"Doordat er echt goed meegedacht is over de indeling kunnen we nu alles perfect kwijt!"

Michael en Saskia
Breda
01-02-2019

“Doordat er echt goed meegedacht is over de indeling kunnen we nu alles perfect kwijt!”

Via mijn ouders zijn we bij I-Kook terecht gekomen.  We zijn geholpen door Freek. Hij is zeer joviaal en enthousiast. De afspraak verliep soepel. Freek durfde mee te denken en we werden geholpen met onze vraagstukken, er werd echt naar ons geluisterd en dat kwam zeer oprecht en fijn over. Zodoende was de keuken binnen budget en de optimale opstelling bereikt. Een ideale tip van Freek was het eiland met ondiepe kastruimte aan de eetkamer kant, die mooi kan fungeren als buffetkast. Ook hebben we gekozen voor 2 korfladen aan de andere kant waardoor alle keukenmachines uit het zicht staan. Zelfs de airfryer staat er in!

Wat echt gezegd moet worden: We vinden het supergaaf dat beide monteurs vakmannen zijn en terplekke tijdens het monteren met tips komen waardoor het eindresultaat er nog beter uit komt te zien. Niks is te veel. Je ziet dat ze er zorg en tijd in steken.

Wij raden I-KOOK dan ook zeker bij iedereen aan!

Bedankt voor jullie zeer positieve beoordeling! Het geeft me enorm veel voldoening dat ik met jullie mee kon denken om zo de ideale indeling te realiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.