uit 14 klantervaringen
Den Bosch
"Elke dag is anders en dat vind ik nou juist zo leuk aan dit werk. Ervoor zorgen dat ik jou goed kan helpen en begeleiden is waar ik het voor doe. Mijn belangrijkste doel is om jou met een fijn, maar vooral een zorgeloos gevoel te voorzien van jouw droomkeuken."
Familie Roelofs
Huissen
16-02-2023

“Een prachtige keuken.”

Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken door Matthew. Bij deze vestiging is een ruime keuze en de verkoper was zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken samengesteld waar onze vrienden en kennissen ook zeer enthousiast over zijn. Wij waarderen I-KOOK in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review! Ik wens jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Frans Willem Arends
Rosmalen
09-09-2022

“Helder en goed advies gekregen.”

Keuken gekocht incl. apparatuur. Helder en goed advies gekregen. Hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden. Ook toen er bij installatie een kras was ontstaan is dit adequaat opgepakt en verholpen. Supertevreden met het resultaat.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat ik je zo goed heb mogen adviseren. Samen hebben van een mooi ontwerp, een prachtige keuken gerealiseerd. Ik wens je veel kookplezier toe!

John & Tonny van den Bremer
Veenendaal
11-08-2022

“Meedenkend en adviserend.”

Matthew heeft vanaf het begin goed meegedacht en goed advies gegeven. Ook na de opdracht tot het eind toe blijven meedenken en ondersteuning geboden.

De monteurs die de keuken geplaatst hebben zijn beiden top, werk is keurig uitgevoerd. Wel jammer is dat de levering van de apparatuur erg lang op zich heeft laten wachten en dat de monteur tot drie keer is terug moeten komen om de verlichting werkend te krijgen.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. De levering heeft inderdaad langer op zich laten wachten, heel vervelend natuurlijk! Gelukkig staat de keuken nu compleet in de woning en kunnen jullie er hopelijk van genieten. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Carlette van Velzen
Vught
09-06-2022

“Deskundig en eerlijk advies.”

Zeer deskundige en rustige medewerker die de tijd voor ons nam en geen druk uitoefent.

Bron: Trustpilot

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken! Het ontwerp is al prachtig, benieuwd naar het eindresultaat. 😉

Mario
Otterlo
19-05-2022

“Nieuwe keuken voor vakantiewoning.”

Op advies van een vriend ging ik bij I-KOOK kijken voor een nieuwe keuken voor mijn vakantiewoning. Ik werd super goed geholpen door Matthew. Hij nam alle tijd voor me en gaf mij uitstekend advies. Hoewel ik eerst een maatkeuken aan het overwegen was, heb ik uiteindelijk bij I-KOOK een showroom keuken gekocht.

Het team was uiterst behulpzaam toen ik de afhaaldatum moest wijzigen. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het klanten naar hun zin te maken. Ik kan I-KOOK dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en aanbeveling, fijn dat alles naar wens is verlopen! In de vakanties kun je heerlijk gaan kokkerellen, geniet ervan!

Tim Vrijsen
Maartensdijk
14-04-2022

“Het resultaat mag er zijn.”

Matthew heeft ons op zeer een prettige manier geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Ook toen wij naderhand, door Corona, een uitdaging hadden met het plaatsen van de keuken hebben Matthew en Magda ons snel en goed kunnen helpen. Uiteindelijk is alles mooi binnen de geplande tijd afgerond. Het resultaat mag er zijn!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en de weg daarnaartoe. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Caroline Castendijk
Driebergen-Rijsenburg
20-01-2022

“Communicatie verliep goed.”

Bij I-KOOK ben ik uitgebreid geholpen tijdens het uitzoeken en beslissen. Ik heb een keuken gekocht met aanrecht, wasbak, kraan, inductie kookplaat, oven en afzuigkap, alles werd netjes uitgeplozen en besproken.

De communicatie erna verliep via email of telefoon met snelle afhandeling. Afspraken voor het opmeten en monteren zijn ook perfect verlopen, ik kreeg telkens goede informatie, wijzigingen werden op tijd doorgegeven en feedback werd netjes afgehandeld.

Tussen uitzoeken en plaatsen van de keuken zat 3 maanden en 10 dagen. TOP!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review, fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto spreekt voor zich, een echte eyecatcher. Geniet ervan!

Wilco Tiggelaven
Kesteren
20-01-2022

“Nuttige tips bij het kiezen.”

Keuken gekocht. Werden goed geholpen bij het kiezen; nuttige tips en geen verkooppraatjes. Daarna ging het ook prima; het inmeten ging prettig en kregen de informatie zelf ook op de mail; duidelijk wat we moesten voorbereiden (deden we zelf); de levering was keurig op tijd en alles was OK en het plaatsen ging snel en goed.

Een paar kleine dingen waren niet goed en die worden aangevuld … en als ik dan toch een negatief puntje noem … dat duurt dan wel weer lang. 9 februari terwijl de keuken op 3 december is geplaatst.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Wilco, bedankt voor je mooie review. Het klopt inderdaad dat de levering iets langer duurt, mijn excuses daarvoor. Fijn dat alles verder naar wens is verlopen, de keuken staat er prachtig bij. Ik wens jullie bij deze alvast veel kookplezier toe.

Nadia
Huissen
20-01-2022

“Echt top service.”

Een half jaar na installatie nog steeds erg blij met de nieuwe keuken! Ontzettend goed meegedacht door Matthew van I-KOOK Huissen, waardoor we ondanks zeer de beperkte ruimte toch voldoen opslagruimte konden creëren. Ook werd er niet moeilijk gedaan om een kastje te plaatsen om de boiler heen, waardoor deze mooi is weggewerkt.

Ook het inplannen van de levering en de installatie ging erg makkelijk ondanks dat het midden in de zomervakantie was en ik ook met een onregelmatig werkrooster zat. Matthew was ook laagdrempelig in contact, mijn vragen werden altijd zeer snel beantwoord. De installateur, Patrick, was heel vriendelijk en gaat zeer snel te werk, waardoor ik snel gebruik heb kunnen maken van mijn keuken!

Echt top service, ik zou I-KOOK aan iedereen aanraden! Ik ben nog nooit zo stress-vrij een verbouwing door gekomen.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Nadia, fijn dat jullie zo tevreden zijn jullie nieuwe keuken en alles eromheen. Wat fijn om te horen dat de verbouwing zo relaxt is verlopen, het resultaat is immers prachtig. Ik wens jullie superveel kookplezier toe!

Martin & Magreet
16-12-2021

“Een relaxte manier, zonder opdringerigheid.”

Wij kwamen bij I-KOOK binnen en merkten gelijk al de ongedwongen relaxte sfeer op. Matthew IJpelaar heeft ons geholpen onze droomkeuken te verwezenlijken.
Hij heeft daarbij eerst allerlei vragen gesteld, om inzicht in onze wensen te krijgen. Daarnaast heeft hij heel goed geluisterd naar wat wij wilden en is daar vervolgens mee aan de slag gegaan. Wij hebben daar zo’n goed gevoel van gekregen dat wij meteen verkocht waren (de keuken die hij ontworpen heeft was ook precies wat wij voor ogen hadden) en ook geen behoefte meer hadden om nog verder te kijken.

Wat wij ook heel fijn vonden ,is dat het op zo’n relaxte manier ging, zonder enige opdringerigheid.
Hij vertelde gewoon alles eerlijk en transparant zonder addertjes onder t gras.

Wij gaan dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden en wij zijn er zeker van dat wij heel veel plezier van onze mooie keuken gaan krijgen.

Bron: Trustpilot 

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Martin & Margreet, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken, jullie droomkeuken. Ik wens jullie hierbij nog veel kookplezier toe!

Lidian van Brummelen
Baak
30-10-2021

“Veel plezier van nieuwe keuken.”

Onze keuken kon op het juiste moment geleverd worden, al onze wensen zijn verwerkt in de keuken en tot op heden hebben we hier nog dagelijks plezier van.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie zoveel plezier hebben van jullie nieuwe keuken! De foto spreekt voor zich... prachtig! Geniet ervan.

Familie Helmus
Lobith
16-08-2021

“Van A tot Z zeker een aanrader!!”

Na een zeer prettig gesprek met een goed advies en nette prijs hebben wij inmiddels een prachtige keuken staan. De bezorgservice was ook top. Vriendelijke positieve vakmensen.
Van A tot Z zeker een aanrader!!

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met deze prachtige keuken, geniet ervan!

M. Kreuger
Ede
27-06-2021

“Superfijn geholpen, zelfs met een kwestie buiten I-KOOK om.

Wij hebben bij I-KOOK een prachtige keuken kunnen samenstellen. Matthew heeft ons daar superfijn bij geholpen. Alles geheel duidelijk uitgelegd en tot in de kleinste details doorgesproken in 2 afspraken. Ook nog goed geholpen met een kwestie buiten I-KOOK om. Hartelijk bedankt Matthew! Zodra de nieuwe keuken staat, sturen we een foto.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Altijd leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ik zie de foto's van de keuken nog wel voorbijkomen!

Familie van Ossenbrug
Beneden-Leeuwen
27-06-2021

“Ik zou zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.”

Een hele positieve ervaring vooral door medewerker Matthew.

Hij nam de tijd om ons goed te adviseren en de veranderingen en wensen door te voeren die ik had.
We zijn heel blij met deze ervaring en met de keuken uiteraard, heb alleen maar positieve reacties gehad..

Ik hoop lang te doen met deze keuken maar ik zou zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.
Eerlijke prijs en goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers en de koffie staat er klaar..

Wij raden iedereen aan om naar I-KOOK in Huisen te gaan …

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en jullie complimenten. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn. Uiteraard zijn jullie altijd welkom voor een bakje koffie en wellicht zien we elkaar nog eens in de toekomst!

"Elke dag is anders en dat vind ik nou juist zo leuk aan dit werk. Ervoor zorgen dat ik jou goed kan helpen en begeleiden is waar ik het voor doe. Mijn belangrijkste doel is om jou met een fijn, maar vooral een zorgeloos gevoel te voorzien van jouw droomkeuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.