uit 20 klantervaringen
Den Bosch
"Elke dag is anders en dat vind ik nou juist zo leuk aan dit werk. Ervoor zorgen dat ik jou goed kan helpen en begeleiden is waar ik het voor doe. Mijn belangrijkste doel is om jou met een fijn, maar vooral een zorgeloos gevoel te voorzien van jouw droomkeuken."
Martha Hoogerheijde
Den Bosch
29-09-2023

“Goede service”

Vanaf het begin was het raak. Matthew ontving en voorzag ons van lekkere koffie en meer en luisterde vooral naar onze keukenwensen. Diverse keren nam hij ruimschoots de tijd om door te vragen en uitleg te geven. De tekening heeft hij een paar keer moeten aanpassen wat voor hem geen probleem was. Tussendoor werden wij ook door Sven naar tevredenheid geholpen. Na het plaatsen ging de service door. We wachten momenteel nog een laatste reparatie af m.b.t. de positie van de koelkast in de inbouwkast.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn dat jullie een prettige ervaring hebben gehad. We zijn graag flexibel om de keuken perfect naar wens te krijgen. Bedankt voor jullie review namens Sven en mij!

Silas
Den Bosch
29-09-2023

Begin 2023 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. In grote lijnen wisten we al wat we wilden hebben, we zochten nu een keukenleverancier die ons hierbij op een passende manier kon helpen. Uiteindelijk kwam we bij I-KOOK terecht. We hadden ons al ingelezen dat I-KOOK anders werkt en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal heeft staan. Vanaf het moment dat wij I-KOOK zijn binnengelopen, heeft I-KOOK ons niet teleurgesteld. Persoonlijke aandacht en geen opdringerige verkopers. Wij kregen het gevoel dat de verkopers ons juist de ruimte gaven en zich aanpasten aan wat wij nodig hadden. Even rustig rondkijken, bij vragen stonden ze meteen klaar en als we daarna weer zelf wilden kijken, kregen we alle ruimte. Een vervolgafspraak werd gemaakt en tijdens deze afspraak werd onze droomkeuken getekend en werden we professioneel geadviseerd in materialen. We voelden openheid en transparantie en materiaalkeuzes en het bijbehorende prijskaartje. De afspraken werden steeds nageleefd en na een paar weken hebben wij de offerte rond gemaakt. Een mooie meevaller was dat de keuken binnen 8 weken geplaatst kon worden en I-KOOK zelf ZZP’ers inschakelde. Alles verliep steeds volgens afgesproken schema en we werden goed geïnformeerd. De ZZP’ers kwamen vooraf alles opmeten en hebben ook de extra werkzaamheden als verplaatsen elektriciteit op zich kunnen nemen. Twee zeer bekwame vakmannen die alle afspraken zijn nagekomen en ontzettend fijn communiceerden. I-KOOK maakte er geen probleem van dat wij de apparatuur via een andere leverancier besteld hadden en de ZZP’ers hebben deze meteen geplaatst. Een hele fijne service. De keuken werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijk echtpaar waarmee ook dat contact weer persoonlijk en vertrouwd voelde. Tijdens het plaatsen, wat nog minder dan een dag kostte, bleek één keukenkastje een verkeerd frontje te hebben. Dit werd door I-KOOK meteen behandeld en binnen een paar weken was het kastje al vervangen. Toen de keuken eenmaal geplaatst was, kwamen we er achter dat de goudkleurige greeplijst niet de kleur had die wij hadden gekozen. Na contact met I-KOOK bleek dat wij in de winkel het verkeerde staaltje gezien hebben. De kleur die wij gekozen hadden was niet leverbaar voor ons type keuken. Helaas. De kleur die er nu op zat, voldeed echter niet aan onze verwachtingen. Vanuit I-KOOK kregen we begrip en er werd meegedacht. De oplossing werd om de gouden greeplijst te vervangen door een zwarte. Deze zijn een aantal weken na het plaatsen van de keuken keurig vervangen en maken de keuken helemaal af. Wij hebben nu een aantal maanden onze droomkeuken en zijn zeer tevreden met de service van I-KOOK. Van begin tot eind. Wij raden I-KOOK zeker aan als je op zoek bent naar een persoonlijke keukenleverancier, zonder opdringerige verkopers en eentje die zijn afspraken nakomt.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Wij vinden het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met lokale vakmensen, heel fijn om te horen dat jullie dit ook hebben opgemerkt. Geniet van jullie droomkeuken!

Mark Hudson
Den Bosch
09-08-2023

“Kei bedankt!”

Ik ben bij I-KOOK in Den Bosch geweest en Matthew heeft mij echt super geholpen. Hij heeft mijn wensen helemaal perfect uitgewerkt en het past allemaal perfect! Het eindresultaat mag er dan ook wel zijn. Echt super spul. Degelijk. Zit goed in elkaar. Duidelijk hoe het werkt en echt fantastisch om mee te werken. Het ziet er echt super goed uit – dit is kunststof oud eiken natuur maar de afwerking is geweldig! Ik ben er superblij mee 🙂 Dankjewel Matthew en alle jongens van de afleverservice! Het was een warme dag en liep niet helemaal volgens planning maar jullie hebben dat super opgelost dus ook jullie kei bedankt 🙂

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Leuk om te horen dat je zo positief bent, Mark. We gaan altijd voor de beste service, dus dit soort reviews lezen we graag!

Marianne
Den Bosch
27-07-2023

“Er is geen enkele keer geprobeerd om te pushen, wat ik heel prettig vond.”

Enkele weken geleden heb ik een keuken gekocht bij I-KOOK in Den Bosch. Ik ben geholpen door Matthew, een hele vriendelijke man die alle tijd voor me nam. Hij stelde voor om een offerte te maken zonder verplichtingen, zodat ik zicht kreeg op de keuken die ik zo graag wilde. Ik heb uitgelegd wat ik graag wilde en de maten aan hem doorgegeven. In overleg met mij heeft hij voor mij de perfecte keuken uitgetekend. Ik heb maar een kleine keuken, maar hij is van alle gemakken voorzien. Er is geen enkele keer geprobeerd om te pushen wat ik heel prettig vond. Het was echt mijn eigen keuze. Na nog wat kleine aanpassingen is deze keuken geleverd. Ook de monteur die de keuken perfect heeft geplaatst was zeer prettig en vriendelijk. Ik sta weer met veel plezier in de keuken en ben heel blij met het eindresultaat.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Ik ben heel blij dat je ons gesprek als fijn hebt ervaren, Marianne. We hebben goed naar de ruimte gekeken en daar een gave keuken voor ontworpen. Heel mooi!

Monique
Den Bosch
26-05-2023

“Enorm tevreden met de service.”

Wij hebben bij I-KOOK Den Bosch een keuken afgenomen en waren enorm tevreden met de service. Matthew heeft ons ontzettend goed geholpen en zijn communicatie en nazorg was uitstekend. Dank nogmaals!

Bron: Qasa 

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Ik vond het leuk om jullie te helpen en wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Familie Boshoven
Ede
05-04-2023

“We konden voor alles contact opnemen met onze keukencoach Matthew.”

Geholpen door Matthew. Erg vriendelijke verkoper, waar we ook voor alles contact mee konden opnemen. Dat was erg fijn, want een keuken kopen doe je niet elke dag. Keurig op tijd geleverd. De montage duurde ietsje langer dan verwacht, maar is wel goed gegaan. Tevreden klanten dus hier.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het leuke contact dat we hebben gehad. Blij om te horen dat jullie tevreden zijn. Geniet van de nieuwe keuken!

Familie Roelofs
Huissen
16-02-2023

“Een prachtige keuken.”

Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken door Matthew. Bij deze vestiging is een ruime keuze en de verkoper was zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken samengesteld waar onze vrienden en kennissen ook zeer enthousiast over zijn. Wij waarderen I-KOOK in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review! Ik wens jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Frans Willem Arends
Rosmalen
09-09-2022

“Helder en goed advies gekregen.”

Keuken gekocht incl. apparatuur. Helder en goed advies gekregen. Hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden. Ook toen er bij installatie een kras was ontstaan is dit adequaat opgepakt en verholpen. Supertevreden met het resultaat.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat ik je zo goed heb mogen adviseren. Samen hebben van een mooi ontwerp, een prachtige keuken gerealiseerd. Ik wens je veel kookplezier toe!

John & Tonny van den Bremer
Veenendaal
11-08-2022

“Meedenkend en adviserend.”

Matthew heeft vanaf het begin goed meegedacht en goed advies gegeven. Ook na de opdracht tot het eind toe blijven meedenken en ondersteuning geboden.

De monteurs die de keuken geplaatst hebben zijn beiden top, werk is keurig uitgevoerd. Wel jammer is dat de levering van de apparatuur erg lang op zich heeft laten wachten en dat de monteur tot drie keer is terug moeten komen om de verlichting werkend te krijgen.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. De levering heeft inderdaad langer op zich laten wachten, heel vervelend natuurlijk! Gelukkig staat de keuken nu compleet in de woning en kunnen jullie er hopelijk van genieten. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Carlette van Velzen
Vught
09-06-2022

“Deskundig en eerlijk advies.”

Zeer deskundige en rustige medewerker die de tijd voor ons nam en geen druk uitoefent.

Bron: Trustpilot

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken! Het ontwerp is al prachtig, benieuwd naar het eindresultaat. 😉

Mario
Otterlo
19-05-2022

“Nieuwe keuken voor vakantiewoning.”

Op advies van een vriend ging ik bij I-KOOK kijken voor een nieuwe keuken voor mijn vakantiewoning. Ik werd super goed geholpen door Matthew. Hij nam alle tijd voor me en gaf mij uitstekend advies. Hoewel ik eerst een maatkeuken aan het overwegen was, heb ik uiteindelijk bij I-KOOK een showroom keuken gekocht.

Het team was uiterst behulpzaam toen ik de afhaaldatum moest wijzigen. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het klanten naar hun zin te maken. Ik kan I-KOOK dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en aanbeveling, fijn dat alles naar wens is verlopen! In de vakanties kun je heerlijk gaan kokkerellen, geniet ervan!

Tim Vrijsen
Maartensdijk
14-04-2022

“Het resultaat mag er zijn.”

Matthew heeft ons op zeer een prettige manier geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Ook toen wij naderhand, door Corona, een uitdaging hadden met het plaatsen van de keuken hebben Matthew en Magda ons snel en goed kunnen helpen. Uiteindelijk is alles mooi binnen de geplande tijd afgerond. Het resultaat mag er zijn!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en de weg daarnaartoe. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Caroline Castendijk
Driebergen-Rijsenburg
20-01-2022

“Communicatie verliep goed.”

Bij I-KOOK ben ik uitgebreid geholpen tijdens het uitzoeken en beslissen. Ik heb een keuken gekocht met aanrecht, wasbak, kraan, inductie kookplaat, oven en afzuigkap, alles werd netjes uitgeplozen en besproken.

De communicatie erna verliep via email of telefoon met snelle afhandeling. Afspraken voor het opmeten en monteren zijn ook perfect verlopen, ik kreeg telkens goede informatie, wijzigingen werden op tijd doorgegeven en feedback werd netjes afgehandeld.

Tussen uitzoeken en plaatsen van de keuken zat 3 maanden en 10 dagen. TOP!

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review, fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto spreekt voor zich, een echte eyecatcher. Geniet ervan!

Wilco Tiggelaven
Kesteren
20-01-2022

“Nuttige tips bij het kiezen.”

Keuken gekocht. Werden goed geholpen bij het kiezen; nuttige tips en geen verkooppraatjes. Daarna ging het ook prima; het inmeten ging prettig en kregen de informatie zelf ook op de mail; duidelijk wat we moesten voorbereiden (deden we zelf); de levering was keurig op tijd en alles was OK en het plaatsen ging snel en goed.

Een paar kleine dingen waren niet goed en die worden aangevuld … en als ik dan toch een negatief puntje noem … dat duurt dan wel weer lang. 9 februari terwijl de keuken op 3 december is geplaatst.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Wilco, bedankt voor je mooie review. Het klopt inderdaad dat de levering iets langer duurt, mijn excuses daarvoor. Fijn dat alles verder naar wens is verlopen, de keuken staat er prachtig bij. Ik wens jullie bij deze alvast veel kookplezier toe.

Nadia
Huissen
20-01-2022

“Echt top service.”

Een half jaar na installatie nog steeds erg blij met de nieuwe keuken! Ontzettend goed meegedacht door Matthew van I-KOOK Huissen, waardoor we ondanks zeer de beperkte ruimte toch voldoen opslagruimte konden creëren. Ook werd er niet moeilijk gedaan om een kastje te plaatsen om de boiler heen, waardoor deze mooi is weggewerkt.

Ook het inplannen van de levering en de installatie ging erg makkelijk ondanks dat het midden in de zomervakantie was en ik ook met een onregelmatig werkrooster zat. Matthew was ook laagdrempelig in contact, mijn vragen werden altijd zeer snel beantwoord. De installateur, Patrick, was heel vriendelijk en gaat zeer snel te werk, waardoor ik snel gebruik heb kunnen maken van mijn keuken!

Echt top service, ik zou I-KOOK aan iedereen aanraden! Ik ben nog nooit zo stress-vrij een verbouwing door gekomen.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Nadia, fijn dat jullie zo tevreden zijn jullie nieuwe keuken en alles eromheen. Wat fijn om te horen dat de verbouwing zo relaxt is verlopen, het resultaat is immers prachtig. Ik wens jullie superveel kookplezier toe!

Martin & Magreet
16-12-2021

“Een relaxte manier, zonder opdringerigheid.”

Wij kwamen bij I-KOOK binnen en merkten gelijk al de ongedwongen relaxte sfeer op. Matthew IJpelaar heeft ons geholpen onze droomkeuken te verwezenlijken.
Hij heeft daarbij eerst allerlei vragen gesteld, om inzicht in onze wensen te krijgen. Daarnaast heeft hij heel goed geluisterd naar wat wij wilden en is daar vervolgens mee aan de slag gegaan. Wij hebben daar zo’n goed gevoel van gekregen dat wij meteen verkocht waren (de keuken die hij ontworpen heeft was ook precies wat wij voor ogen hadden) en ook geen behoefte meer hadden om nog verder te kijken.

Wat wij ook heel fijn vonden ,is dat het op zo’n relaxte manier ging, zonder enige opdringerigheid.
Hij vertelde gewoon alles eerlijk en transparant zonder addertjes onder t gras.

Wij gaan dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden en wij zijn er zeker van dat wij heel veel plezier van onze mooie keuken gaan krijgen.

Bron: Trustpilot 

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Beste Martin & Margreet, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken, jullie droomkeuken. Ik wens jullie hierbij nog veel kookplezier toe!

Lidian van Brummelen
Baak
30-10-2021

“Veel plezier van nieuwe keuken.”

Onze keuken kon op het juiste moment geleverd worden, al onze wensen zijn verwerkt in de keuken en tot op heden hebben we hier nog dagelijks plezier van.

Bron: Qasa

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie zoveel plezier hebben van jullie nieuwe keuken! De foto spreekt voor zich... prachtig! Geniet ervan.

Familie Helmus
Lobith
16-08-2021

“Van A tot Z zeker een aanrader!!”

Na een zeer prettig gesprek met een goed advies en nette prijs hebben wij inmiddels een prachtige keuken staan. De bezorgservice was ook top. Vriendelijke positieve vakmensen.
Van A tot Z zeker een aanrader!!

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met deze prachtige keuken, geniet ervan!

M. Kreuger
Ede
27-06-2021

“Superfijn geholpen, zelfs met een kwestie buiten I-KOOK om.

Wij hebben bij I-KOOK een prachtige keuken kunnen samenstellen. Matthew heeft ons daar superfijn bij geholpen. Alles geheel duidelijk uitgelegd en tot in de kleinste details doorgesproken in 2 afspraken. Ook nog goed geholpen met een kwestie buiten I-KOOK om. Hartelijk bedankt Matthew! Zodra de nieuwe keuken staat, sturen we een foto.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Altijd leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ik zie de foto's van de keuken nog wel voorbijkomen!

Familie van Ossenbrug
Beneden-Leeuwen
27-06-2021

“Ik zou zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.”

Een hele positieve ervaring vooral door medewerker Matthew.

Hij nam de tijd om ons goed te adviseren en de veranderingen en wensen door te voeren die ik had.
We zijn heel blij met deze ervaring en met de keuken uiteraard, heb alleen maar positieve reacties gehad..

Ik hoop lang te doen met deze keuken maar ik zou zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.
Eerlijke prijs en goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers en de koffie staat er klaar..

Wij raden iedereen aan om naar I-KOOK in Huisen te gaan …

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en jullie complimenten. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn. Uiteraard zijn jullie altijd welkom voor een bakje koffie en wellicht zien we elkaar nog eens in de toekomst!

"Elke dag is anders en dat vind ik nou juist zo leuk aan dit werk. Ervoor zorgen dat ik jou goed kan helpen en begeleiden is waar ik het voor doe. Mijn belangrijkste doel is om jou met een fijn, maar vooral een zorgeloos gevoel te voorzien van jouw droomkeuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.