3D Keuken ontwerpen, maak zelf je eigen droomkeuken!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Snel en eenvoudig 3D keuken ontwerpen met de gratis keukenplanner die jouw droom werkelijkheid maakt! Met de keuken ontwerpen 3D software van I-KOOK beleef je meteen hoe jouw droomkeuken er in het echt uit komt te zien. Van voren, opzij en zelfs van boven kun je jouw eigen keuken ontwerpen in 3D bewonderen!

De I-KOOK keukenplanner laat je zelf de keuken creëren die jij helemaal geweldig vindt! Met de gratis keuken ontwerpen 3D software schuif je makkelijk met keukenkasten en wissel je van kastdeurtjes en aanrechtblad kleuren tot je helemaal tevreden bent. Hoe leuk is dat?!

Je eigen 3D keuken ontwerpen, gratis met heel veel plan-plezier!

3D Keuken ontwerp van moderne keuken met kookeiland, I-KOOK 3D keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp van moderne keuken met kookeiland – I-KOOK 3D keukenplanner

3D Keuken ontwerpen gaat zo perfect!

De 3D keukenplanner van I-KOOK is er niet alleen om je eigen ideeën zichtbaar te maken. Ook als je nog geen idee hebt, krijg je door te spelen met de keuken ontwerpen 3D software volop inspiratie voor keukenvormen, stijlen en kleuren!

Bekijk eerst de handige ‘I-KOOK keukenplanner in 5 minuten’ video:

3D Keuken ontwerpen met de I-KOOK keukenplanner, doe je zo!

 • De keuken maten zijn het eerste wat je ‘vastzet’ in het keuken ontwerp. Daarna worden de obstakels als deuren, radiatoren, ramen, schakelaars en water- en elektriciteit aansluitingen toegevoegd. Je werkt vanuit de keukentekening in 2D. Onderaan in beeld zit een button, waarmee je jouw eigen 3D keuken ontwerpen kunt bekijken.
 • Welke keukenvorm je ook wenst, met de keuken ontwerpen 3D software kun je volop schuiven met keukenkasten. Of een L-keuken, U-keuken, kookeiland of schiereiland keuken jouw ideale keukenvorm is, je bekijkt het in de online keukenplanner en zet gelijk de keukenapparaten op hun eigen plek.
 • Maak je 3D keuken ontwerp uniek door je eigen stijlkeuzes te maken. De keuken ontwerpen 3D software laat je vele kleuren en materialen uitproberen op wanden, vloeren en plafond. Wil je een strakke kleur op de muur of toch liever behang, bekijk de vele prints. Tegels, natuursteen, hout, laminaat of beton voor je vloer, je kunt het allemaal aanklikken.

Iedereen kan 3D keuken ontwerpen!

3D Keuken ontwerp 2D plattegrond van moderne keuken, I-KOOK keukenplanner
Foto: 2D Plattegrond van moderne keuken – I-KOOK keukenplanner
 • Met je keukendeurtjes keuze kun je echt jouw persoonlijke smaak laten zien. Tijdens het 3D keuken ontwerpen merk je pas wat een grote invloed het decor van de frontjes heeft op de totale uitstraling van je keuken. Je kunt naast vele effen kleuren (mat of hoogglans), ook prachtige metalen, natuursteen of houtsoorten uitproberen.
 • Je hebt keuze uit vele keuken handgrepen en knoppen die je met de keuken ontwerpen 3D software van alle kanten kunt bekijken. Jouw favoriete keukengreep in jouw mooiste kleur zit er vast en zeker bij!
 • De plinten en de binnenkant/buitenkant van het keukenblok in een bijpassend decor zijn de laatste stappen die je 3D keuken ontwerp compleet maken!

Start HIER je gratis 3D keuken ontwerp!

 

3D Keuken ontwerp, zijaanzicht kookeiland, I-KOOK keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp, zijaanzicht kookeiland – I-KOOK keukenplanner

Alle I-KOOK 3D keukenplanner voordelen op een rijtje:

 • GRATIS – Iedereen kan gratis 3D keuken ontwerpen met de I-KOOK keukenplanner.
 • MAKKELIJK & VLOT – Het is plezierig ontwerpen met de online keukenplanner.
 • START DIRECT – Je hoeft geen naam/adres door te geven. De keuken ontwerpen 3D software werkt vanaf de I-KOOK website.
 • EINDELOOS COMBINEREN – Geweldig hoe je kunt spelen met de keukenindeling door met kasten te slepen en verschillende kleurenfrontjes en keukenbladen uit te proberen.
 • 3D ONTWERP BEWAREN, VERANDEREN, DELEN & IN VR BEKIJKEN- Je kunt zoveel keukencreaties bedenken. Al jouw verschillende 3D keuken ontwerpen bewaar je in je persoonlijke keukenplanner account. Je kunt de opstellingen altijd veranderen. Deel je droomkeukens met je vrienden. Ook zo benieuwd wat zij van jouw keuken ontwerpen in 3D vinden?
3D Keuken ontwerp, zijaanzicht met barstoelen, I-KOOK keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp, zijaanzicht met barstoelen – I-KOOK keukenplanner

Hoe ziet jouw 3D droomkeuken ontwerp eruit?

Het is heel bijzonder hoe je met de keuken ontwerpen 3D software van I-KOOK, je toekomstige keuken van alle kanten kunt bekijken, net als in het echt.

Een keukencoach helpt je graag en vakkundig bij het perfectioneren van jouw eigen keukentekening. De betrouwbare coach luistert aandachtig naar jouw wensen en is een kei in 3D keuken ontwerpen, altijd binnen je budget. Lees in de reviews van eerdere klanten hoe zij de keuken ontwerpen 3D software van I-KOOK hebben ervaren.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met een keukencoach voor jouw 3D droomkeuken ontwerp! Er is altijd een I-KOOK winkel bij je in de buurt.

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.