"We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige nieuwe keuken."

Familie Senczuk
Voerendaal
06-02-2018

“We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige nieuwe keuken.”

We wisten precies wat we wilden hebben. We zijn als eerste naar de woonboulevard geweest. Daar schrokken we van de prijzen. Toen hebben we op internet gezocht naar “Duitse keukens” en jullie gevonden. We hebben toen meteen gebeld en gevraagd of de keuken die we zochten geleverd kon worden.

Rinaldo gaf ons al telefonisch het idee dat we bij I-KOOK wellicht konden slagen en hebben meteen een afspraak met hem gemaakt. Hij heeft ons goed geadviseerd, is een aangename vent die je niet onder druk zet en ook niet naar het budget heeft gevraagd, dit vinden we wel zo aangenaam. Het is precies datgene geworden wat we wilden, het is zelfs nog mooier geworden als gedacht.

Dean, de monteur. straalt tevredenheid uit over zijn werk, het is een echte vakman met goede ideeën.
Een kleine tip: jullie kunnen je met de installatie schetsen nog iets beter presenteren door er iets meer franje aan te geven, kleed het iets mooier aan. Maar we zijn hierin wellicht een uitzondering.

We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. Verder is het heel attent dat er iemand van jullie afdeling after-sales bij ons op bezoek komt, ook nog met een presentje, om het hele proces nog eens door te nemen, zeer professioneel.
Er komen via ons nog meer potentiële klanten naar jullie toe die we gaan doorsturen. Er zijn trouwens al verschillende kennissen bij ons op bezoek geweest en die hebben gevraagd: waar hebben jullie die prachtige keuken gekocht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.