Klantervaringen I-KOOK Huissen

Omgeving Arnhem en Nijmegen
Begonialaan 5
6851 TE Huissen

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 48 ervaringen
  • 15 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Roelofs
Huissen
16-02-2023

“Een prachtige keuken.”

Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken door Matthew. Bij deze vestiging is een ruime keuze en de verkoper was zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken samengesteld waar onze vrienden en kennissen ook zeer enthousiast over zijn. Wij waarderen I-KOOK in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review! Ik wens jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Geert Huibers
Zevenaar
28-12-2022

“Zeer tevreden met het eindresultaat.”

Per toeval terecht gekomen bij I-KOOK Huissen. 2 keer een afspraak gehad met Michael die ons keurig heeft geholpen, nam de tijd luistert naar wensen en geeft goede adviezen.
Van daaruit tot een mooie keuken en bijkeuken gekomen. Ook zeer tevreden over de monteurs die de keuken geplaatst hebben.

Jongens bedankt, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, wat nu staat te schitteren in jullie woning, geniet ervan!

Gerrit Kuster
Doesburg
02-10-2022

“Pico bello.”

Fijne behandeling, uitstekend advies, de mannen hebben zich keurig aan de gemaakte afspraken gehouden, uitstekende montage door Patrick bij ons thuis. Het ziet er allemaal pico bello uit, we kunnen er weer jaren tegenaan.

An Boetman
Arnhem
11-08-2022

“Bij I-KOOK denken ze echt met je mee.”

Wij zijn erg goed geholpen door I-KOOK Huissen. Wij kwamen er terecht omdat we graag advies aan huis wilden. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt met hun tool. Keukencoach Jim is daarvan uitgegaan en heeft ons deskundig advies gegeven. Zo heeft hij ons gewezen op dingen waar we zelf nog niet bij hadden stilgestaan en waardoor we ook nog eens goedkoper uit waren.

Bij I-KOOK proberen ze je zeker niets aan te smeren en denken ze met je mee. Zo wilden wij bijvoorbeeld geen vaatwasser, maar een lege plek onder het aanrecht waar we de kattenbak in kwijt zouden kunnen. Dit is uiteindelijk erg mooi en praktisch geworden. De levering gebeurde op tijd en was volledig. De plaatsing door Patrick verliep erg prettig en professioneel. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het spoeleiland wat beweegt, maar dit schijnt normaal te zijn. Wij raden I-KOOK Huissen zeker aan!

Bedankt voor jullie mooie, uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, die immers prachtig in jullie woning staat. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Gradake Schoonewil
Nijmegen
23-06-2022

“Laagdrempelig contact.”

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van I-KOOK. We zijn goed geholpen door Jim en Michael in het samenstellen van de keuken en het meedenken in onze wensen. We zijn ook zeer tevreden over het laagdrempelig contact daarna. Wij zouden I-KOOK zeker aanbevelen!

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een mooi resultaat behaald, waar jullie nog lang van kunnen genieten. Superveel kookplezier toegewenst!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Erno Duiveman
Groesbeek
23-05-2022

“Een eerlijke prijs zonder onderhandelingen.”

Fijne manier van werken, er wordt goed mee gedacht. Na ruim een half jaar nog altijd erg blij met onze keuken. We kozen voor I-KOOK voor de eerlijke prijs zonder onderhandeling.

Goed om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken, leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden!

Mario
Otterlo
19-05-2022

“Nieuwe keuken voor vakantiewoning.”

Op advies van een vriend ging ik bij I-KOOK kijken voor een nieuwe keuken voor mijn vakantiewoning. Ik werd super goed geholpen door Matthew. Hij nam alle tijd voor me en gaf mij uitstekend advies. Hoewel ik eerst een maatkeuken aan het overwegen was, heb ik uiteindelijk bij I-KOOK een showroom keuken gekocht.

Het team was uiterst behulpzaam toen ik de afhaaldatum moest wijzigen. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het klanten naar hun zin te maken. Ik kan I-KOOK dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

Bron: Qasa

Bedankt voor je complimenten en aanbeveling, fijn dat alles naar wens is verlopen! In de vakanties kun je heerlijk gaan kokkerellen, geniet ervan!

Jan Halin
Beuningen
14-04-2022

“Een keuken vol mooie herinneringen.”

Wij zijn zeer goed en vakkundig geholpen. Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen en daardoor is uiteindelijk onze droomkeuken geleverd, waar we nog jaren veel plezier van zullen hebben en vele herinneringen in kunnen maken. Bedankt I-KOOK en in het speciaal Michael onze verkoper.

 

Bedankt voor jullie complimenten! Samen hebben we naar een prachtig resultaat gewerkt, wat nu eindelijk werkelijkheid is. Jullie droomkeuken staat mooi in jullie woning, ziet er supergezellig en sfeervol uit! Geniet ervan.

Freek Hendriks
Arnhem
17-02-2022

“Het eindresultaat van dit adviesgesprek is grandioos!”

Op de afgesproken tijd werd ik samen met m’n naaste familieleden gastvrij ontvangen door mijn keukencoach Jim van der Pol. Eerst namen we ruim de tijd om het voor “ieder wat wils” keukenassortiment te bewonderen. Gaandeweg al wel een bewuste keuze gemaakt.

Het is een keuken naar al mijn wensen. Ook de verkoopprijs is klasse! Nadien het professionele keukengesprek met Jim. Prettig dat hij al de benodigde tijd nam om ook met mij mee te denken over de verschillende keukenapparatuur. Ook de driedimensionale print van mijn nieuwe keuken is verbluffend.

Het eindresultaat van dit adviesgesprek is grandioos! Immers een betaalbare keuken van Duitse kwaliteit. Wat wil men nog meer……….

Beste Freek, bedankt voor je mooie uitgebreide review! Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, wat voldoet aan al je wensen. Trots dat ik je mag begeleiden naar een nieuwe keuken, ben benieuwd naar het eindresultaat. ?

Maria Ficke
Heerenberg
20-01-2022

“Gewoon ontspannen een keuken uitzoeken.”

Zeer mooie keuken uitgezocht in Huissen. Samen met verkoper al onze wensen in de keuken verwerkt. Geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon ontspannen een keuken uitzoeken. Door eigen aannemer/ monteur geplaatst en super blij met eind resultaat!

Beste Maria, dank voor het delen van je ervaring! Fijn dat jullie het gehele proces als ontspannen hebben ervaren, samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt. De foto spreekt voor zich, een prachtige zwarte hoekkeuken, met de strakke afwerking door de greeploze frontjes. Ik wens jullie bij deze nog veel kook plezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.