"Het hele proces bij I-KOOK voelde als een warm bad."

Familie Puijmbroeck
Nieuwerkerk aan den IJssel
20-01-2022

“Het hele proces bij I-KOOK voelde als een warm bad.”

Een nieuwe keuken kopen…Geweldig, maar die gladde verkopers bij alle andere keukenzaken, daar zagen we zo tegenop. Totdat we I-KOOK vonden op internet. Bij binnenkomst merk je het verschil al. We konden rustig kijken, de keukencoaches zijn indien gewenst te raadplegen.

We maakten een afspraak bij I-KOOK Capelle a/d IJssel en Jimmy Bonsel werd onze coach. Wat een fijne relaxte sfeer. Jimmy dacht met ons mee, gaf advies en presenteerde ons een geweldig ontwerp van onze droomkeuken. Op 9 december zou de keuken worden geplaatst. Helaas was het stucwerk op de plek van de keuken net niet droog genoeg. De monteur nam in overleg met Jimmy geen risico. De keuken werd niet geplaatst.

Daar zaten we dan vlak voor kerst.. Jimmy en collega’s hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het plaatsen toch voor de kerst ging gebeuren en met succes. Twee fantastische monteurs hebben zo keurig gewerkt. Het eindresultaat vinden wij geweldig. Het hele proces bij I-KOOK voelde als een warm bad.

Kan het iedereen aanraden hier een keuken te kopen. Geen nummer, maar persoonlijke service die je nog maar weinig vindt. Een echte aanrader!

Bron: Qasa

Beste Familie Puijmbroeck, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en natuurlijk het proces daaraan vooraf. Gelukkig hebben we de keuken nog op tijd kunnen plaatsen en hebben jullie deze meteen goed kunnen uitproberen tijdens de kerstdagen. ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.