uit 12 klantervaringen
Veenendaal
"Elke dag en elke klant is anders, daardoor blijft mijn werk gevarieerd. Het maakt mij gelukkig om jou een glimlach te bezorgen door een mooi keukenontwerp."
An Boetman
Arnhem
11-08-2022

“Bij I-KOOK denken ze echt met je mee.”

Wij zijn erg goed geholpen door I-KOOK Huissen. Wij kwamen er terecht omdat we graag advies aan huis wilden. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt met hun tool. Keukencoach Jim is daarvan uitgegaan en heeft ons deskundig advies gegeven. Zo heeft hij ons gewezen op dingen waar we zelf nog niet bij hadden stilgestaan en waardoor we ook nog eens goedkoper uit waren.

Bij I-KOOK proberen ze je zeker niets aan te smeren en denken ze met je mee. Zo wilden wij bijvoorbeeld geen vaatwasser, maar een lege plek onder het aanrecht waar we de kattenbak in kwijt zouden kunnen. Dit is uiteindelijk erg mooi en praktisch geworden. De levering gebeurde op tijd en was volledig. De plaatsing door Patrick verliep erg prettig en professioneel. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het spoeleiland wat beweegt, maar dit schijnt normaal te zijn. Wij raden I-KOOK Huissen zeker aan!

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie, uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, die immers prachtig in jullie woning staat. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Gradake Schoonewil
Nijmegen
23-06-2022

“Laagdrempelig contact.”

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van I-KOOK. We zijn goed geholpen door Jim en Michael in het samenstellen van de keuken en het meedenken in onze wensen. We zijn ook zeer tevreden over het laagdrempelig contact daarna. Wij zouden I-KOOK zeker aanbevelen!

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een mooi resultaat behaald, waar jullie nog lang van kunnen genieten. Superveel kookplezier toegewenst!

Erno Duiveman
Groesbeek
23-05-2022

“Een eerlijke prijs zonder onderhandelingen.”

Fijne manier van werken, er wordt goed mee gedacht. Na ruim een half jaar nog altijd erg blij met onze keuken. We kozen voor I-KOOK voor de eerlijke prijs zonder onderhandeling.

Jim van de Pol
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken, leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden!

Freek Hendriks
Arnhem
17-02-2022

“Het eindresultaat van dit adviesgesprek is grandioos!”

Op de afgesproken tijd werd ik samen met m’n naaste familieleden gastvrij ontvangen door mijn keukencoach Jim van der Pol. Eerst namen we ruim de tijd om het voor “ieder wat wils” keukenassortiment te bewonderen. Gaandeweg al wel een bewuste keuze gemaakt.

Het is een keuken naar al mijn wensen. Ook de verkoopprijs is klasse! Nadien het professionele keukengesprek met Jim. Prettig dat hij al de benodigde tijd nam om ook met mij mee te denken over de verschillende keukenapparatuur. Ook de driedimensionale print van mijn nieuwe keuken is verbluffend.

Het eindresultaat van dit adviesgesprek is grandioos! Immers een betaalbare keuken van Duitse kwaliteit. Wat wil men nog meer……….

Jim van de Pol
Keukencoach

Beste Freek, bedankt voor je mooie uitgebreide review! Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, wat voldoet aan al je wensen. Trots dat ik je mag begeleiden naar een nieuwe keuken, ben benieuwd naar het eindresultaat. ?

Andre van Ginkel
Huissen
16-12-2021

“Zeer tevreden.”

Prachtige hacker keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden met het deskundige advies van Jim. Hij was nooit te beroerd om weer aanpassingen te doen, dacht zelf goed mee, reageerde ook via de mail snel, laat alles goed in 3D zien en bovenal gebruikte zijn schat aan ervaring om voor mij een heel praktische keuken te realiseren. Keukenplaatser en meerwerk man vanuit I-KOOk , Patrick, was ook een echte topper: snel, hardwerkend, deskundig en klantgericht. Kortom 10/10 voor deze winkel en hun mensen.

Bron: Qasa

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het eindresultaat ziet er prachtig uit, een mooie greeploze hoekkeuken. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Arie Moed
Doornenburg
30-07-2021

“Een aanrader voor een ieder.”

Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe keuken. Alles klopte en netjes op tijd geleverd. Ook de samenwerking en communicatie met I-KOOK Huissen hebben wij als prettig ervaren. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een keuken. Top, bedankt.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

C.B Koppel – de Vries
Huissen
27-06-2021

“Alles was snel geplaatst.”

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken zowel de levering als ook de plaatsing. Ik heb weken later nog een extra kastje besteld en dat was er in zeer korte tijd. Vooral erg blij hoe snel Patrick alles heeft geplaatst.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten. Leuk dat ik jou heb mogen helpen met deze prachtige keuken, geniet ervan!

Falco & Ania Burgers
Arnhem
17-05-2021

“Een hele fijne ervaring.”

Jim heeft ons voorzien van een ongedwongen en deskundig advies. Alles is verlopen volgens afspraak. Zeer tevreden over kwaliteit en eind resultaat.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de complimenten. Samen hebben we een mooi 3D-ontwerp gemaakt en daaruit kwam als eindresultaat een prachtige keuken. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Jan Nijmeijer
Deventer
14-04-2021

“Mooie keuken mooie prijs.”

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, geniet ervan!

E. Elbrink
Beuningen
28-02-2021

“Op en top hele goede service.”

Perfecte keuken heel veel plezier van ook prima service, kraan van de gootsteen had iets gelekt is meteen opgelost en een stalen plaat geleverd.
Op en top hele goede service en komt afspraken na, ga zo door!

Melissa
Veenendaal
28-02-2021

“In de toekomst zeker weer een I-KOOK keuken.”

Bedankt voor de uitstekende service Jim!

Door een “onvoorkombare” fabrieksfout zijn mijn kastjes bol komen te staan. Naar aanleiding van mijn melding, zijn er direct nieuwe frontjes besteld! De “nieuwe” frontjes worden over een aantal weken geleverd en geplaatst. Helemaal top!

Jim van I-KOOK neemt je “klacht” serieus en gaat hier direct mee aan de slag. Hij is vriendelijk, proactief en heeft verstand van zaken.

Door de goede service neem ik in de toekomst zeker weer een I-KOOK keuken!

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe en wellicht tot de volgende keer.

Jan Nijmeijer
Deventer
18-12-2020

“Mooie keuken, goed en keurig geplaatst vakwerk!”

"Elke dag en elke klant is anders, daardoor blijft mijn werk gevarieerd. Het maakt mij gelukkig om jou een glimlach te bezorgen door een mooi keukenontwerp."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.