Complimenten

Hennie & Dina van Zanten
Rotterdam
13-01-2022

“Complimenten”

Bij binnenkomst ontmoette wij de zeer sympathieke en geduldige verkoper Yusuf. Hij liet ons heel rustig rondkijken, daarna hebben wij ons budget en onze wensen op tafel gelegd, hierna is hij op de computer gaan ontwerpen het resultaat was prima geheel naar ons zin.

Het mooie was dat onze keuken binnen ons budget viel. Volgende dag toch de keuken door ons iets veranderd, dit was totaal geen probleem, binnen een half uur was hij aangepast.

De keuken kregen we binnen de levertijd geleverd, ook super! Werd ook heel netjes afgeleverd, alles werd binnen gezet. De inductiekookplaat was alleen niet aanwezig maar werd de volgende dag door Yusuf persoonlijk bezorgd (met fles bubbels en chocolade) inmiddels heb ik de keuken zelf geplaatst en het is echt een droomkeuken geworden! Een compliment aan I-KOOK en Yusuf!

Bron: Qasa

Beste Hennie & Dina, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en bedankt voor de complimenten. Fijn dat de montage van de keuken goed is verlopen en dat jullie nu eindelijk jullie droomkeuken hebben. Ik hoop dat de fles bubbels heeft gesmaakt... ? Bij deze wens ik jullie nog superveel kookplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.