uit 63 klantervaringen
Barendrecht
"Geen keuken of klant is hetzelfde. Het plezier in mijn werk zit hem in de uitdaging om tot een passend aanbod te komen. Een 3D-ontwerp maak ik vaak in een handomdraai, maar de ruimte indelen doen we samen. Mijn sterke kant is het allround meedenken in het keukenproces en daarbij de verbeelding tot leven laten komen in een 3D-ontwerp. Hierbij denk ik aan of het praktisch, passend, binnen het budget, mooi en symmetrisch is. Die wensen bespreken we samen met een bakje koffie of thee erbij!"
Familie Jungerius
08-03-2024

“Alles goed verlopen en een fraai eindresultaat”

Heel blij zijn wij met onze nieuwe keuken, niet alleen met het fraaie eindresultaat maar ook met de manier waarop dit tot stand gekomen is. Met de dingen die wij vooraf in het hoofd hadden werd bij I-KOOK Barendrecht goed meegedacht, niets werd ons opgedrongen, details werden aan de hand van voorbeelden in de showroom verhelderd. De showroombezoeken verliepen in prettige sfeer. Daar bovenop kwam een perfecte montage door superkeukenmonteur Vincent van Woerkom. Vakwerk wat hier geleverd werd! Kortom: aanbevolen!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Wat een plaatje! Prachtig om te zien hoe blij jullie zijn met de nieuwe moderne keuken. De donkere kleuren combinatie met licht grijs geeft een luxe uitstraling. De keuken past prachtig bij jullie. Veel kookplezier gewenst!

Jessy
Barendrecht
20-12-2023

“Een mooie grote u-keuken.”

Ik heb een grote u-keuken gekocht! In de winkel na 3 afspraken toch de keuze gemaakt om de keuken te nemen. Mijn eerste gevoel zat al meteen helemaal goed door de coaching en vriendelijke ontvangst. Achteraf is de keuken nog mooier dan wat we van te voren op foto’s hadden gezien en besproken!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor je review! Bij I-KOOK Barendrecht streven we ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat je eerste gevoel al meteen goed zat dankzij onze coaching en vriendelijke ontvangst. Het feit dat de moderne keuken achteraf nog mooier blijkt te zijn dan op foto's en besprekingen, vind ik geweldig. Het is een prachtige betonlook keuken met houtlook werkblad en achterwand geworden. We hopen dat je volop geniet van je prachtige nieuwe I-KOOK keuken!

Fam Kooiman
Barendrecht
09-11-2023

“Goede presentatie, service en communicatie”

Nieuwe keuken gekocht. Prima voorgelicht tot in detail en bedrijf had verstand van zaken. Goede presentatie, service en communicatie. Vriendelijk, vertrouwd en open in contact.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. Het is een prachtige klassieke keuken!

Dimitri Goltsev
Barendrecht
31-10-2023

“Een aanrader”

Heel goed geadviseerd en geholpen door Patrick van Barneveld van I-KOOK keukens. Super blij met onze keuken en ik kan andere ook zeker aanraden om hier eens te gaan kijken.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt Dimitri, het is echt een prachtige keuken geworden. Zo kun je heerlijk aan de ruime keukeneiland zitten met gasten. De combinatie van een donkergekleurde keuken met een wit keukenblad geeft een luxe uitstraling. Geniet ervan!

Alwin en Sandy
Barendrecht
13-09-2023

“Goede persoonlijke begeleiding”

Mijn vrouw en ik hebben in augustus 2023 een keuken laten plaatsen door I-KOOK Barendrecht. De eerste kennismaking met keukenadviseur Patrick van Barneveld is ons zeer goed bevallen en daarom zijn wij met I-KOOK in zee gegaan. Gedurende het proces hebben wij veel keuzes moeten maken. De adviezen van Patrick zijn daarbij van onschatbare waarde geweest. Daarnaast heeft Patrick onze ideeën goed kunnen vertalen in een realistisch ontwerp waardoor de keuken voor ons tot leven kwam. Daarnaast hebben wij ook buiten de gesprekken om nog veelvuldig gemaild met allerlei technische vragen en Patrick zorgde altijd voor een snelle reactie. Hierdoor ontstond er een hele fijne samenwerking. Het eindresultaat is een prachtige keuken. Na afloop is Patrick nog even persoonlijk bij ons thuis geweest om de keuken te bekijken. Mocht iemand op zoek zijn naar een professionele keukenadviseur dan kunnen wij Patrick van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Altijd mooi om het keukenontwerp tot leven te zien komen. Het was zeker een fijne samenwerking en de keuken staat prachtig in jullie huis!

Delano
Barendrecht
26-07-2023

“Aanpassingen aanbrengen was geen enkele moeite. Ook hierbij dacht Patrick weer mee.”

Wij hebben voor ons nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij I-KOOK. Wij zijn echt goed geholpen door Patrick. Hij heeft vanaf dag 1 mee gedacht met onze wensen en hoe wij de ruimte op een goede manier konden benutten. Na het concept hebben wij nog aanpassingen gedaan en ook dit was geen enkele moeite. Ook hierbij dacht hij weer mee. Het meest fijne aan I-KOOK en in het bijzondere de coach Patrick was dat hij transparant was in de prijzen en op kosten/kwaliteit. Ook nadat de planning een dag opgeschoven werd heeft hij ons geholpen en netjes opgelost. Na het plaatsen werden wij netjes gebeld of alles goed is verlopen en of we nog feedback hadden. Patrick mocht je dit lezen je bent een topper, ook dat mag wel is gezegd worden!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Mooie complimenten, bedankt Delano! Ik vond het leuk om jullie te helpen met een keuken voor het nieuwbouwproject. Een nieuw begin met een nieuwe prachtige keuken!

Marco
Barendrecht
26-07-2023

“Ze verkopen niet om te verkopen.”

Ze verkopen niet om te verkopen, maar ze luisteren goed naar je wensen. Het is een bedrijf die met je mee denkt. Problemen nemen ze serieus en pakken dit snel op. Zelfs op de dag zelf leverde ze de pootjes van de tv meubel, zodat de monteurs gelijk door konden. Niks anders dan lovende woorden aan de verkopers Patrick en Floris. Het bedrijf DNKZ waar ze mee samenwerken die de keuken hebben geplaatst bij ons ook alleen maar lovende worden. Goed vakmanschap en leggen bescherming neer, zodat alles netjes blijft. Monteur Toon en Richard ook bedankt voor het eindresultaat. Ik raad iedereen aan om keuken te kopen bij I-KOOK Barendrecht. Top service.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Beste Marco, hier doen we het voor. Heel leuk om foto's te zien van het eindresultaat van de keuken en het meubel. Het is een prachtig geheel geworden!

Raymond
Barendrecht
13-06-2023

“De mooie 360 graden tekening van onze nieuwe keuken deed ons overtuigen.”

Supergoed geholpen bij I-KOOK Barendrecht door keukencoach Patrick! Mooie 360 graden tekening van onze nieuwe keuken, deed ons overtuigen. Verder goed praktisch meegedacht met ons! Echt een aanrader.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt Raymond! Ik vind het heel leuk om de 360 tekeningen te maken en zo de klant een reëel beeld te kunnen laten zien.

Gerard en Tonny Tigchelaar
Barendrecht
13-06-2023

“We krijgen zeer fijne reacties op onze keuken!”

Zeer positief gevoel. Goed en professioneel geholpen en geadviseerd. Zijn erg blij met onze keuken en krijgen zeer fijne reacties! Patrick heeft ons goed en vriendelijk geholpen. Ook het opmeten en plaatsen is door zeer bekwame en vriendelijke mensen gedaan!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Ik heb jullie graag geholpen Gerard en Tonny! Heel veel plezier van de nieuwe keuken.

A. Susanto
Barendrecht
11-05-2023

“Goede begeleiding.”

Nieuwe keuken gekocht en goed begeleid door Patrick.

Bron: Qasa 

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Fijn dat ik je goed heb kunnen begeleiden. Het eindresultaat is mooi geworden!

Dimitris
Barendrecht
21-03-2023

“Supergoede communicatie en service.”

Wij hebben onze keuken voor een nieuwe vervangen via I-KOOK in Barendrecht. Patrick heeft ons geholpen met het ontwerp en 3 maanden later was onze keuken klaar om geplaatst te worden! Kwaliteit en uitstraling is echt top. installatie was in een dag gedaan maar enkele kleine puntjes werden pas maanden later opgelost. Gelukkig was de communicatie en service van I-KOOK super goed en alles zijn opgelost zonder extra kosten. Ik kan I-KOOK ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een keuken van goede kwaliteit.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen met het ontwerp en alles erom heen. Veel plezier in de nieuwe keuken.

Familie Otte
28-12-2022

“We zijn iedere dag weer blij als we onze keuken binnenlopen.”

Tijdens een eerste oriënterende dag waarbij we verschillende keukenzaken bezochten ter inspiratie, liepen we ook I-KOOK Barendrecht binnen. De ontvangst was daar zeer prettig. Geen opdringerige verkopers, maar een warm welkom. “Kijk rustig rond. Stel de vragen die u heeft en denk in mogelijkheden.” Uiteindelijk heeft deze ongedwongen ontvangst ons doen besluiten om bij I-KOOK een afspraak te maken. We hadden inmiddels een heel lijstje wensen en Patrick van Barneveld heeft al onze wensen en smaken tijdens een fijn gesprek samen gevoegd tot een prachtige keuken! Het contact en de zorg voor, tijdens en na het plaatsen van de keuken verliep erg prettig. We zijn iedere dag weer heel blij als we onze keuken binnenlopen.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Fijn dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad. Ik vond het leuk om deze keuken samen met jullie te ontwerpen. Het is een prachtige betonlook keuken geworden!

10-10-2022

“Ontzettend blij met onze droomkeuken.”

We hebben een flinke U keuken aangeschaft bij I-KOOK Barendrecht. Zijn supergoed geholpen door Patrick, er werd heel goed met ons mee gedacht. Hebben tenslotte de knoop doorgehakt en zijn wij ontzettend blij met onze droomkeuken.

Het plaatsen was binnen 2 dagen gepiept door een super vriendelijke man. Hijzelf kwam met een paar oneffenheden die hij direct doorgegeven heeft en die na een telefonische afspraak die zijn opgelost. Wij hebben deze service als heel fijn ervaren. Wat wij ook heel fijn vonden dat er na een paar weken ook nog een eind inspectie van I-KOOK is. Alle punten die je eventueel nog hebt of vragen worden op een vriendelijke manier beantwoord of notitie van gemaakt. Zodat ook dat snel opgelost wordt.

Ik beveel I-KOOK zeker aan zodra vrienden en/of bekenden op zoek gaan naar een nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Beste Gerda, bedankt voor de complimenten! Wat past de keuken goed bij de rest van de benedenverdieping. Het is een plaatje om te zien en een warm gevoel om er te zijn. Ik wens jullie heel veel lekkere gerechten toe uit deze mooie keuken!

Patricia
Barendrecht
07-07-2022

“Fijn contact.”

Fijn contact gehad met Patrick. Hij heeft ons goed geadviseerd tijdens het ontwerpproces. Totaal niet opdringerig en prettige sfeer in de winkel.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Hoi Patricia, wat is het een mooie keuken geworden. Leuk dat ik nog even binnen mocht komen kijken. Door het werkblad bij de hoge kasten door te trekken heeft een heel gaaf accent gegeven aan de keuken.

Familie IJzerman
30-06-2022

“Genieten van onze keuken.”

Wij hebben een keuken gekocht die vooral praktisch moest zijn. Wij hebben ons laten adviseren door Patrick. Hij kwam met aanvullingen zoals bijvoorbeeld het advies om een iets andere afzuigkap aan te schaffen vanwege het feit dat mijn ramen weleens beslaan. We zijn erg tevreden over de adviezen van en communicatie met deze verkoper, zeker toen het plaatsen van de keuken geheel anders liep dan we gehoopt en verwacht hadden. Fijn dat alles uiteindelijk opgelost is en wij kunnen genieten van onze keuken.

Bron: Qasa

Sander Vries
23-06-2022

“Goede begeleiding.”

Een tijd geleden hebben wij onze nieuwe keuken bij I-KOOK Barendrecht gekocht. Patrick heeft ons hierbij erg goed geholpen. Hij maakte alle tijd voor ons vrij om een passende keuken te kiezen en ook nadat de keuken besteld was konden we altijd bij hem terecht voor vragen. Het plaatsen van de keuken door een ingehuurd bedrijf ging niet vlekkeloos, maar ook hiermee konden we bij Patrick terecht en dacht hij direct mee in oplossingen om er voor te zorgen dat de keuken opgeleverd kon worden.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Dank voor jullie mooie review. De plaatsing van de keuken verliep inderdaad niet direct vlekkeloos, maar gelukkig hebben we dit samen opgelost en staat er nu een prachtige keuken in jullie woning. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

23-06-2022

“Erg tevreden.”

Wij zijn omzettend goed geholpen door keukencoach Patrick. Hij wist onze wensen perfect om te zetten in een tekening en dacht goed mee. Levering van apparatuur is momenteel lastig in deze branche, hierop waren wij vooraf netjes geattendeerd, maar ook hierin zijn wij erg geholpen met tijdelijke leenapparatuur en/of meer dan vergelijkbare alternatieven. Ook zijn wij erg tevreden met het team dat de keuken heeft geplaatst. Fijne jongens die weten waar ze mee bezig zijn.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Dank voor de mooie review, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden! Samen hebben we gewerkt naar een prachtig resultaat, wat nu eindelijk werkelijkheid is. Geniet ervan!

Erik van Haaren
Barendrecht
12-05-2022

“Zeer tevreden met zelf geplaatste keuken.”

Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld en werden zeer goed geholpen door Patrick. Hij gaf ons goed advies. We hebben de keuken zelf geplaatst en anders dan wat je regelmatig hoort en leest, was onze keuken wel compleet geleverd, er ontbrak niets aan. Een klein minpuntje was dat we een stuk graniet zelf uit moesten slijpen uit ons werkblad, dit hadden ze laten zitten voor transport. Kortom wij zijn zeer tevreden en zal dit verder vertellen.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Kelly Jayne
Rotterdam
03-05-2022

“Een persoonlijk en prettig koopproces.”

De geweldige service begon al bij binnenkomst zonder afspraak. Ik was gewoon rond aan het kijken – meer oriënterend – maar ik werd zo goed geholpen zonder enige druk te voelen iets te moeten kopen dat ik me vrij voelde alle informatie te vragen die ik nodig had. Ik had een lastige draagpaal in het midden van mijn woonkamer die schuin afloopt, bijna onmogelijk om iets moois van te maken maar I-KOOK heeft een prachtig U-vorm kookeiland eromheen geplaatst. Ze hebben me goed geadviseerd, op voorhand alles door laten meten en meegedacht, en zelfs na oplevering werd ik nog gebeld om te vragen of alles naar wens was. Van begin tot eind heb ik het koopproces niet alleen als prettig ervaren, maar ook als persoonlijk. Je bent niet een nummertje, je krijgt service alsof je hun beste klant bent. Los van de service is het kookeiland nog veel mooier geworden dan ik ooit had durven dromen. Niks dan lof.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Dank voor je mooie review! Samen hebben we gewerkt aan deze uitdagende keuken. Het resultaat ziet er prachtig uit en past schitterend in je woning! Ik wens je superveel kookplezier toe.

Alex Haak
Hendrik-Ido-Ambacht
28-04-2022

“Bij binnenkomst viel direct op dat er een andere sfeer hing.

In augustus 2021 zijn wij begonnen met onze zoektocht naar een andere keuken. Je komt dan in veel zaken en door een tip van iemand zijn wij in Etten-Leur wezen kijken bij een mooie luxe keuken dealer die voor ons iets te luxe was. Aan de overkant zit I-KOOK. Bij binnenkomst viel ons al gelijk op dat er een andere sfeer hing. Mooie keukens, vriendelijke mensen zonder dure maatpakken.

Etten-Leur was wat onhandig voor ons maar tot ons genoegen zat er ook een I-KOOK in Barendrecht. Daar zijn wij geweldig geholpen. Eerst door een dame, maar die is ergens ander gaan werken. Patrick was onze nieuwe verkoper en die kwam gelijk met wat goede ideeën waar we zelf nog niet opgekomen waren. Uiteindelijk hebben wij de keuken bij I-KOOK gekocht. De voorbereiding voor de water en elektra hebben wij zelf uitgevoerd, evenals een aantal nissen achter de keuken. De plaatsing van de keuken ging vlekkeloos. De keuken was compleet. De monteur die de keuken plaatste een vakman. Over het hele traject was de communicatie met I-KOOK, in ons geval met Patrick, zeer goed. Afspraken werden netjes bevestigd per mail en terugbel afspraken werden ook echt nagekomen.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Het eindresultaat is een plaatje, geniet ervan!

Binnenkijken bij Anja en Rob
Rob en Anja
14-03-2022

 

Bij I-KOOK Barendrecht hing een vlag met de tekst; De keuken voor iedereen. Dit trok direct onze aandacht. We vinden het vooral belangrijk dat je geen opgejaagd gevoel krijgt van een verkoper. Wij troffen Patrick van Barneveld en daar hadden we vrijwel meteen een goed gevoel bij. We kregen alle tijd om alles te laten bezinken en om over na te denken. Dat vonden we erg fijn. Het ontwerp biedt ons veel meer opbergruimte en de schuine afzuigkap bevalt er goed. Ik ben lang waardoor ik nu nooit meer mijn hoofd hoef te stoten. Ook de inductieplaat zijn we blij mee, die is binnen een paar tellen schoon. We waarderen het dat Patrick nog eens is langsgekomen om naar de keuken te kijken, dat doet niet iedereen.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie gastvrijheid en mooie woorden. Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken en hopelijk nog veel keren barbecuen!

Shirley Vermeeren
Zwijndrecht
10-02-2022

“Heel fijn contact met je eigen keukencoach.”

Super goed geholpen. Heel fijn contact met je eigen toegewezen keukencoach.
Contact was makkelijk en de keuken ziet er top uit! Paar kleine leveringsproblemen, maar dat is super opgelost!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Beste Shirley, 100% opleveren, daar staan we voor in. Wat we afspreken komen we ook na. Heel veel kookplezier met de nieuwe keuken, hij staat echt te pronken in jullie woning.

Apolonia Verschoor
Dordrecht
10-02-2022

“Complete keuken.”

Heel goed geholpen bij het uitkiezen van een keuken en er is goed meegedacht over de indeling.
Er is ruim de tijd genomen, heel blij met mijn keuken.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken, het resultaat ziet er mooi uit en past mooi in je woning. Ik wens bij deze veel kookplezier toe!

Familie de Jonge
Barendrecht
11-01-2022

“Keuken voldoet aan onze wensen.”

Snelle service, goede kwaliteit keuken, voldoet aan al onze wensen. Niet alles verliep meteen goed door verkeerde levering van de fabrikant. Dit werd netjes en vlot verholpen.

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat de keuken naar wens is. Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie veel (kook)plezier met jullie nieuwe keuken.

Mark
Rotterdam
08-10-2021

“Er wordt goed met je meegedacht.”

Begin Augustus is bij mij de keuken geplaatst welke ik gekocht heb bij Patrick in I-KOOK Barendrecht. Vanaf het moment van aankoop tot aan de plaatsing is super fijn verlopen allemaal. Ik merk echt dat ze goed meegedacht hebben nu ik de keuken aan het gebruiken ben. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Beste Mark, wat goed om te horen dat de keuken zo prettig bevalt. Bedankt voor je complimenten. Ik wens jullie heel veel plezier met de keuken, hij past perfect bij de rest van jullie woning.

Said Tsouli
Hoogvliet
08-10-2021

“Aanrader.”

Wij hebben na vele bezoeken van keukenzaken uiteindelijk gekozen voor I-KOOK Barendrecht. Hier werden wij geholpen door Patrick, een zeer vriendelijke en eerlijke verkoper, die tijd voor je neemt en geen bekende verkoop praatje houd. Na de bestelling moesten wij zoals vele mensen wat langer wachten i.v.m. de corona periode.

Uiteindelijk was alles naar tevredenheid geleverd, maar ontbrak de wasmachine, ( leveringsprobleem bij Siemens) na een belletje met Patrick, werd de zelfde dag nog de wasmachine elders opgehaald en persoonlijk door Patrick aan huis geleverd! (dat is pas service toch! ).

Na enkele weken kwam Patrick zelfs thuis om de keuken te bekijken en navraag doen over hun service ! Wij raden zeker deze zaak in Barendrecht aan, en ook met name Patrick, die staat daar met een lach op je te wachten. 🙂

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Hallo Said, wat een mooie review heb ik van je ontvangen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik wens jullie veel (kook) plezier met de nieuwe keuken. Hij staat mooi te glimmen in jullie kamer. Echt een pronk stuk!

Remco Schenk
Hellevoetsluis
22-08-2021

“Een echte aanrader.”

Na meerdere keukenstudio’s bezocht te hebben zijn we uitgekomen bij I-KOOK. Bij ons relatief onbekend maar na verder uitzoeken is het toch een bedrijf met meerdere vestigingen. We hebben een afspraak gemaakt bij de vestiging Barendrecht.

Vanaf het moment van binnenkomst voel je je er op je gemak. Niets moet en er kan een hoop. Het personeel is geduldig en gaat je helpen van A tot Z. Ook vwb de tarieven. Geen gezeur met 40 % korting, maar gewoon eerlijke prijzen die direct worden gemeld. We hebben de keuze gemaakt om een complete keuken te kopen en hem te laten plaatsen. Dit regelt I-KOOK ook voor je. De monteurs die de keuken plaatsen zijn niet van I-KOOK maar hebben wel direct contact met I-KOOK waardoor het erg gemakkelijk wordt voor ons als consument.

Bij vragen heb je je eigen keukencoach die tijdens onze plaatsing eigenlijk altijd direct bereikbaar was. Communicatie is daardoor zeer goed te noemen. Na de plaatsing is de keukencoach ook nog langs geweest bij ons om te vragen of alles naar wens is verlopen. Waar vind je dit nog ??? Bedankt Patrick !!! Al met al — Een echte aanrader !!!

Bron: Qasa

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Wat mooi om te zien dat jullie het zo hebben ervaren en uitspreken. Dat is exact waar wij voor staan. De warme en moderne keuken staat er prachtig bij. Het spelen van de kleur op de muren i.c.m. de keuken komt mooi tot zijn recht. Heel mooi uitgewerkt! Veel lekkere gerechten toegewenst in jullie nieuwe keuken. ?

Peter Seltenrijch
Gorinchem
23-07-2021

“Zeer goede zaken gedaan. Keuken netjes en goed geplaats.”

Martin Wervenbos
Hendrik Ido Ambacht
05-05-2021

“Absoluut betrouwbaar adres!”

Goed advies gekregen, prachtige keuken en vakkundig geplaatst. Ook de na oplevering ontdekte punten zijn nog correct afgehandeld.
Door Corona duurde het wat langer, maar afhandeling is super.
Absoluut betrouwbaar adres!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe prachtige keuken!

Familie van Dongen
Papendrecht
03-12-2020

“Nu genieten we elke ochtend met een bakje koffie in onze nieuwe keuken. “

We werden geholpen zoals je netjes verwacht geholpen te worden. Het contact is snel verlopen en wordt goed onderhouden bij vragen.
Ondanks een hobbel in de ervaring bij de montage geven wij I-KOOK een 9!
In de winkel kregen we fijn de tijd om rond zelf te kijken i.p.v. een verkoper op je nek wat voor ons al erg beslissend was. Na een tijdje kwam keukencoach Patrick ons verder helpen.
Er is ons in de aanloop naar de nieuwe keuken niks aangesmeerd of opgedrongen maar juist meegedacht.
Nu genieten we elke ochtend met een bakje koffie erbij van onze nieuwe keuken. Vroeger zochten we toch een ander plekje om koffie te drinken.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Wat fijn dat ik mocht langskomen in jullie woning in deze afstandelijke tijd. De keuken staat er mooi bij en is direct al eenheid met jullie woning geworden. Ik hoop dat jullie nog lang zo kunnen blijven genieten van de keuken met een heerlijke bak koffie! Leuk dat ik daar een deel voor kon bijdragen.

Mevr. Capelle
Nieuw-Lekkerland
29-11-2020

“I-KOOK sprong er voor ons uit boven alle keukenzaken.”

We zijn bij 6 keukenzaken geweest. Veel loodsen met keukens gezien waar snelle acties (zonder nog de keuken) mogelijk waren. Bij I-KOOK kregen we netjes wat aandacht maar niet opgedrongen. En zeker de persoonlijke aandacht door Patrick viel op, vooral op eerlijk advies. De hele keuken is nu echt genieten, bijv. dat alle messen nu lekker in een lade op een vast plek liggen. I-KOOK sprong er voor ons uit boven alle keukenzaken.

Het is zeker aan te raden voor iemand die dit avontuur aan wil gaan.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Heel erg bedankt voor jullie mooie review en waardering. De keuken past mooi bij jullie oude (meer dan 100 jaar) woning. Ondanks dat er een hobbel aanwezig was bij montage vind ik het des te leuker dat jullie zo’n mooie review schrijven. Hartstikke leuk! Veel kookgenot toegewenst!

Brandon Heijmans
Zuidland
15-11-2020

“Goed geholpen.”

Goed geholpen en alles netjes volgens afspraak geleverd en geplaatst. De aannemer was niet vlot met de juiste tekeningen, dit is door I-KOOK goed en snel opgepakt en hadden snel de juiste informatie voor de juiste keuken. Ben er blij mee.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent met je prachtige keuken, geniet ervan.

Paans
Werkendam
15-11-2020

“Vanaf het eerste moment was al duidelijk dat Patrick professioneel en gedreven was in zijn vak.”

Na een zoektocht op het internet kwam I-KOOK met goede resultaten naar voren.

We hebben onze afspraak ingepland bij I-KOOK Sliedrecht en daar werden wij erg fijn ontvangen door Patrick van Barneveld, onze keukencoach.

Vanaf het eerste moment was al duidelijk dat Patrick professioneel en gedreven was in zijn vak, alles was duidelijk en op een leuke/ gezellige manier.

Het ontwerp dat hij heeft gemaakt zag er al prachtig uit, we hadden het al helemaal voor ogen. Een kookeiland met kookplaat en afzuiging in 1 zijn de grootste veranderingen/nieuwe ervaringen en dat werkt zeer prettig! Het traject vanaf daar verliep vlot en goed. Kleine foutjes werden snel en professioneel opgelost en alles is zoals afgesproken verlopen, complimenten daarvoor!

De montage hebben wij zelf uitgevoerd, wat ook goed is verlopen.
De keuken staat nu te prachtig in onze woning en wij zijn er zeker heel erg blij mee!

Bedankt I-KOOK!

 

Patrick van Barneveld
Keukencoach

De keuken vind ik zelf in het echt altijd mooier dan het ontwerp. Samen met de aankleding is de keuken erg mooi geworden en past het erg mooi bij de rest van de woning! Nogmaals wens ik jullie veel plezier de komende jaren met de keuken!

Femke de Gruijter
Wijngaarden
01-09-2020

“De keuken is echt geworden zoals we het in ons hoofd hadden.”

We kwamen bij I-KOOK omdat het vlak in de buurt is, we rijden er bijna elke dag langs. In de winkel zijn we prima geholpen door Patrick en er werd leuk meegedacht. De montage hebben we zelf uitgevoerd, er ontbrak geen schroefje! Dat was wel heel erg fijn.
Ik vind het heel fijn dat er bij I-KOOK een reële prijs wordt gevraagd voor de keuken en niet een waanzinnig hoge woekerprijs , om dan vervolgens af te gaan dingen of bieden. De keuken is echt geworden zoals we het in ons hoofd hadden en zoals Patrick het heeft ontworpen.

De grootste verandering in onze keuken is naar Inductie koken en een Quooker, hier zijn we dan ook erg blij mee!

Na montage hadden we zelf 2 deuren beschadigd dat is door I-KOOK erg netjes uit service opgelost.
Wij hebben I-KOOK al bij meerdere vrienden aangeraden.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

De keuken is erg mooi geworden. Het is een juiste keuze geweest om niet voor de betonlook te gaan. Nu past de keuken erg mooi bij de rest van de woning. Daarom vind ik het ook heel goed om zo nu en dan bij klanten thuis te komen want dat gevoel creëer je niet met een 3D ontwerp. Mijn complimenten voor de montage, dat hebben jullie netjes gedaan.. ? Geniet ervan!

Groeneveld
Papendrecht
01-09-2020

“De afwerking is in één woord: Grandioos!”

Samen met de coach zijn we begeleid en door het project gelopen.
Het spannendste was de levering en montage van de keuken waar enkel de koelkast niet direct aanwezig was, maar hij was gelukkig 2 weken eerder dan gepland bij ons ontvangen.
De monteurs zijn echt mensen met super oog voor detail.
De keuken staat zoals je hem in een showroom tegen zou kunnen komen, de afwerking is in één woord: Grandioos!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Ik vond het erg leuk dat ik jullie mocht helpen bij het ontwerpen van deze prachtige keuken! Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe de komende jaren!

Wout Vrolijk
Hendrik Ido Ambacht
18-08-2020

“I-KOOK is zeker een aanrader.”

We zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Onze keukencoach Patrick heeft echt goed meegedacht om de keuken zo praktisch mogelijk in te delen. top. I-KOOK is zeker een aanrader.
Levering en plaatsing perfect volgens afspraak

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. De keuken is van alle gemakken voorzien en straalt echt in jullie huis!

André & Astrid Rekom
Sliedrecht
10-07-2020

“We voelden geen druk, of gepush en hij gaf telkens een eerlijke prijs door.”

Na meerdere keukenwinkels te hebben bezocht zijn we uiteindelijk geslaagd bij I-KOOK. De vele mogelijkheden, scherpe prijs, maar vooral onze keukencoach Patrick van Barneveld gaven de doorslag. Hij liet de vele mogelijkheden zien, besprak alle opties en dacht echt geduldig mee met ons. We voelden geen druk, of gepush en hij gaf telkens een eerlijke prijs door.

De keuken werd netjes geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst en met de handleiding lukte dit goed. Bij vragen konden we bellen. Het resultaat is erg mooi geworden en helemaal naar ons zin. Erg leuk was dat Patrick ons nog kwam bezoeken, nog wat zaken kon verhelderen en een heerlijk vleespakket mee nam.

Wij zijn één en al lof over I-KOOK, Patrick van Barneveld.

Kijk en oordeel zelf over de mooie foto’s.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken... want dat is die zeker! Ik ga er vanuit dat jullie zullen genieten van het vleespakket.? Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige eiland keuken.

Mart & Sophia Jongejan
Hardinxveld-Giessendam
07-07-2020

“Geen opdringerige verkoper, maar iemand die luistert.”

Wij zijn heel goed geholpen door I-KOOK Sliedrecht bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken. I-KOOK werkt met keukencoaches en dat voelt heel goed. Geen opdringerige verkoper, maar iemand die luistert en probeert om onze wensen volledig in de keuken terug te laten komen.

Complimenten Patrick voor je geduldige luisteren, je goede ideeën en de prettige wijze waarop je ons gecoacht hebt.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en complimenten! Geniet van jullie prachtige keuken!

Femke
Wijngaarden
23-06-2020

“Supergoed geregeld, mooie keuken, netjes op tijd!”

Koop uw nieuwe keuken ook bij I-kook Sliedrecht, fantastisch!!

Porsius
Dordrecht
23-06-2020

“We raden I-KOOK zeker aan, we hebben zelfs de brochure meegeven.”

We zochten naar een goede keukenwinkel, daarom hebben we gebruik gemaakt van verschillende vergelijkingssites. Vanuit daar kwam I-KOOK bovenaan in de lijst.

We hebben meteen besloten om het filiaal in Sliedrecht te bezoeken. Daar aangekomen werd ik goed ontvangen door keukencoach Patrick, die samen met ons een 3D-ontwerp heeft gemaakt. Patrick is een goede coach, die op een rustige manier meedenkt en daarbij passend advies geeft, totaal niet pusherig!

Wij zijn super tevreden! De montage van de keuken hebben we zelf geregeld, het is echt vergelijkbaar aan het 3D-ontwerp!
We hebben nu veel meer ruimte en de apparatuur is geweldig, we kunnen nu heerlijke cakes bakken met de nieuwe oven….

We raden I-KOOK zeker aan, we hebben zelfs de brochure meegeven. Bedankt!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Het is erg mooi geworden. Jullie hebben ook een mooie toevoeging gedaan door de tegels in een sprekende kleur te plaatsen (kleur van een meubel in de woonkamer). Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Visbeen
Breda
12-06-2020

“Een meedenkende keukencoach met veel vakkennis!”

Dagelijks rij ik voorbij de showroom van I-KOOK. Het concept spreekt mij erg aan, want bij I-KOOK heb je geen verkopers, maar “keukencoaches”.

Daarom heb ik besloten zelf eens bij I-KOOK te gaan kijken.
Daar werd ik warm ontvangen door keukencoach Patrick. Een meedenkende keukencoach met veel vakkennis! Er is erg veel keuze, maar Patrick kon me daar goed in begeleiden. Samen hebben wij een prachtig 3D-ontwerp gemaakt, wat voldeed aan al mijn wensen. Zijn collega Olaf heeft telefonisch ook nog eens geholpen met advies bij de indeling.

Ook de plaatsing van de keuken verliep uitstekend. Mijn huis is niet erg standaard of waterpas….! Ze hebben prachtig werk geleverd, echte vakmannen.

Nu nog de laatste puntjes op de i en de keuken is helemaal af.
Het eindresultaat is werkelijk prachtig! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken!

 

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het gehele traject. De puntjes zullen we snel op de i zetten, zodat jullie keuken helemaal af is!

Arie Advokaat
Hardinxveld-Giessendam
09-06-2020

“Er werd oprecht naar ons geluisterd.”

Via het internet bij I-KOOK terechtgekomen. Eerder had ik al een gesprek bij een andere keukenwinkel, maar dit was erg opdringerig. Bij I-KOOK ben ik fijn en goed te woord gestaan in de showroom.

Samen met Patrick van Barneveld (keukencoach) een ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen. Er werd oprecht naar ons geluisterd.

De keuken is goed geplaatst! De vakmannen waren fantastisch en hebben mooi werk verricht. Uitdagingen/problemen werden ter plekke opgelost, top!

Kortom:Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en daarom raden wij I-KOOK ook zeker aan.

 

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Heel erg bedankt voor jullie reactie op de keuken en het proces. Het proces is niet altijd foutloos, maar fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over hoe we ermee om zijn gegaan. Door de grootte valt de keuken snel op, maar door gebruik van de juiste kleurencombinaties staat hij perfect in de samenstelling van de ruimte. Hopelijk heeft de kleine verrassing gesmaakt ?

Piet en Atie Boer
Rijnstraat Hardinxveld- Giessendam
29-05-2020

“Alles is voorbeeldig verlopen. Zeer tevreden.”

Vincent
Spijkenisse
13-03-2020

“Super service ! Goed en professioneel geholpen.”

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Nogmaals veel plezier met deze prachtige I-KOOK keuken!

Familie van der Klei
Hellevoetsluis
29-11-2019

“I-KOOK Oud-Beijerland maakt het waar!”

I-KOOK Oud-Beijerland maakt het waar! Vanaf eerste contact in de winkel t/m de oplevering. Goed advies en begeleiding (er wijzigde nogal wat) voor wij tot de definitieve keuze kwamen; bij aanvang installatie zijn alle onderdelen aanwezig en een super montageteam!
Voor ons als cijfer een negen+. Nogmaals dank aan alle betrokkenen.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Familie van Ruiven
Oud-Beijerland
07-11-2019

“Wij zijn zeker te spreken over I-KOOK.”

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, ook over de ervaring met I-KOOK zijn wij zeker te spreken. De montage door onze monteur is goed verricht,  hij heeft de keuken met precisie geplaatst en heeft netjes gewerkt.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Kristel
Oud-Beijerland
25-10-2019

“Mijn tweede I-KOOK keuken, wederom super tevreden.”

Mijn tweede keuken gekocht bij I-KOOK in Oud- Beijerland en wederom heel fijn geholpen, goed meegedacht, zeer prettige communicatie. En uiteraard het plaatsen van de keuken zelf, professioneel, zonder enige beschadiging. Super tevreden!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Fijn dat je alweer tevreden zijn!

J.C. Schreunders
Strijen
19-09-2019

“Alles verliep vlekkeloos.”

Vandaag is onze keuken opgeleverd, altijd een spannend moment. Maar ook weer niet zo spannend, want de mensen van I-KOOK hebben er met z’n alle voor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Dus niet dan lof voor alle medewerkers. En een prachtige keuken als resultaat.

A. de Jong
Oud-Beijerland
19-09-2019

“Een verkoper met kennis van zaken.”

We zijn goed geholpen door een verkoper met kennis van zaken. Hij kwam met ideeën en oplossingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden, zo fijn! De keuken werd geleverd volgens afspraak en geplaatst door Mels, een vakman pur sang! Er was helemaal niets waar we niet tevreden over waren, ik zal dit bedrijf ook aan iedereen aanraden!

Kitty Boer-Puyn
Brielle
03-09-2019

“Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen.”

Ik heb I-KOOK gevonden via Facebook. Daar kwam ik een mogelijkheid tegen om je eigen keuken te ontwerpen. Keukencoach Patrick heeft n.a.v. van mijn ontwerp-pogingen contact opgenomen voor een afspraak. Wat we als bijzonder klantvriendelijk hebben ervaren is dat we buiten openingstijden konden afspreken. Dat is erg prettig als je een eigen zaak hebt en dus dezelfde werktijden als winkels.

De manier waarop we zijn geholpen hebben we van begin tot eind als een warm bad ervaren. De afspraken over oplevering en plaatsing zijn perfect nagekomen. Het 3D-ontwerp in de winkel geeft je een goede indruk van hoe mooi het gaat worden. We vinden het eindresultaat nog mooier dan de 3D-tekening.

Voor het inmeten van de keuken is Mark langs geweest en heeft alles tot op de millimeter ingemeten. De keuken is geplaatst door Mels, die super netjes en mooi werk heeft afgeleverd. Hij heeft ons bovendien een betere oplossing gegeven voor de vensterbank dan de aannemer.

We zijn vooral zeer blij met de Quooker-kraan waar zowel kokend heet water als koelbruisend water uit getapt kan worden. En het inductiekoken bevalt ook erg goed. We hadden 1 servicepunt, namelijk het vastzetten van de vaatwasser. Met het openen van de deur bleek deze namelijk iets te verschuiven. De afspraak om deze te verzetten is afgestemd en volledig naar tevredenheid verholpen.

Ik zou I-KOOK zeker aanraden bij familie en vrienden. Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen.

Blijf wie jullie zijn, jullie doen het goed!!!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Dankjewel voor je positieve reactie, super om te lezen dat je zo lovend bent over I-KOOK. Ik wens je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Familie Luijendijk
Westmaas
02-09-2019

“Onze keukencoach zorgde voor een erg fijne en rustige benadering bij binnenkomst.”

We waren op zoek naar een keuken in Oud-Beijerland. We zijn eerst bij een andere keukenzaak geweest, maar waren niet tevreden over hoe we daar benaderd werden. Toen zijn we bij I-KOOK terechtgekomen.

Bij I-KOOK zijn we goed geholpen door Keukencoach Patrick. Hij zorgde voor een erg fijne en rustige benadering bij binnenkomst. De opstelling die wij in gedachten hadden, ging helaas niet in de nieuwe keukenruimte. Maar we zijn goed geadviseerd, zodat nu ook onze wasdroger en wasmachine onzichtbaar in de keukenruimte passen.

Alles is volgens afspraak verlopen. 1,5 week nadat ik belde werd de keuken al geleverd. De grootste verandering in onze keuken is de overgang van gas naar inductie. Het is even wennen maar zoveel sneller! En de 40 cm brede apothekerskast is echt mijn kast. Daar ben ik echt gigantisch blij mee.

Al met al vinden we het eindresultaat geweldig!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Wat goed te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en onze service. Heel veel plezier ermee!

Frans
Goudswaard
22-08-2019

“Goed geadviseerd, monteur verstaat zijn vak.”

Wij zijn goed in de winkel geadviseerd.
De keuken is gemonteerd door een monteur die zijn vak verstaat.
Op dit moment werk alles naar behoren en zijn er geen klachten..

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat ziet er ook top uit!

D.P. van Bodegom
Oud-Beijerland
06-06-2019

“Wij hebben alle aandacht gehad en de snelheid was ook heel goed.”

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij I-KOOK. We zijn zeer tevreden over het contact, de hulp en we zijn ontzettend blij met de keuken. Deze is van goede kwaliteit en de apparatuur is mooi. Alles is naar wens en de keuken komt overeen met het 3D-ontwerp.

Wij zijn geholpen door keukencoach Patrick. Er werd naar ons geluisterd, meegedacht en advies gegeven. De monteur heeft heel netjes en precies werk geleverd.

Wij hebben alle aandacht gehad en de snelheid was ook heel goed. We liepen zelfs vooruit op onze planning, waardoor de keuken uiteindelijk zelfs een week eerder is geleverd en gemonteerd. Dat was erg prettig.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Super om te lezen dat de keuken zo goed bevalt!

Familie Schep
Westmaas
18-05-2019

“De aankoop verloopt transparant en de verkoper denkt heel goed mee.”

Zowel de aankoop als de plaatsing is zeer goed geweest. Het aankopen verloopt namelijk geheel transparant, waarbij de verkoper heel goed meedenkt. De monteur is echt een vakman. Heel rustig en zeer kundig komt hij tot een top resultaat. Oftewel een compleet plaatje en voor iedereen aan te bevelen.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

De keuken is erg mooi geworden. Bedankt voor de mooie woorden. Dat jullie nog maar lang van de keuken mogen genieten.

Arthur en Diny Terdu
Strijen
24-02-2019

“3 unieke elementen in onze keuken, dankzij onze keukencoach!”

De vorige keuken kwam ook van I-KOOK. Destijds was alles super goed bevallen en hierdoor besloten we voor onze nieuwe keuken weer terug te gaan.

We zijn door keukencoach Patrick geholpen.. De eerste afspraak was adviserend en wegwijs makend in het bos der keukens.  Patrick nam alle tijd en aandacht om goed naar onze behoeftes te luisteren.  Door zijn advies hebben we uiteindelijk keuzes gemaakt waar we heel erg blij mee zijn.  Hieronder een opsomming 3 elementen die we dankzij onze keukencoach niet meer hoeven te missen

Zo hebben we kozen voor een Quooker, ontzettend makkelijk!

Patrick dacht ook mee over de verlichting boven het werkblad (in de koof boven de spoelbak), we staan nu niet meer in onze eigen schaduw bij het spoelen.

En als laatste de klep(bar) kastjes onder het extra stukje werkblad, het werkt erg makkelijk. Je klapt hem naar beneden en kan gelijk overal bij.

Wij zijn dan ook heel erg tevreden en hebben al vrienden doorgestuurd naar I-kook.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Wat een prachtig eindresultaat! Ik heb enorm genoten om jullie te kunnen helpen.

J. Gorissen
Oud-Beijerland
13-02-2019

“Alles volgens afspraak, fantastische keuken net als de service.”

Prachtig werk afgeleverd. Alles precies volgens afspraak, zowel in de winkel als het bezorgen. Het laten weten dat de bezorger er aankomt en de monteur netjes op tijd, is heel erg prettig. Ik heb een fantastische keuken en de service is net zo goed als de montage en verkoop.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

De keuken is erg mooi geworden en komt goed tot zijn recht. De keukenruimte is optimaal benut met deze indeling. Heel veel plezier met de keuken.

Henk Visser
Hellevoetsluis
16-12-2018

Wij zijn voor de 2e keer een keuken bij I-KOOK gaan kopen, dat zegt genoeg. Echt heel erg goed!

Patrick heeft ons geholpen. De afspraken waren zoals ze moeten zijn. Hij was erg vriendelijk, aandachtig, betrokken, dacht goed mee en niets was te veel! Kortom, zeer goed geholpen! De grootste veranderingen voor ons is de vaatwasser, die was er in de vorige keuken nog niet. Vooraf hadden we nog de intentie om alleen met viste de vaatwasser te gebruiken maar het gemak is toch wel erg fijn. Daarbij hebben we ook een het groter werkblad. Heerlijk!

De monteurs waren echte vakmensen. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat, het is nog mooier dan de tekening.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Erg leuk om mee te denken en jullie wensen van een vaatwasser en een groter werkblad in de praktijk te brengen. De keuken is erg mooi geworden!

Familie Jagtenberg
Oud-Beijerland
03-12-2018

“Alles verliep precies zoals beloofd was. Erg prettig als je oprecht op iemand kan rekenen!”

We zijn spontaan langs gegaan bij I-KOOK. Er was gelijk een klik met Patrick en alles ging heel spontaan. De keuken is precies wat we voor ogen hadden en zijn zeer tevreden. De keuken is in 1 keer goed opgeleverd. Alles is volledig volgens plan gegaan. Mels de monteur heeft heel goed werk geleverd en is heel secuur.

I-KOOK hebben we al aangeraden bij familie en mensen die langskwamen.

We geven I-KOOK een dikke 10, Patrick en collega’s hebben ons super geholpen.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Een mooiere bevestiging kunnen we niet krijgen, bedankt. Jullie woorden geven erg veel voldoending. De keuken is mooi uitgekomen met de zijde grijze deurtjes en de grijze muren. Veel plezier ermee.

Doorn
Piershil
18-10-2018

“Tweede keuken van I-KOOK, onder het gegeven budget inclusief vakwerk.”

Alweer de tweede keuken bij I-KOOK Oud Beijerland gekocht. We hadden al een opzet maar met behulp van de medewerkers van i-kook een keuken bedacht die alles had wat we wilden. En dat tegen een zeer schappelijke prijs, onder het budget wat we aangegeven hadden.
De montage van de keuken uit handen gegeven aan i-kook. Zeer ervaren en vriendelijke monteur. Ook hier werd vakwerk geleverd. Chapeau.
Zeer aan te bevelen.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Voor de leuke gesprekken en de ingestuurde review.

John de Jong
Oud-Beijerland
11-10-2018

“De grootste verandering is het eiland, hier ben ik ontzettend blij mee.”

Bij I-KOOK gekomen via een vriend, ben geholpen door Patrick.

Hij heeft een mooie keuken samengesteld binnen het van tevoren gestelde budget wat me erg is meegevallen.

Ik heb ook bij Ikea gekeken maar uiteindelijk gekozen voor I-KOOK op prijs-kwaliteit verhouding.

De keuken zelf geplaatst wat redelijk is verlopen, het zou wel makkelijk zijn als er een handleiding zou zijn hoe je sommige dingen zou moeten plaatsen (bijv. eiland). De grootste verandering is het eiland, hier ben ik ontzettend blij mee.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Je vraag over een (extra) handleiding ga ik opnemen hier. Veel plezier met je keuken.

Familie Roozendaal
Mijnsheerenland
30-08-2018

Vrienden van ons hebben een keuken bij jullie gekocht. Toen we de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zagen/konden ervaren hebben we besloten bij I-KOOK langs te gaan. (terwijl we eigenlijk bij IKEA een keuken hadden ontworpen)

Patrick heeft ons geholpen en nam echt de tijd. Zelfs toen we langer bleven zitten. Hij ging uit van wensen en behoefte.

Monteur Mels heeft de keuken met veel zorg en aandacht geplaatst.

Hij heeft veel oog voor detail en je merkt dat hij plezier in zijn werk heeft. Het voelt vertrouwd, dat op het moment dat wij tijdens de verbouwing van ons huis even weg moesten om iets te halen, wij gewoon weg konden gaan. Mels ontzorgt ook. Op het moment dat hij het keukenblad op het kookeiland had geplaatst, constateerde hij een beschadiging. Op het moment dat hij dit ons vertelde, vertelde hij dat hij ook al een nieuw blad had besteld. Wij voelden daarbij totale ontzorging.

Werkblad werd zonder enige moeite opnieuw besteld en geplaatst.

Daarnaast miste er vanuit de levering een greep voor een deur, welke binnen een week geleverd werd.

Bij ieder 3D ontwerp dat je laat maken, is het nooit altijd een 1 op 1 weergave van de werkelijkheid. Echter het resultaat was boven verwachting (wat eigenlijk ook altijd zo is wanneer je een 3D ontwerp laat maken) keuken was groter dan in onze verbeelding, kleurcombinatie is echt heel erg mooi (gelukkig werden we daar ook goed bij geholpen in de showroom) en de keuken spreekt veel meer tot de verbeelding. Het voordeel was ook, dat we staaltjes mochten meenemen ten tijde van ons beslisproces, daardoor konden we de kleuren van de vloer, de wanden en de keuken perfect op elkaar afstemmen.

Daarnaast was het zeer prettig dat Patrick ons ook echt uitdaagde over bepaalde keuzes en zelf pas advies gaf op het moment dat wij daar om vroegen. Dus wij werden niet gestuurd om snel beslissingen te maken, maar hadden we de vrijheid om tot ons eigen ‘droomontwerp’ te komen.

Nazorg was prima, men reageert snel op vragen en probleempjes. Daarnaast was het zeer prettig dat wanneer Patrick er niet was, zijn collega’s ook op de hoogte zijn van onze situatie/aankoop/keuken.

Met andere woorden, heel veel bedrijven helpen je met een topservice op het moment dat je komt kopen, maar bedrijven onderscheiden zich pas na de verkoop. Dank.

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor het bericht en de fijne gesprekken. Veel plezier met de keuken!

Familie Meuldijk
Rotterdam
06-02-2018

“Alles wat top.”

Onze ervaring met I-Kook Oud-Beijerland is van A tot Z meer dan positief! Van de eerste keer binnenlopen tot aan de oplevering van de keuken door de eigen monteur(s). Dit team is zeer klant-, en servicegericht!

Na een aantal weken bij vele grote keukenboeren rondgelopen te hebben waren wij blij verrast met de goede adviezen en het meedenken van verkoper Patrick. Hierdoor kregen wij meteen een zeer vertrouwd gevoel om bij I-Kook Oud-Beijerland tot de daadwerkelijke koop van onze nieuwe keuken over te gaan.

Communicatie over aanpassingen over en weer, het nakomen van afspraken, alles top.

Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken en raden I-Kook Oud-Beijerland dan ook ten zeerste aan als u op zoek bent naar een nieuwe keuken!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Ik ben superblij dat het zo mooi is geworden!

Familie Boonstra
Schiedam
10-11-2017

“Ga eens kijken bij I-KOOK!”

De keuken is heel erg mooi en precies gemonteerd. De verwachting is geheel uitgekomen. De voorbereiding was intensief, niet de meest eenvoudige keuken vanwege het vele hak en breekwerk in de voorbereiding. Ook zijn er nogal wat leidingen omgezet en vervangen. Een ingewikkelde klus! Daarom is het zo mooi dat het eindresultaat echt fantastisch is.
Johan heeft de keuken geplaatst met veel vakmanschap en werkt heel erg netjes en precies.
Alle apparatuur werkt goed en wij zijn erg blij met dit eindresultaat!

Kortom het ziet er fantastisch uit,
een nieuwe keuken? Ga eens kijken bij I-KOOK!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Ik vond het heel leuk om jullie te helpen.

"Geen keuken of klant is hetzelfde. Het plezier in mijn werk zit hem in de uitdaging om tot een passend aanbod te komen. Een 3D-ontwerp maak ik vaak in een handomdraai, maar de ruimte indelen doen we samen. Mijn sterke kant is het allround meedenken in het keukenproces en daarbij de verbeelding tot leven laten komen in een 3D-ontwerp. Hierbij denk ik aan of het praktisch, passend, binnen het budget, mooi en symmetrisch is. Die wensen bespreken we samen met een bakje koffie of thee erbij!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.