uit 14 klantervaringen
Huissen
"Voor mij is het belangrijk om jou een tevreden gevoel te geven. Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat een keuken goed opgeleverd wordt. Elke klant is anders en daardoor ook elke keuken. Dat is wat mijn werk leuk maakt. "
Thomas Stapelbroek
Ugchelen
24-12-2020

“Al met al een mooie en fijne keuken geleverd.”

Prachtige keuken met fijne apparaten. Deze keuken gekocht in Huissen, de aankoop verliep vlotjes zonder de wel bekende babbeltruc. Gewoon eerlijk en meedenkend. Keuken is netjes gemonteerd, er was helaas een kleine beschadiging maar deze is netjes vervangen. De apparaten van Siemens en Elica bevallen heel goed. Al met al een mooie en fijne keuken geleverd met een goede service.

Rob Zoeter
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Ik wens je nog heel veel kookplezier!

Hans Dirks
Rotem (Belgie)
24-12-2020

“Alles goed verlopen, keuken zelf geplaatst, makkie!”

Rob Zoeter
Keukencoach

Mooi dat alles goed is verlopen. Het ziet er prachtig uit!

J. Degen
Bemmel
25-10-2019

“Wat een verschil met een keukenwinkel waar ik eerder ter oriëntatie was!”

Erg positief.
Tijdens onze verbouwing veranderden onze plannen en hadden we veel minder keukenruimte beschikbaar. (1 keuken in plaats van 2). Ik had echter de 2 offertes reeds getekend. Ik ben naar de winkel gegaan en heb het voorgelegd. Tegen mijn verwachting in was de reactie van Rob direct: “Dan verscheuren we die offerte toch.” Ik heb hem genoemd dat ik daar niet op had gerekend en uiteraard erg blij mee ben. Vervolgens heb ik de andere keuken maar wat luxer laten uitvoeren. En ik heb besloten deze positieve ervaring te delen met anderen, zowel mondeling (reeds meerdere keren aan bekenden genoemd) en maak nu dus ook deze review.
Wat een verschil met een keukenwinkel waar ik eerder ter oriëntatie was!

Rob Zoeter
Keukencoach

Wij zijn zeker niet de moeilijkste, veel plezier met jullie mooie keuken!

Familie Beumer
Tiel
04-12-2018

“Van A tot Z in orde.”

Het hele proces van het bezoek aan huis, de voorlichting, de afspraak in de showroom, het inmeten, bezorgen en plaatsen van onze keuken is zeer goed en prettig verlopen. Ook de afhandeling vwb de (verlengde) garantie van de ETNA-apparatuur is netjes door I-KOOK geregeld.

Rob Zoeter
Keukencoach

Bedankt voor jullie positieve review , veel plezier met de nieuwe keuken.

Ilse
Twello
04-12-2018

Eerlijk en betrouwbaar zonder opdringen, niets dan lof!

We hebben een aantal keer een keuken uitgezocht maar dit was onze 1e ervaring met I kook. Echt helemaal goed, we waren al in meerdere keukenZaken geweest maar de verkoper die wij hadden was top. Eerlijk en betrouwbaar. Rob vertelde je de mogelijkheden en drong niets op. Ook degene die de keuken plaatste was geweldig. En toen er iets was vergeten werd dat direct opgelost! Niets dan lof

Rob Zoeter
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review, namens mij en Patrick veel "kook"plezier in jullie nieuwe keuken.

Familie van Veen
Arnhem
02-11-2018

“Door de ideeën van Rob hebben wij nu onze droomkeuken.”

Na diverse winkels bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk bij I-KOOK uitgekomen. Er werden ongedwongen ideeën aangedragen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.  we hebben alle ruimte en aandacht gekregen, Rob was zeer geduldig en behulpzaam en dacht altijd goed mee over de mogelijkheden. We hebben dankzij hem dan ook onze droomkeuken kunnen realiseren.

De keuken is in 1x perfect geplaatst en wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Wij bevelen I-KOOK dan ook zeker aan!

Rob Zoeter
Keukencoach

Als keukencoach ben ik veel bezig om mijn kennis up to date te houden. Fijn om te horen dat ik jullie hiermee goed heb kunnen helpen. Daar krijg ik elke dag weer veel voldoening van.

Familie Meinsma
Velp
09-12-2017

“Helemaal tevreden.”

Onze droomkeuken staat! Het is prachtig geworden en we zijn helemaal tevreden. Heel fijn ook dat we een sample van het frontje en het blad mee konden nemen voor het uitzoeken van de vloertegels.

Rob en Jos: bedankt!!

Rob Zoeter
Keukencoach

We hebben jullie graag geholpen.

Li
Arnhem
07-11-2017

“Goede service.”

Goede service.. Keukenblad was kapot geleverd. Duurde helaas wel wat langer met bestellen en vervolgens werd verkeerd blad geleverd.

Echter communicatie verliep goed. Daarnaast roestvlekken op fornuis, maar daar werd ook goed over meegedacht

van Hunen
Elst
20-06-2017

“Alles klopte perfect.”

Een perfecte service we hebben geen standaard keuken opstelling maar alles klopte perfect .
Persoon heeft echt de tijd genomen en volledig mee gedacht Dank je Rob uit Huissen

Gijs Hendriks
Oisterwijk
25-02-2017

“Prima geholpen.”

Vandaag in Huissen geweest, prima geholpen en een mooie keuken weten te creëren met behulp van het vakkundig personeel.

Tonnie van Rossum
Spijk
25-02-2017

“We zijn er erg blij mee vrienden en kennissen, familie vonden het mooi.”

 

Familie Kleinmeulman
Wichelen (Bel.)
10-02-2017

“Trots op onze keuken.”

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, de keuken ziet er prachtig uit, mooi afgewerkt en we beginnen langzaam maar zeker te wennen aan de luxe van een werkende kookplaat, oven en afwasmachine!

De installatie door de monteur (Dean) was zeer professioneel en snel en hij heeft rustig de tijd genomen om de werking van de toestellen goed uit te leggen.

Bij deze de foto’s. We zullen trots zijn om onze keuken op de website van I-kook te zien staan!

Familie Hacquebord
Angeren
27-01-2017

“Hij is perfect.”

Bij I-KOOK Huissen stond onze droom keuken in de showroom. Een demo met alles erop en eraan. Deze keuken hebben we uitgebreid met nog meer kasten en een extra aanrechtblad. Rob Zoeter heeft ons idee in onze keuken ingepast. Het resultaat is een super mooie keuken geworden met alles wat wij erin wilden hebben. Hij is perfect.

R. Wanmaker
Nijmegen
11-07-2015

“Over het algemeen tevreden.”

Ik ben over het algemeen tevreden wel zijn er enkele punten die ik graag wil aanstippen.

Ik heb een gasfornuis met een grote brander aan de achterkant. Op de wand daarachter zit een aluminium achterwand. Die wand is al aan het inbranden oftewel er zit al een bruine plek op. Nou vraag ik me af of dat überhaupt mag en of die grote gaspit daar dan niet verkeerd zit.

Het gasfornuis zit vol met krassen mede door de gietijzeren pannenhouders. Ondanks dat we de pannenhouders er netjes recht aftillen.

Op mijn kraan zit een plek die ik er niet afkrijg. De kraan wordt schoongemaakt net als het gasfornuis met dreft voor de afwas.

Rob Zoeter
Keukencoach

Voor het probleem met de krasvorming door de pannendragers hebben we de servicedienst van Etna voor je ingeschakeld.

"Voor mij is het belangrijk om jou een tevreden gevoel te geven. Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat een keuken goed opgeleverd wordt. Elke klant is anders en daardoor ook elke keuken. Dat is wat mijn werk leuk maakt. "

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.