Greeploze keukens: strakke keuken inspiratie voor jou!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Kasper en Patricia

Lees de ervaring van: Familie Geenen

Lees de ervaring van: Familie Tempels

Lees de ervaring van: Dhr. Haasen

 

De greeploze keuken met z’n pure en strakke design, schittert in vele Nederlandse huizen. Dit keukenontwerp is niet voor niets zo populair. Het elegante keukenblok past helemaal bij de rest van je interieur. Zonder keuken handgrepen en knoppen lijkt het een meubel, waarop gekookt en geëntertaind kan worden! Ik laat je graag de mooiste greeploze keuken ontwerpen in verschillende keukenstijlen zien en leg je uit hoe een keuken greeploos te openen is. Je ziet, volop inspiratie voor je nieuwe keuken!

Wil je direct aan de slag met het plannen van je toekomstige greeploze keuken, dan kan ik je de online planner van I-KOOK aanbevelen. Je eigen keuken ontwerpen vanuit huis was nog nooit zo gemakkelijk! Je kunt allerlei soorten keuken frontjes, keukenbladen en zelfs achtergronden uitproberen. Bekijk je keukenontwerp in 3D, realistisch echt!

Greeploze keuken, de stijlvolle complete keuken zonder handgrepen of keukenknoppen!

Wat is er allemaal mogelijk bij de greeploze keuken?

Meer dan je denkt en ik leg het je uit! De greeploze keuken mist keuken handgrepen of knoppen voor een goede reden. Wil je een keuken met een rustige en designachtige uitstraling, dan zijn vlakke keukendeurtjes en lades zonder grepen, de weg te gaan. Niet alleen een design of moderne keuken is greeploos een plaatje om te zien. Ook de greeploze industriële keuken en zelfs de greeploze landelijke keuken met paneeldeuren trekken steeds meer de aandacht van mijn klanten.

Leuk een keuken zonder handgrepen, maar hoe krijg ik dan de keukenkastjes en keukenlades open? Met de volgende openingssystemen gaat dat prima lukken!

Decor houten keuken met zwarte greeplijsten, keellijsten, Häcker greeploze keuken AV 6084 GL, AV 7070
Foto: Decor houten keuken met zwarte greeplijsten / keellijsten – Häcker greeploze keuken AV 6084 GL, AV 7070

Handig zo’n keellijst – greeplijst!

Keellijsten worden achter lager geplaatste deur- en lade fronten gemonteerd. Op bovenstaande foto kun je dat goed zien. Met je hand trek je het keukendeurtje onder het aanrechtblad makkelijk open. Deze keellijsten of ook wel greeplijsten genoemd, zijn er in bijpassende kleuren van je keuken en kunnen zelfs voorzien worden van LED verlichting!

Decor hout + witte greeploze keuken met kookeiland met greeplijst / keellijst - Häcker keuken Faro GL Bali GL
Foto: Decor hout + witte greeploze keuken met kookeiland met greeplijst / keellijst – Häcker keuken Faro GL Bali GL

De keukenlades en deurtjes openen met een zacht duwtje

Wil je minimale ruimte tussen de kastjes en laden, dan zijn er de mooie openingssystemen Push-to-open en Tipmatic Softclose die jouw droomkeuken een stapje dichterbij laten komen. Een klein duwtje van een hand of knie is genoeg om de keukendeurtjes te openen en te sluiten.

Grijze semi-greeploze keuken met steen grijze greeplijsten – Nobilia U-keuken Fashion 165
Foto: Grijze semi-greeploze keuken met steen grijze greeplijsten – Nobilia U-keuken Fashion 165

 

Semi-greeploze keuken met bijna onzichtbare keukengrepen

De platte keukengreep op bovenstaande foto is een lange dunne lijn bovenaan het frontje en sluit perfect aan bij het totaal design van het keuken ontwerp. Zo heb je toch een greep, hoe prachtig kan iets onopvallends zijn!

Vingerafdrukken op je greeploze keuken

Jouw zorgen voor zichtbare vingerafdrukken op je greeploze keuken zijn voorbij met TOUCHfree frontjes voorzien van een speciale anti fingerprint laag.

Greeploze vaatwasser – Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser met OpenAssist
Foto: Greeploze vaatwasser – Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser met OpenAssist

Keukenapparaten voor de greeploze keuken

Als je geen greep of knop hebt om een afwasmachine of koelkast te openen, hoe doe je dat dan? Bij de volledig geïntegreerde vaatwasser zit het bedieningspaneel aan de binnenkant. Verschillende merken (zoals Bosch, NEFF en Siemens) hebben speciaal de greeploze koelkast en greeploze vaatwasser in hun assortiment. Deze apparaten zijn voorzien van Push-to-open of OpenAssist waardoor de deur na een zacht duwtje zichzelf opent.

Decor eiken houten keuken met kookeiland - Nobilia greeploze keuken Riva 893
Foto: Decor eiken houten keuken met kookeiland – Nobilia greeploze keuken Riva 893

Jouw greeploze droomkeuken maak je samen!

Samen met een ervaren keukenspecialist ontwerp je de greeploze keuken van je dromen! Wil je een witte of zwarte keuken, hoogglans of mat, in het design, industriële of moderne keuken stijl? Een keukencoach van I-KOOK zal de ideale greeploze keuken voor jou samenstellen, geheel naar je wensen en binnen je budget. Maak snel een afspraak in je buurt!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Kasper en Patricia

Lees de ervaring van: Familie Geenen

Lees de ervaring van: Familie Tempels

Lees de ervaring van: Dhr. Haasen

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.