uit 19 klantervaringen
Zoetermeer
"Volgens mijn team ben ik de sfeermaker van de winkel. Altijd een luisterend oor voor de mensen. Met mijn creativiteit maak ik graag samen met jou als klant een mooi ontwerp. Samen maken we van de keuken iets moois en functioneels. Klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats."
Kelvin Alblas
Zoetermeer
09-03-2023

“Een aanrader.”

Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Richard Mol. Richard nam veel tijd en luisterde goed naar onze specifieke wensen om tot een passende oplossing te komen. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor open kasten boven het spoel/werkblad wat zelfs bij de keukenmonteurs tot positieve reacties leidde. De lijnen van de fronten lopen heel mooi door, bijvoorbeeld ook over de deur van de vaatwasser. De keuken klopt voor ons dan ook helemaal en is goed uitgedacht qua kastruimte en meest optimale indeling. Het stalen plafondrek met instelbare led verlichting op het werkblad en indirect aan de bovenzijde hebben wij zelf bedacht en gemaakt. Dit was voor ons de ”kers op de taart” en geeft veel extra sfeer en mogelijkheden. Nu we de keuken een paar maanden gebruiken zijn we er nog steeds iedere dag erg blij mee. Het is echt een verlengstuk van de woonkamer en misschien wel het mooiste deel van ons huis. Tegenwoordig staan wij vaker samen te koken met ons gezin waarbij we allemaal rondom het werk/kookeiland kunnen staan om daarna lekker aan te schuiven. Ook het eindeloos borrelen met vrienden aan de barkrukken is geweldig! Er zitten al heel wat uurtjes gezelligheid in de keuken!! Wij kunnen iedereen aanraden om naar I-KOOK Zoetermeer te gaan.

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Het eindresultaat is super mooi geworden. Leuk om te horen dat er al aardig wat uurtjes gezelligheid in zitten. Ik wens jullie veel met het gezin en vrienden in de nieuwe keuken.

Lisanne
Zoetermeer
17-02-2023

“Echt een aanrader.”

Voor het eerst een keuken bestellen blijft toch een beetje spannend. Richard van I-KOOK Zoetermeer heeft ons daar onwijs goed bij geadviseerd en geholpen. Er werd oprecht meegedacht over onze dromen en wensen. Helaas hadden wij niet veel budget maar toch is het gelukt een onwijs mooie en praktische keuken te realiseren! De levering en het monteren ging verder ook soepel. Echt een aanrader dus!

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Ik vond het leuk om samen jullie droomkeuken samen te stellen. Het resultaat is erg mooi geworden!

Grig & Monique Neagoe
Zoetermeer
19-01-2023

“Erg blij met de nieuwe keuken.”

In Zoetermeer zijn we geholpen door Richard. Hij had goed advies over hoe we de ruimte zo efficiënt mogelijk konden indelen en samen zijn we tot deze prachtige zwarte keuken gekomen. We hebben de keuken zelf gemonteerd en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service.

Richard Mol
Keukencoach

Prachtig! Goed om te zien dat alles is gelukt met monteren. De keuken staat er netjes bij. Geniet ervan!

Denise Spoor
Voorburg
22-12-2022

“Superservice.”

Ik heb een prachtige keuken gekocht bij I-KOOK Zoetermeer. Ik kreeg professioneel advies, superservice en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Dank je wel!

Richard Mol
Keukencoach

Dank voor je mooie review, superleuk dat ik je heb mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. Ik wens je heel veel kook- en woonplezier toe!

Mirjam Kruijt
25-10-2022

“Begeleiding van tekening tot oplevering.”

Onze ervaring is echt goed. Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarvan het keukenblad niet standaard geleverd wordt door I-KOOK, maar dat hebben ze toch voor ons geregeld. Richard heeft ons geholpen en het hele proces begeleid. Bij zo’n grote klus als deze keuken, zijn er altijd wel kleine dingen die mis gaan. Maar die zijn goed opgepakt en ook opgelost. De lijnen tussen klant en I-KOOK (Richard) zijn kort waardoor de communicatie altijd prima was. Onze keuken is de ‘eyecatcher’ van ons huis geworden, we zijn er superblij mee en erg trots op. En daarom raden wij een ieder aan die op zoek is naar een keuken om bij I-KOOK Zoetermeer eens te gaan kijken en je door hen te laten adviseren.

Het grootste voordeel vinden wij ook dat verkoper het hele proces begeleid, van tekening, plaatsing tot oplevering er is één aanspreekpunt.

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar deze prachtige keuken, want een eyecatcher is het zeker! Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe, dat wordt vast heerlijk kokerellen.

Joost & Charlotte
voorschoten
09-06-2022

“Een unieke keuken.”

We hebben een keuken gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over mogelijkheden en indeling. De indeling van de keuken is geen standaard indeling. We hebben ook een eigen (RAL)kleur gekozen. De greeplijsten zijn in dezelfde kleur gespoten. Minpunt was de afstemming van I-KOOK met de fabriek. Er was een foutje in de levering welke meermaals verkeerd is gegaan. Maar het eindproduct is helemaal wat we wilden hebben.

We hebben een unieke keuken, helemaal naar onze persoonlijke smaak.

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Het klopt inderdaad dat er wat foutjes zijn gemaakt betreft de levering, nogmaals onze excuses daarvoor! Gelukkig hebben we dit samen opgelost en zijn we tot een prachtig en uniek resultaat gekomen, waar jullie hopelijk nog lang van kunnen genieten. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Romy
Vierpolders
28-05-2022

“Onze wensen vertaald in een mooie keuken.”

Wij zijn erg goed en persoonlijk geholpen bij I-KOOK. We hebben te maken gehad met steeds dezelfde verkoper die goede adviezen gaf en onze wensen vertaalde in een mooie keuken waar wij heel blij mee zijn!

De bereikbaarheid was ook prettig. Bij de plaatsing van de keuken bleken wat kleine onderdelen te missen, deze zijn nagestuurd.

Het enige jammere is dat de verkoper beloofde na plaatsing nog langs te zullen komen voor een definitieve oplevering. Helaas hebben we daar niets meer van gehoord. Maar over het algemeen zijn wij tevreden en zouden wij I-KOOK zeker aanraden!

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Door de huidige drukte was het voor mij helaas niet mogelijk om opleveringen te doen, mijn excuses daarvoor! Het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden, geniet ervan.

Dianne Heeringa
Lekkerkerk
14-04-2022

“Vanaf het moment dat we de winkel instapten, voelde het goed.”

Wij hebben onze keuken bij I-KOOK in Zoetermeer gekocht. Vanaf het moment dat we de winkel instapten, voelde het goed. Keukencoach Richard en Amke (backoffice-manager) namen alle tijd, gaven tips over waar wat te plaatsen en we kwamen daardoor samen uit op een supermooie keuken. De plaatsing ging ook zeer voorspoedig. Chris en Arno zijn duidelijk vakmensen. Ook zij dachten mee over de mooiste oplossing. Dit hebben we wel anders meegemaakt. Inmiddels hebben we hem al weer wat weken in gebruik en we zijn nog steeds blij met de (indeling van de) keuken.

Kortom: jullie zijn toppers! Bedankt!

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar deze schitterende keuken. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier toe en natuurlijk een hoop gezellige momenten!

Annemarie Nieuwenhuizen
Hoofddorp
12-11-2021

“Ik geniet iedere dag van de prachtige keuken.”

Zeer goed geholpen door de vriendelijke keukencoach Richard Mol, dacht goed mee en stond open voor mijn ideeën. Bij het afleveren wat onduidelijkheden/goederen die er niet waren. Wat ik jammer vond was dat ik daar zelf achter moest komen en erachteraan moest gaan. Tip: bij het laden dubbelchecken of alles klopt! Chauffeur was zeer behulpzaam en uiteindelijk was alles compleet. Ik geniet echter iedere dag nu van de prachtige keuken, ben er heel erg blij mee.

Richard Mol
Keukencoach

Beste Annemarie, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je tip, dit zou inderdaad niet mogen gebeuren, mijn excuses daarvoor. Goed om te horen dat je zo geniet van je nieuwe keuken, het resultaat is prachtig!

Daan van der Kruk
Zoetermeer
15-10-2021

“Vanaf het eerste moment een warm gevoel.”

Vanaf het moment dat we bij I-KOOK binnen liepen een warm gevoel. Richard was erg meedenkend en behulpzaam. Aantal hele goede tips om van ons ontwerp een prachtige, functionele keuken te maken.

De prijs is fantastisch, kan geen concurrent (!) tegenop. Service qua plaatsen door Martin was ook fantastisch. Door en door ervaren installateur met oog voor detail en werkt zeer secuur.

Na het eerste halfjaar nog altijd trots en zeer tevreden met onze nieuwe keuken!

Bedankt I-KOOK team.
Daan & Linda.

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! De foto spreekt voor zich... het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Annemarie Nieuwenhuizen
Hoofddorp
28-09-2021

“Geniet iedere dag van deze prachtige keuken.”

Zeer goed geholpen door de vriendelijke keukencoach Richard Mol, dacht goed mee en stond open voor mijn ideeën. Bij afleveren helaas wat onduidelijkheden/goederen die er niet waren. Wat ik jammer vond was dat ik daar zelf achter moest komen en erachteraan moest gaan. Tip: bij het laden dubbelchecken of alles klopt! Chauffeur was zeer behulpzaam en uiteindelijk was alles compleet.
Moet wel zeggen dat er meer “vingers achterblijven” op de frontjes dan ik had verwacht met deze coating….iedere dag wel ff poetsen.
Ik geniet echter iedere dag nu van deze prachtige keuken, ben er heel erg blij mee.

Richard Mol
Keukencoach

Blij dat het allemaal zooi mooi is geworden een prachtig resultaat. Bedankt voor je tip daar gaan we zeker wat mee doen. Inderdaad lekker genieten van jullie prachtige keuken.

T. Krosse
Waddinxveen
17-09-2021

“Het is een keuken helemaal naar onze zin.”

Bij het kopen van een nieuwe keuken, zijn we uitgekomen bij I-KOOK Zoetermeer.
We hebben prima advies van Richard gekregen.
Hij dacht met ons mee, had goede adviezen en was zeer geduldig.
Zelfs na het bestellen hebben wij nog aanpassingen kunnen doen.

I-KOOK Zoetermeer heeft ook de monteurs geregeld. Fijn, alles in een.
Zij hebben alle werkzaamheden in de keuken gedaan en de nieuwe keuken vakkundig en met precisie geplaatst. Dit is heel prettig gegaan.
Een fout geleverd regaal is door goed speurwerk van Amke helemaal goed gekomen.

Kortom, het is een keuken helemaal naar onze zin.
Wij krijgen er zeer positieve reacties op.

Ik zal I-KOOK Zoetermeer zeker aanbevelen.

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken en ik ben blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie nogmaals kookplezier.

P. Flaton
Zoetermeer
27-06-2021

“Wij bijzonder prettig geholpen bij de upgrade van onze keuken.”

27-06-2021

“Alles is vlekkeloos verlopen.”

Kan alleen maar zeggen dat we super geholpen zijn door Richard!! Vanaf de bestelling tot het plaatsen is alles vlekkeloos verlopen! Super!!

Richard Mol
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen, leuk dat ik jou hiermee mocht helpen! Het eindresultaat is prachtig.

Judith
Pijnacker
17-05-2021

“Zelfs in corona tijd was de service optimaal.”

Enkele maanden geleden een keuken gekocht bij I-KOOK Zoetermeer. Heel vriendelijk en kundig geholpen. De praktische en no-nonsense mentaliteit heb ik als heel prettig ervaren. Deskundig advies en meedenken hielpen mij aan mijn ideale keuken. Deze is afgelopen week keurig geplaatst, naar alle tevredenheid. Zelfs in corona tijd was de service optimaal.

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, ik ben blij dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent. Geniet ervan!

Marion Henriquez
Zoetermeer
17-05-2021

“Blij met onze keuken.”

We zijn heel blij met onze keuken. Service en begeleiding waren prima.

Jamie Mesman
Zoetermeer
15-11-2020

“Andere keukenwinkels hebben het zeker op het nakijken.”

Wat zijn wij blij met I-KOOK Zoetermeer. Richard heeft ons perfect geadviseerd en geholpen met onze nieuwe keuken. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. We hebben tijdens het bestelproces nog diverse zaken kunnen wijzigen aan de keuken wat geen probleem was. Andere keukenwinkels hebben het zeker op het nakijken. Deze service kunnen ze daar nooit bieden!

Montage keuken is ook perfect gedaan!

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Ik vond het gezellig en leuk om jullie te mogen begeleiden, geniet van jullie prachtige keuken.

John & Christa
Zoetermeer
30-06-2020

“Wij waren blij verrast met het personeel van I-KOOK Zoetermeer.”

Ze hebben ons een plaatje van een keuken geleverd en alles heel netjes en correct afgehandeld.

Ik zou I-KOOK bij iedereen aanraden.

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Geniet van jullie keuken.

E. Menkveld
Delft
11-06-2019

“Goede ervaring en goede service.”

Blij met mijn nieuwe keuken.

"Volgens mijn team ben ik de sfeermaker van de winkel. Altijd een luisterend oor voor de mensen. Met mijn creativiteit maak ik graag samen met jou als klant een mooi ontwerp. Samen maken we van de keuken iets moois en functioneels. Klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.