uit 3 klantervaringen
Amsterdam – Villa ArenA
"Als keukencoach vind ik het leuk om mijn klanten van A tot Z te begeleiden. We werken samen naar de perfecte keuken zodat jij iedere dag met een glimlach in de keuken staat."
Familie Pigmans
Delft
19-09-2022

“Wat een geluk.”

Na wat keukenwinkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij I-KOOK. Wat een geluk. Dit is nou een winkel waar je op je gemak bent en echt naar je wordt geluisterd. Wij werden heel prettig geholpen door Yusuf, hij nam alle tijd voor ons en had goede tips. We kregen alle tijd om na te denken en te veranderen waar nodig.

Het resultaat is dat wij nu een prachtige keuken hebben waar wij 100 % tevreden over zijn. Bedankt Yusuf voor de prettige samenwerking.

Yusuf Demirci
Keukencoach

Graag gedaan, daar doen we het voor! Een zeer praktische hoekkeuken, voorzien van alle gemakken en persoonlijke wensen. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Hans Joosten
Capelle aan den IJssel
12-05-2022

“Een mooie en functionele keuken.”

Keuken besteld bij I-KOOK, ze waren de vierde keukenzaak waar ik kwam, dus ik was goed voorbereid. Het ontwerp werd gemaakt met een pc. Yusuf luisterde goed en stelde een mooie en functionele keuken samen met mij op. De prijs was lager dan bij de 3 andere keukenzaken. Geen druk dat het een tijdelijke aanbieding was. Na 2 weken met mijn vrouw langs geweest om de puntjes op de i te zetten, en nog enkele kleine veranderingen. Nog geprobeerd om korting te krijgen maar dat was niet de bedrijfspolitiek.

Foutje in de voorbereiding was dat tekening van alle aansluitingen niet klopte met het ontwerp, dat is gelukkig opgelost door de monteur. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. De monteur had de kraan beschadigd, dat is netjes opgelost door I-KOOK.

Bron: Qasa

Yusuf Demirci
Keukencoach

Bedank voor je mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! De foto spreekt voor zich... een prachtig eindresultaat. Veel kookplezier toegewenst!

Hennie & Dina van Zanten
Rotterdam
13-01-2022

“Complimenten”

Bij binnenkomst ontmoette wij de zeer sympathieke en geduldige verkoper Yusuf. Hij liet ons heel rustig rondkijken, daarna hebben wij ons budget en onze wensen op tafel gelegd, hierna is hij op de computer gaan ontwerpen het resultaat was prima geheel naar ons zin.

Het mooie was dat onze keuken binnen ons budget viel. Volgende dag toch de keuken door ons iets veranderd, dit was totaal geen probleem, binnen een half uur was hij aangepast.

De keuken kregen we binnen de levertijd geleverd, ook super! Werd ook heel netjes afgeleverd, alles werd binnen gezet. De inductiekookplaat was alleen niet aanwezig maar werd de volgende dag door Yusuf persoonlijk bezorgd (met fles bubbels en chocolade) inmiddels heb ik de keuken zelf geplaatst en het is echt een droomkeuken geworden! Een compliment aan I-KOOK en Yusuf!

Bron: Qasa

Yusuf Demirci
Keukencoach

Beste Hennie & Dina, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en bedankt voor de complimenten. Fijn dat de montage van de keuken goed is verlopen en dat jullie nu eindelijk jullie droomkeuken hebben. Ik hoop dat de fles bubbels heeft gesmaakt... ? Bij deze wens ik jullie nog superveel kookplezier toe.

"Als keukencoach vind ik het leuk om mijn klanten van A tot Z te begeleiden. We werken samen naar de perfecte keuken zodat jij iedere dag met een glimlach in de keuken staat."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.