uit 74 klantervaringen
Sittard
"Het is voor mij belangrijk om je te laten glimlachen na het zien van het ontwerp. De persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Ik ben in het bezit van een goed inlevingsvermogen en begeleid je door het hele traject. Een keukencoach van A tot Z ben ik voor jou!"
Familie van Ballegooi
Sittard
16-05-2023

“Een dikke aanrader.”

Wij zijn enorm tevreden over het advies en de aankoop van onze keuken bij I-KOOK. We hadden een goed beeld van onze wensen en mogelijkheden van de ruimte. Rinaldo heeft hier perfect in mee gedacht en creatieve elementen toegevoegd. De keuken is vervolgens volledig volgens afspraak geplaatst en nazorg (kleine afwerking en vervanging van een kastdeurtje ivm schade) is snel en adequaat opgelost. Wat ons betreft een dikke aanrader.

Bron: Qasa

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Ik vond het dan ook erg leuk om met jullie mee te denken!

Frank Dullens
Sittard
11-05-2023

“Fijne persoonlijke benadering.”

Een keuken gekocht. Erg blij mee! Het hele proces van informatie / aankoopbegeleiding / montage en after-sales liep perfect. Voor ons onderscheidend is de echtheid in de persoonlijke benadering waarbij geen druk wordt uitgeoefend (geen push verkoop). Geen gelikte praatjes, maar echt contact. Rinaldo (adviseur) en Paul (montage) zijn zeer vakbekwaam en erg plezierig in de omgang. Complimenten voor I-KOOK Sittard.

Bron: Qasa 

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor je mooie compliment. Ik vond het ook erg leuk om je te helpen en wens je veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie van Laar
Sittard
28-06-2022

“Het resultaat is perfect.”

Anderhalf jaar geleden zijn we jullie keukenstudio binnengelopen en heeft Rinaldo voor ons een eerste ontwerp gemaakt. Meteen viel ons jullie sfeervolle winkel op. Wat een leuke details en werkelijk alles is gedacht. Een kinderkeukentje, een plek waar je de baby kunt verschonen. De vintage kasten, die het geheel zo sfeervol maken.

Pas enkele maanden geleden, zijn we terug gegaan voor een vervolgafspraak. Rinaldo hoorde onze nieuwe wensen aan en heeft dit weer tot een mooi ontwerp weten te brengen. Jullie monteur Paul heeft de keuken bij ons thuis opgebouwd. Heel vakkundig en netjes. Paul is heel precies en controleert alles met de waterpas. Het resultaat is perfect, heel mooi.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

Familie Schwillens
Doenrade
25-06-2021

“Heel tevreden.”

We hebben uiteindelijk een mooie keuken staan en zijn er heel tevreden mee. We vinden dat Rinaldo ons goed heeft geholpen en we een mooie achterwand met kasten in combinatie met het kookeiland hebben. En de monteur Dean heeft goed werk geleverd, hij kan prima oplossingsgericht werken.

Familie Schram
Sittard
24-02-2021

“We zijn tevreden met het eindresultaat.”

Zeer prettige communicatie, zowel rondom de koop, planning als montage.
We zijn tevreden met het eindresultaat; het is een mooie keuken, waar we tot nu toe al veel plezier van hebben gehad.

Familie Offermans
Sittard
24-02-2021

“Wat een verademing!”

Bij het zoeken van een nieuwe keuken via via terecht gekomen bij Rinaldo van I-KOOK Sittard.
Wat een verademing! In tegenstelling tot bij andere keukenzaken, een duidelijk en helder verhaal en iemand die meedacht in wat wij graag wilden.
Goede service, een prachtige keuken en een goede prijs! Bedankt team Keukenmatch!

Anoniem
23-02-2021

“Alles op een hele nette en correcte manier opgelost en afgehandeld.”

Nadat we de showroom voor de éérste keer hadden bezocht, werden we heel goed door Rinaldo geholpen. Rinaldo heeft goed naar onze eisen en wensen geluisterd, hij gaf ons ook veel punten om over na te denken en heeft een heel mooi ontwerp gemaakt. Op advies van Rinaldo hebben we contact gezocht met aannemer Wilson uit Doenrade om de voorbereidingen te treffen voor onze keuken. Wat een vakmanschap!

Op 1 dag werd onze keuken gemonteerd, Paul heeft heel mooi werk afgeleverd. Helaas kwamen we op het einde wat probleempjes tegen, er was een verkeerde vaatwasser geleverd. En een paar dagen later kwamen we erachter dat de koelkast niet netjes sluit.

Dit hebben we meteen gemeld bij I-kook/Keukenmatch. Helaas werden we niet correct behandeld door één bepaalde medewerker. Hij vond ons maar lastige klanten en we moesten maar blij zijn dat we een hele keuken geleverd hebben gekregen. Gelukkig hebben we contact gekregen met een andere medewerkster die voor ons alles op een hele nette en correcte manier heeft opgelost en afgehandeld.

Dhr. & mevr. Minkenberg
Montfort
04-02-2021

“Zeer tevreden met het eindresultaat.”

Op aanraden van onze dochter hebben we een bezoek gebracht aan jullie showroom in Sittard. Rinaldo heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden.
We vonden het erg prettig dat we op een groot scherm met hem konden meekijken, zodat we een goed beeld kregen hoe de keuken er uit zou komen te zien.
De montage van de keuken is heel vlot en naar planning verlopen en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Dhr. Haasen
Maastricht
04-02-2021

“Kundig advies.”

Toen ik jullie keukenzaak vond op het internet had ik mijn wensen m.b.t. de nieuwe keuken al goed voor ogen.
Rinaldo speelde hier goed op in en gaf mij goed en kundig advies in jullie mooie showroom. Ik ben dan ook erg tevreden over het eindresultaat.
Wel had mijn inziens jullie communicatie tussen het moment van aankoop en de uiteindelijke plaatsing van de keuken beter gekund.

Familie van Beek
Merkelbeek
04-02-2021

“We hebben een eerlijke prijs betaald voor onze keuken.”

Na de ‘agressieve verkoop’ die we elders meemaakten, hebben we het verkoopgesprek met Rinaldo als zeer prettig ervaren. Hij was erg enthousiast, totaal niet opdringerig en bovendien heel transparant over de prijzen. We hebben een eerlijke prijs betaald voor onze keuken. De montage verliep geheel volgens planning, op een paar kleinigheidjes na, die meteen door jullie werden opgepakt, waardoor we nu zeer tevreden zijn met het eindresultaat.

Familie Jonkers
Amstenrade
04-02-2021

“Een super zaak die we zeer zeker zullen aanbevelen!”

Een nieuw huis, een nieuwe keuken.
We wisten toen we ons nieuwe huis gekocht hadden dat er een andere keuken in moest.
We zijn toen bij heel veel keukenzaken langs gegaan om te kijken wat we wilden en vooral ook wat we niet wilden.
De laatste zaak waarbij we zijn gaan kijken was bij I-KOOK en dat voelde gelijk goed!

We besloten dus hier onze keuken samen te gaan stellen.
Rinaldo was onze adviseur en met een lach en lekker stuk vlaai😉 zijn we zeer deskundig geholpen.

We hadden in ons hoofd een plaatje van hoe onze keuken moest worden en Rinaldo heeft hier werkelijkheid van gemaakt.
En dat ook nog binnen het budget wat we vastgezet hadden.

Kortom een super zaak die we zeer zeker zullen aanbevelen!

Familie Hurxkens
Susteren
28-01-2021

“We hebben dan ook al verschillende bekenden aan jullie doorverwezen.”

Onze zoon heeft een tijd geleden een keuken bij jullie gekocht. Toen wij besloten om voor een nieuwe keuken te gaan kijken, adviseerde hij ons dan ook om een afspraak in te plannen met een van jullie verkopers. Rinaldo kwam bij ons thuis langs om de situatie ter plekke te bekijken en onze wensen te inventariseren. Vervolgens maakte hij een eerste schets, die we vervolgens samen in de showroom bekeken en naar wens aanpasten, totdat we tot dit mooie eindresultaat kwamen. We zijn zeer tevreden met zijn advies en ook met de perfecte montage van de keuken. De keuken is prachtig geworden en ook de prijs/kwaliteitsverhouding klopt. We hebben dan ook al verschillende bekenden aan jullie doorverwezen.

Familie Lemmers
Beek
28-01-2021

“We hadden gelijk een goede klik met verkoper Rinaldo.”

Na eerst verschillende andere keukenzaken te hebben bezocht, kwamen we op aanraden van een bekende terecht bij jullie zaak in Sittard. We hadden gelijk een goede klik met verkoper Rinaldo. Hij luisterende goed naar onze wensen qua indeling en budget en maakte een mooi ontwerp. Monteur Paul zorgde ervoor dat de keuken netjes gemonteerd werd en we zijn erg blij met het eindresultaat en met de prijs/kwaliteitsverhouding. Voor nu krijgen jullie van ons 4 sterren, omdat er nog een paar aandachtspunten zijn die door jullie worden opgepakt. Maar verder vinden we het resultaat zeker 5 sterren waardig.

Familie Meulebrouck
Echt
02-07-2020

“Het eindresultaat is perfect.”

Na een bezoek aan het ziekenhuis, zagen we dat jullie keukenzaak schuin tegenover het ziekenhuis ligt. Zodoende dachten we ‘daar gaan we eens een kijkje nemen’.

Eenmaal binnen zijn we door Rinaldo prima geadviseerd. We vonden het heel moeilijk om een keus te maken in de kleur, maar het eindresultaat is perfect.

Wanneer je bij de kookplaat staat, voel je wel de warme lucht van de oven in je nek, omdat die er precies achter staat, maar dat ligt aan onze opstellingswens van de keuken.

Familie Schroote
Hoensbroek
30-06-2020

“Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn.”

Het online-zoekwerk voor een keuken heeft mijn vader gedaan. Naast I-KOOK Sittard ook bij een concurrent geweest: verkooppraatjes, kortingen, nu beslissen. Dat was het dus beslist niet.

Rinaldo had een ander idee voor de inrichting van onze tamelijk kleine keuken als wij hadden. Inhoudelijke argumenten van Rinaldo gaven de doorslag bij de indeling van de keuken. Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn.

Door een beetje water bij de wijn te doen betreffende het merk van de apparatuur hebben we uiteindelijk onze droomkeuken gekregen. Ondanks het feit dat de stukadoor de muren niet zo recht heeft gemaakt als ze moeten zijn, heeft Paul uitstekend werk geleverd door de achterwanden zo te plaatsen dat enige afwijking in de muur niet opvalt. Prima werk! Ook heeft Paul zich in het begin van de uitbraak van Corona netjes aan de regels gehouden.

We hebben geweldige aquakleur achterwanden die fantastisch passen bij de keuken. Rinaldo kom, als alle ellende voorbij is, maar eens naar het resultaat kijken.
Een collega van mij is al bij jullie geweest.

Bedankt team van I-KOOK Sittard

Familie Oomen
Thorn
30-06-2020

“Precies de twee punten waar ik grote waarde aan hecht.”

Op internet hebben we gezocht naar een keukenzaak die een reële prijs voor mooie keuken geboden werd en dat er niet werd afgedongen.

Precies de twee punten waar ik grote waarde aan hecht.
Van Rinaldo heb ik een prima advies gekregen.

Ik wilde een echt houten keuken in de kleur rood en die heb ik gekocht bij I-KOOK Sittard. Ik ben twee keer bij Rinaldo geweest, een keer komen kijken en de tweede keer heb ik meteen gekocht.

Ik ben heel erg blij met het resultaat. Paul heeft de montage in zijn eentje in een dag geklaard. Harde werker en heel precies. Jammer dat de keuken op tijd geleverd is, maar iets later werd gemonteerd.

Ik ben zeer tevreden over I-KOOK Sittard en zal jullie aanbevelen bij familie vrienden en bekenden.

Familie Stijnen
Born
19-06-2020

“De monteur heeft tot ’s-avonds laat gewerkt om onze keuken vervolgens tiptop achter te laten.”

Mijn fysiotherapeut heeft al twee keer een keuken bij jullie gekocht, dus die moet wel tevreden zijn als ze me zegt eens bij I-KOOK te gaan kijken voor een nieuwe keuken.

Rinaldo maakt er een feestje van en houdt ook wel van een grapje bij het verkopen van de keuken. De keukenstudio is gezellig en er is voor ieder wat wils. Zelfs een verschoonruimte voor kleine kinderen is er.

De monteur heeft tot ’s-avonds laat gewerkt om onze keuken vervolgens tiptop achter te laten. Alles was opgeruimd en alle apparaten werkten. Het resultaat is super!! De keuken is prachtig geworden.

Familie Senden
Schinveld
05-06-2020

“Uiteindelijk zijn we toch zeer tevreden en zijn de 5 sterren er vier geworden, toch niet slecht.”

Ondanks de kleine ruimte is het jullie gelukt om een hele mooie keuken te realiseren met al onze wensen erin! We hebben van Rinaldo een prima advies gekregen. We zijn minimaal twee keer bij hem in de keukenstudio geweest, alle tijd werd er met name de tweede keer genomen om dieper op de materie in te gaan. Toen hebben we de keuken ook meteen gekocht. Onze zoon Tim had ons getipt naar I-KOOK Sittard te gaan, omdat hij er super geslaagd was. Paul de monteur is een fijne vakman die tot ’s-avonds 20.00 uur gewerkt heeft om de keuken afgemonteerd te krijgen. Toch is er enige ruis ontstaan omdat er een inschattingsfout gemaakt is waardoor we een probleem kregen met het openen van de deur van de voorraadkast. Dit leverde de monteur veel stress en ons nog meer omdat ter plekke beslist moest worden wat er moest gebeuren met de deur die niet open ging. Met Paul hebben we samen afgesproken een klein deel uit de deur te halen zodat deze wel open ging. Dit had naar onze mening voorkomen kunnen worden als Rinaldo nog eens bij ons thuis was komen kijken. Dat vinden we erg jammer.

Advies: neem in het voortraject, als de klant dit aangeeft, iets meer tijd om nog eens te komen kijken naar de voorbereidingen die getroffen zijn zodat bij de montage ook alles zo goed verloopt als in het hele verkooptraject.

Uiteindelijk zijn we toch zeer tevreden en zijn de 5 sterren er vier geworden, toch niet slecht

Familie Moonen
Brunssum
23-04-2020

“Wij zijn uiterst tevreden over de totale aanpak.”

Via kennissen kwamen we bij jullie terecht. Zij waren zo tevreden over hun keuken, dat wij ook een bezoek aan jullie winkel hebben gebracht. Rinaldo heeft ons geholpen en dat is echt een hele fijne ‘keukencoach’. Iemand die meedenkt en goede adviezen geeft over de indeling van onze keuken. We vonden het belangrijk dat de keuken niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch is. Wij zijn uiterst tevreden over de totale aanpak. De monteur Paul heeft eerst alle leidingen verlegd en daarna in alle rust de keuken vakkundig gemonteerd. Wat ook fijn was is dat Paul eerst is komen kijken wat er allemaal moest gebeuren voordat hij begon.
Wij zijn heel tevreden en blij verrast dat het allemaal zo vlotjes is verlopen. GA ZO DOOR!!

Familie Froyen
Maastricht
06-03-2020

“Jullie staken met kop en schouders boven alle andere uit.”

Ik heb jullie via internet gevonden. Allereerst naar goed-scorende keukenstudio’s gezocht en toen heb ik naar de recensies gekeken. Daar staken jullie met kop en schouders boven alle anderen uit.

Ik zeg het maar meteen: Het is een Super perfecte keuken geworden met heel veel bergruimte voor de ruimte die we ter beschikking hebben. Rinaldo de kleurenadviseur is zonne vent! (duim). We zijn twee of drie keer bij hem geweest, hij nam altijd de tijd.

De monteur, Paul, is een super relaxte vent, overlegt met klant en maakt het vervolgens als voorgesteld. Heeft de keuken compleet met graniet alles in een dag geklaard. Opgeruimd en netjes achtergelaten. We zijn heel tevreden, hebben geen enkele opmerking. We zijn ook heel tevreden over het geld dat deze complete keuken gekost heeft.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en positieve reactie over I-KOOK! Ik vond het leuk om te mogen helpen bij het ontwerpen van jullie prachtige keuken, want prachtig is die zeker... Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Familie Kokole
Maastricht
06-03-2020

“Het voelde voor ons goed dat er niet werd onderhandeld over de prijs.” 

Wij hebben een ontzettend fijn gesprek van wel 4 uur gehad met jullie keukencoach Rinaldo. Het voelde voor ons goed dat er niet werd onderhandeld over de prijs. We wisten vooraf al goed wat we wilden hebben. Het advies van Rinaldo sloot daar goed op aan.

Na montage kwam een van jullie medewerkers nog bij ons langs om te kijken of alles naar tevredenheid was opgeleverd. We gaven toen aan dat we eigenlijk nog graag 2 binnenlades wilden in een van de keukenkasten. Er werd meteen gekeken of dit mogelijk was en dit bleek zo te zijn.

Alles is heel duidelijk verlopen, afspraak, inmeten, levering schetsen en ook tussentijdse vragen alles was het op tijd en to-the-point.

Dank jullie wel allemaal, we gaan reclame voor jullie maken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor jullie enthousiaste reactie en complimenten. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces. Door de greeploze lades en deurtjes is de keuken erg strak geworden. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Familie Haartsmans
Munstergeleen
06-03-2020

“We zijn niet 100, maar 150% tevreden met het totale proces.”

Rinaldo is een prima keukencoach die je meteen vertelt waar het op staat. Hij is duidelijk en straalt vertrouwen uit. Goed dat hij vertelde dat de prijs-de-prijs is en dat we niet aan korting doen. We zijn diverse keren bij hem geweest en hij gaf steeds duidelijke antwoorden en draaide er niet om heen. We zijn dan ook maar op een plek geweest en hebben meteen gekocht.

We zijn zeer tevreden over de apparatuur van Siemens die hij ons geadviseerd heeft. Ook de monteur is een fantastische vent, een vakman die de hele dag rustig doorwerkt en nauwelijks een pauze maakt.

We zijn niet 100, maar 150% tevreden met het totale proces. We vertellen al onze vrienden en bekenden die het willen weten, dat we zo tevreden zijn. Het is gewoon goed, vriendelijk niet opdringerig.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Allereerst bedankt voor jullie leuke reactie, fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Ook wil ik jullie bedanken voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie prachtige keuken! Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze prachtige keuken!

Familie Lokin
Beek
30-12-2019

“Jullie winkel sprong er met kop en schouders boven uit!”

Jullie winkel sprong er met kop en schouders boven uit, we waren namelijk op zoek naar een winkel in de buurt met de beste reviews.

Het begon al met een zeer enthousiaste keukencoach, want zo heten de verkopers bij I-KOOK. En het zijn ook coaches, want Rinaldo is meteen bij ons komen kijken en inmeten en heeft ons heel goed geadviseerd. Door zijn advies hebben we een groter eiland en is de doorloopruimte perfect op ons afgestemd.

We vinden de keuken, die we bijna een-op-een overgenomen hebben van de opstelling in de keukenstudio echt ontzettend mooi. Het is een RVS greeploze keuken geworden, met zwarte komgreep, rvs-deuren en – lades, gunsmoke kraan en spoelbak gecombineerd met een donker kunststof werkblad en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Voorin jullie winkel staat een vergelijkbare keuken. De realisatie van de keuken werd mogelijk door vakmanschap van de monteur. Deze monteur Paul heeft tot in de late uurtjes aan onze keuken gewerkt en er een plaatje van gemaakt.
Te vermelden is nog dat we tijdens onze verbouwing heel professioneel door Wil te woord zijn gestaan (omdat Rinaldo verlof had). We moesten de afvoer van de afzuiging van de kookplaat door de vloer aanbrengen. Wil heeft ons exact aangegeven waar dit moest gebeuren, zodat we de de vloer niet beschadigden en we zo de buis op de juiste plek konden aanbrengen.

M.a.w. de communicatie verliep vlotjes en naar tevredenheid. We hebben ook al mensen uit ons netwerk getipt naar jullie te gaan en zij zijn ook geslaagd bij jullie!
p.s. leuk detail; we werden verrast met een lekker stuk vlaai en koffie in jullie gezellige keukenshowroom.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden! De keuken is echt prachtig geworden!

Familie D.
Geleen
07-11-2019

“Nu de keuken staat is deze nog mooier als we ons hadden kunnen voorstellen.”

We zijn bij jullie langs gereden en hebben de keukenstudio bij toeval gezien. We zijn binnen gegaan en zijn aangesproken door Rinaldo. Dit is een gezellige verkoper zonder stress. Nog tijdens het verkoopgesprek is Rinaldo met mijn man naar huis gereden om de exacte maten op te meten van de keuken omdat we die niet bij ons hadden! Voor de kinderen was er een leuk speelhoekje waar ze zich ondertussen konden vermaken. Rinaldo heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Nu de keuken staat is deze nog mooier als we ons hadden kunnen voorstellen. De monteur Marc, heeft bij ons alle voorbereidende werk (leidingen verleggen etc.) uitgevoerd en vervolgens de keuken gemonteerd. Het is een echte vakman. Ook fijn dat de afzuiging ook naar achteren geleid kon worden in plaats van naar boven. Ook voor de smetplint had Marc een mooie oplossing: van de bestaande vloerplinten heeft hij er een precies doorgezaagd en als veegplint op het werkblad gezet. Ziet er schitterend uit.

Nog een woordje van dank aan Diana, de binnendienstmedewerkster, die ons perfect op de hoogte heeft gehouden van het reilen en zeilen.

Goed werk geleverd I-Kook Sittard.

 

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Geniet van jullie mooie keuken!

Familie Bongaerts
Herkenbosch
25-10-2019

“We zijn ontzettend tevreden over de totale aanpak van I-KOOK.”

Na een zoektocht op internet en de zeer goede recensies die we bij I-Kook Sittard | Keukenmatch zagen heeft ons doen besluiten naar jullie te gaan. Rinaldo vonden we (lees: mijn vrouw 😉 ) geweldig, een kletskous en prettig om mee te spreken. De beschikbare Bora afzuigkap met afzuiging naar buiten die we zelf gekocht hebben, werd professioneel door Marc de monteur ingebouwd. Sowieso heeft Marc uiterst precies de keuken gemonteerd in alle rust. Hij had zelfs nog tijd om ons bij de verbouwing waardevolle tips te leveren. Ook de lade die nog los zat is hij binnen heel korte tijd komen vervangen.
We zijn ontzettend tevreden over de totale aanpak van I-Kook, alles is naar wens verlopen.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen, dat horen wij graag! We wensen jullie nog veel plezier met jullie I-KOOK keuken!

Suntjens
Sittard
09-10-2019

“Je voelt je er meteen thuis door de huiselijke sfeer.”

In jullie gezellige showroom werden we door een echte keukencoach geholpen. Je voelt je er meteen thuis door de huiselijke sfeer. Rinaldo had binnen de kortste tijd een mooie 3-D-tekening op zijn grote beeldscherm getoverd. Een keuken zoals we het wilden hebben. Rinaldo begeleidt je in het hele traject, is niet opdringerig, maar juist geduldig. Dat moest ook wel met ons, want we hadden de keuken al besteld toen we met onze aannemer besloten de keuken iets groter te maken. Hierover deed Rinaldo niet moeilijk, zorgde ervoor dat de keuken in een mum van tijd was aangepast.

Zo ook met de montage. Paul, jullie monteur werkt rustig door, je hoort hem niet, alleen als er iets te overleggen valt doet hij dit, geeft de voor- en nadelen aan en maakt het vervolgens zo als we hebben afgesproken. De vloer hebben we naderhand gelegd en dus paste de plint niet. Paul is meteen terug gekomen om de plint aan te passen. Wat een goede service.

Nieuwe klant hebben we al naar jullie toegestuurd.
Bedankt voor de samenwerking, het was heel plezierig.

Familie Wiertze
Heerlen
09-09-2019

“Het resultaat is super prachtig!”

De prijzen die ze ons vroegen bij diverse bezochte keukenstudio’s viel enorm tegen. Een vriend van mijn partner tipte ons naar I-Kook te gaan. Het gesprek met Rinaldo was verhelderend. Op basis van de door ons meegebrachte foto’s gaf hij al aan om een muurtje uit te breken en een deur te vervangen door een raam. Dat was de oplossing. We hebben uiteindelijk het barretje dat we zelf gepland hadden laten varen en Rinaldo’s advies opgevolgd om er een L-keuken van te maken. De communicatie met Rinaldo liep vlotjes en ook de monteur heeft de hele klus in een dag geklaard. We zijn we ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. Het resultaat is super prachtig. Zeker ook het gedeelte met de hoge kasten waar we twee ovens in zitten.

Familie Ramakers
Sittard
09-09-2019

“Het is in een woord geweldig!”

Het is best fijn als degene die de voorbereidingen doet (leidingen verleggen etc.) ook de keuken monteert. Marc is een echte vakman, heeft alles onder controle en werkt rustig maar geconcentreerd door. Met het eindresultaat zijn we uiterst tevreden het is in een woord geweldig hoe alles is verlopen. Eerst zoeken op internet, recensies lezen, afspraak maken (Rinaldo jongen toppie geadviseerd!), voorbereidingen en montage keuken, alles in goed handen. We zijn zo tevreden dat we onze buurvrouw getipt hebben die ook al bij jullie gekocht heeft. Verder hebben we nog twee kennissen naar jullie gestuurd. Dit verdienen jullie, ga zo door. Mevrouw Ramakers, Sittard

Familie Peters
Sittard
09-09-2019

“Het eindresultaat is schitterend!”

We wilden een keukenleverancier uit de buurt hebben en vonden jullie hier in Sittard. We hadden eerlijk gezegd nog nooit van I-Kook gehoord. Ik heb van Rinaldo een hoge pet op. Hij is een echte vakman en hij is eerlijk. Kwam zelfs met het advies om de dure glazen achterwanden bij een ander te kopen waar ze wellicht goedkoper zouden zijn. Het eindresultaat is schitterend! Alles werkt, geen enkele beschadiging. Aangezien ik in Eindhoven werk en er niet bij de montage aanwezig kon zijn, belde me de monteur me op om de plaatsing van een passtuk met me af te stemmen. Dit is service! Ook toen ik bij jullie was en toen Rinaldo op vakantie was, heeft een collega me perfect geholpen bij de keus van een ander werkblad. Dank van een tevreden klant. Bijgaand een paar foto’s van de keuken.

Familie Zandee
Maastricht
22-08-2019

“Er werd, ondanks dat ik maar een kleine goedkope keuken nodig had, alle tijd voor me genomen.”

Ik had een goede goedkope keuken nodig voor het appartement dat ik verhuur aan twee dames. Via jullie recensies, waar bijna iedereen aangeeft dat ze tevreden zijn, heb ik een afspraak gepland met Rinaldo. Heel professioneel liet hij mij op een groot scherm het ontstaan van mijn keuken zien, heel indrukwekkend. Vooraf is me duidelijk gemaakt dat er over de prijs van de keuken niet viel te onderhandelen, dat vond ik ook al fijn. Er werd, ondanks dat ik maar een kleine goedkope keuken nodig had, alle tijd voor me genomen. De moeder van een van mijn twee huursters was zelfs vol lof toen ze de mooie nieuwe keuken via de app zagen. Ook heb ik zelf binnenkort een nieuwe keuken nodig en ik weet nu al waar ik daarvoor moet zijn. Bedankt.

Familie Hamers
Maastricht
22-08-2019

“Onze keuken is chique geworden zonder dat we concessies hebben gedaan.”

We zijn in eerste instantie alleen maar naar I-KOOK gegaan omdat we het idee hadden om nieuwe apparatuur voor onze bestaande keuken te kopen. Na een eerste adviesgesprek met Rinaldo heeft hij aangeboden om eens bij ons te komen kijken voor een nieuwe keuken. Op basis van de indruk die hij van onze inrichting had en onze smaak heeft hij ons ook geadviseerd om een bepaald frontje te nemen. Daar zijn we heel blij om want matcht prima met de rest. Rinaldo werkt aanstekelijk, geeft goed advies en weet hoe hij met klanten om moet gaan. Hij heeft ons vrij gelaten in onze keuze en heeft totaal niet opgedrongen en wat ook belangrijk is, er werd niet gepusht maar alle tijd genomen die nodig was. Fijn is het ook dat bij vragen bijna onmiddellijk geantwoord werd. Onze keuken is chique geworden zonder dat we concessies hebben gedaan. We zijn super tevreden over het eindresultaat. Jullie naam hebben we op onze sportschool en op ons werk al vaker laten vallen.

Familie Keulen
Maastricht
22-08-2019

 “Binnen budget, goed advies en bij vragen werd met ons overlegd. Dit hadden we nog nooit zo meegemaakt.”

Na een nare ervaring bij een concurrent ben ik gaan zoeken op referenties. I-Kook Sittard stak er met kop en schouders in positieve zin bovenuit. We dachten het zal ons benieuwen! Er werd goed door de adviseur geluisterd, we werden niet gepusht, alle tijd werd er genomen en hij kwam met goede ideeën. En, hij is binnen ons budget gebleven. Ook goed dat de prijs de prijs is en er niet onderhandeld wordt, prima!! De monteur is een fijne vakman, een Pietje precies, alles werd eerst nagemeten. Bij vragen werd meteen met ons overlegd en waar mogelijk ook zo gemaakt. Dit hadden we nog nooit zo meegemaakt. Nou, we vinden de keuken super mooi en dit wordt nog eens bevestigd door de response die we van familie en vrienden en bekenden hebben gekregen. Daarvan hebben al enkelen gezegd met jullie een afspraak te maken. Samenvattend: prima advies, top montage en goede en duidelijk communicatie

Familie Wazana
Bunde
22-08-2019

“Het gehele proces is zonder stress verlopen. EEN VERADEMING !!!”

Via een kennis van ons, Astrid K. zijn we aan jullie gekomen. Zij hebben een keuken bij I-Kook Sittard gekocht en waren zeer te spreken. Daarom zijn we ook naar I-Kook gegaan en ook wij zijn SUPER tevreden. Mijn man en ik zijn afzonderlijk naar Rinaldo de keukenadviseur geweest en hebben ons door hem laten adviseren. Ongelooflijk wat hij een geduld met ons beiden heeft opgebracht. Hij heeft ons ook geadviseerd om een bepaalde vloer wel en een andere juist niet te nemen in combinatie met de uitgezochte keuken. Dit heeft achteraf perfect uitgepakt. Wat we ook fijn vonden was dat meteen helder gemaakt werd dat we een eerlijke prijs zouden krijgen die niet verhandelbaar is. We werden niet gedwongen, hadden beiden een goed klik met Rinaldo. De aangeboden prijs was net iets boven ons budget maar we hebben bewust gekozen voor duurdere apparatuur omdat we niet binnen de kortste tijd met problemen wensen te zitten. Ook met de monteur is alles perfect verlopen. Ondanks dat de muren niet recht waren heeft Paul ervoor gezorgd dat er iets uit de muur gekapt werd alvorens hij de granieten werkbladen met smetplinten heeft geplaatst. Zelfs een leiding die we hadden laten aanleggen en die niet goed was aangelegd werd zonder commentaar door Paul verlegd. Qua service was het ook al top. Een aanpassing die we wilden doen in de elektrische aansluitingen: binnen 10 minuten werd ons een aangepaste installatieschets gestuurd. Iedereen kan ik aanbevelen een keuken bij I-Kook te kopen. Het gehele proces is zonder stress verlopen. EEN VERADEMING !!! en een extra ster. Familie Wazana Bunde

Familie Bartels
Mechelen
22-08-2019

“Heel erg bedankt, ben zeer tevreden.

Ik heb op internet naar goedkope keukens gezocht . Het uiteindelijke resultaat is perfect, ziet er zelfs duur uit, maar paste prima binnen mijn budget. Ik houd er al helemaal niet van als er kortingen gegeven worden. Dit werd me overigens al bij binnenkomst door Rinaldo aangegeven: we leveren u een mooi product, maar over de aangeboden prijs kan niet worden onderhandeld, de prijs die we geven is goed. En zo bleek het uiteindelijk ook te zijn. Het advies om, gezien de geringe lichtinval in mijn keuken, een licht grijs werkblad bij de houten fronten kiezen is super mooi uitgevallen. Ook over de service niets dan lof. Na de montage bleek dat een pit van mijn gaskooplaat niet goed geleverd was. Drie dagen na mijn telefoontje naar de keukenadviseur viel het nieuw onderdeel al bij mij in de bus. Mijn zus heb ik al geadviseerd naar I-Kook te gaan omdat ze voor elke beurs een mooie keuken leveren. Nog een opmerking: ik ben de eerste keer zonder een afspraak te maken naar de keukenstudio geweest. Alle verkopers waren met klanten in gesprek. Toch werd er door een verkoper kort tijd voor mij genomen en heb ik meteen een afspraak kunnen plannen. Top! Heel erg bedankt, ben zeer tevreden.

Familie Bogels – Stultjens
Sittard
20-08-2019

“Mijn kapster kocht bij een ander maar adviseerde I-KOOK.”

De beste mond-tot-mond reclame komt via mijn kapster. Ze heeft zelf een keuken gekocht bij een andere keukenstudio maar adviseerde ons toch naar I-Kook te gaan!!!! Zelf was ze ontevreden met haar eigen keukenleverancier. Van diverse klanten van haar hoorde ze over de goede recensies van jullie zaak. Beter kan het toch niet.
Rinaldo’s advies om twee ladekasten te nemen met erboven de kookplaat is prima uitgevallen in plaats van een hele brede ladekast met een kastje ernaast. We zijn uiterst tevreden met het resultaat. Alles was mooi op tijd. ‘s-Avonds was alles klaar en aangesloten. Opmerking: fijn dat jullie een een familiebedrijf zijn en dat er in de winkel ook aandacht is voor de kinderen. Prima uitstraling heeft jullie keukenstudio.

Huntjens
Stein
20-03-2019

“Na een “spontaan” bezoek, op slag verliefd, Rinaldo heeft mij heel goed geholpen.”

Geregeld kwam ik langs jullie winkel en op een dag bracht ik een ‘spontaan’ bezoek. In de verte stond de keuken waar ik op slag verliefd op werd. Jullie verkoper Rinaldo heeft mij heel goed geholpen.
We zijn super tevreden ook met de monteur die met zijn vader kwam en onze niet al te kleine keuken in 1 dag heeft geplaatst. Dat had ik niet gedacht met het groot granieten werkblad. Zelfs de professionele uitleg van de monteur ontbrak er niet aan. Bedankt team van I-Kook!

Familie Bosch
Maastricht
13-02-2019

“Direct schakelen, snelle reactie en duidelijk communiceren, zo werken ze bij I-KOOK.”

We wonen in Maastricht waar niet zoveel keukenzaken zijn en degene waar we geweest zijn presenteerden ons torenhoge prijzen. Via Google hebben we jullie recensies bekeken en op basis hiervan hebben we een afspraak gemaakt met Rinaldo. De afstand van Maastricht naar Sittard, zeker voor zo een grote investering, is goed te doen. Wat zeker fijn was is de after-sales. De medewerker van after-sales kwam op bezoek om te spreken over het advies dat we gekregen hebben van de verkoper, de kwaliteit en de indeling van de keuken zelf en de montage. Hij had zelfs een leuk presentje bij zich. Ook nam hij een aantal kleine verbeter puntjes die er waren mee in zijn verslag. Meteen erna werden we weer door de adviseur geïnformeerd hoe ze deze kleine puntjes gingen oppakken en verhelpen. Binnen enkele dagen was er duidelijkheid en een dag geprikt wanneer e.e.a. opgelost ging worden. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en gaan zeker, zeker, zeker reclame voor jullie maken.

Familie Bosch uit Maastricht 6 sterren !!

Familie Gielen
Melick
18-10-2018

“Geen druk, geen agressie, maar een heel prettig gesprek.”

Agressieve verkoop wilden we perse niet. Toen I-KOOK Sittard op Facebook voor bijkwam en we telefonisch een afspraak met Rinaldo maakten hadden we al de indruk dat het er bij jullie relaxed aan toe ging. Dit werd in de keukenstudio bewaarheid, geen druk, geen agressie, maar een heel prettige gesprek met Rinaldo die alle tijd had en ons goed adviseerde.

De mooiste keuken uit de showroom waar ik meteen verliefd op en waar ons oog meteen op was gevallen werd het uiteindelijk. Nu mijn man de keuken zelf gemonteerd heeft en waarvoor de bijgeleverde montagehulp een uitkomst was, is de keuken eigenlijk nog mooier als in de showroom.

Mijn droom viel meteen in duigen toen we onze kat met een, bleek achteraf, agressief geneesmiddel hadden behandeld. Hij liep ermee langs de keuken en het euvel was geschied. Gelukkig stelde de man van de aftersales bij I-KOOk Sittard me op mijn gemak door te vertellen dat de fronten eenvoudig uitgewisseld zouden kunnen worden. After-sales !!: bij andere keukenstudio’s nog nooit van gehoord en we kregen ook nog een prachtig cadeau! Ik hoop maar dat dit weer snel opgelost is, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Bedankt team van I-Kook Sittard voor jullie, advies, prettige samenwerking en uitstekende service.

Familie Peters
Sittard
18-10-2018

“Ik ben super tevreden!”

Een greeploze, alpine witte keuken met een beton schiefer grijs werkblad hebben wij uitgezocht bij I-Kook in Sittard.
Eerlijk gezegd hadden wij nog nooit van I-Kook gehoord, maar tijdens onze zoektocht naar een leverancier in de buurt, kwamen we toch bij jullie uit.
Samen met mijn moeder ben ik de eerste keer bij jullie langs gegaan. De verkoper Rinaldo heeft ons erg goed geholpen.

Ik ben super tevreden!

Familie Schlijper
Kerkrade
30-08-2018

“Alle aandacht voor de klant.”

Vanuit de keukenstudio is er alle aandacht voor de klant. We zijn uiterst tevreden met de geleverde keuken.

Familie Driessen
Nuth
30-08-2018

“Ik dacht, dat zit wel goed.”

Door een review van klanten uit Vaesrade op jullie website heb ik een bezoek gebracht aan de keukenstudio.
Bij mijn bezoek aan de keukenstudio trof ik een goede bekende, die ook een keuken bij jullie had gekocht. Dus ik dacht dat zit wel goed.
De spontane Italiaanse mentaliteit van Rinaldo samen met de kundige en sympathieke monteur Paul Zegwaard hebben tot een prachtig resultaat geleid.
Mijn zoon heeft al weer een nieuwe klant naar jullie toegestuurd. Succes ermee en bedankt. Dit liep echt vlekkeloos.

Familie Schrijnemakers
Eijsden
19-07-2018

“TOP,TOP,TOP en nog eens TOP!”

Nadat we diverse keukenstudio’s bezocht hebben zijn we als laatste bij jullie terecht gekomen. Ik heb de verkoper aangegeven dat ik precies wist wat ik wilde en dat ik maar een kwartier de tijd had. In een mum van tijd had de verkoper een 3-d tekening op zijn beeldscherm getoverd, wat bij andere keukenstudio’s al niet mogelijk was.
Nadat we de kleur en de greep uitgezocht hadden kregen we meteen de prijs te horen en die stond ons zo aan dat we meteen gekocht hebben. En daar hebben geen enkel moment spijt van gehad.
De verkoper was top en ook de keuken die we gekocht hebben is van zeer goede kwaliteit. Op het afgesproken tijdstip stond de leverancier bij ons voor de deur om de keuken af te leveren.

Bovendien was de keuken door mijzelf goed te plaatsen.
Samenvattend: Prijs-kwaliteit: TOP – Advies: TOP – Communicatie: TOP – Montage, door mijzelf: is ook TOP verlopen

Familie Biesmans
Eijsden
19-07-2018

“Als jullie naar de toekomst zo blijven zal het jullie heel veel tevreden klant opleveren.”

We hadden een rondje keukenstudio’s gepland. We hebben er vier bezocht en we waren niet tevreden. In de auto nog gezocht naar een keukenstudio die in de buurt lag. Zo zijn we eigenlijk per toeval bij I-KOOK terecht gekomen. We wisten precies wat we wilden en hebben de keukenadviseur Rinaldo meteen ons budget aangegeven. Uiteindelijk is de keuken maar 100 euro duurder geworden. Hij heeft heel goed met ons meegedacht. Fijn dat hij alle tijd voor ons heeft genomen, want we zijn wel vijf keer van idee veranderd. Een detail: hij wist na een lang gesprek mijn voornaam Terry nog, een niet alledaagse naam, een goede luisteraar dus. We zijn echt super tevreden over het eindresultaat. Wellicht gaan we nog een kast laten vervangen door een ladekast, is toch wel makkelijk.

Gaandeweg de montage hebben we met Paul Zegwaard, de monteur, nog een aanpassing gedaan door de koelkast aan de andere kant van de keuken te plaatsen. Dit is prima gegaan. Ook de draairichting was daarna oké. Super vent en een echte vakman is Paul. Met een decoupeerzaag zaagde hij een passtuk over bijna een meter uit de losse pols en het paste perfect!

Als jullie naar de toekomst zo blijven zal het jullie heel veel tevreden klant opleveren.

Stichting Buurthuis De Kantine
Sittard
19-07-2018

“Alles in een dag klaar.”

Via mond-tot-mondreclame zijn we bij I-KOOK Sittard terecht gekomen.
We zijn een vrijwilligersorganisatie en we bestieren het Buurthuis de Kantine en de speeltuin in Sittard.
Voor de keuken, een buurtkeuken, waar we ook voor ouderen en eenzame mensen voor een gering bedrag gaan koken, maar ook kinderen gaan betrekken bij het koken, moesten we een nieuwe keuken hebben.
Rinaldo de verkoper is een leuke vent die goed met ons heeft meegedacht.
Uiteindelijk hebben we snel beslist om de keuken te kopen omdat de keuken er ook snel in moest komen.
Dat is gelukt, samen met jullie monteur Paul Zegwaard die alles in een dag klaar had.
Heel hartelijk bedankt,
Namens Stichting Buurhuis DE KANTINE mevrouw Geurts

Familie Vranken
Eijsden
19-07-2018

“We waren eerst al bij andere keukenstudio’s geweest, maar daar kregen we weinig aandacht.”

Via Facebook kwamen we bij jullie uit. We waren eerst al bij andere keukenstudio’s geweest, maar daar kregen we weinig aandacht.
Toen zijn we alleen bij jullie binnengelopen om alleen maar eens te kijken. Dit gaf ons al een goed gevoel en daarom hebben een afspraak gemaakt.
Met Rinaldo, de keukencoach zijn we zeer tevreden. Hij heeft heel veel moeite gedaan met de planning van onze keuken.
Hij heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit van de keuken en over de functionaliteit van de apparatuur.
Hij heeft zich prima gehouden aan het budget dat we aan de keuken wilden uitgeven.

De monteurs waren in een dag klaar. Ze hebben prima werk geleverd en ons de functies van de apparaten uitgelegd. Omdat onze pannen nog in de verhuisdozen verstopt zaten konden we de inductiekookplaat nog niet controleren, maar dat is inmiddels gecheckt en het functioneert prima.
De toevoeging dat jullie in Sittard, met navigatie Eggelspoelderweg, is heel fijn om meteen op de plaats van bestemming te komen.
Dank van een tevreden klant

Mevr. Seegers
Koningsbosch
19-07-2018

“Vijf sterren geef ik jullie als het gaat om advies, kwaliteit, eindresultaat, montage en service.”

Mijn kapper die ook van jullie een keuken heeft tipte me om naar I-Kook gegaan. Alhoewel dit een groot bedrijf met meerdere vestigingen is voelde ik me in Sittard meteen thuis. Hier merk je dat het een familiebedrijf is dat uitstraalt op de verkoper. Ik heb de keuken dan ook in een keer gekocht en ben niet verder gaan shoppen.
Paul de monteur straalt zekerheid uit, is een echte vakman en heeft de montage in overleg met mijn broer tot een plaatje gemaakt.

Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur een plaatje geworden.

Veel van onze familieleden en bekenden lieten een spontaan WHOW horen bij het zien van onze nieuwe keuken.
Bedankt team I-Kook

Mevr. Mostert
Sittard
25-04-2018

‘Ik ben door de professionaliteit die I-KOOK in de praktijk brengt, gecharmeerd.’

We zijn blij dat onze architect Leon Moonen jullie hebben aanbevolen als keukenstudio.

De samenwerking met Rinaldo en Roger was professioneel. Ze hebben me heel goed geadviseerd. Met name dat ik niet ben overdonderd en ik in alle rust mijn vragen kon stellen en dit meteen gevisualiseerd werd heeft me doen beslissen de keuken meteen bij jullie te kopen.

Doordat we het advies van Rinaldo opgevolgd hebben om een kookplaat met geïntegreerde afzuiging te nemen hebben we geen gewone afzuigkap meer en komen de balken in het plafond echt tot zijn recht.

Het advies van Dean om de kookplaat centraal op de twee ladekasten te zetten, dit in tegenstelling tot het advies van de architect, zijn we gelukkig gevolgd. Er is genoeg afzetruimte en Dean heeft ervoor gezorgd dat de ladekasten waar de geïntegreerde kookplaat met afzuiging in is gekomen, optimaal als bergruimte benut kan worden. Ook Dean is een fijn persoon, werkt rustig door en komt tijdens zijn werk met goede ideeën die hij meteen met mij overlegd en de gekozen oplossing meteen uitvoert.

Ik ben door de professionaliteit die jullie in de praktijk brengen, gecharmeerd. Dit ben ik nog niet vaak tegen gekomen.

Het resultaat is fantastisch geworden.
Bedankt.

Rinaldo Hernaus
Keukencoach

Leuk dat ik daar een bijdrage aan mocht leveren!

Familie Braam
Limbircht
18-04-2018

“We zagen de keuken al helemaal in onze boerderij.”

Bij toeval hebben we jullie keukenzaak ontdekt. We zijn er binnen geweest en hebben de blauwe essenhouten keuken gezien. We vonden hem meteen prachtig en we zagen deze keuken al helemaal in onze boerderij.

Deze echt houten keuken was niet goedkoop maar we wilden hem perse hebben. Mede door het enthousiasme van Rinaldo en ook omdat hij ons vrij liet in onze keuze en niet pushte zijn we toch vrij snel voor deze keuken gegaan. Onze schoonzoon die de inrichting van hotels doel liet een grote Whow… horen toen hij de keuken zag. Prachtig zei hij.

Het ook heel fijn dat Rinaldo vooraf met de hoofdmonteur is komen kijken om een indruk te krijgen wat bij ons mogelijk was.

Het resultaat is fantastisch geworden. Bedankt.

Van de Houben
Susteren
06-02-2018

“Bedankt voor jullie professionele advies, service en montage.”

Ik heb op goede en goedkope keukens gezocht en heb jullie gevonden. Allereerst heb ik de reviews gelezen, en heb toen meteen een afspraak gemaakt. Ik had meerdere keukenzaken op mijn lijstje staan, maar ik heb meteen bij jullie gekocht.

Rinaldo heeft zich veel moeite gedaan en me een goed advies gegeven. Ik heb een hekel aan pushen en dat deed hij gelukkig niet. Hij is er mooi binnen mijn budget gebleven ondanks het feit dat ik een duurdere lak-keuken heb uitgezocht. Het eindresultaat is prachtig. Mooi dat Rinaldo een push-to-open voor het kleine smalle kastje heeft mee besteld. Dat heb ik ook i.p.v. het greepje gebruikt. Ook met jullie monteur ben ik zeer tevreden. Is er iets dat anders gemonteerd kan worden, dan overlegt hij het alvorens het te monteren, heel professioneel.
Bedankt voor jullie professionele advies, service en montage.

Familie Sneepers
Geleen
06-02-2018

“Een familielid heeft ons op jullie keukenzaak geattendeerd.”

Vooraf waren we op diverse plaatsen geweest, maar dat was niet wat we zochten. In jullie keukenstudio heeft Rinaldo ons geholpen. Super enthousiaste man die goed heeft geluisterd naar onze wensen. Door zijn meedenken is er allereerst op papier een prachtig ontwerp geproduceerd, toen was ik al enthousiast, maar ook toen de monteurs aan het monteren waren, ik werd steeds enthousiaster. En toen ze klaar waren, wauw, wat hebben we een prachtige perfecte keuken gekregen. De oven was in de verpakking beschadigd, maar in een mum van tijd hadden we een nieuwe oven gekregen, perfecte service.
Dankjewel van een heel tevreden klant

Familie Senczuk
Voerendaal
06-02-2018

“We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige nieuwe keuken.”

We wisten precies wat we wilden hebben. We zijn als eerste naar de woonboulevard geweest. Daar schrokken we van de prijzen. Toen hebben we op internet gezocht naar “Duitse keukens” en jullie gevonden. We hebben toen meteen gebeld en gevraagd of de keuken die we zochten geleverd kon worden.

Rinaldo gaf ons al telefonisch het idee dat we bij I-KOOK wellicht konden slagen en hebben meteen een afspraak met hem gemaakt. Hij heeft ons goed geadviseerd, is een aangename vent die je niet onder druk zet en ook niet naar het budget heeft gevraagd, dit vinden we wel zo aangenaam. Het is precies datgene geworden wat we wilden, het is zelfs nog mooier geworden als gedacht.

Dean, de monteur. straalt tevredenheid uit over zijn werk, het is een echte vakman met goede ideeën.
Een kleine tip: jullie kunnen je met de installatie schetsen nog iets beter presenteren door er iets meer franje aan te geven, kleed het iets mooier aan. Maar we zijn hierin wellicht een uitzondering.

We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. Verder is het heel attent dat er iemand van jullie afdeling after-sales bij ons op bezoek komt, ook nog met een presentje, om het hele proces nog eens door te nemen, zeer professioneel.
Er komen via ons nog meer potentiële klanten naar jullie toe die we gaan doorsturen. Er zijn trouwens al verschillende kennissen bij ons op bezoek geweest en die hebben gevraagd: waar hebben jullie die prachtige keuken gekocht.

Familie Rutten
Amstenrade
19-01-2018

“Goede kwaliteit.”

Onze woonadviseur Joyce, van Vroemen Woonadvies kwam met het idee om voor een nieuwe keuken een bij I-Kook te gaan kijken. Daar hadden we nog nooit van gehoord. We hebben een afspraak gemaakt met Rinaldo en deze heeft ons perfect geadviseerd. Hij is eerst bij ons komen kijken en door zijn advies zijn we afgestapt van ons idee om te gaan koken op het schiereiland dat direct aan het woongedeelte grenst. Heel kort na het kopen van de keuken kregen we al een montage-datum van Rinaldo, hetgeen ons heel erg geholpen heeft in de verdere planning van onze werkzaamheden. De vrij nieuwe koelkast die we beschikbaar hadden heeft de monteur prachtig ingebouwd. Onze vorige keuken die we bij IKEA hebben gekocht kan niet tippen aan de kwaliteit die we nu hebben.

We zijn overigens ook heel erg tevreden over Paul Zegwaard de monteur.

De korte communicatielijnen, steeds eenzelfde aanspreekpartner voor onze keuken, dat hebben jullie heel goed geregeld, levert geen stress en is ideaal.

We hebben een prachtige mooie keuken, zijn heel tevreden en hebben jullie al bij heel veel vrienden en bekenden aanbevolen.

Familie van Nieuwenburg
Heibloem
19-01-2018

“Het eindresultaat is prachtig.”

Een collega van me tipte jullie keukenstudio. Nou daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd prima geadviseerd door Rinaldo. Hij nam alle tijd en we werden niet gepusht. We waren al bij een andere keukenstudio geweest, maar bij jullie was een echte verademing. Het was helder en heel plezierig. Paul Zegwaard de monteur is een heel plezierige man om in huis te hebben, je ziet dat hij plezier in zijn werk heeft. Er ontbrak tijdens het monteren een kleinigheid dat hij meteen in een bouwmarkt is gaan halen. Het eindresultaat is prachtig.

Familie Kuijpers
Sittard
10-01-2018

Nadat we eerst bij een andere keukenstudio waren geweest zagen we in het langsrijden jullie keukenstudio. We dachten daar gaan we ook even kijken. Bij Rinaldo kregen we een luisterend oor en het klikte meteen tussen ons en hem. Hij kan heel goed met mensen omgaan en geeft de mensen ruimte. Ook is hij met de prijs binnen het budget gebleven.

De monteurs Paul en Maurice zijn vakmensen, hebben heel netjes gewerkt, zijn behulpzaam en hebben nog een hinderlijk stopcontact in een kast weg weten te werken.

We zijn echt 100% tevreden over de hele afwikkeling van advies tot nazorg!

De dames Kok
Echt-Slek
21-12-2017

“Ook de keren dat we de keuken veranderd hebben bleef hij behulpzaam en enthousiast.”

Toevallig bij het langsrijden hebben we gezien dat er een keukenstudio ligt tegenover het ziekenhuis in Sittard.

We zijn bij Rinaldo uitgekomen die heel erg enthousiast is en die ons veel tijd gegund heeft. Ook de keren dat we de keuken veranderd hebben bleef hij behulpzaam en enthousiast. Het eindresultaat is geweldig. Monteurs hebben prima werk geleverd, zijn alleen een keer terug moeten komen voor de aansluiting van de vaatwasser, maar alles is naar volle tevredenheid opgelost.

Bedankt voor het werk dat jullie geleverd hebben voor het ontwerp en de montage van onze prachtige keuken.

Familie Schmitz – Knops
Echt
20-12-2017

“Geen moeite was te veel.”

Bij het zoeken op internet naar goede en goedkope keukens zijn we ook bij Keukenplaats terecht gekomen. Rinaldo heeft ons goed geadviseerd, met name qua indeling van de keuken. Geen moeite was teveel.

Ook toen we de keuken al gekocht hadden en we een upgrade van de apparatuur wensten ging dit nog. Ook hebben we tussendoor nog gekozen voor een dieper eiland op het eiland.

We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. De keuken heeft Rinaldo voor het stukadoren opgemeten, maar de keuken paste perfect. Maurice en Paul de monteurs werken heel erg efficiënt samen en waren op het einde van de middag al klaar met hun werk.

Er ontbrak een klein stuk plint dat Maurice er na een paar dagen alsnog heeft op gezet.

Dank jullie wel voor een schitterende keuken.

De heer Houben
Margraten
20-12-2017

“Waar vind je zoiets nog?”

We wonen in een wooncomplex in Margraten en via mijn bovenbuurman werd ik gewezen op jullie keukenstudio.

Nadat ik met mijn zoon bij jullie ben geweest heb ik meteen besloten een keuken te kopen. Doordat mijn keuken nogal wat hoeken heeft was er voor een alternatieve opstelling bijna geen mogelijkheid.

Rinaldo heeft een mooie keuken voor mij gepland, allemaal met Siemens apparatuur en toch voor een leuke prijs. Die monteur van jullie, Dean is echt perfect, werkt alleen, maakt geen pauze en werkt door totdat de keuken af is.
Door de gekke hoeken heeft hij ontzettend veel werk gehad met de werkbladen, maar tot op de millimeter heeft hij dit gemonteerd. Hij is onlangs nog een deur komen vervangen en heeft toen uit eigen initiatief alle deuren en lades nagelopen en bijgesteld. Waar vind je zoiets nog!

Een tevreden klant.

Familie Pelzer
Sweikhuizen
20-12-2017

“Omdat we zo tevreden zijn heb ik al drie klanten naar jullie toegestuurd.”

Toevallig ben ik op internet toen in een keuken zocht bij I-KOOK terecht gekomen.

We hebben van Rinaldo prima advies gekregen, hij is zelfs vooraf komen kijken. Gelukkig is er bij de verkoop niet gepusht, daar houden we niet van. De keuken hebben we zelf geplaatst. Wat opviel is dat alles erbij was, niets ontbrak en er was niets beschadigd, geweldig.

Als ik al eens moest bellen om iets aan de verkoper (Rinaldo) te vragen, naam hij alle tijd en hij belde ook meteen terug als hij in gesprek was.

Omdat we zo tevreden zijn heb ik al drie klanten naar jullie toegestuurd. Dank voor alles en doe de groeten aan Rinaldo.

Familie Guffens
Sittard
24-11-2017

“Dank voor alles .”

Een collega tipte me over jullie keukenstudio. Die collega heeft overigens zijn keuken ergens anders gekocht (!!). Rinaldo heeft me prima advies gegeven, is een aardige vent.

Ook de communicatie met hem liep vlekkeloos; was er iets, ik werd meteen terug gebeld. Jammer dat de door jullie opgegeven stucmaten in verband met de maten van het graniet voor de stukadoor een te moeilijke klus was. Maar gelukkig heeft Dries, jullie monteur, dit prima opgelost.

De keuken is precies zo geworden als ik had gehoopt. De monteur heeft gezien dat een driefase-aanvoer met een twee fase inductie kookplaat niet aan te sluiten is en heeft dit wijselijk ook niet gedaan. Een ervaren installateur heeft dit uiteindelijk perfect opgelost.

Dank voor alles en groet Rinaldo van mij,

Familie Postulart
Brunssum
24-11-2017

“Er is echt niets waar we niet tevreden over zijn.”

Ik ken I-KOOK jullie via Facebook en via een kennis die ook bij jullie zijn keuken heeft gekocht.

Er werd door de keukenadviseur alle tijd genomen om ons goed te adviseren. En wat we hel aller belangrijkste in het koopproces hebben ervaren was dat we niet gepusht werden. Er bleek een deukje in de ETNA-oven te zitten toen deze uitgepakt werd. Die is binnen hele korte tijd gewoon uitgewisseld voor een gaaf exemplaar. Er zijn bij I-kook hele korte communicatielijnen. De verkoper van de keuken regelt gewoon alles. Je hebt altijd met dezelfde persoon van doen. Toppie

Er is echt niets waar we niet tevreden over zijn.

Familie Postulart

Familie Firing
Geleen
24-11-2017

“Ik zal jullie bij vrienden en bekenden aanbevelen.”

Onze architect, een oud collega van mijn man, heeft ons getipt om naar jullie toe te gaan. Rinaldo heeft ons, ondanks ons beperkte budget, zeer goed geadviseerd. Hij heeft ons in het adviesgesprek nooit het gevoel gegeven dat we voor het geld dat we wilden uitgeven geen mooie keuken konden krijgen.
Een sterkte van Rinaldo zijn z’n communicatieve vaardigheden. We hebben hem als een heel prettige gesprekspartner ervaren. Hij is komen inmeten en Paul Zegwaard heeft de keuken in zijn eentje gemonteerd, alles in een dag klaar. De Twister op het werkeiland is echt een superding, heel eenvoudig schoon te houden.

Positieve opmerking: als jullie al eens gesloten zijn, hang dan even een briefje op de deur, alleen internet is niet voldoende.

Ik zal jullie bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Heel hartelijk bedankt.

Familie Firing

Diederen
Sittard
19-09-2017

“Goede ervaring bij I-KOOK.”

Kennissen hebben ons gezegd: ga maar eens bij I-KOOK in Sittard kijken.
We zijn eerst bij een andere keukenstudio geweest dus we wisten precies hoe we de opstelling van onze nieuwe keuken wilden hebben en hoe hij er uit zou moeten zien.

Dean is bij ons geweest om in eerste instantie de keuken te monteren en ook de maten voor het graniet te meten. Hij adviseerde ons de opening van de wangen, dus de greep aan de zijkanten van de keuken door te laten lopen. Nou het is een plaatje geworden. Verder heeft Dean ook de deur van de koelkast rechtsdraaiend gemaakt, perfect! Voor Dean, alleen maar LOF.
Een minpunt is de discussie die we hebben gehad met de adviseur die ons de keuken heeft verkocht. Omdat de uitsparing voor de kookplaat door de fabriek niet goed gemaakt was moest de uitsparing groter worden gemaakt of er moest een andere kookplaat in. Uiteindelijk heeft I-KOOK een andere kookplaat geleverd zodat er niet in het graniet gezaagd hoefde te worden. Verder moest van de koof van onze zwarte afzuigkap een stuk worden afgezaagd. Dit leverde een probleem omdat er in eerste instantie niemand gevonden werd die dit kon doen.

Maar uiteindelijk is daarna alles perfect opgelost.
Bedankt voor alles.

Familie Cuypers
Maastricht
29-08-2017

“Als het weer zover is koop ik zeker weer een keuken bij jullie.”

Op Facebook ben ik jullie tegengekomen en hebben direct met Rinaldo een afspraak gepland. Hij nam alle tijd voor ons zelfs tot een uur na sluitingstijd. Hij heeft ons geweldig geholpen. Geen gejaag zoals bij een andere keukenstudio waar we geweest zijn, tijd voor alles en het resultaat is ernaar: een prachtige keuken. Ook onze tussentijdse keuze voor een inductiekookplaat was geen enkel probleem ook al was de keuken al besteld.
Ook de monteurs Paul en Maurice krijgen van mij een pluim, netjes alles in een dag klaar en mooi alles opgeruimd.
Ik koop als het weer zover is zeker weer een keuken bij jullie en dat ga ik aan al mijn vrienden en bekenden laten weten.

Bedankt.

Mevrouw Cuijpers.

Familie Duchhart
Sittard
29-08-2017

“Om acht uur begonnen en om 4 uur was alles klaar.”

Het was een lang traject, voordat we uiteindelijk onze keuken uitgekozen én bij jullie besteld hebben. Dat kwam voornamelijk doordat we voor de bestaande keukenruimte een hoekopstelling hadden uitgekozen. Maar we hebben besloten een aanbouw te maken zodat de opstelling van onze nieuwe keuken een lijnopstelling werd. Daardoor werd ook de levering van de uiteindelijke keuken opgeschort.
Er was een misverstand ontstaan over de een van de apparaten. In eerste instantie hadden we een combi-oven uitgezocht, dit is een bakoven incl. magnetronfunctie.
Later hebben we voor een combi-stoomoven gekozen. Helaas zit hier niet een magnetronfunctie op, iets waarvan wij dus uitgingen dat dit erop zat. We hadden dit naar onze mening ook duidelijk aangegeven. Hier kwamen we pas achter toen de oven al was ingebouwd. Uiteindelijk is dit prima opgelost en hebben we alsnog de combi-oven gekregen. Alleen wel jammer dat we nu dus niet kunnen stomen en meer betaald hebben dan dat het uiteindelijke apparaat eigenlijk kost.
Verder zijn we heel tevreden, Rinaldo heeft ons goed en geduldig geholpen. De kids hebben zich prima geamuseerd in jullie speelhoek.
De monteur Paul Zegwaard heeft goed gewerkt. Heel plezierig mee samengewerkt. Om acht uur begonnen en om vier uur was alles klaar en netjes opgeruimd.

Familie Arends
Landgraaf
18-08-2017

“Jullie krijgen de grootste complimenten.”

Rinaldo heeft ons uitgebreid over jullie familiebedrijf verteld. Hij is, in tegenstelling tot andere bedrijven waar we geweest zijn, helemaal niet opdringerig en gunde ons alle tijd. We hebben dan ook de tweede keer toen we jullie bezochten meteen de keuken gekocht. Hij heeft ons ook goed geadviseerd over de 8 jaar garantie bij Pelgrim en ons begeleid bij het invullen van de garantie.
Omdat de vloer onder de keuken niet goed gelegd was heeft de monteur Paul en zijn collega geadviseerd om de plint naar voren te zetten zodat je de openingen in de vloer niet zag. De plint moest dan wel worden vastgeschroefd. Zelf durfden we de beslissing niet te nemen, maar we komen hier graag op terug.
De recensies op jullie website die ik gelezen heb kan in zeker onderschrijven.
Een minpuntje was dat de transporteur te laat en alleen was. Dus hebben we mee helpen dragen.
We zijn zeer tevreden en jullie krijgen de grootste complimenten.

Rating 5 sterren

Familie Arends

Familie Kolker
Landgraaf
18-08-2017

“We zijn heel blij met onze mooie nieuwe keuken..”

Onze hypotheekadviseur heeft ons heel goed geadviseerd door ons naar jullie winkel te sturen.
De adviseur heeft het vooral niet over ons budget gehad, dit vonden we heel fijn. Wel heeft hij heel goed met ons meegedacht over de indeling van de keuken. Hij doet zich heel veel moeite.
De monteurs hebben alles mooi gemonteerd, waren om ongeveer half vijf klaar en hebben alles netjes achter gelaten.
Doordat jullie CBW gecertificeerd zijn hoefden we ons geen zorgen te maken en vonden we een aanbetaling zeker op zijn plaats.
We zijn heel blij met onze mooie nieuwe keuken.
Familie Kolker,

Familie Peters
Landgraaf
09-08-2017

“Bij I-KOOK hadden we het beste gevoel.”

We werden heel relaxt ontvangen met een stukje vlaai. Rinaldo weet het wel te brengen en heeft alle tijd voor ons genomen en ons prima geadviseerd. De keuken mag gezien worden. We waren al bij andere keukenstudio’s geweest . Maar bij I-KOOK hadden we het beste gevoel. De keuken is prachtig geworden (zie de meegestuurde foto’s). Mijn man heeft de keuken zelf gemonteerd inclusief het graniet. Ook de financiering via het bouwdepot is gladjes verlopen.
Jullie service is prima. Bij het uitpakken van de koelkast bleek deze een deukje te hebben. Deze is meteen gereclameerd en nieuw geleverd.
Mevrouw Peters

Mevrouw Beckmann
Roermond
21-06-2017

“Bedankt voor de prettige samenwerking.”

Opstelling als door ons zelf gepland is door Rinaldo omgedraaid zodat we aan het kookgedeelte links en rechts meer ruimte hadden. Dit is een goed advies gebleken; links en rechts van de kookplaat is nu voldoende afzetruimte. We zijn heel blij met het eindresultaat. Omdat de stucadoor de muren niet haaks heeft opgeleverd is er achter een werkblad een kleine opening gebleven. Dit wordt opgelost door er wellicht een kleine smetplint uit glas op te zetten in dezelfde kleur als de achterwand bij het kookgedeelte die ook van glas is. Met Rinaldo, de verkoper, is heel goed te communiceren. Bij elke vraag werd stipt teruggebeld en antwoord gegeven op onze vragen.
Maurice en Paul hebben heel goed gewerkt. Toen ik na mijn werk thuis kwam waren ze al klaar, de keuken in perfecte staat achter latend.
Mijn vader heeft een nieuw huis en hem heb ik ook al naar jullie gestuurd.

Bedankt voor de prettige samenwerking.

Familie Joosten
Sittard
09-06-2017

“We hebben al bekenden naar jullie gestuurd, omdat we zo tevreden zijn.”

Rinaldo heeft ons prima geadviseerd, het was fijn om met hem te communiceren. De keuken is werkelijk top geworden. Alleen de kraan, die we overigens zelf hebben uitgekozen, gaan we wellicht nog vervangen, rvs lijkt ons toch mooier dan chroom.

De prachtige oven van Siemens hebben we al volop in gebruik. Het vooraf en op afstand aanzetten van de oven gaan we binnenkort ook eens proberen. We hebben al veel gebruik gemaakt van de recepten die in het apparaat voorgeprogrammeerd zijn.

De monteur hoorden wij af en toe wat ‘ brommen’. Gelukkig was dit aan het eindresultaat niet af te lezen.

We hebben al bekenden naar jullie gestuurd, omdat we zo tevreden zijn.

Familie Wijsman
Brunssum
02-06-2017

“Er was geen enkel punt waarop we kritiek hadden.”

We zijn ongeveer 3,5 uur in bij I-KOOK in de keukenstudio geweest en hebben alles bekeken. Rinaldo heeft alles tot in detail verteld, dit vonden we heel erg fijn. Het resultaat is dan ook heel mooi geworden. Met Rinaldo was het fijn om te communiceren, begreep meteen wat we wilden.

Thom de monteur had pech met de auto en kon daarom pas om 12.00 uur beginnen. Hij heeft de montage de volgende dag prachtig afgemonteerd. Thom is een vakman. Er was geen enkel punt waarop we kritiek hadden.

Een ex-collega heeft onze nieuwe keuken gezien, die vond hem ook prachtig. Hem hebben we al naar jullie doorgestuurd,
Bedankt voor alles.

Familie Schrooten
Sittard
05-05-2017

“Keuken binnen 1 dag geplaatst.”

Bij binnenkomst al direct een goed gevoel.Zeer goed geholpen door Rinaldo. Afspraken van a tot z nagekomen.Keuken binnen 1 dag geplaatst zonder problemen alles netjes achtergelaten zeer tevreden.

Familie Wijns
Maastricht
31-03-2017

“Het eindresultaat is echt schitterend geworden.”

Rinaldo heeft ons prima geadviseerd, heeft goed meegedacht en ons diverse mogelijkheden gepresenteerd totdat we tevreden waren.
Het eindresultaat is echt schitterend geworden. Een opmerking: de achterwand is anders dan we hem besteld hebben, maar we hebben niet gereclameerd, dus eigen schuld.

Ook de monteur heeft correct gewerkt, heeft toen hij klaar was aan mijn man de werking van alle apparaten uitgelegd. De montage gebeurde heel professioneel zonder druk.

De communicatie met de verkoper was steeds correct, moeten we hem hebben dan belde hij heel snel terug. Hij nam steeds uitgebreid tijd voor ons ondanks dat hij pas getrouwd was (grapje)!

De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en we weten niets wat er te verbeteren zou zijn.

We gaan zeker onze familie en kennissen informeren over jullie zaak. We zien onze recensie graag terug op de website van I-Kook of Keukenmatch.

Van Engelshoven
Sittard
07-02-2017

“Erg tevreden.”

We zijn erg tevreden met onze keuken. Goed gevoel bij I-KOOK.

Martine
Echt
13-01-2017

Wat ben ik blij dat ik I-KOOK Sittard op internet tegenkwam!! Na een desillusie rijker tijdens een bezoek aan een andere keukenzaak was het een verademing om zonder enige dwang en met een heel geduldige Rinaldo mijn ideeën om te zetten in een keukenontwerp. Vanaf het begin ontwerp tot aan de levering: meer dan tevreden!!

Ik zal jullie aan iedereen die vraagt waar ik mijn super gave keuken vandaan heb, aanbevelen! Dank je wel Rinaldo voor alle hulp, eerlijk advies en gezelligheid!!

"Het is voor mij belangrijk om je te laten glimlachen na het zien van het ontwerp. De persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Ik ben in het bezit van een goed inlevingsvermogen en begeleid je door het hele traject. Een keukencoach van A tot Z ben ik voor jou!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.