Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full Service Montage

I-KOOK neemt je al werk uit handen!

Kies je voor Full Service Montage dan nemen de vakmensen van I-KOOK je al het werk uit handen van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van jouw keuken, alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd. Zo kan je direct in je nieuwe keuken aan de slag!

Om er zeker van te zijn dat de keuken die je hebt besteld ook daadwerkelijk in de keukenruimte past, is een professionele maatcontrole bij Full Service Montage inclusief. De monteur komt dan bij je thuis om alles exact na te meten.

Moeten er nog leidingen aangepast worden of moeten er nog extra voorzieningen in de meterkast getroffen worden? Bij Full Service Montage krijg je van ons standaard een professioneel leidingschema. Hiermee is het voor jezelf, of je eigen gecertificeerde specialist, glashelder waar alle leidingen en aansluitpunten moeten worden aangebracht.

Bij Full Service montage wordt je keuken door I-KOOK geplaatst en aangesloten voor een zeer scherpe meterprijs van € 185,- inclusief BTW.

Erik Kremer

Keukencoach

Wil je het aanpassen van het benodigde leidingwerk door de vakmensen van I-KOOK laten uitvoeren? Of wil je bijvoorbeeld de wandtegels door ons laten aanbrengen? Natuurlijk kunnen wij je dit ook uit handen nemen! Op aanvraag verzorgen wij o.a.: het aanbrengen van wandtegels, lichte stucwerkzaamheden en andere kleine bouwkundige aanpassingen. Hiervoor ontvang je dan een gespecificeerde meerwerkofferte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na afronding van de montagewerkzaamheden maakt onze monteur een opleverrapport. De gehele keuken wordt hierbij gecontroleerd en alle apparatuur wordt op juiste werking getest. Bovendien zal onze monteur je nog de nodige uitleg geven over het gebruik en het onderhoud van je nieuwe keuken.

Bij Full Service Montage wordt de keuken door I-KOOK geplaatst voor een zeer scherpe meterprijs van € 185,- inclusief BTW.

Jouw garantie

Bij Full Service Montage krijg je één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Mochten er onderdelen door toedoen van onze monteur beschadigd zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Daarnaast worden eventuele, door ons gemaakte, montagefouten eveneens kosteloos verholpen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Steens

10

Niets opdringen en goed luisteren naar wensen.

E Oostergetel

9

Vriendelijk en deskundig

Verkissen

10

Goede zaak, perfecte keukencoaches, perfecte service. Goed advies, gewoon super

C.C.M. Kerssens

10

Fijn om gelijk een eerlijke en normale prijs te krijgen. Ron nam alle tijd en gaf goed advies. Als de montage net zo goed is…

H Kuipers

10

Heb verder niks toe te voegen. Ben voor een 2e keuken dus vaste klant en dat zegt genoeg.

G. Rampersad

9

Fijne ontvangst goed uitleg en advies er werd tijd genomen om jou wensen te realiseren binnen jou budget

Kila

8

Wij zijn fijn ontvangen en men had uitgebreid tijd voor ons. Meedenkend. Heel vriendelijk en belangstellend.

Loots

9

Zeer tevreden dit is de 2e keuken. Je krijgt goeie adviezen en ze denken met je mee.

Weijn

9

Prima deal en goed geholpen bij i-kook

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}