• Home
  • I-KOOK blog
  • De luxe keuken met graniet werkblad van je dromen, plan je zo!

De luxe keuken met graniet werkblad van je dromen, plan je zo!

KEUKENS
4 min leestijd

Echt ieder keuken werkblad graniet is anders en dat maakt een keuken met graniet werkblad wel heel speciaal. Het granieten aanrechtblad is een prachtig robuust stuk natuur dat, door zijn expressieve patronen, je keuken meteen een luxe uitstraling geeft. Ik vertel je graag hoe ook jij dé perfecte mix & match maakt van een granieten werkblad, trendy tinten, bijzondere materialen en de nieuwste keukenapparaten voor jouw droomkeuken indeling!

Wist je dat je in de I-KOOK keukenplanner eenvoudig verschillende granieten keukenbladen kunt uittesten op je zelf samengestelde keuken? Je kunt je eigen 3D keuken ontwerpen gelijk van alle kanten bekijken. Welk keuken werkblad graniet zou het beste bij jouw ontwerp passen? Ga hier gelijk van start met de I-KOOK keukenplanner!

Een granieten aanrechtblad is altijd uniek, tijdloos, chique en kras- en hittebestendig!

Granieten aanrechtbladen, Evora Granite Impala zwart en Bagalore wit
Foto: Granieten aanrechtbladen – Evora Granite Impala zwart en Bagalore wit

Hoe geweldig wordt jouw luxe keuken met graniet werkblad? Tips!

Ieder keuken werkblad graniet is uniek en wordt gedolven in een steengroeve. Graniet heeft prachtige wisselende patronen. Door het veranderen van de lichtval komt het graniet tot leven met telkens andere tinten. Hoe bijzonder is het om je keuken samen te stellen met zo’n groot stuk puur natuursteen?!

Op de volgende twee foto’s staat een stoere luxe landelijke keuken met graniet werkblad. Je ziet het, een industriële landelijke keuken met een luxe uitstraling, het kan uitstekend! Het granieten werkblad heeft zwart en wit tinten die de landelijke keuken een robuuste uitstraling geven. Naast het granieten aanrechtblad zijn ook de smetplint en de fornuis achterwand in hetzelfde graniet geplaatst. Zo creëer je extra gebruiksgemak tegen opspattend water en vet en het graniet geeft de keuken klasse!

Granieten aanrechtblad, smetplint en keukenachterwand in een luxe industriële landelijke keuken
Foto: Granieten aanrechtblad, smetplint en keukenachterwand in een luxe industriële landelijke keuken

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

De perfecte mix & match met keuken werkblad graniet!

Je ziet de zwart en wit tinten van het granieten aanrechtblad overal terugkomen in het industriële landelijke keuken ontwerp. De sneeuwwitte landelijke kastdeurtjes met stoere T-greepjes staan in een prachtig contrast met het zwarte inductie fornuis en de bijpassende zwarte afzuigkap. In deze bijzondere keuken met graniet werkblad zijn de RVS spoelbak en keukenkraan perfect geplaatst in het graniet.

Granieten aanrechtblad en smetplint in een luxe industriële landelijke keuken
Foto: Granieten aanrechtblad en smetplint in een luxe industriële landelijke keuken

Zwarte stalen regalen matchen niet alleen perfect met het donkere keuken werkblad graniet en zwarte keukenapparatuur. De wandplanken geven jouw keukenaccessoires ook alle ruimte om je mooiste servies, kookboeken en planten te showen. Zie op bovenstaande foto hoe fantastisch het granieten keukenblad en de smetplint de houten snijplank en terracotta kommen laten uitkomen.

Keuken werkblad granite, Evora Granite Tan Brown Lapato
Foto: Keuken werkblad granite – Evora Granite Tan Brown Lapato

Keuken werkblad graniet kleuren en bewerkingen

De natuur bepaalt de graniet werkblad kleuren, de afwerking bepaal jij!

Op de foto’s zie je goede voorbeelden van hoe mineralen van miljoenen jaren oud verschillende graniet werkblad kleuren kunnen creëren: van wit, beige, bruin en rood tot grijs en donker zwart. Voor je keuken met graniet werkblad kun je naast de kleur ook kiezen uit verschillende bewerkingen van je graniet blad oppervlakte. De bekendste zijn graniet gezoet of gepolijst. Een gezoet granieten aanrechtblad heeft een fijne zachtere uitstraling dan het hoogglans gepolijste granieten keuken werkblad. Bij de Lapato bewerking, zoals op boven- en onderstaande foto is afgebeeld, worden alleen de (opliggende) uitstekende delen hoogglans gepolijst met een ruw ambachtelijk effect als resultaat.

Granieten keuken werkblad – Evora Granite Black Pearl Lapato
Foto: Granieten keuken werkblad – Evora Granite Black Pearl Lapato

Is een keuken met granieten werkblad, jouw ideale keuken?

Een mooi materiaal als graniet moet je in het echt, in de I-KOOK keukenwinkel komen bekijken en zeker voelen.

Een keukencoach laat je graag de mooie keuken werkblad graniet kleuren en patronen zien en beantwoordt al je vragen over graniet en alle andere materialen. Deze keukenspecialist luistert naar jouw wensen en stelt de perfecte luxe droomkeuken voor je samen, geheel binnen je budget. Een afspraak met een betrouwbare keukencoach in je buurt maak je gelijk HIER!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.