Tortona

moderne keuken

Deze moderne zwarte is erg populair. De greeploze keuken heeft mat uitgevoerde fronten, hier als een prachtig ontworpen eilandkeuken. Het warme blad en de gezellige accessoires zorgen ervoor dat de keuken, ondanks het moderne uiterlijk, toch veel warmte uitstraalt.  

Prijs zoals opgesteld

7.149,- of 99,- p/mnd

Afmetingen 425 cm + 300 cm x 100 cm Deze keuken is geprijsd inclusief een set actieapparatuur en kunststof werkblad.

Inclusief

Onze keukenaanbiedingen zijn altijd inclusief een kunststof werkblad met spoelbak en duurzame apparatuur.

Opties
  • Volledig geïntegreerde vaatwasser vanaf 365,- meer informatie »
  • Wijnkoeler vanaf 949,-

Op maat en naar wens

Onze keukenaanbiedingen zijn altijd inclusief een kunststof werkblad met spoelbak en duurzame apparatuur.

Jij bepaalt welke diensten je verder wilt afnemen.
Kies bijvoorbeeld uit Select Montage of Full Service Montage.

Altijd zuinig en voor het leven

De keukencoaches van I-KOOK maken altijd milieubewuste keuzes. I-KOOK keukens hebben altijd een lange levensduur en we zetten steeds in op zuinige apparaten en accessoires: zuinig qua energie- en waterverbruik en daarmee ook zuinig voor jou! Daar mag je op vertrouwen, dat is de I-KOOK green deal.

Keukenmeubelen

Wij werken uitsluitend met leveranciers die zich onderscheiden doordat ze hoge eisen stellen aan milieu-, gezondheids- en gebruikersbescherming. Zo wordt er onder andere verantwoord hout gebruikt in de keukenmeubelen, worden verpakkingen gerecycled en de verzending ervan CO2 neutraal uitgevoerd.

Apparatuur

I-KOOK levert uitsluitend energie- en waterzuinige apparatuur. Daarnaast bieden we diverse upgrades naar nog duurzamere apparatuur; energielabel, levensduur, fabricageproces, reparatiemogelijkheden, verpakkingen zijn daarbij van groot belang.

Werkbladen

Wij werken uitsluitend met leveranciers die zich onderscheiden doordat ze hoge eisen stellen aan milieu-, gezondheids- en gebruikersbescherming; we leveren werkbladen die zeer slijtvast zijn en daardoor lang mee kunnen.

Accessoires

Voor ons zijn innovatie en duurzaamheid net zo belangrijk als een uitstekende afwerking en een aantrekkelijk design. Wij hebben een groot assortiment aan milieuvriendelijke keukenaccessoires van hoge kwaliteit voor jouw verantwoorde keuken, denk onder andere aan ledverlichting en kokendwaterkranen.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

104.736

tevreden klanten SINDS 2001

28

I-KOOK winkels

119

Gecertificeerde keukencoaches

9,8

Van onze klanten

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

 

 

Richard Mol

Keukencoach