• Home
  • I-KOOK blog
  • Jouw perfecte keuken werkblad composiet in alle kleuren!

Jouw perfecte keuken werkblad composiet in alle kleuren!

Werkbladen
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Een keuken met composiet werkblad is een plaatje om te zien en een feest om op te ‘werken’:

  • Het hitte- en krasbestendige composiet aanrechtblad is makkelijk schoon te maken.
  • Het keuken werkblad composiet is er in vele bijzondere kleuren en luxe marmer, natuursteen en beton decors. Geen wonder dat het composieten aanrechtblad het meest geplaatste blad bij I-KOOK is. Het blad is een aanwinst in iedere keuken!

Voor de nodige composiet kleuren inspiratie ben je bij dit blog aan het juiste adres! Ontdek het zelf!

Heb je al enig idee hoe jouw keukenindeling eruit komt te zien en wil je kijken welke keuken werkblad composiet kleur het beste erbij past? In de I-KOOK keukenplanner ontwerp je eenvoudig je eigen keuken met alles erop en eraan! Een ervaren keukencoach helpt je natuurlijk ook heel graag met de keuze van het beste aanrechtblad voor jou!

In jouw luxe keuken met composiet werkblad is het plezierig koken én entertainen!

 Houten moderne keuken met grijs blauw composiet keukenblad, Silestone Cala Blue Sunlit Days
Foto: Houten moderne keuken met grijs blauw composiet keukenblad – Silestone Cala Blue Sunlit Days

Waarom kies je voor een keuken werkblad van composiet?

Op een aanrechtblad wordt de hele dag door gewerkt en zeker nu we meer dan ooit in de keuken zijn. Een keuken werkblad composiet is ideaal! Composiet bestaat uit hergebruikt steen quartz, hars en wat kleurstof. Naast z’n luxe uitstraling, is composiet een heel sterk en watervast materiaal dat zeer krasbestendig en flink hittebestendig is. Een keuken met composiet werkblad gaat heel lang mee en je hebt keuze uit heel veel kleuren!

Dé composiet werkblad kleuren voor jouw keuken!

Welke composiet kleur past het beste in jouw droomkeuken?

Witte design keuken met marmer composiet keukenblad en nis/zijpanelen, Silestone Calacatta Gold
Foto: Witte design keuken met marmer composiet keukenblad en nis/zijpanelen – Silestone Calacatta Gold

Natuursteen en marmerlook composiet

Een composiet werkblad marmerlook of van een andere natuursteen is bijna niet van echt te onderscheiden. Het stijlvolle aderpatroon is heel natuurlijk. Een groot voordeel is dat je in een keuken met composiet werkblad van te voren precies weet hoe deze ‘tekening’ eruit komt te zien. En composiet heeft minder onderhoud nodig dan echt natuursteen. Op bovenstaande foto worden verschillende marmerlook en steen tinten gepresenteerd met, op links, een luxe design keuken als resultaat.

Beton composiet keukenblad, Evora Quartz
Foto: Beton composiet keukenblad – Evora Quartz

Betonlook composiet

Een composiet aanrechtblad betonlook heeft de robuuste uitstraling van echt beton, maar veel minder kwetsbaar. Je kunt kiezen uit verschillende authentieke composiet betonlook kleuren en patronen. Van wit beton, meerdere tinten grijs tot zwart beton. Jouw favoriete keuken werkblad composiet zit er zeker tussen. Op bovenstaande foto is de keuken achterwand gelijk meegenomen. Je betonlook keuken met composiet werkblad krijgt een super strakke design uitstraling met betonlook kastdeurtjes.

Industriële keuken met aarde rood composiet keukenblad – Silestone Archilla Red Sunlit Days, CO2 neutrale composiet collectie
Foto: Industriële keuken met aarde rood composiet keukenblad, Silestone Archilla Red Sunlit Days, CO2 neutrale composiet collectie

Composiet in één kleur

Naast marmer, natuursteen en beton decors is composiet geliefd om zijn prachtige effen kleuren. De familie van het klassieke wit, grijs, bruin en zwart composiet aanrechtblad is uitgebreid met prachtige composiet kleuren als blauw en groen. Op bovenstaande foto zie je een fantastisch voorbeeld van een hippe keuken met composiet werkblad én eettafel in een aarde rode tint. Zelfs de muren zijn in dezelfde kleur geverfd!

Witte keuken met wit composiet werkblad, Silestone Faro White
Foto: Witte keuken met wit composiet werkblad – Silestone Faro White

Hoe ziet jouw droomkeuken met composiet werkblad eruit?

Ontdek alle composiet kleuren in de I-KOOK keukenwinkel! Samen met een keukenspecialist kijk je welk keuken werkblad composiet er binnen je budget, het mooiste staat bij jouw nieuwe keuken of bestaande keuken. Je kunt voor een onafhankelijk advies en een prachtig persoonlijk ontwerp altijd terecht bij een keukencoach in je buurt. Maak direct een afspraak met een I-KOOK keukencoach! 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.