Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full Service Montage

I-KOOK neemt je al werk uit handen!

Kies je voor Full Service Montage dan nemen de vakmensen van I-KOOK je al het werk uit handen van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van jouw keuken, alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd. Zo kan je direct in je nieuwe keuken aan de slag!

Om er zeker van te zijn dat de keuken die je hebt besteld ook daadwerkelijk in de keukenruimte past, is een professionele maatcontrole bij Full Service Montage inclusief. De monteur komt dan bij je thuis om alles exact na te meten.

Moeten er nog leidingen aangepast worden of moeten er nog extra voorzieningen in de meterkast getroffen worden? Bij Full Service Montage krijg je van ons standaard een professioneel leidingschema. Hiermee is het voor jezelf, of je eigen gecertificeerde specialist, glashelder waar alle leidingen en aansluitpunten moeten worden aangebracht.

Bij Full Service montage wordt je keuken door I-KOOK geplaatst en aangesloten voor een zeer scherpe meterprijs van € 185,- inclusief BTW.

Erik Kremer

Keukencoach

Wil je het aanpassen van het benodigde leidingwerk door de vakmensen van I-KOOK laten uitvoeren? Of wil je bijvoorbeeld de wandtegels door ons laten aanbrengen? Natuurlijk kunnen wij je dit ook uit handen nemen! Op aanvraag verzorgen wij o.a.: het aanbrengen van wandtegels, lichte stucwerkzaamheden en andere kleine bouwkundige aanpassingen. Hiervoor ontvang je dan een gespecificeerde meerwerkofferte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na afronding van de montagewerkzaamheden maakt onze monteur een opleverrapport. De gehele keuken wordt hierbij gecontroleerd en alle apparatuur wordt op juiste werking getest. Bovendien zal onze monteur je nog de nodige uitleg geven over het gebruik en het onderhoud van je nieuwe keuken.

Bij Full Service Montage wordt de keuken door I-KOOK geplaatst voor een zeer scherpe meterprijs van € 185,- inclusief BTW.

Jouw garantie

Bij Full Service Montage krijg je één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Mochten er onderdelen door toedoen van onze monteur beschadigd zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Daarnaast worden eventuele, door ons gemaakte, montagefouten eveneens kosteloos verholpen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Brian Engel

10

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Weliswaar nog in bestelling maar de volste vertrouwen dat dit goed komt.

Werner Kram

10

Hayo Smit is klantvriendelijk en deskundig, dit gaf ons het vertrouwen voor de aanschaf van onze keuken.

van Lith

9

Tevredenheid, goed gevoel

M, van Tilborgh

9

Prima advies en al mijn wensen (zelfs degene waarvan ik niet wist dat ik het wilde totdat ik het zag) zitten nu in een mooi…

R. de Kock

10

Ik ben inmiddels vaste klant bij I-kook Capelle aan den IJssel. Jaap en Jessica zijn deskundig, behulpzaam en transparant. Afspraak is afspraak.

Waning

10

keukencoach is zeer deskundig en zeker de reden dat we bij uw bedrijf de keuken gekocht hebben .

van der Laan

9

We kregen een goed gevoel bij deze zaak.

Jan Terpstra

8

Keurig afgeleverd volgens afspraak en alles kompleet, in 1 keer goed!

Suurbier

9

Uniek om binnen een paar uur een complete keuken te hebben gekocht dankzij deskundig en ontspannen advies van de heer Martin van Bergen!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}