• Home
  • Full Service Montage

Full Service Montage

I-KOOK neemt je al werk uit handen!

Kies je voor Full Service montage dan nemen de vakmensen van I-KOOK je al het werk uit handen van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van jouw keuken, alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd. Zo kan je direct in je nieuwe keuken aan de slag!

Om er zeker van te zijn dat de keuken die je hebt besteld ook daadwerkelijk in de keukenruimte past, is een professionele maatcontrole bij Full Service montage inclusief. De monteur komt dan bij je thuis om alles exact na te meten.

Moeten er nog leidingen aangepast worden of moeten er nog extra voorzieningen in de meterkast getroffen worden? Bij Full Service Montage krijg je van ons standaard een professioneel leidingschema. Hiermee is het voor jezelf, of je eigen gecertificeerde specialist, glashelder waar alle leidingen en aansluitpunten moeten worden aangebracht.

Wil je het aanpassen van het benodigde leidingwerk door de vakmensen van I-KOOK laten uitvoeren? Of wil je bijvoorbeeld de wandtegels door ons laten aanbrengen? Natuurlijk kunnen wij je dit ook uit handen nemen! Op aanvraag verzorgen wij o.a.: het aanbrengen van wandtegels, lichte stucwerkzaamheden en andere kleine bouwkundige aanpassingen. Hiervoor ontvang je dan een gespecificeerde meerwerkofferte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na afronding van de montagewerkzaamheden maakt onze monteur een opleverrapport. De gehele keuken wordt hierbij gecontroleerd en alle apparatuur wordt op juiste werking getest. Bovendien zal onze monteur je nog de nodige uitleg geven over het gebruik en het onderhoud van je nieuwe keuken.

Bij Full Service Montage wordt de keuken door I-KOOK geplaatst voor een zeer scherpe meterprijs van € 230,- inclusief BTW.

Jouw garantie

Bij Full Service Montage krijg je één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Mochten er onderdelen door toedoen van onze monteur beschadigd zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Daarnaast worden eventuele, door ons gemaakte, montagefouten eveneens kosteloos verholpen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.