"Dit hadden we nog nooit meegemaakt, na montage een gebruiksklare (en opgeruimde) keuken."

Familie Jonkhart
Nieuwstadt
21-08-2019

“Dit hadden we nog nooit meegemaakt, na montage een gebruiksklare (en opgeruimde) keuken.”

Wij zijn verhuisd van Den Haag naar Nieuwstadt. Bij het zoeken op internet naar een nieuwe keuken zijn we vooral gaan kijken naar de recensies. Die waren bij I-Kook zeer positief en zodoende zijn we ook bij jullie terecht gekomen.

Omdat we al vaker een keuken gekocht hadden wisten we precies wat we wilden. Achteraf heb ik er toch nog spijt van dat ik niet meer kasten met lades heb genomen, die zijn qua bergruimte ideaal. Wellicht dat ik nog iets ga aanpassen.

Tijdens de montage kwam de monteur met het idee om de kast met koelkast om te wisselen met de kast met de oven. Ik ben ontzettend blij dat we naar hem geluisterd hebben. Wat bovendien heel fijn is dat de monteur ANONIEM is, je hoort hem niet werkt rustig door en doet zijn job. Het was voor hem een flinke klus. Hij heeft tot 19.30 uur gewerkt daarna alles opgeruimd, ook alle verpakkingsmateriaal. Hij heeft de keuken gebruiksklaar achtergelaten. Dit hadden we echt nog nooit meegemaakt. We hadden onze keuken te vroeg gepland omdat nog niet alle voorbereidingen klaar waren. We hebben dit bij onze keukencoach gemeld die prompt voor ons een later tijdstip had waarop de keuken gemonteerd kon worden. Mijn ervaringen met I-Kook zijn oprecht perfect, er valt überhaupt niets aan te merken. Daarnaast is de prijs van de keuken prima. Het is ook fijn dat vooraf gezegd wordt dat er niet over de prijs van de keuken te onderhandelen is. Dit geeft duidelijkheid en is eerlijk. Hartelijk dank.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.