fbpx
  • Home
  • I-KOOK blog
  • Keuken werkblad natuursteen tips voor een luxe keuken uitstraling!

Keuken werkblad natuursteen tips voor een luxe keuken uitstraling!

INSPIRATIE
4 min leestijd

Wat een luxe en klasse krijgt een keuken met een natuursteen werkblad! De mooiste kleuren en meest bijzondere motieven komen rechtstreeks uit de natuur. De volgende keuken werkblad natuursteen tips maken het kiezen van een (echt) natuursteen keukenblad een stuk makkelijker én leuker! Ik laat je ook natuursteen werkblad keuken prijzen zien, zodat je enig idee hebt van de kosten. Lees je mee?

Heb je al enig idee hoe je keukenopstelling eruit komt te zien, maar weet je (nog) niet welke kleur aanrechtblad erbij past? Je kunt in de I-KOOK keukenplanner eenvoudig je eigen keuken ontwerpen. Test uitgebreid het één na de andere keuken werkblad natuursteen of natuursteen look-a-like aanrechtblad. Start de I-KOOK keukenplanner hier! Wil je meer weten over natuursteen werkblad keuken prijzen? Je kunt een keukencoach altijd om advies vragen!

Jouw natuursteen keuken werkblad zie je nergens anders!

Composiet marmer keuken werkblad met koperen spoelbak en kranen
Foto: Composiet marmer keuken werkblad met koperen spoelbak en kranen

Wat maakt een keukenblad van natuursteen zo bijzonder?

Van jouw gebruikte stuk natuursteen bestaat er geen tweede! Zo uniek is jouw werkblad. De keuze uit de stijlvolle kleuren en prachtige motieven is zo divers dat er voor iedere keukenstijl prachtige bladen zijn. De lichte wit, beige en bruin tinten geven je moderne keuken een zachte uitstraling. Met een donker of zwart natuursteen keukenblad krijgt je design en industriële keuken een robuust randje.

Bij natuursteen heb je keuze uit verschillende randdiktes en bladdiktes. Kijk maar wat jij het mooiste vindt!

Doordat het blad een natuurproduct is waar er maar één van is, krijgt jouw keuken werkblad natuursteen nooit precies hetzelfde patroon als dat je in de winkel hebt gezien. Mijn klanten kunnen om die reden voor een composiet keukenblad kiezen, waar de kleuren en prints met natuursteen look van vastliggen.

Plaatsing van zwart granieten keuken werkblad en vensterbank door keukenmonteur René
Foto: Plaatsing van zwart granieten keuken werkblad en vensterbank door keukenmonteur René

Op bovenstaande foto legt de keukenmonteur de laatste hand aan het gepolijst granieten keuken werkblad met vensterbank. De laatste naadjes worden zorgvuldig gekit. In de mat zwarte design keuken maakt het gepolijste natuurstenen blad het luxe plaatje af. Het keukenblok lijkt zo meer op een chique dressoir. Een gezoet blad met een fijne structuur glimt minder en geeft de keuken een rustig beeld.

Wit granieten keuken werkblad Evora Granite Bangalore White
Foto: Wit granieten keuken werkblad Evora Granite Bangalore White

Natuursteen werkblad keuken prijzen

Wat kost een natuursteen keukenblad? Dit is een belangrijke vraag, want gaat een echt keuken werkblad natuursteen wel in je budget passen?

Een granieten werkblad van 200 cm met standaard bewerkingen (prijsgroep 2) kost +/- € 910,-.

Naast het natuursteen als materiaal, zijn in de bovenstaande natuursteen werkblad keuken prijzen de kosten voor de verschillende standaard afwerkingen al meegerekend.

Bewerking Graniet werkblad
Kraan uitsparing € 17,50
Kookplaat uitsparing € 140,00
Randafwerking zichtbare zijdes x m2 € 75,00
Onderhoud set € 65,00
Verpakking € 45,00

 

Iets wat je niet zou verwachten is dat de natuursteen werkblad keuken prijzen van graniet en composiet (93% natuursteen quartz) haast hetzelfde zijn. Bij een kunststof keukenblad met een natuursteen decor liggen de kosten veel lager. Een goed gelijkend graniet of marmerlook kunststof aanrechtblad is dan ook het goedkoopste alternatief voor echt natuursteen.

Granieten keukenblad Evora Granite Impala zwart
Foto: Granieten keukenblad Evora Granite Impala zwart

Welke keuken werkblad natuursteen kleur krijgt jouw droomkeuken?

Een stuk puur natuur in de keuken maakt jouw keuken speciaal en niet alleen voor jou! Om de perfecte natuursteen keukenblad kleur en het patroon uit te kiezen, kom je zeker kijken en voelen in de I-KOOK winkel. Een keukencoach is een echte vakman die samen met jou, jouw droomkeuken samengesteld met het mooiste werkblad. Dit alles altijd binnen je budget met duidelijke natuursteen werkblad keuken prijzen. Maak nu een afspraak voor een betrouwbaar advies met een keukencoach in je buurt!

 

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.