Klantervaringen I-KOOK Barendrecht

Woonboulevard Barendrecht
Escudostraat 15
2991 XV Barendrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 49 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Simon van Ooijen Knook
16-02-2024

“Top zaak!”

Hebben een keuken aangeschaft bij Melissa. Leuke spontane meid die weet waar ze over praat. Ze gaf een goed advies over de kleur van de keuken. Daar zijn we nu erg blij mee. Ik zou mensen adviseren om er langs te gaan.

Bron: Qasa

 

Bedankt voor deze mooie review! Jullie hebben een prachtige keuken gekozen met een mooi zwart keukenblad. Dat straalt luxe uit! Veel plezier ermee!

Monique
Barendrecht
18-01-2024

“Zonder enig gevoel van ‘je moet’.”

Wij hebben onze keuken in Barendrecht gekocht, verkoopster was Zieneb. Wat een fijne ervaring was dit super geholpen hier nemen ze de tijd voor je en zeker zonder enig gevoel van je moet, nee heel vrijblijvend. Door dat we een fijne middag hadden waar alles heel duidelijk werd verteld hebben we besloten hier gelijk de keuken te kopen. Nogmaals dank je wel I-KOOK en mevrouw Zieneb.

groetjes Monique

Dankjewel voor je positieve woorden over ons gesprek, Monique! Wat mooi om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met de aankoop van je keuken bij I-KOOK Barendrecht. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Tülin
Barendrecht
18-01-2024

“Het voelde meteen goed aan!”

Vanaf het eerste moment dat ik I-KOOK binnenliep, voelden ik me welkom, grote dank aan Zieneb! Ze nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mij wensen en behoeften. Haar deskundige inzichten en advies, tijd, energie en vooral haar klantvriendelijkheid voelde meteen goed aan!! Ik wil haar via deze weg nogmaals bedanken!

Dankjewel voor je review, Tülin! Met veel plezier heb ik jou geholpen aan een nieuwe keuken. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent en dat het meteen goed aanvoelde. Heel veel geluk in je nieuwe keuken!

Jessy
Barendrecht
20-12-2023

“Een mooie grote u-keuken.”

Ik heb een grote u-keuken gekocht! In de winkel na 3 afspraken toch de keuze gemaakt om de keuken te nemen. Mijn eerste gevoel zat al meteen helemaal goed door de coaching en vriendelijke ontvangst. Achteraf is de keuken nog mooier dan wat we van te voren op foto’s hadden gezien en besproken!

Bron: Qasa

Bedankt voor je review! Bij I-KOOK Barendrecht streven we ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat je eerste gevoel al meteen goed zat dankzij onze coaching en vriendelijke ontvangst. Het feit dat de moderne keuken achteraf nog mooier blijkt te zijn dan op foto's en besprekingen, vind ik geweldig. Het is een prachtige betonlook keuken met houtlook werkblad en achterwand geworden. We hopen dat je volop geniet van je prachtige nieuwe I-KOOK keuken!

Fam Kooiman
Barendrecht
09-11-2023

“Goede presentatie, service en communicatie”

Nieuwe keuken gekocht. Prima voorgelicht tot in detail en bedrijf had verstand van zaken. Goede presentatie, service en communicatie. Vriendelijk, vertrouwd en open in contact.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. Het is een prachtige klassieke keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Dimitri Goltsev
Barendrecht
31-10-2023

“Een aanrader”

Heel goed geadviseerd en geholpen door Patrick van Barneveld van I-KOOK keukens. Super blij met onze keuken en ik kan andere ook zeker aanraden om hier eens te gaan kijken.

Bron: Qasa

Bedankt Dimitri, het is echt een prachtige keuken geworden. Zo kun je heerlijk aan de ruime keukeneiland zitten met gasten. De combinatie van een donkergekleurde keuken met een wit keukenblad geeft een luxe uitstraling. Geniet ervan!

Jolanda de Lier
Barendrecht
25-10-2023

Er werd goed geluisterd naar de wensen en advies gegeven.

Keuken uitgezocht samen met Melissa in I-KOOK Barendrecht. De keuzes en opties werden goed overwogen. Er werd goed geluisterd naar de wensen en advies gegeven. We hebben gekozen om de keuken zelf te monteren en hierin gaf I-KOOK goed advies. Nadat we de keuken geplaatst hadden besloten om extra achterwand bij te bestellen en dit werd gelijk opgepakt door Melissa. Een goede ervaring en raden we I-KOOK aan!

Bron: Qasa

Heel fijn dat ik je goed heb kunnen helpen en adviseren! Bedankt voor de review en veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Alwin en Sandy
Barendrecht
13-09-2023

“Goede persoonlijke begeleiding”

Mijn vrouw en ik hebben in augustus 2023 een keuken laten plaatsen door I-KOOK Barendrecht. De eerste kennismaking met keukenadviseur Patrick van Barneveld is ons zeer goed bevallen en daarom zijn wij met I-KOOK in zee gegaan. Gedurende het proces hebben wij veel keuzes moeten maken. De adviezen van Patrick zijn daarbij van onschatbare waarde geweest. Daarnaast heeft Patrick onze ideeën goed kunnen vertalen in een realistisch ontwerp waardoor de keuken voor ons tot leven kwam. Daarnaast hebben wij ook buiten de gesprekken om nog veelvuldig gemaild met allerlei technische vragen en Patrick zorgde altijd voor een snelle reactie. Hierdoor ontstond er een hele fijne samenwerking. Het eindresultaat is een prachtige keuken. Na afloop is Patrick nog even persoonlijk bij ons thuis geweest om de keuken te bekijken. Mocht iemand op zoek zijn naar een professionele keukenadviseur dan kunnen wij Patrick van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Altijd mooi om het keukenontwerp tot leven te zien komen. Het was zeker een fijne samenwerking en de keuken staat prachtig in jullie huis!

Ruud en Colinda
Barendrecht
13-09-2023

“Een geweldige keuken”

Geweldige persoonlijke begeleiding van Zieneb gehad in Barendrecht. Van aanschaf tot plaatsing. Nu een geweldige keuken waar we superblij mee zijn. Er is goed meegedacht en gaat iets niet goed, dan wordt dat meteen opgelost. In het hele proces geregeld persoonlijk contact gehad en er wordt op z’n Rotterdams exact gedaan wat ze zegt te doen. We kopen niet ieder jaar een keuken, maar de volgende komt daar gewoon weer vandaan.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de begeleiding. Het is echt een prachtige keuken geworden. Geniet ervan!

Vincent en Tsolmon
Barendrecht
13-09-2023

“Top service en nazorg”

Vanaf het eerste moment dat we I-KOOK binnenliepen, voelden we ons meteen welkom. Zieneb, onze adviseur, was ongelofelijk behulpzaam. Ze nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wensen en behoeften voor onze nieuwe keuken. Haar deskundige inzichten hielpen ons bij het maken van beslissingen over het totale ontwerp en de indeling van de kasten. De nazorg was ook top. Kleine kwesties werden snel en effectief opgelost, waardoor het hele proces van begin tot eind soepel verliep. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en kunnen I-KOOK, en in het bijzonder Zieneb, van harte aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor deze mooie review. Ik wens jullie heel veel plezier in jullie prachtige keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.