• Home
  • Keuken Brunssum

Keuken Brunssum

Dichtstbijzijnde showroom I-KOOK Sittard
uit 432 klantervaringen

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Openingstijden
GESLOTEN

Maandag09:00-17:30

Dinsdag09:00-17:30

Woensdag09:00-17:30

Donderdag09:00-20:00

Vrijdag09:00-17:30

Zaterdag09:00-16:00

Zondag Gesloten

Keuken in Brunssum

Zoek je naar de ideale keuken in Brunssum? I-KOOK Sittard staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomkeuken. Ondanks onze afwezigheid in Brunssum zelf, willen we je graag overtuigen waarom een bezoek aan onze keukenzaak in de omgeving van Brunssum een verstandige keuze is.

Bij I-KOOK realiseren we ons dat de aanschaf van een nieuwe keuken een belangrijke investering is. Ons doel is om je te verzekeren van de juiste beslissing. In onze uitgebreide keukenshowroom in Sittard bieden we een veelzijdige verzameling keukens in diverse stijlen en uitvoeringen. Wat dacht je van een moderne keuken met warme houttinten? Of een klassieke keuken met een eigentijdse flair? Wat je ook zoekt in een keuken, wij hebben de keukens die perfect aan jouw voorkeuren voldoen.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Dé keukenwinkel in Brunssum en omgeving

In onze keukenwinkel in Sittard tref je deskundige keukenexperts die je graag door iedere fase van het aankoopproces begeleiden. Ze zorgen ervoor dat jouw keuken niet enkel visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en in lijn met jouw budget blijft. Wij bij I-KOOK zijn van mening dat elke keuken zo uniek is als de mensen die erin koken en luisteren dan ook graag naar al jouw wensen.

Als je dus op zoek bent naar een keukenzaak in Brunssum, nodigen wij je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Sittard. Hier ontvangt ons toegewijde team je met open armen en helpen ze je graag met het realiseren van jouw keukendromen. We zijn ervan overtuigd dat je bij ons die droomkeuken voor jouw huis in Brunssum en omgeving zult vinden.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

 

 

Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.