"Begeleiding van tekening tot oplevering."

Mirjam Kruijt
25-10-2022

“Begeleiding van tekening tot oplevering.”

Onze ervaring is echt goed. Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarvan het keukenblad niet standaard geleverd wordt door I-KOOK, maar dat hebben ze toch voor ons geregeld. Richard heeft ons geholpen en het hele proces begeleid. Bij zo’n grote klus als deze keuken, zijn er altijd wel kleine dingen die mis gaan. Maar die zijn goed opgepakt en ook opgelost. De lijnen tussen klant en I-KOOK (Richard) zijn kort waardoor de communicatie altijd prima was. Onze keuken is de ‘eyecatcher’ van ons huis geworden, we zijn er superblij mee en erg trots op. En daarom raden wij een ieder aan die op zoek is naar een keuken om bij I-KOOK Zoetermeer eens te gaan kijken en je door hen te laten adviseren.

Het grootste voordeel vinden wij ook dat verkoper het hele proces begeleid, van tekening, plaatsing tot oplevering er is één aanspreekpunt.

Bron: Qasa

Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar deze prachtige keuken, want een eyecatcher is het zeker! Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe, dat wordt vast heerlijk kokerellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.