"Lovende reacties op onze keuken."

Familie Monteiro
Geleen
28-06-2022

“Lovende reacties op onze keuken.”

We waren op zoek naar een nieuwe keuken en mensen uit onze straat tipte ons jullie winkel. Zonder afspraak zijn we langs gekomen. Jullie verkoper Roy heeft ons heel vriendelijk ontvangen en we hebben meteen een afspraak ingepland.

Het is fijn dat we meteen op een scherm kunnen mee kijken hoe onze wensen in een tekening worden omgezet. Roy legde ons uit dat er op veel apparatuur vertraging zat, door de onzekere periode waar we ons momenteel in verkeren. Even leek het er op dat ook wij de apparatuur niet op tijd geleverd kregen. Agnes van jullie klantenservice belde ons daarover op. Hoewel het vervelend is, is het wel fijn dat we tijdig geïnformeerd werden. Het is iets waar jullie ook helemaal niks aan kunnen doen. Maar een dag voor levering belde Agnes opnieuw. De ontbrekende oven was toch nog die dag binnen gekomen, dus alle apparatuur was binnen.

Monteur Marcel heeft onze keuken in alle rust gemonteerd. Hij is heel vriendelijk en werkt uiterst secuur. Hij heeft alles netjes achter gelaten. We krijgen veel lovende reacties op onze keuken en zijn er ontzettend trots op.

Kortom: een fijne gezellige (vintage!) winkel met goed personeel. De keuken is nog veel mooier geworden dan Roy op zijn beeldscherm gepresenteerd heeft.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.