"Dolblij dat we bij I-KOOK terecht zijn gekomen."

Angela Star
Katwijk
23-12-2016

“Dolblij dat we bij I-KOOK terecht zijn gekomen.”

Wij hadden een nieuwe keuken laten tekenen bij een winkel van de Mandemakersclub, maar wegens het niet overeen komen van een aantal zaken en het veranderen van de sfeer daarna,  hadden we besloten om bij een andere keukenfabrikant te gaan kijken. Bij I-Kook in Den Haag hebben we precies gevonden wat we zochten en zelfs beter!!! Het onthaal was warm en er werd echt met ons meegedacht over dingen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden en op ieder detail werd gelet. Ook werden er betere materialen gebruikt voor hetzelfde geld.

Nou kan je nog zo’n mooie keuken kopen, maar als hij waardeloos geplaatst wordt heb je er nog geen plezier van. Maar I-Kook bleek ook nog eens een top-monteur in huis te hebben! Die man (Patrick) heeft echt werkelijk vakwerk afgeleverd.

Zoals bij elke levering kan er iets mis gaan. Bij ons waren er 2 kastjes beschadigd tijdens het transport. Ook hier was de service perfect en zouden er nieuwe kastjes geleverd worden. Hier moesten we even op wachten. Ook op de op maat gemaakte vensterbank (zelfde materiaal als het keukenblad) moesten we wachten. Wij wilde dezelfde monteur weer hebben om de klus af te maken. Helaas had deze man het gigantisch druk, maar na het zien van zijn werk, wilde we geen ander meer en hebben de keus gemaakt om 3 maanden te wachten.

Het was absoluut het wachten waard!!! Wij zijn dolblij dat we bij I-Kook terecht zijn gekomen en raden het iedereen aan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.