Design keuken op maat, unieke luxe keuken inspiratie

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Familie Steinen

Lees de ervaring van: Familie Broekmans

Hoe strak en chic jouw design keuken op maat eruit gaat zien, bepaal je helemaal zelf! Er zijn zoveel mogelijkheden om je keuken precies op maat te maken en echt die stijlvolle design uitstraling te geven. Ik geef je dan ook graag onmisbare luxe keuken inspiratie met mooie foto’s van bijzondere design keukens op maat.

Je eigen design keuken op maat ontwerpen, hoe geweldig is dat?! Met de I-KOOK keukenplanner kun je snel aan de slag! Verander eenvoudig je keukenkast opstelling en probeer verschillende mooie keukendeurtjes uit met telkens andere keukengrepen. Er is zoveel mogelijk! Laat je het ontwerpen van prachtige design keukens op maat liever over aan een ervaren keukencoach? Maak een afspraak voor jouw unieke maatwerk keuken ontwerp!

Design keuken met kookeiland en bar, Nobilia Fashion witte keuken
Foto: Design keuken met kookeiland en bar – Nobilia Fashion witte keuken

Maak zo hét perfecte ontwerp voor je design keuken op maat!

Maatwerk geeft je design keuken een exclusieve uitstraling. Dat wil jij ook! Hoe je een design keuken precies op maat maakt, ga ik je nu laten zien.

Een design keuken valt op door z’n strakke uiterlijk. Je ziet veel rechte lijnen, weinig tierelantijnen en de nadruk ligt helemaal op de keukenopstelling zelf. Design keukens op maat zijn dan ook vaak (semi) greeploze keukens met vlakke en strakke keukenfrontjes. Op bovenstaande foto zie je een fantastische greeploze design keuken met kookeiland. De gezellige houten bar is verbonden is aan een schiereiland met spoelbak.

Design keuken greeploos, Nobilia Inox 216 geborsteld staal
Foto: Design keuken greeploos – Nobilia Inox geborsteld staal

Hout is als materiaal een echte sfeermaker in de design keuken op maat. Voor een luxe uiterlijk zijn steen, metalen als RVS en koper, beton en glas bijzonder geschikt. Je kunt de originele materialen ook vervangen door een prachtige look-a-like. In menig maatwerk design keuken wordt een natuursteen en betonlook aanrechtblad in kunststof, composiet of keramiek geplaatst. Een glazen achterwand kan vele kleuren krijgen. Het is daardoor prachtig te combineren met (bijna) ieder werkblad materiaal. En.. het is zo makkelijk schoonmaken. Dit is toch ook een belangrijk punt in design keukens op maat.

Design keukenindeling met open kasten, glazen bovenkasten, luxe lade interieur, Nobilia Riva betonlook keuken
Foto: Design keukenindeling met open kasten, glazen bovenkasten en luxe lade interieur – Nobilia Riva betonlook keuken

Geniet jij ook zo van goed georganiseerde lades en open vakken in hoge keukenkasten waar alleen bijzondere woon- en keukenaccessoires in staan? Op bovenstaande foto zie je een perfect voorbeeld van zo’n op maat gemaakte design keuken in betonlook en hout. Wat een strak en gezellig keuken ontwerp!

Design keukens op maat zijn stijlvolle keukens in klein en groot formaat!

Design keuken met tafel, Nobilia Touch mat zwarte keuken
Foto: Design keuken met tafel – Nobilia Touch mat zwarte keuken

De keukenapparatuur van jouw design keuken op maat is niet alleen fantastisch om mee te werken en te koken. Jouw (stoom)oven, Quooker kokend-water-kraan, afzuigkap of kookplaat met afzuiging passen ook helemaal in de luxe design uitstraling van jouw droomkeuken. Bij I-KOOK heb je keuze uit vele bekende merken voor design keukens op maat, als o.a. Siemens, Pelgrim, Whirlpool, Quooker, BORA en Bauknecht. Mocht je nog een plekje overhebben in een onderkast? Een wijnkoelkast staat niet alleen gezellig, het is ook ideaal dat je flesje wijn altijd op serveertemperatuur is.

Wat de kosten voor jouw maatwerk keuken worden, heb je helemaal zelf in de hand. Het belangrijkste bij een design keuken op maat is de unieke keukendeling, helemaal naar jouw wensen. Voor de invulling zijn er vele mogelijkheden. Er zijn voordelige look-a-likes van natuursteen, beton en metalen voor keukendeurtjes- en aanrechtmaterialen. Ook bij keukenapparaten zijn er flinke prijsverschillen. Een eerder model oven heeft wellicht niet de nieuwste functies, maar bakt en braadt prima en is prachtig om te zien.

Greeploze design keuken, Nobilia Riva Concrete
Foto: Greeploze design keuken – Nobilia Riva Concrete

Nog meer inspiratie voor luxe design keukens op maat?

Bij I-KOOK krijg je altijd een maatwerk keuken! Een ervaren keukencoach inspireert je met prachtige showroomkeukens en bijzondere keuken indeling ideeën. Samen ontwerp je de mooiste design keuken, precies op maat en binnen je budget. Maak nu een afspraak met een keukencoach, er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Familie Steinen

Lees de ervaring van: Familie Broekmans

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.