Goede communicatie en een mooie keuken.

Nico Rusman
Alphen aan den Rijn
17-02-2023

“Goede communicatie en een mooie keuken.”

Na een aantal maanden allerlei keukenbedrijven bezocht te hebben, hadden we bij geen enkel bedrijf het “goede” gevoel. Uiteindelijk kwamen we via de goede referenties terecht bij I-KOOK in Alphen a/d Rijn. Hier op een ochtend een afspraak gemaakt met Frans Kooi. Frans heeft ons in alle rust alle mogelijkheden laten zien en nog diezelfde ochtend hebben wij voor onze antraciet kleurige keuken getekend. Frans gaf ons zo veel vertrouwen door zijn open manier van zakendoen, dat we hier geen twijfels meer hadden. Dit is tot en met het plaatsen zo gebleven. Goede communicatie en geen adders onder het gras. De leverantie ging prima, ze zetten alle spullen op hun plaats, zodat de keukenmonteurs er niet mee hoeven slepen. De montage was een feest. Er kwamen 2 gezellige mensen, die vrolijk de keuken plaatste en om 15.00 uur zat de keuken met inbouwapparatuur er al helemaal in. Frans is de volgende dag nog even langs geweest om de keuken op te leveren.
Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken uit te zoeken. Frans, de bezorgers en natuurlijk de monteurs, van harte bedankt voor de service en goede zorgen.

Bron: Qasa

Ik vind het fijn dat ik jullie vertrouwen heb kunnen geven en we zo samen tot de perfecte keuken gekomen zijn. Nu lekker genieten van de nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.