uit 74 klantervaringen
Alphen aan den Rijn
"Ik luister goed naar de wensen van de klant, om de juiste opstelling te kunnen maken. Het gaat bij mij om het totaalplaatje, alles moet tot in de details kloppen. Hierbij is het belangrijk om klanten te helpen om de juiste keuzes te maken. De vrolijke gezichten, daar doen we het voor!"
Karel en Thea
Alphen aan den Rijn
14-12-2023

“Prettige samenwerking!”

Samen met keukencoach Frans van I-KOOK Alphen aan den Rijn hebben we onze droomkeuken samengesteld. Zijn praktische adviezen, ruime ervaring en prettige samenwerking maakte dat er eind september een prachtige keuken werd geplaatst door vakman Ton. Ook Ton liet bij het plaatsen van onze keuken zijn vakmanschap zien en zo hebben we door de inzet van deze heren een prachtige keuken waar we heel blij mee zijn.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. Fijn om te horen dat je geniet van je prachtige droomkeuken die eind september is geplaatst. Nogmaals dank voor het vertrouwen in I-KOOK Alphen aan den Rijn. Ik wens je veel kookplezier en genot in de nieuwe keuken!

Jordy
Alphen aan den Rijn
17-10-2023

“Goede begeleiding en een prachtige keuken”

Vanaf het eerste moment dat wij bij Frans kwamen, voelde het alsof we eindelijk een verkoper hadden gevonden die echt luisterde en meedacht met ons. Ook was er niet de druk om direct een handtekening te zetten, maar eerst een aantal stalen mee naar huis om te kijken of de kleuren wel pasten bij ons. Ook was hij heel eerlijk over de apparaten die wij in ons hoofd hadden en of deze wel pasten bij de keuken. Ook tussen de bestelling en de levering van de keuken werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De keuken is prachtig geworden, mede dankzij het secure werk van Ton de monteur. En we genieten er met volle teugen van.

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, ik heb jullie graag geholpen. En wat ziet de keuken er schitterend uit! Geniet ervan.

10-10-2023

“Dikke pluim”

I-KOOK Alphen aan den Rijn is onderdeel van een keten wat in ons geval nu eens alleen voordelen had: scherpe prijs, ruime keuze, 1 aanspreekpunt en snel geleverd. Geen haast, geen dwang en zelfs nadat de deal al rond was nog e.e.a. aan kunnen passen. Frans onze verkoper is een joviale vent met kennis van zaken, nam de tijd en was duidelijk over de kosten van bepaalde keuzes.
De onderdelen werden op de afgesproken dag en tijd bezorgd door student verhuizers, keurig. Onze keuken is inmiddels geplaatst en ook het montage team verdiend een dikke pluim. Gezelligheid en vakwerk gaan hand in hand en.. binnen 1 dag geplaatst.

De dag na plaatsing belde Frans of alles in orde was en of ik nog ff een bakkie kwam doen en dat er nog een attentie voor ons lag.
Waar vind je dit nog?

Ben er van overtuigd dat mocht er in de toekomst toch iets zijn de aftersales ook goed voor elkaar is.

Mocht je een nieuwe keuken overwegen geef Frans een kans
en I-KOOK wordt IK OOK!

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Dank voor de complimenten! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe, schitterende keuken. Geniet ervan en wie weet tot ziens!

Frank van der Flier
Alphen aan den Rijn
26-07-2023

“Hier wordt het eerlijke verhaal verteld.”

I-KOOK is nou juist niet zo’n foute keukencowboy. Bij I-KOOK tref je een gewoon normale verkoper aan die niet aan valse trucs doet. Nee, hier wordt gewoon het eerlijke verhaal verteld. Geen poespas, geen vage kreten. En je wordt hier niet op een dwingende agressieve wijze onder druk gezet zoals je dat bij andere keukenzaken juist wel het geval is.

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Ha Frank, bedankt voor de complimenten. Heel fijn om te horen dat je een goede ervaring bij me hebt gehad!

Nico Rusman
Alphen aan den Rijn
17-02-2023

“Goede communicatie en een mooie keuken.”

Na een aantal maanden allerlei keukenbedrijven bezocht te hebben, hadden we bij geen enkel bedrijf het “goede” gevoel. Uiteindelijk kwamen we via de goede referenties terecht bij I-KOOK in Alphen a/d Rijn. Hier op een ochtend een afspraak gemaakt met Frans Kooi. Frans heeft ons in alle rust alle mogelijkheden laten zien en nog diezelfde ochtend hebben wij voor onze antraciet kleurige keuken getekend. Frans gaf ons zo veel vertrouwen door zijn open manier van zakendoen, dat we hier geen twijfels meer hadden. Dit is tot en met het plaatsen zo gebleven. Goede communicatie en geen adders onder het gras. De leverantie ging prima, ze zetten alle spullen op hun plaats, zodat de keukenmonteurs er niet mee hoeven slepen. De montage was een feest. Er kwamen 2 gezellige mensen, die vrolijk de keuken plaatste en om 15.00 uur zat de keuken met inbouwapparatuur er al helemaal in. Frans is de volgende dag nog even langs geweest om de keuken op te leveren.
Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken uit te zoeken. Frans, de bezorgers en natuurlijk de monteurs, van harte bedankt voor de service en goede zorgen.

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Ik vind het fijn dat ik jullie vertrouwen heb kunnen geven en we zo samen tot de perfecte keuken gekomen zijn. Nu lekker genieten van de nieuwe keuken!

28-07-2022

“Een wereld van verschil.”

Wat een wereld van verschil: I-KOOK of alle andere winkels waar we geweest zijn. Geen pusherige salesjongens maar gewoon iemand die eerst goed luistert en dan met je meedenkt. Wij waren binnen een half uur klaar want onze droomkeuken stond in de showroom. Verkoper Frans pakte zijn tekenspullen erbij en toverde de showroom keuken op papier even om naar de maten die wij moesten hebben. Inmiddels is de keuken binnen en mijn man heeft hem zelf geplaatst. Alles ziet er heel mooi uit en werkt perfect. Ook onze buurvrouw heeft nu haar keuken bij Frans gekocht en andere vrienden van ons gaan ook bij hem kijken. We kunnen I-KOOK dus echt aanraden.

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Dank voor de complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe, schitterende keuken. Geniet ervan!

Familie Bavelaar
Alphen aan den Rijn
30-06-2022

“Goede adviezen.”

Wij zijn fijn geholpen bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn door Frans Kooij. Bij binnenkomst merkten we meteen dat er een ongedwongen sfeer hing, dat voelde direct goed. Frans heeft ons tijdens de gesprekken goed kunnen adviseren en wist onze wensen prachtig te verwerken in een realistisch 3D- ontwerp.

Frans kwam daarbij ook met een goede oplossing voor onze ketel, die nu mooi is weggewerkt achter een kastje. Ook buiten onze gesprekken konden we te alle tijde telefonisch contact opnemen. Frans was altijd goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Al met al zijn wij hartstikke tevreden met de service van I-KOOK en natuurlijk ook met onze prachtige nieuwe keuken, bedankt!

Frans Kooij
Keukencoach

Dank voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig, dat hebben we goed voor elkaar! Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Familie Rijkers
28-06-2022
Frans Kooij
Keukencoach

Dank voor het toesturen van de foto's! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, dat hebben we samen goed voor elkaar. De inrichting en verlichting maken er een mooi geheel van. Ik wens jullie veel kookplezier toe en vele mooie momenten!

Familie Kooij
Vleuten
19-05-2022

“Keukenontwerp aan huis.”

Voor de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we bij I-KOOK terechtgekomen, waar wij met dank aan Frans een prachtige keuken hebben gekocht.

Omdat mijn man op dat moment slecht ter been was, is onze adviseur Frans naar ons huis gekomen en hebben we daar onze wensen met hem besproken. We hebben gekozen voor een compacte keuken, met voldoende opbergruimte en een inductie kookplaat. Frans heeft onze wensen tot in de detail verwerkt in het ontwerp, waar wij zeer content mee waren.

Alles is volgens de afspraak verlopen en geleverd, de keuken stond netjes op de geplande dag gereed in onze woning. Het gezellige montageteam heeft vakkundig werk geleverd, chapeau!

Na de montage is Frans de keuken nog persoonlijk komen opleveren, om te kijken of alles naar wens was.

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK en zeker over hoe Frans alles voor ons heeft geregeld.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Dank voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen! Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat schitterend in jullie woning staat. Ik wens jullie veel mooie en gezellig momenten toe in de nieuwe keuken!

Familie Meijer
Alphen aan den Rijn
03-05-2022

“Met vragen konden we altijd bij Frans terecht.”

We hebben gekozen om de keuken aan te kopen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, mede door de goede reviews en de gezellig sfeer in de showroom. Tijdens onze afspraken zijn wij altijd fijn geholpen door Frans. Hij luisterde echt naar onze wensen en probeerde daar constant in mee te denken. Daarnaast heeft Frans ervoor gezorgd dat – ondanks de beschikbare ruimte – er veel kastruimte is gecreëerd.

Wanneer wij tussendoor vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd terecht bij Frans. We vonden het fijn dat we slechts één contactpersoon hadden, die we altijd konden bereiken.

Ook de levering en de montage zijn beide soepel verlopen. De monteurs verstaan hun vak en hebben de keuken netjes afgewerkt.

Na de montage kwam Frans de keuken persoonlijk opleveren en heeft daarbij nog advies gegeven over het gebruik van de apparatuur. We zijn hartstikke tevreden en raden I-KOOK Alphen aan den Rijn zeker aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en dat jullie er zo tevreden mee zijn. We hebben de ruimte optimaal benut en daarnaast biedt deze keuken veel opbergruimte, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Mevrouw de Jong
Nieuwkoop
03-05-2022

“Totaal geen druk, dat voelde rustgevend aan.”

Samen met keukencoach Frans een prachtig keukenontwerp gemaakt. Tijdens onze gesprekken werd er totaal geen druk gezet, dat vond ik erg rustgevend en vertrouwd aanvoelen.

Frans heeft mij goed begeleid en daarbij ook kundig advies gegeven over de opstelling van de keuken. Zelf had ik nog niet aan deze opstelling gedacht, maar deze keuze pakt achteraf veel beter uit dan ik zelf had bedacht.

Op het moment van de levering liet een van de chauffeurs een kast vallen, heel vervelend natuurlijk, maar kan gebeuren. Gelukkig werd dit snel gecommuniceerd en opgelost. De monteurs die de keuken hebben gemonteerd, zijn niet alleen vakbekwaam, maar waren ook nog eens supervrolijk en dachten oplossingsgericht mee.

Als compensatie heb ik een extra tegelplint gekregen voor mijn achterwand, super! Frans is de keuken zelf komen opleveren en nam daarbij een leuke attentie mee.

Kortom: een prima ervaring, met als resultaat een prachtige keuken. Bedankt I-KOOK Alphen aan den Rijn.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het gezellig en uitdagend om je te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waarvan je nog lang kan genieten! Ik wens je veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Familie Jansen
Alphen aan den Rijn
14-04-2022

“We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen.”

Voor onze woning waren wij op zoek naar een stijlvolle nieuwe keuken. Na een zoektocht op het internet hebben we besloten om het filiaal in Alphen aan den Rijn te bezoeken.

Keukencoach Frans heeft ons vriendelijk ontvangen en samen hebben we een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Frans kon alles duidelijk uitleggen en had een goede adviserende rol.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een greeploze U keuken, met houten frontjes en een strak marmeren werkblad. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, door de efficiënte opstelling, waardoor we een groot oppervlak aan werkruimte hebben. Daarnaast is deze keuken voorzien van veel opbergruimte.

De keuken werd netjes geleverd en daarna gemonteerd door twee relaxte, vrolijke en meedenkende monteurs. Deze heren hebben vakkundig werk geleverd. De combi oven kwam pas op de dag van montage binnen, maar deze werd direct in de middag geleverd en gemonteerd. Na de montage kwam keukencoach Frans de keuken nog opleveren en controleren op eventuele gebreken.

Wij zijn supertevreden over het gehele traject en willen Frans bedanken voor alle begeleiding. We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen!

Frans Kooij
Keukencoach

Beste familie Jansen, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! De foto’s spreken voor zich… prachtig! Trots dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Ik wens jullie allen veel kook- en gebruiksplezier toe!

Binnenkijken bij Ursula en Frans
Ursula en Frans
08-04-2022

Sinds een klein jaartje wonen Ursula en Frans in hun nieuwe rijtjeshuis in het gezellige dorpje Oudewater. Ze hebben het huis helemaal naar eigen smaak ingericht en zo ook de keuken. De keuken van de woning kwam uit 2018 en was dus nog vrij nieuw. Frans vertelt: ‘Ik vond het zonde om een zo goed als nieuwe keuken eruit te halen.’ Met wat kleine aanpassingen gaven zij de keuken een hele nieuwe look en feel.

Thomashuis Gouda
Gouda
07-04-2022

“Twee prachtige nieuwe keukens.”

Voor de zorginstelling Thomashuis in Gouda waren wij op zoek naar twee nieuwe keukens. Na enig onderzoek zijn wij ter oriëntatie bij I-KOOK Alphen aan den Rijn langsgegaan. De showroom van I-KOOK zag er verzorgd en inspirerend uit, dit gaf ons ook de voorkeur om de keukens hier te laten ontwerpen.

Keukencoach (adviseur) Frans Kooij heeft ons geholpen bij de realisatie van beide keukens. Hij kwam met goede oplossingen voor de keuken in het hoofdgebouw, waar andere nog niet op waren gekomen. Uiteindelijk hebben we twee unieke keukens ontworpen, met behulp van de adviserende rol van Frans. We wilden de keukens binnen 2 dagen laten monteren, zodat onze cliënten er zo min mogelijk last van zouden hebben, dit was volgens Frans geen probleem. Onze vaatwasser bleek later niet meer leverbaar te zijn, daarvoor hebben wij ons geld netjes terug gekregen en hebben wij deze elders gekocht.

Tijdens de levering bleek er een spoelbak te missen, maar dit heeft Frans gelukkig supersnel opgelost. De kundige monteurs hebben de keukens binnen 2 dagen netjes gemonteerd, daarnaast kwamen ze nog met goede tips en dachten ze in oplossingen.

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het uiteindelijke resultaat, bedankt Frans!

Frans Kooij
Keukencoach

Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keukens, dat hebben we samen mooi voor elkaar! Ik wens jullie allen veel plezier met de twee nieuwe aanwinsten!

Trudie Offerman
31-03-2022

“Een aanrader.”

Goede winkel en zeker de verkoper Frans Kooij dacht zeer goed met ons mee. We hadden een koof, daar is de keuken omheen gebouwd. Dat vonden we echt apart dat dat kon. Wij zouden Alphen aan den Rijn aan iedereen adviseren.

Bron: Qasa

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar deze prachtige keuken. De koof was zeker een uitdaging, maar dat hebben we mooi opgelost. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Familie Snel
Boskoop
01-02-2022

“Een dikke 10 voor I-KOOK.”

I-KOOK is een zeer goed bedrijf, die hun woorden waarmaken. Samen met onze keukencoach hebben wij een nieuwe keuken ontworpen, helemaal naar onze wensen.

Wij zijn voor het definitieve ontwerp een aantal keren in de winkel geweest en we werden elke keer met dezelfde enthousiasme geholpen door Frans. Hij dacht goed met ons mee gaf daarbij goed advies, daarnaast denkt Frans echt in oplossingen.

Eerste instantie lukte het niet direct om de keuken te bezorgen, omdat wij op de 1e verdieping wonen.  Dit lukte helaas niet via de trap, maar er werd direct een lift geregeld en de keuken werd alsnog netjes bezorgd, top!

De monteurs die I-KOOK had gestuurd, hebben secuur en mooi werk geleverd, echte vakmannen!

We kwamen erachter dat de diepte van de bestekbak niet klopte, maar Frans nam tijdens de oplevering de juiste direct mee.

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, maar ook met de verleende service. Daarom verdient I-KOOK een dikke 10, met name Frans die ons perfect heeft begeleid. Wij raden I-KOOK zeker aan.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Beste familie Snel, wat is het eindresultaat prachtig hé? Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Leuk dat ik jullie naar deze keuken mocht begeleiden. Ik wens jullie bij deze nogmaals superveel kookplezier toe.

Petra van Helden
De Zilk
27-01-2022

“Al bij het eerste bezoek een goed gevoel.”

Superervaring met deze zaak en de manager Frans. Al bij het eerste bezoek had ik een goed gevoel.
Geen verkopers die je een keuken op dringen, maar gewoon rustig rond kunnen kijken en vragen kunnen stellen. Er werd mij nog gezegd dat ik er goed over na moest denken, dat vond ik erg prettig.

Samen met Frans een supermooi ontwerp gemaakt voor een prijs die bijna niet te geloven was, mijn keuze was daardoor snel gemaakt.

Ook de het instaleren ging van een leien dakje. Daarnaast waren de monteurs superaardig en zeer professioneel. Er was een klein foutje gemaakt bij het opmeten, maar dit werd binnen korte tijd zeer goed en tot mij volle tevredenheid opgelost.

Voor mij is I-KOOK de beste zaak als je snel, vakkundig en goed geholpen wilt worden.

Frans Kooij
Keukencoach

Beste Petra, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met het je nieuwe keuken. Leuk dat ik je mocht begeleiden naar een prachtig eindresultaat, geniet ervan.

Familie Barents
Bleiswijk
28-12-2021

“Frans kwam de keuken persoonlijk opleveren.”

Prettig geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, met name door keukencoach Frans Kooij.
Frans heeft goed geluisterd naar onze wensen, wat hij vervolgens prachtig heeft verwerkt in een ontwerp.

De samenwerking verliep uitstekend en heb ik als zeer prettig ervaren. Frans nam de tijd en niets was teveel.
De bezorging verliep vlekkeloos, netjes en er werd goed met ons meegedacht.

De montage hebben wij ook door I-KOOK laten uitvoeren, daarvoor kwamen er twee echte vakmannen.
Voordat de monteurs er waren, had ik alles al vast uitgepakt. Dit maakte het voor de monteurs net wat gemakkelijker, ze waren immers constant vrolijk.

Na de montage is Frans nog langsgekomen om de keuken op te leveren, hij had zelfs nog een kleine attentie bij zich voor onze nieuwe keuken!

Frans Kooij
Keukencoach

Beste familie Barents, fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Samen hebben we een prachtig keuken neergezet, waar we zeker trots op mogen zijn. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier met jullie nieuwe keuken, het was gezellig!

Mevrouw Iwanicka
Alphen aan den Rijn
09-12-2021

“I-KOOK Alphen aan den Rijn maakt alles waar.”

Voor mijn huidige woning was ik al een tijdje aan het oriënteren voor een nieuwe keuken.
Mijn huidige keuken had nog wel wat bruikbare onderdelen, die ik het liefst wilde behouden.

Bij I-KOOK Alphen aan den Rijn was dat totaal geen probleem.
Mijn wensen zijn door keukencoach Frans Kooij vertaald naar een prachtig ontwerp, wat meteen erg realistisch was door de 3D-effecten.
Hij luisterde vanaf het begin goed naar mijn wensen, het is duidelijk dat de klant centraal staat.

Zelfs na de verkoop liep alles gesmeerd en werd alles zorgvuldig en vakkundig gemonteerd.
Wat ik vooral erg fijn vond is dat Frans na de plaatsing alles nog eens kwam nalopen op eventuele gebreken.

Frans vroeg mij of ik cijfers wilde geven betref mijn ervaring, maar dat was voor mij erg gemakkelijk.
Iedereen verdiende een hele dikke 10, want I-KOOK Alphen aan den Rijn maakt alles waar.

Frans Kooij
Keukencoach

Beste mevrouw Iwanicka, bedankt voor het toesturen van de review en natuurlijk de foto's. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met het eindresultaat. De nieuwe keuken in combinatie met bestaande onderdelen hebben samen geresulteerd is een prachtige witte keuken. De foto's spreken voor zich... Bij deze wens ik je nog veel kookplezier toe, maar dat zal zeker wel goedkomen denk ik. ?

Dhr. Bos
Koudekerk aan den Rijn
18-11-2021

“De ongedwongen sfeer gaf mij meteen een goed gevoel.”

Voor mijn huidige woning was ik zoekend naar een nieuwe keuken. Tijdens de oriëntatie naar keukenideeën ben ik uiteindelijk bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn uitgekomen. Ik merkte meteen dat er een ongedwongen sfeer hing, dat gaf mij meteen een goed gevoel.

Na een warm ontvangst van Frans Kooij zijn we op een fijn tempo gaan kijken naar de mogelijkheden voor mijn nieuwe keuken. Frans heeft altijd goed geluisterd naar mijn wensen en dacht constant in oplossingen. Ik heb bijvoorbeeld een balk in het plafond, op een wat ongunstige plek. Frans heeft het keukenontwerp hier mooi op aangepast en alsnog alle mogelijke ruimte weten te benutten.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een rechte industriële, greep loze keuken in betonlook. Het 3D-ontwerp was al erg realistisch, dus ik was al meteen benieuwd naar het eindresultaat.

Op de dag van de montage kwamen er twee vakkundige en vrolijke monteurs, die dit klusje prachtig hebben geklaard. De keuken is prachtig en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Nu de keuken staat, kan er een start worden gemaakt aan de rest van de ruimte, het wordt een mooi geheel! Bedankt Frans.

Frans Kooij
Keukencoach

Leuk dat ik je heb mogen begeleiden naar deze prachtige keuken! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens je hierbij nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken en natuurlijk succes met de rest van de verbouwing. Ik ben benieuwd naar het totaal plaatje... ?

Familie van Dorp
Sassenheim
30-10-2021

“Frans denkt in oplossingen.”

Prettig geholpen tijdens de zoektocht naar onze nieuwe keuken. Frans gaf ons bij binnenkomst meteen een goed gevoel!  Tijdens onze gesprekken luisterde hij goed naar onze ideeën en wensen, wat uiteindelijk leidde tot een prachtig ontwerp.

Frans doet erg veel werkzaamheden zelf, zo kwam hij ook de ruimte inmeten. Dit vonden wij erg fijn, want hierdoor konden we met al onze vragen rechtstreeks bij hem terecht. We konden hem altijd bereiken en hij dacht altijd in oplossingen.

Ook de monteurs dachten goed mee en waren ook nog eens supervrolijk, echte vakmannen!

De keuken is persoonlijk opgeleverd door Frans, hij heeft toen nogmaals alles goed uitgelegd. De keuken staat nu te schitteren in onze woning en wij zijn er heel erg blij mee.

Al met al krijgt I-KOOK en Frans een dikke 9 van ons!

 

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en fijn dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben blij dat jullie daar ook zo over denken. Bij deze wens ik jullie nogmaals veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Sassen
Noordwijk
30-10-2021

“Zonder enige zorgen een prachtige keuken.”

Na een eerdere fijne ervaring bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, zijn we voor onze nieuwe keuken weer  naar Frans Kooij gegaan.

I-KOOK heeft een duidelijk, overzichtelijke en mooie showroom, waar je goed inspiratie op kan doen voor je nieuwe keuken. Frans heeft ons ook deze keer weer erg fijn begeleid. Hij kon goed met ons meedenken en wist onze wensen goed te verwerken in het 3D-ontwerp.

Wederom door de goede zorgen van Frans en de monteurs staat de keuken zonder enige zorgen prachtig in onze woning.

Wij zijn alweer supertevreden en raden I-KOOK zeker aan, bedankt Frans!

 

 

Frans Kooij
Keukencoach

Leuk dat ik jullie alweer mocht begeleiden naar een prachtig keuken en fijn dat jullie wederom zo tevreden zijn. Het eindresultaat ziet er weer prachtig uit en past perfect in jullie woning. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken en wie weet zie we elkaar nog eens... ?

Mevrouw van Hees
Oegstgeest
26-10-2021

“Meedenkende en vrolijke monteurs.”

Zeer prettig geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. Ik werd begeleid door keukencoach Frans Kooij. Samen hebben we een keuken ontworpen die voldeed aan mijn wensen. Frans wist hier goed advies te geven en heeft mij het gehele traject goed ondersteund.

De dag van de bezorging liep ook zoals gepland, ondanks dat draai in de woning erg lastig was. De keuken is daarna vakkundig gemonteerd, deze twee monteurs dachten goed mee en waren erg vrolijk.

Frans heeft de keuken persoonlijk opgeleverd en heeft toen ook nog een leuke attentie meegenomen, super.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad I-KOOK zeker aan bij andere!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Hoop dat het cadeautje heeft gesmaakt en natuurlijk wens ik je nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken.

Petra van Helden
De Zilk
15-10-2021

“Deskundige adviezen en een duidelijke uitleg.”

Geweldige ervaring met de winkel in Alphen aan den Rijn.
Geholpen door Frans Kooij. Een fijne man die zich niet opdringt zoals bij vele keukenzaken, hij laat je rustig kijken en heeft alle tijd voor je. Frans gaf een goede uitleg en goed advies, hij weet waar hij over praat.

Samen een mooie keuken uitgezocht, ook was er een duidelijke uitleg over levering en plaatsing en alles keurig op tijd.
Een plaatje om te zien! Een dingetje was niet helemaal zoals het moest zijn maar wordt opgelost.

Mijn ervaring met I-KOOK is echt toppie en mijn complimenten aan Frans Kooij, super!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig eindresultaat neergezet, waar we zeker trots op mogen zijn. Ik vond het leuk je te mogen begeleiden bij de realisatie van deze keuken. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe keuken, daar zullen vast heerlijke gerechten uit voort komen... ?

Mevrouw Cooker
Alphen aan den Rijn
03-09-2021

“Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.”

Goed geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, Frans heeft mij vriendelijk geholpen en begeleid het gehele traject. Alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. De keuken is in een keer gemonteerd, dit kunstje hebben de monteurs Ton en Jeffrey uitstekend en vakkundig uitgevoerd, beide waren ze ook nog eens supergezellig en netjes.

Tijdens de oplevering is Frans persoonlijk langsgekomen en heeft hij nog een leuke attentie meegenomen.

Ik zal  zeker aan andere mensen doorgeven, wat voor bedrijf I-KOOK Alphen aan den Rijn is.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig en ik ben blij dat jij daar ook zo over denkt. Ik wens je nog superveel plezier met je nieuwe keuken, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen!

Familie Bakker
Nieuwkoop
03-09-2021

“Alles verliep volgens plan.”

Prettig ontvangen en geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn door Frans Kooij. Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, die voldeed aan onze wensen.

Het eindresultaat is precies geworden zoals we het in onze gedachte hadden, Frans luisterde altijd goed naar onze wensen en wist hier ook in mee te denken.

Het gehele traject werden we goed op de hoogte gehouden, helaas was de levering van de spoelbak en kraan niet op tijd, dit kwam door transport problemen i.v.m. de huidige corona pandemie. Gelukkig wist Frans dit goed op te lossen en zijn wij er alleen maar beter op geworden.

Ook de bezorging en de montage verliepen perfect volgens schema. Ton & Jeffrey hebben vakkundig werk afgeleverd, zelfs ons huidig fornuis hebben ze netjes gemonteerd.

Wij raden I-KOOK Alpen aan den Rijn ook zeker aan, ze krijgen van ons een 10!

 

 

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze mooie keuken. Het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe I-KOOK keuken.

Mevr. van Helden
De Zilk
22-08-2021

“Totaal geen druk op de verkoop.”

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik al bij verschillende keukenaanbieders langsgegaan, helaas werd er daar veel druk gezet op de verkoop van een keuken.

Toen ik bij I-KOOK kwam was dit totaal niet het geval, totaal geen druk op de verkoop.

Ik ben zeer prettig ontvangen door Frans Kooij, dat is de keukencoach die mij het gehele traject heeft begeleid. Frans dacht goed mee, nam alles met mij door en kwam zijn afspraken na.

Samen hebben we een ontwerp gemaakt, met al mijn wensen en ideeën erin verwerkt. Als ik vragen had kon ik altijd contact opnemen en werd er direct actie ondernomen.

Ook de montage verliep prima. De keuken is gemonteerd door Ton en Jeffrey, ze waren erg vriendelijk en werkten hard door.

Al met al krijgt I-KOOK Alphen aan den Rijn van mij een dikke 1o en zal ik hun zeker aanbevelen!

 

 

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie complimenten, fijn dat je alles naar tevredenheid hebt ervaren. Leuk dat ik je mocht helpen met deze prachtige keuken, waar je de komende jaren zeker veel plezier van zult hebben! Geniet ervan.

Familie Matthyssen
Boskoop
19-08-2021

“Een keuken die voldeed aan onze wensen.”

Wij zijn in 2 gesprekken erg goed geholpen door I-KOOK om een keuken te vinden die aan onze wensen voldeed. Tijdens de levering en plaatsing bleek helaas dat de oven later geleverd ging worden, en dat de elektra niet op de goede plek was ingetekend op de technische tekening. Beide punten zijn snel en kosteloos opgelost door I-KOOK. Wij raden I-KOOK dan ook aan iedereen aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van jullie review en de foto van het eindresultaat. De keuken is prachtig geworden en ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. Nogmaals wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Familie Heemskerk
Warmond
16-08-2021

“Samen hebben we het beste ontwerp gemaakt.”

Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en zijn hiervoor naar I-KOOK in Alphen aan den Rijn geweest. We werden vriendelijk geholpen door Frans en samen met hem zijn we tot het beste ontwerp gekomen. Frans luisterde goed naar onze wensen en wist dit goed toe te passen in onze keuken.

Met onderdelen van de keuken hebben we nog een extra bar gemaakt, deze past precies bij de rest van de keuken en het huis.
Eerste instantie was niet alles in een keer goed gegaan, maar dit werd gelukkig goed opgelost.
De keuken is gemonteerd door Ton & Jeffrey, echte vakmannen en ze waren altijd vrolijk.

Wij zijn zeer tevreden en daarom krijgt I-KOOK van ons een dikke 10!

 

 

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn! Het eindresultaat is prachtig geworden en past perfect in jullie woning. Ik vond het leuk jullie hiermee te mogen helpen en wens jullie nogmaals vele jaren plezier deze prachtige nieuwe keuken!

Mevr. de Boer
Leiden
26-06-2021

“Ik had meteen een goed gevoel.”

Op zoek naar mijn nieuwe droomkeuken ben ik bij I-KOOK in Alphen aan de Rijn langs gegaan en daar werd ik fijn ontvangen door een van de verkopers… bij I-KOOK zijn dit trouwens keukencoaches en dat verschil merk je wel.  Frans Kooij heeft mij vanaf het begin eerlijk, vakkundig en vriendelijke geholpen. Ik had meteen een goed gevoel.

Het uiteindelijke ontwerp was klaar en precies zoals ik het voor ogen had, dit ontwerp werd al snel realiteit.

Als ik nog vragen had kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik de hulp die ik nodig had en de gemaakte afspraken werden altijd netjes nagekomen.

Ik had de eerste instantie gekozen voor een gaskookplaat, maar een week voor de montage kwam ik erachter dat dit helemaal niet mogelijk was, dit gaf mij wel even wat stress. Gelukkig pakte Frans dit snel op en heeft dit goed kunnen opgelost voor mij, daar ben ik hem heel dankbaar voor .

De bezorging van de keuken liep ook gesmeerd, vriendelijke en nette bezorgers, die ook nog eens erg voorzichtig waren met de keuken en de woning.

Voor de montage had I-KOOK een vakkundig duo meegestuurd die de keuken prachtig hebben weten monteren, echte vaklui!

Al met al ben ik super tevreden en wil via deze weg I-KOOK en met name Frans nogmaals bedanken en kan ik nu eindelijk geniet van mijn droomkeuken.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Hartelijk dank voor je complimenten. Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Ik vond het leuk dat ik jou mocht begeleiden en helpen tijdens je zoektocht naar naar je droomkeuken. Geniet ervan!

Familie Peters
Nieuw-Vennep
12-05-2021

“We hadden meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.”

Fijn geholpen door keukencoach Frans Kooij, in Alphen aan den Rijn.
Bij het ontwerpen van onze keuken werd erg goed meegedacht en daarop werd
passend advies gegeven, waar we echt iets aan hadden. Daaruit vloeide er een prachtig
3D- ontwerp, hierdoor hadden we meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.

We hebben toen besloten om dit ontwerp door te zetten naar een echte keuken.

Op de dag van de montage kwamen er 2 echte vakmannen onze keuken monteren.
Zij hebben goed werk geleverd en betrokken ons goed bij het project.

Wij zijn heel erg tevreden over het gehele traject en daarom raden we I-KOOK zeker aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en complimenten. Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Samen hebben we een prachtige keuken gecreëerd, waar we zeker trots op mogen zijn. Ik vond het leuk om jullie hierbij te mogen helpen en wens jullie nog vele jaren plezier van deze prachtige keuken!

Familie Mars
Nieuwkoop
21-04-2021

“I-KOOK Alpen aan den Rijn heeft het goed voor elkaar!”

Uitstekend geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn.
Keukencoach Frans was erg vriendelijke, gaf ons goed advies en dacht mee in onze wensen.

We hebben gekozen voor een hoogglans witte greeploze hoekkeuken, wat precies voldeed aan onze wensen.

De bezorging van de keuken liep goed, de chauffeurs waren erg vriendelijk en erg voorzichtig.

Door alle instructie filmpjes op Youtube en Nobilia is het ons zelf gelukt de keuken te monteren.

Keukencoach Frans kwam uiteindelijk de keuken opleveren, dat vonden wij erg fijn!

Kortom: I-KOOK Alpen aan den Rijn heeft het goed voor elkaar!

 

Frans Kooij
Keukencoach

Jullie hebben samen de keuken echt goed geplaatst , zelfs een onderdeel heb je met een 3D printer nagemaakt Ik wens jullie heel veel kookplezier toe.

Bart & Thea Schrama
Wassenaar
24-03-2021

“Echt verstand van keukens.”

Wij waren al een jaar op zoek naar een nieuwe keuken. We hadden her en der al gekeken maar nooit echt tevreden met de demo’s of aanbiedingen. Via een collega zijn we bij Frans terecht gekomen. Frans heeft echt verstand van keukens en die passie straalt hij ook uit. Ook kwam hij met oplossingen die wij tot dan toe niet hadden gezien. Echt een topper dus.
Ton en Jeffrey hebben onze keuken vakkundig geplaatst en denken mee met oplossing voor de afwerking. Ook een hele goede vakmensen.

Beste Frans namens ons bedanken wij jou en het hele team voor jullie expertise en advies.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en fijn dat jullie zo tevreden zijn. Geniet ervan!

Familie Velthuizen
Veenendaal
19-03-2021

“Zeer vakkundig geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn.”

Aangekomen bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn, werden wij vriendelijk ontvangen door Frans Kooij.
Samen met Frans hebben we onze wensen besproken en daaruit is een prachtig keukenontwerp gekomen, waar
wij gelijk weg van waren.

Tijdens de levering bleek dat er iets fout was gegaan met het blad, dit werd gelukkig snel en goed opgelost.
Ook de montage verliep goed, vakkundige vaklui!

Keukencoach Frans is bij ons de keuken thuis komen opleveren en had een heerlijke fles wijn meegenomen.

We zullen I-KOOK zeker aanraden bij anderen, bedankt!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. De foto's spreken voor zich, de keuken is prachtig! Fijn dat de fles wijn heeft gesmaakt, nogmaals veel kookplezier toegewenst!

Mevr. Willemsen
Noordwijk
10-02-2021

“Ik hoefde nergens voor te zorgen, alles was top geregeld.”

Ik zocht een compacte keuken voor een kleinere ruimte, daar wist keukencoach Frans wel raad mee.

Toen ik Frans uitgelegde wat mijn wensen waren, wist hij meteen wat voor keuken er geschikt zou zijn.
Op basis van mijn wensen heeft Frans een prachtig ontwerp gemaakt, wat meteen in smaak viel.
De keuken heeft een prachtige kleurcombinatie en is voorzien van alle nodige voorzieningen, de ruimte is optimaal benut!

Op de dag van de montage heeft I-KOOK een vakkundig top duo monteurs meegestuurd.
Monteurs Ton & Jeffrey hebben samen prachtig en precies werk geleverd, ook maakte ze de sfeer met hun zangkunsten..😉

Ik ben zeer tevreden over de verkoop, service en de montage. Ik hoefde nergens voor te zorgen, alles was top geregeld.

Ik raad jullie zeker aan, bedankt mannen!

 

Frans Kooij
Keukencoach

Ik ben blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken! Fijn dat het gehele traject zo naar wens is verlopen. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Geniet ervan.

Familie Dirks
Alphen aan den Rijn
18-12-2020

“Van A t/m Z alles goed gegaan.”

We waren op zoek voor ons nieuwbouwhuis naar een nieuwe keuken.
We zijn bij I-KOOK beland, daar werden we geholpen Frans Kooij, die ons bij de hand nam om samen tot een mooi ontwerp te komen.

Je kon aan hem merken, dat hij veel verstand van keukens had en gaf ons echt hele goede tips, waar we zelf niet aan hadden gedacht.
Er waren meer mensen in onze kenniskring bezig met een keuken en die goede tips hebben wij dan ook direct doorgespeelt naar hun.

We hadden een telefoonnummer van Frans gekregen, van Ruud van Santen die voor ons het leidingwerk keurig heeft geregeld.
Ook de monteur Ton en Jeffrey , waren het zonnetje in huis en zijn ook wederom vakmensen die weten wat te doen.
Frans is zelfs nog bij ons langs geweest om de keuken op te komen leveren, en nam een heerlijke fles wijn mee, om ons heel veel ,kookplezier te wensen.

Al met al…. I-KOOK keukens maakt zijn naam waar.

Frans Kooij
Keukencoach

Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is verlopen, daar doen we het immers voor! Ik wil jullie nogmaals veel kookplezier toe wensen in jullie nieuwe woning!

Familie Kramer
Badhoevedorp
18-12-2020

“Frans luisterde goed naar onze wensen, die wij ook zonder probleem konden aanpassen.”

Door de goede verhalen over I-KOOK Alphen aan den Rijn, zijn wij ook maar eens gaan kijken.
Deze verhalen kwamen volledig tot zijn recht, we zijn goed geholpen door Frans Kooij. Samen hebben we tijdens het ontwerpen veel gelachen, een gezellig man!

Over de plaats van de keuken hadden we nog enige twijfels, maar het veranderen van de plek (tijdens het ontwerpen) was helemaal geen probleem.
Frans luisterde goed naar onze wensen, die wij ook zonder probleem konden aanpassen.

Op de dag van de montage kwamen Ton & Jeffrey onze keuken monteren, Ton kende wij al van vroeger, dus we wisten al dat dit klusje helemaal goed zou komen,

Iedereen krijgt een dikke 10, alles is goed en naar wens verlopen!
We zullen iedereen I-KOOK aanbevelen, met name onze keukencoach Frans. Bedankt!

 

Frans Kooij
Keukencoach

Gezellig was het zeker! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze pracht keuken, geniet ervan!

Familie Hofkes
Alphen aan den Rijn
26-11-2020

“Frans is echt een persoon die altijd positief is en hart voor zijn vak heeft.”

Zoekend naar een nieuwe keuken, zijn we maar eens bij I-KOOK Alphen aan de Rijn gaan kijken.
We werden prettig ontvangen door Frans Kooij. Hij heeft ons meteen geholpen en met onze wensen een prachtig ontwerp gemaakt.
Frans is echt een persoon die altijd positief is en hart voor zijn vak heeft. Ook bij vragen, werden we altijd direct en fijn te woord gestaan.
De keuken werd aan huis geleverd en gemonteerd. De bezorger deed erg voorzichtig met onze spullen en alles stond netjes klaar om gemonteerd te worden.
Op de dag van montage werd de keuken door 2 vakmannen gemonteerd, Ton & Jeffrey. Dit duo heeft secuur en net werk afgeleverd, tegelijkertijd waren ze altijd vrolijk.
Al met al, totaal tevreden en iedereen krijgt een 10 van ons
Wij zouden I – KOOK Alphen aan den Rijn zeker aanraden!

Frans Kooij
Keukencoach

Wat fijn, dat ik jullie heb mogen helpen met jullie droomkeuken. Ik wens u heel veel kookplezier toe.

Elly & Nico
Alphen aan den Rijn
26-11-2020

“Vanaf het eerste moment was er meteen een klik.”

Al vanaf het eerste moment was er een klik met Thom (hij was een invaller i.v.m. vakantie). Hij begeleide ons met veel geduld naar een prachtige keuken. Regelmatig liepen we even bij I-KOOK binnen om nog even te kijken wat we besteld hadden en om te kijken of de muurverf of de Luxaflex goed paste. Frans was inmiddels terug van vakantie en ook bij hem was er een klik. Evenveel geduld en vriendelijkheid. Het afleveren ging ook goed en die jongens waren respectvol en vriendelijk. De opgeleverde keuken is prachtig en zoals we bedoelden. De monteurs hebben een goed stukje werk geleverd. Ton en Jeffrey zijn een gezellig en kundig duo. We raden iedereen aan om hier ook een keuken te kopen, je krijgt er geen spijt van.

Frans Kooij
Keukencoach

Wij danken u hartelijk voor de lovende woorden, voor ons niet meer dan normaal, maar altijd leuk om te horen. Wij wensen u heel veel kookplezier toe!

Van der Plas
Katwijk
15-11-2020

“Bij vragen konden we altijd bellen.”

Samen met mijn moeder en zus een bezoek gebracht aan I-KOOK Alphen aan den Rijn.  Doordat er een afspraak was geannuleerd werden we meteen geholpen door keukencoach Frans Kooij.

Frans had erg veel geduld en wist alles goed te adviseren en begeleiden, ondanks dat ik zelf doof ben.  Bij vragen konden we Frans altijd bellen en werden we vriendelijke te woord gestaan.

De montage verliep ook erg soepel. Monteurs Ton & Jeffrey hebben prachtig werk geleverd en konden ook nog eens gebarentaal, dus ik werd overal goed bij betrokken!

Bij de oplevering kwam Frans met zijn collega nog een heerlijke fles wijn brengen,  super!

Al met al maakt I-KOOK Alphen aan den Rijn zijn naam waar, een echte aanrader!

Frans Kooij
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent! Ik vond het een leuk en uitdagend project, we hebben samen een prachtige keuken hebben neergezet, die is voorzien van alle gemakken. Ik wens je nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken.

Familie Hoogstrate
Alphen aan den Rijn
15-11-2020

“We waren altijd welkom.”

Bij I-KOOK Alphen aan den Rijn zijn we goed en vriendelijk geholpen. Samen met Frans Kooij een prachtig 3D-ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen.

De keuken heeft een tijdje op afroep gestaan, maar we waren altijd welkom. De montage is ook goed verlopen, monteur Ton dacht goed in oplossingen, een echte vakman!

Bij de oplevering van de keuken kwam onze keukencoach Frans en zijn collega Anouk nog langs, super!

Bedankt I-KOOK !

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! De keuken is prachtig! Nogmaals veel kookplezier toegewenst!

Familie T’Hoen
Alphen aan den Rijn
15-11-2020

“Frans is ook nog bij ons komen kijken en had ook nog een leuke attentie meegenomen.”

Wij hebben een keuken aangeschaft bij I-KOOK Alphen aan den Rijn.
Daar zijn wij geholpen door Frans Kooij, er kwamen gelijk in een warm bad en hebben ook zeker gelachen in de showroom.
Mijn man werkt in het magazijn van Electrolux , maar het was geen probleem dat wij zelf de apparaten regelden.
Bij de montage werden deze netjes in de keuken gezet door Ton en Jeffrey.

Helaas was de keuken door een andere partij ingemeten, en kwam Ton erachter dat dit niet goed was gegaan, en het werkblad daardoor niet goed was.
Ton nam contact op met Frans, die daar ontzettend van baalde en er gelijk samen met Ton werk van heeft gemaakt.
Ton heeft alles netjes opgenomen , en Frans heeft ons een heel goed voorstel gedaan, voor de geleden schade.

Toen alles weer binnen was gekomen, heeft Frans weer contact met Ton opgenomen en is onze droomkeuken nog mooier geworden dan in eerste instantie.
Oké het is niet helemaal goed gegaan, maar als je ziet hoe ermee omgegaan word, en opgelost word krijgen Frans en zeker de monteurs Ton en Jeffrey een dikke 10 van ons

Frans is ook nog bij ons komen kijken toen de keuken klaar was , en heeft ook nog een leuke attentie meegenomen.

I-KOOK Alphen aan den Rijn heeft ons een hele mooie keuken geleverd en gemonteerd

Frans Kooij
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Gelukkig hebben we alles snel kunnen oplossen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie droomkeuken!

Brouwer
Leiderdorp
15-11-2020

“Al met al krijgen Frans en het montageteam een dikke 9,5 van ons.”

We waren opzoek naar een nieuwe keuken en kwamen uit bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. In de showroom zijn wij prettig geholpen door Frans Kooij. Hij heeft een mooie en handige keukenopstelling ontworpen, ook kwam hij met goede oplossingen.

I-KOOK had voor de montage een goed team gestuurd. Ton & Jeffrey hebben prachtig werk verricht en waren erg behulpzaam, ze regelde ook nog extra dingen voor ons!

We zijn zeer tevreden over het gehele proces, er werd goed geluisterd en I-KOOK kwam alle afspraken na. Al met al krijgen Frans en het montageteam een dikke 9,5 van ons.

 

 

Dhr. van Os
Nieuwegein
05-11-2020

“Voor advies tijdens de montage, kon ik mijn keukencoach altijd bereiken.”

Voor mijn eerste  huis, had ik nog een nieuwe keuken nodig. Na het zoeken naar een geschikte keukenwinkel, ben ik uitgekomen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn.

Daar ben ik geholpen door Frans Kooij. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en daarin goed meegedacht.

Bij elke afspraak werd ik fijn ontvangen en werkte Frans met dezelfde enthousiasme aan mijn keukenontwerp. Ook werd er totaal geen druk gezet.

Ik heb de montage zelf geregeld, maar voor advies kon ik altijd telefonisch contact opnemen met Frans, top!

I-KOOK Alphen aan den Rijn maakt zijn naam zeker waar, zeer tevreden!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie woorden, voor ons een hele normale manier van zaken, maar altijd fijn om dit te horen! De montage is goed gelukt, het is een prachtige keuken! Ik wens je nog veel kookplezier in je nieuwe huis.

Familie Boer
Alphen aan den Rijn
05-11-2020

“Frans heeft perfect naar onze wensen geluisterd, van A tot Z. “

Zoekend naar een nieuwe keuken, zijn wij bij I-KOOK Alphen aan den Rijn uitgekomen. Bij binnenkomst werden wij warm ontvangen door Frans Kooij. Na wat oriëntatie hebben we samen een prachtige zwarte keuken ontworpen. Frans heeft perfect naar onze wensen geluisterd, van A tot Z.

Niets waar van de wilde verhalen, dat er altijd iets fout gaat.
We hebben de keuken zelf gemonteerd. Onze keuken is helemaal naar wens.

Bij de oplevering is Frans zelfs nog langsgekomen om een mooie fles wijn te brengen.

We raden I-KOOK en Frans  zeker aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor het delen van jullie mening! Ik vond het superleuk dat ik jullie mocht helpen met deze prachtige keuken! Mijn complimenten voor de montage, het ziet er goed uit! Geniet van deze prachtige keuken en de fles wijn natuurlijk...

Elwin & Corine Chaudron
05-11-2020

“Al onze vragen werden netjes beantwoord.”

We zijn blij met onze keuken.
Frans Kooij heeft ons goed geholpen.
Op tijd geleverd.
Alles compleet.
En al onze vragen werden netjes beantwoord.

Frans Kooij
Keukencoach

Wat leuk om te horen , dat u tevreden bent over de keuken. Van mijn kant , wens ik u heel veel kookplezier met de nieuwe keuken.

Van der Meer
Alphen aan den Rijn
04-09-2020

“Het totaalplaatje is netjes verlopen.”

Bij aankomst in het I-KOOK filiaal Alphen aan den Rijn zijn wij prettig ontvangen door Frans Kooij.  Hij heeft ons van A tot Z begeleid en gaf goede adviezen, Frans wist waar hij over praatte en het was duidelijk te zien dat hij veel verstand had van keukens.

Ook alle lof voor de monteurs Ton & Jeffrey, dit zijn echte vakmensen die hun vak verstaan!

De bezorging vonden wij wat minder, ze waren erg opdringerig en gingen niet zo voorzichtig om met de spullen en de wanden, dat was jammer.

Maar I-KOOK willen we absoluut een pluim geven!

Van den Brom
Leiden
14-07-2020

“Onze keukencoach wist wel raad met onze ruimte.”

We zochten een nieuwe keuken, maar dit was nog best een uitdaging. We wisten zelf niet zo goed wat we moesten doen met de beschikbare ruimte. Gelukkig was daar I-KOOK.

Op onze eerste afspraak zijn wij meteen goed geholpen door keukencoach Frans Kooij.  Hij wist wel raad met onze ruimte…
Luisterend naar onze wensen heeft Frans met veel geduld een prachtig 3D- ontwerp gemaakt.

Het werd een witte keuken met een hoogglans zwart werkblad en lakfronten in het mat, echt prachtig!

Op 7 juli werd de keuken afgeleverd en de dag erna kwamen de monteurs langs om alles te monteren.

Alle lof voor de monteurs! Ze waren erg vrolijk, hebben beide goed werk neergezet en waren erg precies! Echte vakmannen.

Wij raden I-KOOK zeker aan! Bedankt.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! De keuken staat inmiddels een weekje..... en ik ben blij dat alles naar wens is. We hebben best wat uurtjes samen doorgebracht, maar de keuken is het meer dan waard! Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze pracht keuken!

Familie Vos
Pijnacker
19-06-2020

“Meedenkend, adviserend en goede ideeën.”

Na een bezoek aan I-KOOK Alpen aan den Rijn, besloten onze keuken hier te kopen. We zijn goed geholpen door onze keukencoach Frans. Hij dacht goed met ons mee en had goede ideeën waar wij zelf niet op waren gekomen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. We hadden iets teveel stucwerk gebruikt, maar gelukkig is dat opgelost. Een kennis van ons werkt bij Siemens, daar hebben wij ons apparatuur besteld. Onze keuken is erg mooi geworden! Wij bevelen I-KOOK zeker aan.

Frans Kooij
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat alles goed is verlopen. Geniet van jullie pracht keuken!

E. van Nijf
De Roelofarendsveen
12-05-2020

“Adviserende & meedenkende verkoper!”

Opzoek naar een nieuwe keuken,  bij I-KOOK Alphen aan den Rijn terechtgekomen. Samen hebben we een 3D-ontwerp gemaakt. We hebben voor een hoger werkblad gekozen, dit is fijn i.v.m mijn lengte.

Er is gekozen voor een hoogglans witte keuken in combinatie met een zwart werkblad, prachtig!
Keukencoach Frans heeft goed advies gegeven en goed meegedacht!

Het stucen, leidingwerk en schilderwerk is uitgevoerd door MIBO b.v. Het was een totaalverbouwing.

Kortom: het eindresultaat mag er zeker zijn! Bedankt I-KOOK.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe I-KOOK keuken. We hebben samen een mooie hoogglans witte keuken neergezet. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Sievers
Vleuten
12-05-2020

“Aan alle wensen voldaan die ik voor ogen had en ook nog eens binnen mijn budget.”

Via een kennis van mij, werd ik erop gewezen dat ik naar I-KOOK Alphen aan den Rijn moest gaan en vragen naar Frans Kooij.
Daar werd ik heel prettig en zeer professioneel geholpen door Frans.
Hij heeft echt heel goed meegedacht over het ontwerp, aan alle wensen voldaan die ik voor ogen had en ook nog eens binnen mijn budget.

Hij is zelf ook de keuken komen inmeten, en heeft ook gelijk meegedacht hoe het leidingwerk aangepast moest gaan worden.

Daardoor hebben we de keuken iets aangepast, zodat ik minder kwijt zou zijn met het leidingwerk.
Hij heeft gelijk contact opgenomen met de monteur, of hij dit voor mij kon verwezenlijken, en ook dit was geen probleem, dus tegen een geringe vergoeding aan de monteur is dit netjes gedaan.

De monteurs, waren netjes op de afgesproken tijd, en ik moet het zeggen, dat Ton en Jeffrey en echt een goed team zijn.
Al met al, heb ik een pracht van een keuken gekregen, en zou zeker I-KOOK Alphen aan den Rijn aanbevelen aan iedereen.
Van mij krijgen ze een dikke 10.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat, service en montage. Voor ons is dit de normale gang van zaken, maar altijd leuk om dit nog te horen! Geniet van jullie prachtige keuken, wat een eyecatcher!

12-05-2020

“Wat een fijne verkoper, maar vooral een mooi mens!”

Wij hebben onze keuken gekocht bij Frans van I-KOOK Alphen
Wat een fijne verkoper, maar vooral een mooi mens!
De keuken werd zonder problemen, compleet geleverd op het afgesproken tijdstip.
Het eind resultaat is prachtig dankzij het vakwerk van monteurs Ton en Jeff.
We zijn er superblij mee!
Dank je wel Frans voor alle goeie zorgen !!

Frans Kooij
Keukencoach

Wat fijn om te horen, dat jullie z’n plezier hebben van de nieuwe keuken. Voor ons is het heel normaal dat het op de juiste manier moet gaan, maar het is altijd leuk om te horen, dat klanten dit goed beoordelen. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

P. van Amsterdam
Hoogmade
29-04-2020

“Gewoon direct, vriendelijk, snel handelen en een super service.”

Zoals ik mijn klanten behandel, wil ik ook behandeld worden. Diverse keuken bedrijven bezocht. Aangekomen bij I-KOOK was ik binnen 5 minuten klaar. Geen gladde praatjes en beloften of cadeautjes. Gewoon direct, vriendelijk, snel handelen en een super service. Van mij een dikke 10!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met onze dienst! We vinden het dan ook altijd fijn om te horen! We hebben alles inderdaad snel besproken en daaruit is een prachtige strakke keuken gekomen! Geniet ervan!

Familie Verburg
Katwijk
17-03-2020

“Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject.” 

We waren zoekend naar een zwarte keuken en I-KOOK kon ons daarmee helpen. We zijn zeer prettig geholpen door Frans Kooij. Luisterde goed naar onze wensen en ideeën, die hij vervolgens weer aanvulde met zijn kennis. Ook hebben wij gekozen voor een no touch front, dit is echt geweldig en erg functioneel. Het 3D-ontwerp was al precies zoals wij het voor ogen hadden. Het eindresultaat was nog mooier!

De montage van de keuken is goed gelukt, hij staat nu prachtig te schitteren! Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, ik ben erg blij dat jullie zo tevreden zijn, de keuken is echt prachtig. Het No Touch front is inderdaad erg handig, dit scheelt een hoop schoonmaakwerk. Ik wens jullie nogmaals veel plezier!

Familie Boerrigter
Hoofddorp
17-03-2020

“Een keukencoach die echt met je meedenkt.”

We waren opzoek naar een nieuwe keuken, zodoende bij I-KOOK uitgekomen. Daar zijn wij uitmuntend geholpen door Frans Kooij.
Frans heeft altijd goed naar onze wensen geluisterd en dacht daarin goed mee! Samen hebben wij het 3D-ontwerp gemaakt, wat uiteindelijk werkelijkheid is geworden.

De monteurs hebben samen prachtig werk neergezet. mede door hun is onze keuken snel werkelijkheid geworden! Echte vakmensen!

Achteraf bleek de spoelbak niet goed te zijn, dit is snel en accuraat opgelost door I-KOOK.

Wij zijn echt tevreden over het gehele proces! Wij raden I-KOOK daarom ook zeker aan bij andere.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen! De keuken is echt prachtig geworden en past mooi binnen jullie woning. Het strakke design is een goede combinatie met het kleurgebruik. Geniet ervan!

Familie Ruven
Zwammerdam
25-02-2020

“Het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden.”

Op zoek naar een nieuwe keuken, bij I-KOOK terechtgekomen.
Daar zijn wij goed geholpen door Frans Kooij, een aardige en eerlijke keukencoach. Nadat we een 3D-ontwerp hadden gemaakt, kregen we meteen een goed beeld van de werkelijkheid.

De plaatsing van de keuken ging ook goed! Top monteurs die zeker wisten waar ze mee bezig waren, echte vakmannen!
Het eindresultaat mag er zeker zijn, het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden.

We zijn supertevreden met onze nieuwe keuken en met alle service die wij daarbij hebben gehad. Dank aan onze keukencoach Frans en de echt vakmannen die de keuken hebben geplaatst. I-KOOK maakt zeker zijn beloftes waar!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooi review! Ik ben blij dat alles naar tevredenheid is verlopen! De keuken ziet er pico bello uit, de kleurcombinatie uit zich prachtig in jullie woning, echt één geheel! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie keuken!

Familie Dassen
Voorhout
24-02-2020

“Mooie keuken, goede service en zeer goed meegedacht!”

Wij zijn zeer blij met onze keuken, die wij hebben aangeschaft bij Frans Kooij.
Zeer goed meegedacht met het ontwerp, en onze wensen.
We hadden een bestaande vaatwasser, die we graag wilde hergebruiken.
Alleen hebben wij een greeploze keuken, en bleek dat onze huidige vaatwasser niet paste in onze nieuwe keuken.
Frans heeft daar zijn excuses voor aangeboden, en aangegeven daar overheen te hebben gekeken.
Ton (de monteur van de keuken) , heeft toen contact met Frans opgenomen.
Gelukkig denkt hij in oplossingen, en had nog een nieuwe vaatwasser in de showroom staan.
Die konden we de zelfde dag komen ophalen, en hebben wij deze zonder meerprijs in onze nieuwe keuken gekregen.
Al met al, zijn wij zeer blij met onze keuken en de goede zorgen

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Gelukkig hebben we een geschikte oplossing kunnen vinden, de keuken staat prachtig in jullie woning en is van alle gemakken voorzien! Nogmaals wens ik jullie veel plezier met deze prachtige keuken.

Ineke Neerbos
IJsselstein
20-02-2020

“Je hoort wel eens van die enge verhalen bij het kopen van een keuken, maar die zijn zeker niet van toepassing bij I-KOOK.” 

Het 3D-ontwerp is top en er is zeer goed geluisterd naar onze wensen. De ruimte is echt optimaal en efficiënt gebruikt.

Onze keukencoach Frans Kooij is een zeer gedreven persoon, die echt liefde voor het vak heeft en alles tot de puntjes heeft geregeld.
Ook monteurs (Ton & Jeffrey) zijn echte vakmensen en gingen niet weg voordat wij tevreden waren.

Bij de verkoop was al verteld, dat de achterwanden apart werden ingemeten, omdat ze zeker wilde weten waar de stopcontacten waren als de keuken was gemonteerd. Netjes werd er met ons contact opgenomen toen de achterwanden binnen waren, om deze te monteren bij ons.

Ook hebben de monteurs onze keuken schoon opgeleverd, zodat wij niet met de rommel achter bleven.
Daarom geef ik I-KOOK Alphen aan den Rijn een dikke pluim , en zal zeker hun aanprijzen om daar je keuken aan te schaffen.

Je hoort wel eens van die enge verhalen bij het kopen van een keuken, maar die zijn zeker niet bij toepassing bij I-KOOK.

 

Frans Kooij
Keukencoach

Ik wil jullie graag bedanken voor het compliment, voor ons is het heel normaal dat we meedenken met de klant, om tot het meest ideale resultaat te komen. Ik wens u heel veel kookplezier met de nieuwe keuken.

Familie Fonck
Alphen aan den Rijn
10-02-2020

“Goed geadviseerd, begeleid en een prachtig eindresultaat.”

Goed geholpen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn door keukencoach Frans Kooij. Hij dacht goed mee en gaf goede adviezen over de afwerking.  Ook heeft Frans bedacht houten planken toe te voegen, dit komt in het totaalbeeld goed tot zijn recht. De monteurs Ton en Jeffrey die de totaalverbouwing hebben waargemaakt, hebben goed werk verricht.  De keuken staat prachtig in onze woning!
Onze radiator hebben we weggewerkt door hem te beplakken met hetzelfde behang, dit ziet er supergoed uit!
Wij zijn supertevreden en hebben een prachtige I-KOOK keuken

Frans Kooij
Keukencoach

De keuken ziet er gelikt uit en is een prachtige toevoeging aan jullie woning! De radiator is goed en mooi weggewerkt. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken, die zeker door andere als inspiratie zal worden gezien. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Bouman
Hoofddorp
09-12-2019

“De sfeer bij I-KOOK was heel prettig en gemoedelijk.”

Na een bezoek aan I-KOOK Alpen aan de Rijn, hebben wij besloten onze keuken hier te kopen. De sfeer bij I-KOOK was heel prettig en gemoedelijk. We zijn goed geholpen door Frans, een goede keukencoach met een luisterend oor en zeer meedenkend! We hebben een mooie keuken voor een goede prijs! Wat wil je nog meer? Wij willen I-KOOK bedanken, en raden de winkel zeker aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Fijn dat ik jullie heb kunnen helpen.

S. van Elmpt
Alphen aan den Rijn
09-12-2019

“Geen opdringerige verkopers, heerlijk!”

Perfect geholpen bij I-KOOK Alpen aan den Rijn, Frans heeft mij goed begeleid,  goed geadviseerd, en was totaal niet opdringerig.
De keuken is precies geworden als ik voor ogen had. Ik ben zeer tevreden en raad I-KOOK ook zeker aan!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor je reactie!

Yvonne
Nieuw-Vennep
04-12-2019

Geholpen door Frans…. goed meegedacht met de opstelling en het uitkiezen van de apparatuur en prachtig resultaat….

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor de reactie!

Familie van der Werf
Oude Wetering
04-12-2019

“Alles op tijd en compleet geleverd.”

Wij zijn prima geholpen, met een goed ontwerp binnen ons budget.
Ook de schade aan de servieskast is met een prima service verholpen, alles op tijd en compleet geleverd.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie!

Corriene
Lisserbroek
29-11-2019

“Goede prijs/kwaliteit verhouding!”

Fantastisch….Frans heeft ons ontzettend goed begeleid bij de keuze van de keuken. Daarnaast vonden we het bezoek nadien voor de oplevering een echte plus! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten!

Familie Cook
Leiden
27-11-2019

“We hebben een kleine ruimte, maar voor Frans was dit geen probleem.”

Op een goede en professionele manier geholpen door Frans Kooij bij I-KOOK Alphen aan den Rijn.
Samen een mooi ontwerp naar onze wens gemaakt, precies zoals wij het voor ogen hadden. We hebben een kleine ruimte, maar voor Frans was dit geen probleem.  De keuken is 100% naar wens opgeleverd. De monteurs die bij ons zijn langsgekomen (Ton & Jeffrey) hebben goed werk verricht, echte vakmannen!
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, geniet van jullie keuken!

Familie Vrolijk
Alphen aan den Rijn
27-11-2019

“Hij stelde ons gelijk op ons gemak, en nam ruim de tijd voor ons, om onze droomkeuken werkelijkheid te laten worden.”

Wij zijn zeer tevreden hoe alles bij I-KOOK gaat.
Het begon al in de showroom waar we zeer professioneel zijn geholpen door Frans Kooij.
Hij stelde ons gelijk op ons gemak, en nam ruim de tijd voor ons, om onze droomkeuken werkelijkheid te laten worden.

De montage die is gedaan door Ton en Jeffrey , deze mannen zijn echte vaklui, die weten hoe alles werkt.
We hadden niet alle leidingen op de juiste manier gedaan, maar Ton maakte daar geen probleem van, en heeft ook dat netjes voor ons opgelost.

Toen de keuken helemaal klaar was, en deze compleet en zonder enige service ( je hoort wel eens anders) bij ons in de ruimte was geplaatst, is Frans nog bij ons langs gekomen, om de keuken op te leveren.

Hij had voor ons een heerlijke fles wijn, met een mooi glas erin meegenomen.
Ook was hij onze kinderen niet vergeten, en had een chocoladeletter voor hun meegenomen.

Al met al, I-KOOK verdient echt een pluim hoe alles daar gaat, en wij kunnen het echt aan iedereen aanraden.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Familie Kesteren
Voorhout
21-11-2019

“Onze eerste indruk bij I-KOOK was gelijk goed.”

Onze eerste indruk bij I-KOOK was gelijk goed. Wij zijn geholpen door Frans Kooij, die ruim de tijd voor ons nam, en luisterde naar de wensen die we hadden. Niet alles is de eerste keer goed gegaan, maar ook dat heeft Frans netjes opgelost. Zowel de koelkast als de vriezer maakte ontzettend veel herrie, dat het net leek of er een vliegtuig in ons huis aanwezig was.

Wij hadden er een filmpje van gemaakt, en dit via de mail gestuurd naar Frans. Die heeft gelijk de fabrikant laten komen, maar die gaven aan dat het binnen de norm viel. Daar waren wij uiteraard niet blij mee, en hebben contact opgenomen met Frans. Hij had ons uitgenodigd in de showroom, en heeft ons een beter merk aangeboden tegen kostprijs. Dat had hij niet hoeven doen, maar dat deed hij wel, dus wederom weer met een goed gevoel weer naar huis.

Nu is onze keuken helemaal naar wens, en zijn wij er ontzettend blij mee. Ook hoe Frans alles heeft opgepakt, en opgelost heeft voor ons.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat ik jullie heb mogen helpen!

A. Quak
Bergambacht
25-10-2019

Zeer mooie nette keuken,  de monteurs hebben goed werk verricht, erg vriendelijk en harde werkers.

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten!

Ton van Vliet
Alphen aan den Rijn
18-10-2019

Geen verkoop praatjes net behandel juiste prijs. Goede monteurs. Niet alles in 1 keer goed maar is snel opgelost. Wij zijn tevreden

Frans Kooij
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn, ik wens jullie veel kookplezier toe!

Henny Gerritsen van der Hoop
Hoef en Haag
11-10-2019

“Hartstikke tevreden met I-KOOK”

Zeer ervaren verkoper, goede ideeën en mooie producten!
Onze keuken en apparatuur is perfect en deskundig ingebouwd.
Alle gemaakte afspraken zijn voor 100% nagekomen, heel fijn!
Geen opdringerigheid, ze nemen alle tijd en spreken alles tot in de details goed door, dus geen verassingen.
Hartstikke tevreden met I-KOOK!

Frans Kooij
Keukencoach

Bedankt voor jullie positieve reactie en veel plezier met jullie keuken!

Ton en Ineke van Vliet
Alphen aan den Rijn
22-08-2019

“Alles in 1 keer goed nee dat niet, wel snelle nalevering en montage. I-Kook heeft wat ons betreft een pluim verdiend.”

Na wat keuken winkels bezocht te hebben zijn we bij I-Kook geslaagd. We werden professioneel geholpen. Niet opdringerig en geen vreemde verkooppraatjes, vaste prijzen. De keuken werd boven verwachting snel geleverd en gemonteerd door 2 leuke technische keukenmonteurs. Alles in 1 keer goed nee dat niet er zat een verkeerde kast bij. door een handige ingreep konden we wel alles gebruiken.
De kast werd snel na geleverd en gemonteerd. Kortom wij zijn zeer tevreden over het resultaat en I-Kook Alphen aan den Rijn heeft wat ons betreft een pluim verdiend.

Familie ten Voorde
Hoofddorp
28-06-2019

“We zijn er superblij mee.”

We werden heel correct en vriendelijk geholpen door de heer Kooij. Hij heeft met ons meegedacht.  Snelle levering door sympathieke bezorgers.

Installatie door Ton en Jeffrey, een gouden koppel. Goed op elkaar ingespeeld, prettige onderlinge sfeer en aan het eind van de middag stond er een fantastische keuken.

We zijn er superblij mee.

Frans Kooij
Keukencoach

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Rens de Knegt
Boskoop
22-05-2019

“I-kook is scherper geprijsd dan de concurrenten.”

We hadden een afspraak gemaakt om een keuken te laten ontwerpen. Gelijk bij binnenkomst hadden we al door dat de verkoper erg vriendelijk en makkelijk in de omgang was. We kregen rustig voor alles de tijd om uit te kiezen. Ook kregen we goed advies omtrent de apparatuur. Eenmaal alles uitgekozen, werd er een ontwerp gemaakt en kregen wij een keurige prijs aangeboden. Het viel ons op dat I-kook scherper is geprijsd dan de concurrenten. Conclusie: een gezellige middag en een mooie nieuwe keuken! Frans bedankt.

Frans Kooij
Keukencoach

Wat leuk om te horen, dat jullie zo tevreden zijn over de keuken, en ik jullie een goed gevoel heb gegeven. Voor ons niet meer dan normaal, dat wij jullie een goed advies geven.

Tony Hamberg
Hazerswoude Rijndijk
30-11-2018

“No-nonsense advies, houdt zich aan gemaakte afspraken en levert kwaliteit.”

Op een zonnige zomer vrijdagmiddag liepen we binnen bij I-kook in Alphen aan den Rijn. We waren al bij andere keukenwinkels geweest maar hadden daar geen prettige ervaringen. We werden leuk ontvangen door Frans Kooij die op een prettige en niet opdringerige manier met ons meedacht en adviseerde. Hij nam ruim de tijd voor ons en liet ons alles zien. Uiteindelijk had hij een ontwerp gemaakt wat geheel aan onze wensen voldeed. De leveringen was stipt op tijd en de mannen die kwamen installeren leverden uitstekend werk. De plaatsing verliep vlot en zonder problemen. Ik kan I-kook en Frans Kooij dan ook van harte aanbevelen. I-kook is misschien niet de goedkoopste maar geeft no-nonsense advies, houdt zich aan gemaakte afspraken en levert kwaliteit voor het beschikbare budget. Met vragen kun je ook altijd bij Frans terecht. Hierbij wat foto’s van onze mooie nieuwe keuken.

Dorthe Ornsgaard
Hoofddorp
25-08-2018

“Zeer tevreden.”

Ik ben zeer tevreden met alles.
Het begon met advies aan huis, levering is perfect gegaan.
Kortom ik ben zeer tevreden en laat van me horen wanneer ik mijn keuken ga uitbreiden.
Bedankt voor uw goede service.

"Ik luister goed naar de wensen van de klant, om de juiste opstelling te kunnen maken. Het gaat bij mij om het totaalplaatje, alles moet tot in de details kloppen. Hierbij is het belangrijk om klanten te helpen om de juiste keuzes te maken. De vrolijke gezichten, daar doen we het voor!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.