• Home
  • I-KOOK blog
  • Keuken werkblad natuursteen tips voor een luxe keuken uitstraling!

Keuken werkblad natuursteen tips voor een luxe keuken uitstraling!

INSPIRATIE
5 min leestijd

Wat een luxe en klasse heeft een keuken werkblad natuursteen! De mooiste kleuren en structuren voor je keukenblad komen rechtstreeks uit de natuur. De volgende keuken werkblad natuursteen tips maken het kiezen van een (echt) natuursteen keukenblad een stuk makkelijker én leuker! Ik laat je ook zien hoe de natuursteen werkblad keuken prijzen worden samengesteld, zodat je enig idee hebt van de natuursteen werkblad kosten. Lees je mee?

Weet je hoe jouw favoriete keukenopstelling eruit ziet, maar (nog) niet welke kleur aanrechtblad erbij past? In de I-KOOK keukenplanner ontwerp je eenvoudig je eigen keuken. Test uitgebreid het één na de andere keuken werkblad natuursteen of natuursteen look-a-like aanrechtblad. Start de I-KOOK keukenplanner hier! Wil je meer weten over natuursteen werkblad keuken prijzen? Vraag een betrouwbare I-KOOK keukencoach om advies!

Jouw keuken werkblad van natuursteen zie je nergens anders!

Zwarte granieten keuken werkblad + granieten smetplint-vensterbank
Foto: Zwarte granieten keuken werkblad + granieten smetplint-vensterbank

Wat maakt een keuken werkblad natuursteen zo bijzonder?

Van jouw stuk natuursteen bestaat er geen tweede! Zo uniek is jouw keuken werkblad natuursteen

De keuze uit de stijlvolle kleuren en prachtige motieven is zo divers dat er voor iedere keukenstijl prachtige natuursteen aanrechtbladen zijn. De lichte wit, beige en bruin tinten geven je moderne keuken een zachte uitstraling. Met een donker of zwart natuursteen keukenblad krijgt je design en industriële keuken een robuust randje.

Doordat het blad een natuurproduct is, krijgt jouw keuken werkblad natuursteen nooit precies hetzelfde patroon als dat je in de winkel hebt gezien. Mijn klanten kunnen om die reden voor een kunststof of composiet keukenblad kiezen, waarvan de kleuren en prints met natuursteen look vastliggen.

Plaatsing van zwart granieten keuken werkblad en vensterbank door keukenmonteur René
Foto: Plaatsing van zwart granieten keuken werkblad en vensterbank door keukenmonteur René

Keuken werkblad natuursteen rand- en bladafwerkingen 

Bij I-KOOK heb je fijn de keuze uit verschillende rand- en bladdiktes (aantal cm) voor je keuken werkblad natuursteen. Daarnaast kies je een afwerking voor de bovenkant en zijkant van het blad. Het meest gevraagd is een gepolijst en gezoet natuursteen blad. Kijk maar wat jij het mooiste vindt passen bij de stijl van je keuken!  

Op bovenstaande foto legt de keukenmonteur de laatste hand aan het gepolijst granieten keuken werkblad met vensterbank. De laatste naadjes worden zorgvuldig gekit. In de mat zwarte design keuken maakt het gepolijste natuurstenen blad het luxe plaatje af. Het keukenblok lijkt zo meer op een chique dressoir. Een gezoet blad met een fijne structuur glimt minder en geeft de keuken een rustig beeld.


TIP: Eenvoudig natuursteen aanrechtbladen testen in je keuken thuis!

Een keukenblad uitzoeken is niet moeilijk met de handige Dekker werkbladen app MyDekker!

In de MyDekker app test je zeer eenvoudig Dekker werkbladen kleuren op je bestaande aanrechtblad. Wil je weten hoe je verschillende kleuren aanrechtbladen kunt laten zien in jouw keuken, dat lees je hier!


Wit granieten keuken werkblad Evora Granite Bangalore White)
Foto: Wit granieten keuken werkblad Evora Granite Bangalore White

Natuursteen werkblad keuken prijzen

Wat kost een natuursteen keukenblad? Dit is een belangrijke vraag, want gaat een echt keuken werkblad natuursteen wel in je budget passen? Een I-KOOK keukencoach is heel transparant over natuursteen werkblad keuken prijzen. 

Zo wordt de prijs van een natuursteen werkblad samengesteld:

Je kiest een natuursteen kleur (de bekendste is graniet) uit een bepaalde prijsgroep. Naast het natuursteen als materiaal, zijn in de natuursteen werkblad keuken prijzen de kosten voor de verschillende standaard afwerkingen al inbegrepen. Denk daarbij aan een kraanuitsparing, kookplaat uitsparing, randafwerking van de zichtbare zijdes x m2, een onderhoudset en verpakking. Er kunnen extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een stopcontact en/of zeeppomp uitsparing.

 

Composiet marmer keuken werkblad met koperen spoelbak en kranen
Foto: Composiet marmer keuken werkblad met koperen spoelbak en kranen

Iets wat je niet zou verwachten is dat de natuursteen werkblad keuken prijzen van graniet en composiet (93% natuursteen quartz) haast hetzelfde zijn. Een kunststof keukenblad met een natuursteen decor als TopCore is veel voordeliger. Een goed gelijkend graniet of marmerlook kunststof aanrechtblad is dan ook het goedkoopste alternatief voor echt natuursteen.

Duurzaamheid van een natuursteen keuken werkblad

Bij I-KOOK keukens staat duurzaamheid in de keuken voorop! Zo heb je van een keuken werkblad natuursteen vele jaren plezier, het natuursteen is 100% herbruikbaar en wordt op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd.

Naast een minder dik (toch steviger) graniet werkblad kun je ook kiezen voor een bijna niet van echt te onderscheiden composiet natuursteen aanrechtblad, gemaakt van vergruisd quartz. Een marmerlook werkblad van GreenGridz is een duurzaam kunststof keukenblad (verkrijgbaar in meer dan 100 prachtige kleuren) met dezelfde uitstraling voor een lagere prijs.

Granieten keukenblad Evora Granite Impala zwart
Foto: Granieten keukenblad Evora Granite Impala zwart

Welke keuken werkblad natuursteen kleur krijgt jouw droomkeuken?

Een stuk puur natuur, een keuken werkblad natuursteen maakt jouw keuken speciaal en niet alleen voor jou! 

Om de perfecte natuursteen keukenblad kleur uit te kiezen, kom je zeker kijken in een I-KOOK winkel in je buurt. Stel al je werkblad vragen en meer aan een ervaren keukencoach van I-KOOK.  Bespreek je wensen en stel met elkaar jouw droomkeuken met het mooiste werkblad samen. Dit alles altijd binnen je budget met duidelijke natuursteen werkblad keuken prijzen. Ben je benieuwd naar het natuursteen aanrechtblad van andere I-KOOK klanten? Bekijk hun ervaringen.

Maak nu een afspraak voor een betrouwbaar advies met een I-KOOK keukencoach!

 

 

 

 

 

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.