOK bestellen.”

Afgelopen zomer zijn wij geholpen door Ben. We hadden eigenlijk al een andere keuken op het oog maar waren benieuwd wat I-KOOK te bieden had. We werden vriendelijk te woord gestaan en Ben heeft ons vervolgens geholpen met het design van onze nieuwe keuken. Daar waar wij de hoop op een Quooker en combi-oven hadden opgegeven, was dat bij I-KOOK mogelijk. Na het samenstellen van de keuken en bekijken van het materiaal en de machines hebben we een mooie deal kunnen maken waar we nog steeds erg blij mee zijn en vooral een heel goed gevoel over hebben. Gisteren is de keuken geïnstalleerd en het is een plaatje. We zijn er erg blij mee en ik zou zonder twijfel mijn toekomstige keuken weer bij I-KOOK bestellen. Dank aan Ben en Rachid!

Ben van Roshum
Keukencoach

Ik ben blij dat jullie de stap hebben genomen om onze showroom te bezoeken. Het is geweldig dat we jullie wensen, zoals de Quooker en combi-oven, hebben kunnen waarmaken. We waarderen je positieve woorden en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van de nieuwe keuken!

Luc en Marieke
Utrecht
08-12-2023

“Gewoon lekker normaal met al het geduld van de wereld!”

Na een tip van iemand gaan kijken bij I-KOOK Utrecht. Fijn geholpen door Ben, in de basis wisten we wat we wilden, links en rechts beetje aangepast. Met het geduld en de ideeën van Ben een pracht keuken samengesteld. Geen gepush, geen vage stuntactie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met al het geduld van de wereld. Nu in spanning afwachten tot medio maart.

 

Ben van Roshum
Keukencoach

Dank voor de positieve woorden over je ervaring. Geweldig dat ik heb bijgedragen aan het samenstellen van jullie droomkeuken. Bij I-KOOK Utrecht streven we ernaar om een prettige en relaxte winkelomgeving te bieden, zonder opdringerige verkooppraktijken. We kijken ernaar uit om jullie droomkeuken werkelijkheid te zien worden en we staan graag voor jullie klaar!

Pieter van Zeijst
Utrecht
23-11-2023

“Goede prijs en geduldige verkoper!”

We zijn bij een aantal keukenzaken langs geweest en geëindigd bij I-KOOK. Doorslaggevend waren het uiteindelijke ontwerp, de goede prijs en de geduldige verkoper Ben. Ben kon ons erg goed aanvoelen en drong ons niets op. Ook na de aankoop verloopt het contact soepel.

Ben van Roshum
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Mooi om te horen dat jullie geen enkele druk hebben ervaren tijdens onze gesprekken. Bedankt dat jullie voor I-KOOK hebben gekozen en ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Margreet en Eric
Utrecht
22-11-2023

“Goede ervaring!”

Na 23 jaar waren we toe aan een nieuwe keuken. Met alle nieuwe ontwikkelingen en keukentrends, sprak het principe ‘keukencoach’ ons erg aan. We kwamen uit op I-KOOK en maakten kennis met Ben van Roshum, een attente en zeer ervaren vakman in keukens. Met veel geduld heeft hij geluisterd naar al onze wensen en ons goed geadviseerd in wat we beter wel of niet konden doen. Ben kijkt door de bril van de klant, ziet wat de behoeftes zijn en zet je als klant centraal. Door zijn vriendelijke benadering, voel je je ook niet bezwaard een keer met een wijziging te komen. Na een aantal prettige afspraken, hebben we nu onze mooie keuken samengesteld. Deze wordt begin volgend jaar geleverd en geplaatst. We kunnen niet wachten.

Ben van Roshum
Keukencoach

Dankjewel voor de positieve woorden. Mooi om te horen dat I-KOOK jullie aansprak. We adviseren graag over de nieuwste ontwikkelingen en keukentrends. Ik heb jullie met veel plezier geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe keuken volgens de laatste trends. Het wordt een prachtige keuken, ik ben heel benieuwd!

Rebecca B
Utrecht
25-10-2023

Ontzettend leuk en vriendelijk geholpen!

Een aantal weken geleden langs I-KOOK Utrecht geweest om wat te oriënteren, onze 1e keuken komt ook bij I-KOOK vandaan dus waarom niet weer daar heen…. We zijn ontzettend leuk en vriendelijk geholpen door Ben. Hij wist eigenlijk al snel wat we wilde. Het was een fijn en leuk/gezellig gesprek! Het kijken werd gelijk kopen! En ook na de aankoop staat Ben voor ons klaar met vragen en/of wijzigingen. Heel erg bedankt voor de goede hulp, we kunnen niet wachten tot de keuken onze kant op komt! Groeten Rebecca

Bron: Qasa

Ben van Roshum
Keukencoach

Erg leuk dat jullie voor de tweede keer bij I-KOOK een keuken hebben gekocht! Bedankt voor de gezellige gesprekken en geniet van de nieuwe keuken!

Myhra Kleppe
Maarssen
22-09-2023

“Toen zei Ben: als je vannacht pijn in je buik ervan krijgt, bel mij dan morgen, dan kunnen we nog dingen aanpassen.”

Op zoek naar een nieuwe keuken in de keukenjungle kwam ik bij I-KOOK terecht. Uiteraard wist ik precies wat ik wilde, dus ik dacht dat is een afspraak van een uur en dan zijn we klaar. Toen ging ik in gesprek met Ben. Dat uurtje werden er 4. Ben nam alle tijd om de verschillen in kastjes, werkbladen, grepen, plinten, laders, etc. uit te leggen. Buiten dat Ben zeer deskundig is, denkt hij met je mee en zegt ook gewoon; dat moet je niet doen, uiteraard met de nodige onderbouwing. Heerlijk rechtdoorzee en vooral ook gezellig.

De winkel van I-KOOK ken ik inmiddels uit mijn hoofd, zo vaak zijn we van de ene naar de andere keuken gelopen, zodat Ben kon laten zien wat hij bedoelde. Uiteindelijk zijn we op een supermooi ontwerp uitgekomen, maar ja je koopt geen broodje kaas. Toen zei Ben: als je nou vannacht pijn in je buik ervan krijgt, bel mij dan morgen, dan kunnen we nog dingen aanpassen. En dat gebeurde: ik pijn in mijn buik, Ben gebeld en de aanpassing gedaan. Met een supergoed gevoel kijk ik uit naar de plaatsing van mijn keuken! Bedankt topper!

Ben van Roshum
Keukencoach

Bedankt Myhra, voor de leuke gesprekken die we hebben gehad en deze prachtige review. Ik word er helemaal blij van!

Gina
Maarssen
13-09-2023

“We werden geholpen met moeilijke keuzes.”

Zeer fijn gesprek gehad met een ervaren verkoper. Onze wensen werden gehoord en we werden goed geholpen met moeilijke keuzes. Uiteindelijk erg blij met de keuken voor een mooie prijs. Nu kunnen we niet wachten tot hij in november geleverd wordt. 🙂

Ben van Roshum
Keukencoach

Beste Gina, bedankt voor je positieve woorden. Fijn om te horen dat je blij de deur uitliep bij I-KOOK Utrecht. Nog even wachten en dan kunnen jullie genieten van de nieuwe keuken!

Iwona en Rob van Rooijen
Utrecht
31-08-2023

“Ben laat ook zien waarom hij bepaalde adviezen geeft.”

Ben neemt alle tijd om je goed voor te lichten. Hij is prettig in de omgang, luistert goed en komt met goede tips en slimme adviezen. We voelden geen enkele druk tot kopen en hij liet aan ons het initiatief voor het vervolggesprek. Ben laat ook zien waarom hij bepaalde adviezen geeft en je merkt dat hij erg deskundig is. We hebben een heel goed gevoel overgehouden en zijn erg enthousiast over het resultaat. We kunnen niet wachten tot de keuken geleverd wordt. Top adviseur!

Ben van Roshum
Keukencoach

Ik ben blij dat jullie een positieve ervaring bij mij hebben gehad. Ik breng de mensen aan mijn tafel altijd op de hoogte van alle mogelijkheden, en wat juist niet kan. Daardoor komen we samen tot het beste resultaat.

Marieke
Hilversum
18-08-2023

“Ben gaf me alle ruimte zodat ik rustig mijn keuze kon maken.”

Na een teleurstellende ervaring bij een andere keukenleverancier ben ik via mijn aannemer terechtgekomen bij I-KOOK Utrecht. En wát een (positief) verschil met de 1e ervaring was dát! Ben had alle tijd en ruimte voor me om de verschillen in materiaal uit te leggen, keuzes voor te leggen en hij heeft heel fijn meegedacht. Je merkt dat Ben veel ervaring heeft en weet waar hij over praat. Bovendien is Ben no-nonsens. Geen gladde verkooppraatjes, maar een omgeving waarin ik rustig mijn keuze kon maken en daarbij ook nog een offerte waar ik een stuk gelukkiger van werd dan de offerte van de eerste leverancier. Tot slot is duidelijk uitgelegd welke stappen gezet zouden worden voorafgaand aan de levering, tijdens de levering en na levering, plaatsing en oplevering. Super prettig. Zo wil je geholpen worden als je een keuken koopt.

Ben van Roshum
Keukencoach

Beste Marieke, het geeft me een goed gevoel om te lezen dat je onze gesprekken als prettig hebt ervaren. Een keuken kopen is al lastig genoeg en de juiste adviezen en service kunnen daarin het verschil maken! Ik heb graag met je meegedacht en wens je veel plezier van de nieuwe keuken.

Elizabeth
Utrecht
26-07-2023

“Onze supermooie droomkeuken gekocht bij I-KOOK.”

Vandaag onze supermooie droomkeuken gekocht bij I-KOOK. Met zijn vele jaren ervaring in de branche heeft Ben ons zeer goed kunnen adviseren.

Ben van Roshum
Keukencoach

Fijne woorden! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review.

Ferry Rademaker
Almere
11-05-2023

“Alle wensen zijn werkelijkheid geworden.”

Keuken moet nog geplaatst worden, maar zo goed, vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel in Almere. Alle wensen zijn werkelijkheid geworden, binnen het budget. Dat was bij anderen niet mogelijk.

Ben van Roshum
Keukencoach

Bedankt voor het leuke gesprek, Ferry. Nog even wachten en dan kun je gaan genieten van de nieuwe keuken!

"Met ruim 20 jaar ervaring bij diverse andere keukenzaken zit ik nu helemaal op mijn plek bij I-KOOK. Iedere klant is anders en heeft ook andere wensen. Ik sta voor u klaar om u een FAN te maken van I-KOOK."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.