• Home
  • Keuken Nieuwegein

Keuken Nieuwegein

Dichtstbijzijnde showroom I-KOOK Amersfoort
uit 124 klantervaringen

Woonboulevard Amersfoort
Industrieweg 3
3812 RX Amersfoort

Openingstijden
GESLOTEN

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-20:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Vind jouw droom keuken in Nieuwegein

Ben je op de markt voor een nieuwe keuken in Nieuwegein? Onze winkel in Amersfoort bedient ook klanten uit Nieuwegein en omgeving die op zoek zijn naar nieuwe keukens. Bij I-KOOK begrijpen we dat iedere klant specifieke wensen en voorkeuren heeft. Je wilt niet alleen een keuken die aansluit op de rest van je huis, maar ook een keuken die past bij jou. Stap voor stap kijken we met jou welke keuken perfect voor jou is.

Ben je op zoek naar een kwaliteit keukenwinkel in Nieuwegein? Onze keukens worden met zorg door onze professionals gebouwd voor zowel stijl als functionaliteit. Weet je nog niet helemaal zeker welke stijl keuken je wilt, of welke toevoegingen je bij jouw keuken inbegrepen wilt? Neem toch een kijkje in onze keukenwinkel voor Nieuwegein en omgeving. We kijken graag samen met jou hoe we tot jouw droomkeuken kunnen komen.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Stijlvolle keukens Nieuwegein

Een keuken kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Het is een belangrijke investering waar je de nodige tijd en onderzoek in moet steken. Bij onze keukenwinkel voor Nieuwegein en omgeving begrijpen we dit als geen ander. Informeren staat bij ons voorop. Ons professionele team van keukencoaches staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en problemen samen met jou op te lossen. Klanten worden bij iedere stap in het proces betrokken en worden aangemoedigd om hun eigen input en feedback te geven.

Als het op het kopen van een nieuwe keuken aankomt, wil je natuurlijk alleen het allerbeste. De beste keukens in Nieuwegein vind je bij I-KOOK. Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Onze medewerkers zijn er om je te begeleiden, maar de uiteindelijke beslissing ligt altijd bij jou. 

De keuken is het kloppend hart van je huis en daarom wil je ook dat het een plek wordt waar je dagelijks met plezier naar binnen loopt. Kom langs in onze keukenwinkel voor Nieuwegein en omgeving! We kijken graag samen met jou wat er allemaal mogelijk is.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

 

 

Richard Mol

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.