uit 7 klantervaringen
Huissen
"Elke dag en elke klant is anders, daardoor blijft mijn werk gevarieerd. Het maakt mij gelukkig om jou een glimlach te bezorgen door een mooi keukenontwerp."
Arie Moed
Doornenburg
30-07-2021

“Een aanrader voor een ieder.”

Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe keuken. Alles klopte en netjes op tijd geleverd. Ook de samenwerking en communicatie met I-KOOK Huissen hebben wij als prettig ervaren. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een keuken. Top, bedankt.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

C.B Koppel – de Vries
Huissen
27-06-2021

“Alles was snel geplaatst.”

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken zowel de levering als ook de plaatsing. Ik heb weken later nog een extra kastje besteld en dat was er in zeer korte tijd. Vooral erg blij hoe snel Patrick alles heeft geplaatst.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten. Leuk dat ik jou heb mogen helpen met deze prachtige keuken, geniet ervan!

Falco & Ania Burgers
Arnhem
17-05-2021

“Een hele fijne ervaring.”

Jim heeft ons voorzien van een ongedwongen en deskundig advies. Alles is verlopen volgens afspraak. Zeer tevreden over kwaliteit en eind resultaat.

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de complimenten. Samen hebben we een mooi 3D-ontwerp gemaakt en daaruit kwam als eindresultaat een prachtige keuken. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Jan Nijmeijer
Deventer
14-04-2021

“Mooie keuken mooie prijs.”

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, geniet ervan!

E. Elbrink
Beuningen
28-02-2021

“Op en top hele goede service.”

Perfecte keuken heel veel plezier van ook prima service, kraan van de gootsteen had iets gelekt is meteen opgelost en een stalen plaat geleverd.
Op en top hele goede service en komt afspraken na, ga zo door!

Melissa
Veenendaal
28-02-2021

“In de toekomst zeker weer een I-KOOK keuken.”

Bedankt voor de uitstekende service Jim!

Door een “onvoorkombare” fabrieksfout zijn mijn kastjes bol komen te staan. Naar aanleiding van mijn melding, zijn er direct nieuwe frontjes besteld! De “nieuwe” frontjes worden over een aantal weken geleverd en geplaatst. Helemaal top!

Jim van I-KOOK neemt je “klacht” serieus en gaat hier direct mee aan de slag. Hij is vriendelijk, proactief en heeft verstand van zaken.

Door de goede service neem ik in de toekomst zeker weer een I-KOOK keuken!

Jim van de Pol
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe en wellicht tot de volgende keer.

Jan Nijmeijer
Deventer
18-12-2020

“Mooie keuken, goed en keurig geplaatst vakwerk!”

"Elke dag en elke klant is anders, daardoor blijft mijn werk gevarieerd. Het maakt mij gelukkig om jou een glimlach te bezorgen door een mooi keukenontwerp."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.