uit 12 klantervaringen
Veenendaal
J. Degen
Bemmel
25-10-2019

“Wat een verschil met een keukenwinkel waar ik eerder ter oriëntatie was!”

Erg positief.
Tijdens onze verbouwing veranderden onze plannen en hadden we veel minder keukenruimte beschikbaar. (1 keuken in plaats van 2). Ik had echter de 2 offertes reeds getekend. Ik ben naar de winkel gegaan en heb het voorgelegd. Tegen mijn verwachting in was de reactie van Rob direct: “Dan verscheuren we die offerte toch.” Ik heb hem genoemd dat ik daar niet op had gerekend en uiteraard erg blij mee ben. Vervolgens heb ik de andere keuken maar wat luxer laten uitvoeren. En ik heb besloten deze positieve ervaring te delen met anderen, zowel mondeling (reeds meerdere keren aan bekenden genoemd) en maak nu dus ook deze review.
Wat een verschil met een keukenwinkel waar ik eerder ter oriëntatie was!

Rob Zoeter
Keukencoach

Wij zijn zeker niet de moeilijkste, veel plezier met jullie mooie keuken!

Fam. Beumer
Tiel
04-12-2018

Van A tot Z in orde

Het hele proces van het bezoek aan huis, de voorlichting, de afspraak in de showroom, het inmeten, bezorgen en plaatsen van onze keuken is zeer goed en prettig verlopen. Ook de afhandeling vwb de (verlengde) garantie van de ETNA-apparatuur is netjes door i-KOOK geregeld.

Rob Zoeter
Keukencoach

Bedankt voor jullie positieve review , veel plezier met de nieuwe keuken.

Ilse
Twello
04-12-2018

Eerlijk en betrouwbaar zonder opdringen, niets dan lof!

We hebben een aantal keer een keuken uitgezocht maar dit was onze 1e ervaring met I kook. Echt helemaal goed, we waren al in meerdere keukenZaken geweest maar de verkoper die wij hadden was top. Eerlijk en betrouwbaar. Rob vertelde je de mogelijkheden en drong niets op. Ook degene die de keuken plaatste was geweldig. En toen er iets was vergeten werd dat direct opgelost! Niets dan lof

Rob Zoeter
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review, namens mij en Patrick veel "kook"plezier in jullie nieuwe keuken.

Fam. van Veen
Arnhem
02-11-2018

“Door de ideeën van Rob hebben wij nu onze droomkeuken.”

Na diverse winkels bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk bij I-KOOK uitgekomen. Er werden ongedwongen ideeën aangedragen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.  we hebben alle ruimte en aandacht gekregen, Rob was zeer geduldig en behulpzaam en dacht altijd goed mee over de mogelijkheden. We hebben dankzij hem dan ook onze droomkeuken kunnen realiseren.

De keuken is in 1x perfect geplaatst en wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Wij bevelen I-KOOK dan ook zeker aan!

Rob Zoeter
Keukencoach

Als keukencoach ben ik veel bezig om mijn kennis up to date te houden. Fijn om te horen dat ik jullie hiermee goed heb kunnen helpen. Daar krijg ik elke dag weer veel voldoening van.

Fam. Meinsma
Velp
09-12-2017

Onze droomkeuken staat! Het is prachtig geworden en we zijn helemaal tevreden. Heel fijn ook dat we een sample van het frontje en het blad mee konden nemen voor het uizoeken van de vloertegels.

Rob en Jos: bedankt!!

Rob Zoeter
Keukencoach

We hebben jullie graag geholpen.

Li
Arnhem
07-11-2017

Goede service.. Keukenblad was kapot geleverd. Duurde helaas wel wat langer met bestellen en vervolgens werd verkeerd blad geleverd.

Echter communicatie verliep goed. Daarnaast roestvlekken op fornuis, maar daar werd ook goed over meegedacht

van Hunen
Elst
20-06-2017

Een perfecte service we hebben geen standaard keuken opstelling maar alles klopte perfect .

Persoon heeft echt de tijd genomen en volledig mee gedacht Dank je Rob uit Huissen

Fam. Kleinmeulman
Wichelen (Bel.)
10-02-2017

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, de keuken ziet er prachtig uit, mooi afgewerkt en we beginnen langzaam maar zeker te wennen aan de luxe van een werkende kookplaat, oven en afwasmachine!

De installatie door de monteur (Dean) was zeer professioneel en snel en hij heeft rustig de tijd genomen om de werking van de toestellen goed uit te leggen.

Bij deze de foto’s. We zullen trots zijn om onze keuken op de website van I-kook te zien staan!

Fam. Hacquebord
Angeren
27-01-2017

Bij I-kook Huissen stond onze droom keuken in de showroom. Een demo met alles erop en eraan. Deze keuken hebben we uitgebreid met nog meer kasten en een extra aanrechtblad. Rob Zoeter heeft ons idee in onze keuken ingepast. Het resultaat is een super mooie keuken geworden met alles wat wij erin wilden hebben. Hij is perfect.

Gijs Hendriks
Oisterwijk
25-02-2017

Vandaag in Huissen geweest, prima geholpen en een mooie keuken weten te creëren met behulp van het vakkundig personeel.

Tonnie van Rossum
Spijk
25-02-2017

We zijn er erg blij mee vrienden en kennissen, familie vonden het mooi.

 

R. Wanmaker
Nijmegen
11-07-2015

Ik ben over het algemeen tevreden wel zijn er enkele punten die ik graag wil aanstippen.

Ik heb een gasfornuis met een grote brander aan de achterkant. Op de wand daarachter zit een aluminium achterwand. Die wand is al aan het inbranden oftewel er zit al een bruine plek op. Nou vraag ik me af of dat überhaupt mag en of die grote gaspit daar dan niet verkeerd zit.

Het gasfornuis zit vol met krassen mede door de gietijzeren pannenhouders. Ondanks dat we de pannenhouders er netjes recht aftillen.

Op mijn kraan zit een plek die ik er niet afkrijg. De kraan wordt schoongemaakt net als het gasfornuis met dreft voor de afwas.

Rob Zoeter
Keukencoach

Voor het probleem met de krasvorming door de pannendragers hebben we de servicedienst van Etna voor je ingeschakeld.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!