uit 5 klantervaringen
Barendrecht
D. van Schie
Ridderkerk
17-03-2022

“Elke dag met plezier in de keuken.”

Op zoek naar onze droomkeuken, wilde we geen hijgerige verkoper in ons nek. Op basis van reviews voor I-KOOK gekozen. Al onze wensen en ideeën kunnen bespreken, zonder opdringerigheid. Onze wens om sommige apparatuur zelf aan te schaffen leverde geen ongemakkelijke situatie op.

Eenmaal de keuken gekocht een vast aanspreekpunt voor al onze vragen die het hele proces van levering tot montage heeft begeleid. Sta iedere dag met plezier in de keuken, waarvan de aanschaf van begin tot eind een prettige ervaring is geweest.

Bron: Qasa

Floris Duquesnoy
Keukencoach

Beste familie van der Schie, fijn dat jullie zoveel plezier hebben van de nieuwe keuken! Samen hebben we een prachtig landelijk design gemaakt, aan de hand van jullie wensen. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Ruud & Connie
Brielle
20-01-2022

“Dat noem ik service.”

Sinds eind september genieten we van onze nieuwe keuken. We hebben samen met Floris ons idee en wens gerealiseerd
De keuken was vakkundig geplaatst en na wat kleine mankementen is alles in zeer korte termijn hersteld. Floris heeft persoonlijk nog wat onderdelen gebracht, dat noem ik service.

Floris Duquesnoy
Keukencoach

Beste Ruud & Connie, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Samen hebben we een prachtig resultaat gecreëerd, wat prachtig in jullie woning past! Veel kookplezier toegewenst.

Robert Jan
13-01-2022

“Een mooie nieuwe keuken”

Na 17 jaar begon onze oude keuken hier en daar wat mankementen te vertonen. Het werd dus tijd voor een nieuwe keuken. Na wat bezichtigingen van keuken speciaalzaken kwamen wij uiteindelijk bij de vestiging van I-KOOK in Barendrecht uit en daar kregen wij gelijk de aandacht die wij zochten.

Het samenstellen van een nieuwe keuken ging heel snel en hierbij werd goed rekening gehouden met ons budget en de kwaliteit van de producten die binnen ons budget geleverd konden worden.

Wij zijn door I-KOOK zeer goed geholpen en genieten nu alweer een paar weken van onze mooie nieuwe keuken die ook nog eens fantastisch geplaatst is door Vincent van Up2Date keukens (inclusief meerwerk).

Bron: Qasa

Floris Duquesnoy
Keukencoach

Beste Robert Jan, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Goed om te horen dat jullie al zo genieten van jullie nieuwe keuken, het resultaat is immers prachtig geworden! Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie nog veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Maissan
Vlaardingen
25-11-2021

“Aanpassingen werden direct doorgevoerd.”

We hadden heel leuk en fijn contact met onze keukencoach Floris. Samen met hem hebben wij een mooie keuken uitgezocht waar wij ook echt de tijd voor hebben gekregen.
Floris heeft met zijn kennis de beste mogelijkheden voor ons had bedacht qua ruimte en indeling. Zelfs de door ons zo gewenste schouw heeft hij kunnen realiseren. Ook twijfels over bepaalde zaken, bijvoorbeeld de kleur van een spoelbak, konden we telefonisch met hem bespreken. Aanpassingen werden dan ook direct doorgevoerd en je kreeg gelijk het visuele resultaat per mail.

Kortom, ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe keuken!

Floris Duquesnoy
Keukencoach

Fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe landelijke keuken. De kleuren en materialen matchen goed met elkaar, écht een plaatje. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Leny & Kees Edelman
Hoogvliet
18-11-2021

“Eerst een onenigheid, maar dat is op een goede manier opgelost.”

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en Floris die veel voor ons heeft opgelost.
De loodgieter en de elektricien hebben ook fantastisch voorwerk verricht. Had even een onenigheid met hun, maar dat hebben we op een goede manier opgelost en zijn we nu nog meer tevreden. Dus keuken van I-KOOK kopen en laten installeren mede met monteurs is zeer aan te bevelen!

Floris Duquesnoy
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Gelukkig is alles correct opgelost en kunnen jullie nu genieten van jullie prachtige keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.