Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rinaldo HernausKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 62 reviews

Laatste klantervaringen over Rinaldo en de winkel

02 juli 2020

"Het eindresultaat is perfect."

Na een bezoek aan het ziekenhuis, zagen we dat jullie keukenzaak schuin tegenover het ziekenhuis ligt. Zodoende dachten we 'daar gaan we eens een kijkje nemen'.

Eenmaal binnen zijn we door Rinaldo prima geadviseerd. We vonden het heel moeilijk om een keus te maken in de kleur, maar het eindresultaat is perfect.

Wanneer je bij de kookplaat staat, voel je wel de warme lucht van de oven in je nek, omdat die er precies achter staat, maar dat ligt aan onze opstellingswens van de keuken.

"Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn."

Het online-zoekwerk voor een keuken heeft mijn vader gedaan. Naast I-KOOK Sittard ook bij een concurrent geweest: verkooppraatjes, kortingen, nu beslissen. Dat was het dus beslist niet.

Rinaldo had een ander idee voor de inrichting van onze tamelijk kleine keuken als wij hadden. Inhoudelijke argumenten van Rinaldo gaven de doorslag bij de indeling van de keuken. Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn.

Door een beetje water bij de wijn te doen betreffende het merk van de apparatuur.....

30 juni 2020

"Precies de twee punten waar ik grote waarde aan hecht."

Op internet hebben we gezocht naar een keukenzaak die een reële prijs voor mooie keuken geboden werd en dat er niet werd afgedongen.

Precies de twee punten waar ik grote waarde aan hecht.
Van Rinaldo heb ik een prima advies gekregen.

Ik wilde een echt houten keuken in de kleur rood en die heb ik gekocht bij I-KOOK Sittard. Ik ben twee keer bij Rinaldo geweest, een keer komen kijken en de tweede keer heb ik meteen gekocht.

Ik ben heel erg blij.....

05 juni 2020

"Uiteindelijk zijn we toch zeer tevreden en zijn de 5 sterren er vier geworden, toch niet slecht."

Ondanks de kleine ruimte is het jullie gelukt om een hele mooie keuken te realiseren met al onze wensen erin! We hebben van Rinaldo een prima advies gekregen. We zijn minimaal twee keer bij hem in de keukenstudio geweest, alle tijd werd er met name de tweede keer genomen om dieper op de materie in te gaan. Toen hebben we de keuken ook meteen gekocht. Onze zoon Tim had ons getipt naar.....

06 maart 2020

"Jullie staken met kop en schouders boven alle andere uit."

Ik heb jullie via internet gevonden. Allereerst naar goed-scorende keukenstudio’s gezocht en toen heb ik naar de recensies gekeken. Daar staken jullie met kop en schouders boven alle anderen uit.

Ik zeg het maar meteen: Het is een Super perfecte keuken geworden met heel veel bergruimte voor de ruimte die we ter beschikking hebben. Rinaldo de kleurenadviseur is zonne vent! (duim). We zijn twee of drie keer bij hem geweest, hij nam altijd de tijd.

De monteur, Paul, is een super.....

06 maart 2020

"Het voelde voor ons goed dat er niet werd onderhandeld over de prijs." 

Wij hebben een ontzettend fijn gesprek van wel 4 uur gehad met jullie keukencoach Rinaldo. Het voelde voor ons goed dat er niet werd onderhandeld over de prijs. We wisten vooraf al goed wat we wilden hebben. Het advies van Rinaldo sloot daar goed op aan.

Na montage kwam een van jullie medewerkers nog bij ons langs om te kijken of alles naar tevredenheid was opgeleverd. We gaven toen aan dat we eigenlijk nog graag 2 binnenlades.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}