Klantervaringen I-KOOK Utrecht

Woonboulevard Utrecht
Hollantlaan 23
3526 AL Utrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 15 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Luc en Marieke
Utrecht
18-01-2024

“Geen gepush, geen vage stuntaktie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met alle geduld van de wereld.”

Na een tip van iemand gaan kijken bij I-KOOK Utrecht. Fijn geholpen door Ben, in de basis wisten we wat we wilden, links en rechts beetje aangepast. Met het geduld en ideeën van Ben een pracht keuken samengesteld. Geen gepush, geen vage stuntaktie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met alle geduld van de wereld. Nu in spanning afwachten tot medio maart.

Beste Luc en Marieke, dank voor jullie review. Het doet mij goed om te horen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad bij I-KOOK Utrecht. Hier doen we het voor. Ik kijk uit naar het eindresultaat van jullie prachtkeuken!

Liesbeth Wellner
Utrecht
18-01-2024

“Geen gedoe met onderhandelen.”

Vandaag mijn keuken definitief gekocht bij I-KOOK Utrecht. Het proces bij I-KOOK verloopt heel prettig. Zowel Feryal als Jim zijn heel vriendelijk, denken mee en oefenen totaal geen druk uit. Er wordt de tijd genomen en je kunt er rustig over nadenken en een nieuwe afspraak maken. Geen gedoe met onderhandelen. Echt een aanrader!

 

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring na de aankoop van jouw keuken bij I-KOOK Utrecht! Ons team streeft ernaar om een vriendelijke en drukvrije omgeving te bieden, en het doet mij en Jim goed dat jullie dit ook zo ervaren hebben. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en wensen je veel plezier met jouw nieuwe keuken!

Wilco
Utrecht
20-12-2023

“Fijne ervaring door prettig gesprek!”

In augustus 2023 hadden we een prettig gesprek met Ben van Roshum en hij heeft ons goede adviezen gegeven! Door deze fijne ervaring besloten wij de keuken bij I-KOOK te kopen. Binnen een paar dagen kwam er al iemand de keuken bij ons thuis inmeten. Heel fijn dat het dezelfde installateur was die kwam inmeten, als die de keuken geplaatst heeft. 13 november is onze keuken geplaatst. Op de dag van bezorging van de spullen, was er aan het eind van de middag nog niemand. Na bellen bleek de bezorging een dag later te worden, was een miscommunicatie. Dat kan gebeuren. En toen werd de keuken bezorgd! Wat een prachtig materiaal, ontzettend mooi! Helaas was de achterwand in een verkeerde kleur geleverd, klopte er 1 kastje niet en waren er nog een paar kleine dingen wat niet goed was. Keuken is geweldig geplaatst door H.J. Boone! Alle lof over zijn vakwerk! Het ontbrekende materiaal werd meteen besteld door I-KOOK zodat voor de kerst de keuken volledig klaar zou zijn.

Jammer dat het nog even duurt, maar kan gebeuren. Al die weken niets meer gehoord, vandaag maar eens gaan bellen hoe het zit met het afmaken van de keuken. Als alles volgens plan verloopt en de materialen op tijd binnen zijn, moet de keuken 22 december dan toch echt helemaal klaar zijn! We zijn ontzettend blij met onze keuken, ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep. Verkoopgesprek en daarna het contact verliep goed, plaatsing was ontzettend goed. Alleen het contact daarna met I-KOOK toen er dingen niet goed waren en opgelost moesten worden verliep moeizamer. We gaan er van uit dat aan het eind van het jaar alles tip top eruit zal zien!

Beste Wilco, Hartelijk dank voor je positieve en uitgebreide feedback. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met keukencoach Ben van I-KOOK Utrecht. Spijtig genoeg zijn er een aantal zaken tijdens het proces niet soepel verlopen, zoals de miscommunicatie rondom de bezorging en enkele onvolkomenheden bij de levering. We waarderen je begrip en geduld in deze situatie en nemen je feedback ter harte. We kijken uit naar het eindresultaat en hopen dat jullie met de feestdagen van de nieuwe keuken kunnen genieten!

Sebastien
Utrecht
08-12-2023

“Ik zou zonder twijfel mijn toekomstige keuken weer bij I-KOOK bestellen.”

Afgelopen zomer zijn wij geholpen door Ben. We hadden eigenlijk al een andere keuken op het oog maar waren benieuwd wat I-KOOK te bieden had. We werden vriendelijk te woord gestaan en Ben heeft ons vervolgens geholpen met het design van onze nieuwe keuken. Daar waar wij de hoop op een Quooker en combi-oven hadden opgegeven, was dat bij I-KOOK mogelijk. Na het samenstellen van de keuken en bekijken van het materiaal en de machines hebben we een mooie deal kunnen maken waar we nog steeds erg blij mee zijn en vooral een heel goed gevoel over hebben. Gisteren is de keuken geïnstalleerd en het is een plaatje. We zijn er erg blij mee en ik zou zonder twijfel mijn toekomstige keuken weer bij I-KOOK bestellen. Dank aan Ben en Rachid!

Ik ben blij dat jullie de stap hebben genomen om onze showroom te bezoeken. Het is geweldig dat we jullie wensen, zoals de Quooker en combi-oven, hebben kunnen waarmaken. We waarderen je positieve woorden en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van de nieuwe keuken!

Luc en Marieke
Utrecht
08-12-2023

“Gewoon lekker normaal met al het geduld van de wereld!”

Na een tip van iemand gaan kijken bij I-KOOK Utrecht. Fijn geholpen door Ben, in de basis wisten we wat we wilden, links en rechts beetje aangepast. Met het geduld en de ideeën van Ben een pracht keuken samengesteld. Geen gepush, geen vage stuntactie’s, geen drammerige verkoop, gewoon lekker normaal met al het geduld van de wereld. Nu in spanning afwachten tot medio maart.

 

Dank voor de positieve woorden over je ervaring. Geweldig dat ik heb bijgedragen aan het samenstellen van jullie droomkeuken. Bij I-KOOK Utrecht streven we ernaar om een prettige en relaxte winkelomgeving te bieden, zonder opdringerige verkooppraktijken. We kijken ernaar uit om jullie droomkeuken werkelijkheid te zien worden en we staan graag voor jullie klaar!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Pieter van Zeijst
Utrecht
23-11-2023

“Goede prijs en geduldige verkoper!”

We zijn bij een aantal keukenzaken langs geweest en geëindigd bij I-KOOK. Doorslaggevend waren het uiteindelijke ontwerp, de goede prijs en de geduldige verkoper Ben. Ben kon ons erg goed aanvoelen en drong ons niets op. Ook na de aankoop verloopt het contact soepel.

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Mooi om te horen dat jullie geen enkele druk hebben ervaren tijdens onze gesprekken. Bedankt dat jullie voor I-KOOK hebben gekozen en ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Margreet en Eric
Utrecht
22-11-2023

“Goede ervaring!”

Na 23 jaar waren we toe aan een nieuwe keuken. Met alle nieuwe ontwikkelingen en keukentrends, sprak het principe ‘keukencoach’ ons erg aan. We kwamen uit op I-KOOK en maakten kennis met Ben van Roshum, een attente en zeer ervaren vakman in keukens. Met veel geduld heeft hij geluisterd naar al onze wensen en ons goed geadviseerd in wat we beter wel of niet konden doen. Ben kijkt door de bril van de klant, ziet wat de behoeftes zijn en zet je als klant centraal. Door zijn vriendelijke benadering, voel je je ook niet bezwaard een keer met een wijziging te komen. Na een aantal prettige afspraken, hebben we nu onze mooie keuken samengesteld. Deze wordt begin volgend jaar geleverd en geplaatst. We kunnen niet wachten.

Dankjewel voor de positieve woorden. Mooi om te horen dat I-KOOK jullie aansprak. We adviseren graag over de nieuwste ontwikkelingen en keukentrends. Ik heb jullie met veel plezier geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe keuken volgens de laatste trends. Het wordt een prachtige keuken, ik ben heel benieuwd!

Rebecca B
Utrecht
25-10-2023

Ontzettend leuk en vriendelijk geholpen!

Een aantal weken geleden langs I-KOOK Utrecht geweest om wat te oriënteren, onze 1e keuken komt ook bij I-KOOK vandaan dus waarom niet weer daar heen…. We zijn ontzettend leuk en vriendelijk geholpen door Ben. Hij wist eigenlijk al snel wat we wilde. Het was een fijn en leuk/gezellig gesprek! Het kijken werd gelijk kopen! En ook na de aankoop staat Ben voor ons klaar met vragen en/of wijzigingen. Heel erg bedankt voor de goede hulp, we kunnen niet wachten tot de keuken onze kant op komt! Groeten Rebecca

Bron: Qasa

Erg leuk dat jullie voor de tweede keer bij I-KOOK een keuken hebben gekocht! Bedankt voor de gezellige gesprekken en geniet van de nieuwe keuken!

Chantal Westfa
I-KOOK Utrecht
20-10-2023

Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen!

Ik ben echt zo blij dat we hier terecht gekomen zijn. We zijn door Feryal geholpen en echt een dikke 10 voor haar. Ze dacht met ons mee, wilde ons niet gewoon wat aansmeren, heeft haar tijd genomen, ons hele bruikbare tips gegeven en uiteindelijk is het een keuken geworden die precies is waar we naar op zoek waren én binnen ons budget valt. Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt voor alles Feryal! Verdiende 5 sterren, dankzij jou! Groetjes!

 

Zo fijn dat jullie tevreden zijn en precies de keuken hebben waar jullie naar op zoek waren. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Ina Mittemeijer
Utrecht
11-10-2023

Vandaag in Utrecht geweest en samen met Rachid een keuken geheel naar onze wens met positieve input van Rachid ontworpen. Nu wachten tot de keuken geplaatst gaat worden. Spannend maar we kijken er heel erg naar uit. Dank je wel Rachid voor het meedenken en voor je geduld. Ik kan mensen die op zoek zijn naar een keuken zeker I-KOOK Utrecht aanraden.

Bron: Qasa

Graag gedaan! Bedankt voor de positieve review en ik ben heel benieuwd naar hoe de keuken eruit gaat zien!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.