uit 22 klantervaringen
Utrecht
"Met mijn achtergrond in interieur en design help ik je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Wat kun je van mij verwachten? Passie voor het vak en een eerlijk advies. Ik wil laten zien dat een keuken praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn. Graag maak ik met jou een afspraak in onze showroom in Utrecht."
Louis Froco
19-04-2024

“Zeer tevreden over de keuken”

Eind 2023 bij I-KOOK Utrecht binnengestapt en rustig kunnen rond lopen. Uiteindelijk samen met de verkoopster Feryal de gewenste keuken samengesteld, thuis nog eens rustig bekeken en een week later gekocht. De installatie werd in februari uitgevoerd door Henk-Jan, vakkundig en correct. Er was een probleem met de geleverde vaatwasser, dit duurde even door de levertijd maar keurig opgelost. Zeer tevreden over de keuken en I-KOOK.

 

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken van I-KOOK! Het doet ons echt plezier om te weten dat je ervaring in onze winkel in Utrecht zo positief was, en dat ik je goed heb kunnen helpen bij het samenstellen van de perfecte keuken. We zijn blij dat de installatie door Henk-Jan naar tevredenheid is verlopen en dat eventuele problemen met de geleverde vaatwasser netjes zijn opgelost, zij het met enige vertraging. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken!

Liesbeth Wellner
Utrecht
18-01-2024

“Geen gedoe met onderhandelen.”

Vandaag mijn keuken definitief gekocht bij I-KOOK Utrecht. Het proces bij I-KOOK verloopt heel prettig. Zowel Feryal als Jim zijn heel vriendelijk, denken mee en oefenen totaal geen druk uit. Er wordt de tijd genomen en je kunt er rustig over nadenken en een nieuwe afspraak maken. Geen gedoe met onderhandelen. Echt een aanrader!

 

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring na de aankoop van jouw keuken bij I-KOOK Utrecht! Ons team streeft ernaar om een vriendelijke en drukvrije omgeving te bieden, en het doet mij en Jim goed dat jullie dit ook zo ervaren hebben. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en wensen je veel plezier met jouw nieuwe keuken!

Chantal Westfa
I-KOOK Utrecht
20-10-2023

Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen!

Ik ben echt zo blij dat we hier terecht gekomen zijn. We zijn door Feryal geholpen en echt een dikke 10 voor haar. Ze dacht met ons mee, wilde ons niet gewoon wat aansmeren, heeft haar tijd genomen, ons hele bruikbare tips gegeven en uiteindelijk is het een keuken geworden die precies is waar we naar op zoek waren én binnen ons budget valt. Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt voor alles Feryal! Verdiende 5 sterren, dankzij jou! Groetjes!

 

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Zo fijn dat jullie tevreden zijn en precies de keuken hebben waar jullie naar op zoek waren. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Sharon & Bart
Hardinxveld-Giessendam
10-10-2022

“De keuken staat prachtig.”

Wij zijn ontzettend tevreden over de service en onze keuken! Hij staat prachtig. We werden eerlijk en duidelijk geadviseerd. Artikelen waren op tijd en netjes geleverd.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Fijn dat de keuken zo bevalt! Hij staat zeker prachtig in jullie woning, daar mogen we trots op zijn. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

P.V. Dordrecht
Dordrecht
02-10-2022

“Een 9+ als cijfer voor het het I-KOOK team.”

Van de showroom tot en met de oplevering een 9+ als cijfer voor heel het I-KOOK team.

Feryal de” keukencoach”, ze is creatief en heeft ons aan prima ideeën geholpen. kortom een top coach!
Apparatuur was in deze periode moeilijk leverbaar, maar service- centrum zuid heeft ons gelukkig zoveel mogelijk op de hoogte gehouden over de leveringen, en de eventuele alternatieven.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor de mooie aanbeveling, altijd fijn om te horen! De levering van de apparatuur heeft inderdaad wat langer geduurd, maar dat hebben we gelukkig samen opgelost. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Zegelaar
Papendrecht
18-08-2022

“Mede door het goede advies, hebben we een prachtige keuken.”

Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de keuken die wij onlangs gekocht hebben bij I-KOOK Sliedrecht!
Het is toch altijd spannend hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, maar mede door het goede advies dat we kregen is het een prachtige keuken geworden!

De montage van de keuken is in één dag gedaan door twee vakbekwame monteurs, waar wij gelijk alle vertrouwen in hadden. En terecht! Keurig werk afgeleverd!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! De foto's spreken voor zich, prachtig. Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar dit mooie resultaat, geniet ervan!

Ron Renneke
Nieuw-Lekkerland
17-09-2021

“Kan het iedereen aanraden.”

Prima service en zeer klantvriendelijk, installatie zeer professioneel. Kan het iedereen aanraden.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten! Ik wens je veel kookplezier toe!

Angela van den Heuvel
Oosterhout
23-07-2021

“Een keuken waar ik altijd van heb gedroomd.”

We zijn heel fijn geholpen met bestellen en uitkiezen keuken. Onze vaatwasser had een langere levertijd, maar dat werd netjes opgelost. Klantvriendelijkheid is supergoed.
Mijn man heeft zelf de keuken opgehaald en geplaatst. Dat was nog wel lastig, de beschrijving mag beter. Maar het is gelukt. Weer tevreden net als 10 jaar terug toen we low budget keuken moesten kiezen. Nu een keuken waar ik altijd van heb gedroomd!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de tip over de montagebeschrijving en het toesturen van de foto's. Het eindresultaat ziet prachtig uit. Eindelijk genieten van jullie droomkeuken! ?

Willem Gerritse
Dordrecht
02-06-2021

“Luistert naar wat de klant wil.”

Zeer prettige sfeer. Kan op je gemak rond lopen als je dat aangeeft.
Prettig geholpen goede ideeën en luisterde naar wat de klant wilde.
Een aanrader dus!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Beste Gerard, bedankt voor het schrijven van je review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto's spreken voor zich... prachtig. Ik wens je nog veel kookplezier.

Piet & Gerda Dikken
Alblasserdam
26-05-2021

“Een keuken bij I-KOOK.”

De bestelling
In de COVID-19 periode een keuken uitzoeken en bestellen : is dat een groot probleem?
Verschillende leveranciers werden benaderd, waaronder I-KOOK in Sliedrecht. Via de website werd een eerste afspraak gemaakt, dat kon via Zoom of telefonisch. Een paar dagen later belde Feryal Saidiyan en vroeg als eerste wat ons budget was en vervolgens wat onze wensen waren. Ons budget was niet al te hoog en dat maakte de keuze dus ook beperkt. Geen probleem voor Feryal, die al onze wensen aanhoorde en wat vragen stelde. Na het gesprek duurde het precies één uur (!) voordat er via de mail een uitgewerkte offerte in de mailbox plofte. Al onze wensen keurig vertaald in een 3D-tekening, met details én binnen het gestelde budget.
We kregen ruim de tijd om er over na te denken en daarna werd telefonisch een afspraak gemaakt om de details door te spreken.

De details
Die afspraak was bedoeld om alle details te bekijken en eventueel vast te leggen. Uiteraard kan dat alleen op locatie zelf en Feryal ontving ons zeer vriendelijk en met koffie. En in een verder lege showroom, want…Covid. De gemaakte 3D-tekening diende als uitgangspunt en ter plekke konden we de details bekijken en beoordelen. Zoals bijvoorbeeld de kleur van het aanrechtblad in combinatie met de kleur van de kastjes, de achterwand, de handgrepen enzovoorts. Feryal kon met haar uitgebreide kennis ons een aantal prima tips geven, die we zeer op prijs stelden. Zij kon detailveranderingen onmiddellijk doorvoeren in een programma, waarna ook de tekening meteen up-to-date was. Met de juiste, aangepaste details in de juiste kleuren. Ook de datum van levering kon meteen worden vastgelegd. Een zeer prettige en professionele ontmoeting, waarbij niets ons werd opgedrongen en wij het gevoel kregen haast als gast behandeld te worden.
Fijn dat er in keukenwereld-land zulke menselijke en persoonlijke benaderingen bestaan!

De levering en montage
Zoals gezegd, wij konden meteen onze eigen planning gaan maken omdat we wisten in welke week de levering en montage van de keuken zouden plaatsvinden. Heerlijk om daarover meteen zekerheid te hebben. Omdat we zelf weinig tijd hadden , hebben we ervoor gekozen om de keuken door I-KOOK te laten monteren. Het enige wat wij zelf moesten doen (op afspraak) was het verwijderen van de oude keuken. Ook dat konden we laten doen, maar de tijd om de oude te slopen hadden we wel.
Na verloop van tijd kregen we een mail met de datum van levering en montage en toen kon onze planning tot op de dag nauwkeurig gemaakt worden. De levering was keurig op tijd, de spullen werden netjes neergezet. De werkdag daarna was de monteur lekker op tijd aanwezig en ging na een kop koffie meteen aan de slag. Er werd hard en zorgvuldig doorgewerkt en om 14.00 was alles geplaatst, gemonteerd, afgesteld en uitgeprobeerd. Na het opruimen van de gereedschappen en al het verpakkingsmateriaal restte een prachtige nieuwe keuken. Plus een zéér tevreden klant!
Als wij een rapportcijfer zouden moeten geven : een 9,5 (omdat absolute perfectie niet bestaat…)

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie naar tevredenheid heb geholpen… Ik wil jullie ook bedanken voor het leuke gesprek en het vertrouwen in I-KOOK. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

C. Jacobs
Zwijndrecht
07-04-2021

“Wat een service.”

Onlangs keuken geleverd 19-02-2021 van I-KOOK
Uiterst tevreden, wat een service .
We hebben ervoor gekozen om keuken zelf te plaatsen.

Zelfs daar stonden ze ons met raad en daad bij.
Ik raad vrienden en familie zeker aan eens te gaan kijken bij i-kook. klant en service gericht gaan ze te werk,

Echt niet het gevoel dat ze ons snel een keuken wilde verkopen, alles was bespreekbaar ook de goedkopere keukens .
Erg tevreden met de keuken en voor de verkoop afdeling alleen maar lof
Een zeer tevreden klant

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor je review. Fijn dat het monteren goed is gelukt! Nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Familie Kolijn
Dordrecht
10-03-2021

“Er werd alle tijd voor ons genomen.”

Wij zijn zeer tevreden met en over de firma I-KOOK.
Vanaf het eerste moment zijn wij keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

Bij het ontwerpen en uit tekenen van de keuken werd er alle tijd voor ons genomen en is alles duidelijk besproken en gecommuniceerd.
Het leveren van de keuken is ook keurig verlopen en gecommuniceerd evenals de montage van de keuken.

Kortom: wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij anderen.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Familie Hoogvorst
Zwijndrecht
10-03-2021

“Ontzettend blij.”

Wij zijn ontzettend blij met onze keuken, hij past perfect in ons interieur en handig ingedeeld. Hierbij wat foto’s van de keuken.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en het toesturen van de foto's. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, de keuken is prachtig! Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe!

Funda Toydemir
Dordrecht
18-12-2020

“Alles verliep heel goed”

Ik ben zeer tevreden met mijn keuken. Ook met de monteurs alles verliep heel goed.
Super, zeker top!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Ik wens jullie nog veel kookplezier!

Familie Nederveen
Giessenburg
15-11-2020

“Wij zijn er zeer blij mee.”

We zijn er zeer blij en ook de werk- en loopruimte in de keuken is een stuk groter geworden.
Daarnaast zijn we nog steeds verbaasd over de efficiënte inrichting en de ruimte welke in de kasten aanwezig is.

Wij zijn er zeer blij mee!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Veel kookplezier!

Familie van Maasdam
Alblasserdam
18-08-2020

“Bedankt voor de mooie keuken, we zijn er heel blij mee.”

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Geniet van jullie prachtige keuken!

J. Dorpmans
Pernis
23-06-2020

“Super aardige en kundige verkoopster, heel goed advies.”

Wij zijn heel erg tevreden over I-KOOK! Super aardige en kundige verkoopster, heel goed advies. De keuken is voor ons chaletje, super goed. Wij hebben de keuken zelf opgehaald in Bergen op Zoom ook super vriendelijk personeel! Alles is goed verlopen wel meer schroefjes e.t.c. mee geleverd, maar het is allemaal goed gekomen. Hij staat prachtig en wij zijn er heel blij mee. Als we thuis ooit een keuken nodig hebben komen we zeker bij jullie terug!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Fijn dat alles zo goed is verlopen. Geniet van jullie I-KOOK keuken.

M.A Schippers
Papendrecht
09-06-2020

“Afspraken worden nagekomen.”

Fijn dat je zelf mee mag/kan denken en eigen inbreng hebt, zodat het echt jouw keuken wordt.
Jullie zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen. Afspraken worden nagekomen.
Twee maanden na plaatsing is er op verzoek nog een randje onder de keukenkastjes
afgekit. Dit behoorde ook tot de service!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Geniet ervan!

Wim Trappenburg
Noordeloos
22-04-2020

“Mijn keukencoach was meteen duidelijk over de mogelijkheden binnen mijn budget.”

De eerste keer zonder afspraak binnen gelopen om een keuken te bekijken en te vragen of ze die ook in de kleur hadden die ik op internet had gezien. Keukencoach Feryal was gelijk duidelijk over wat er mogelijk was binnen mijn budget, dus een vervolg afspraak gemaakt. Met haar expertise een prachtige keuken samengesteld. Ik ben zeer tevreden over de service en de keuken.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe I-KOOK keuken. Ik vond het leuk om jou te mogen helpen bij de realisatie van deze keuken. Ik wens je nogmaals veel plezier toe.

Mevrouw Sanches
Rotterdam
06-03-2020

“Je kon merken dat de belangen van de klant het belangrijkste waren.”

Onze familie was niet bekend met I-KOOK, maar we zijn erg blij dat we ze hebben gevonden!

Bij binnenkomst voelde we ons al welkom. Het proces verliep soepel en aangenaam. Je kon merken dat de belangen van de klant het belangrijkste waren.

De medewerker (Feryal) stelde de juiste vragen en gaf input wanneer ze zag dat we het niet zeker wisten. Ze maakte de ervaring leuk en spannend voor ons.

Wij zouden I-KOOK zeker aanraden aan vrienden en familie!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Ik ben erg blij dat alles naar wens is verlopen en dat jullie I-KOOK aanraden. De keuken ziet er echt leuk uit! Nogmaals veel plezier met jullie keuken!

Familie Nederveen
Sliedrecht
17-12-2019

“Goede begeleiding, afwikkeling en plaatsing!”

Bij deze wil ik I-KOOK Sliedrecht hartelijk bedanken voor de prettige behandeling bij aankoop van onze keuken, er was een goede begeleiding in de zaak met alle tijd voor ons, ook de afwikkeling en plaatsing verliep alles volgens planning, dit is voor iedereen een aanrader. Bij deze hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer.
Namens de hele familie Nederveen dank.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Leuk dat ik jullie heb kunnen helpen, en wie weet tot de volgende keer...

Familie Maruanaya
Tiel
05-11-2019

“I-KOOK neemt de tijd en luistert echt naar de klant.”

Wij zijn super blij met onze nieuwe zwarte keuken!
Wat fijn dat alle tijd genomen werd om de keuken te ontwerpen.
Er werd goed naar ons geluisterd en veel opties gegeven om de juiste keuze te maken.

 

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn!

"Met mijn achtergrond in interieur en design help ik je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Wat kun je van mij verwachten? Passie voor het vak en een eerlijk advies. Ik wil laten zien dat een keuken praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn. Graag maak ik met jou een afspraak in onze showroom in Utrecht."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.