• Home
  • I-KOOK blog
  • De luxe keuken met graniet werkblad van je dromen, plan je zo!

De luxe keuken met graniet werkblad van je dromen, plan je zo!

KEUKENS
5 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Echt ieder keuken werkblad graniet is anders, dat maakt een keuken met graniet werkblad heel speciaal. Het granieten werkblad is een prachtig robuust stuk natuur dat, door zijn expressieve patronen je keuken meteen een luxe uitstraling geeft. Ik vertel je graag hoe ook jij dé perfecte mix & match maakt voor jouw droom keuken met graniet werkblad, trendy tinten, bijzondere materialen en de nieuwste keukenapparaten!

Wist je dat je in de I-KOOK keukenplanner eenvoudig verschillende granieten werkbladen kunt uitproberen op je zelf samengestelde keuken? Je kunt je eigen 3D keuken ontwerpen meteen van alle kanten bekijken. Welk keuken werkblad graniet zou het beste bij jouw ontwerp passen? Ga hier direct van start met de I-KOOK keukenplanner!

Een granieten aanrechtblad is altijd uniek, tijdloos, chique en kras- en hittebestendig!

Granieten aanrechtbladen, Evora Granite Impala zwart en Bagalore wit
Foto: Granieten aanrechtbladen – Evora Granite Impala zwart en Bagalore wit

Hoe geweldig wordt jouw luxe keuken met graniet werkblad? Tips!

Ieder keuken werkblad graniet is uniek en wordt gedolven in een steengroeve. Graniet heeft prachtige wisselende patronen. Door het veranderen van de lichtval komt het graniet tot leven met telkens andere tinten. Hoe bijzonder is het om met zo’n groot stuk puur natuursteen jouw keuken met graniet werkblad samen te stellen?!

Op de volgende twee foto’s staat een stoere luxe landelijke keuken met graniet werkblad. Je ziet het, een industrieel landelijke keuken met een luxe uitstraling, het kan uitstekend! Het granieten werkblad heeft zwart en wit tinten die de landelijke keuken een robuuste uitstraling geven. Naast het keuken werkblad graniet zijn ook de smetplint en de fornuis achterwand van hetzelfde graniet geplaatst. Zo creëer je extra gebruiksgemak tegen opspattend water en vet en het graniet geeft de keuken klasse!

Granieten aanrechtblad, smetplint en keukenachterwand in een luxe industriële landelijke keuken
Foto: Granieten aanrechtblad, smetplint en keukenachterwand in een luxe industriële landelijke keuken

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

De perfecte mix & match met keuken werkblad graniet!

In bovenstaande industriële landelijke keuken met graniet werkblad zie je de zwart en wit tinten elkaar afwisselen.

De sneeuwwitte landelijke kastdeurtjes met stoere T-greepjes staan in een prachtig contrast met het zwarte inductie fornuis en de bijpassende zwarte afzuigkap.

Zwart granieten aanrechtblad met smetplint annex vensterbank in een landelijke keuken
Foto: Zwart granieten aanrechtblad met smetplint annex vensterbank in een landelijke keuken

In deze bijzondere keuken met graniet werkblad en vensterbank zijn de RVS spoelbak en keukenkraan perfect geplaatst in het graniet.

Granieten aanrechtblad en smetplint in een luxe industriële landelijke keuken
Foto: Granieten aanrechtblad en smetplint in een luxe industriële landelijke keuken

Zwarte stalen regalen matchen niet alleen perfect met het donkere keuken werkblad graniet en zwarte keukenapparatuur. De wandplanken geven jouw keukenaccessoires ook alle ruimte om je mooiste servies, kookboeken en planten te showen. Zie op bovenstaande foto hoe fantastisch het granieten keukenblad en de smetplint, de houten snijplank en terracotta kommen laten uitkomen.


TIP: Eenvoudig aanrechtbladen testen in je keuken thuis!

Een keukenblad uitzoeken is niet moeilijk met de handige Dekker werkbladen app MyDekker!

In de MyDekker app test je zeer eenvoudig Dekker werkbladen kleuren op je bestaande aanrechtblad. Wil je weten hoe je verschillende kleuren aanrechtbladen kunt laten zien in jouw keuken, dat lees je hier!


Keuken werkblad granite, Evora Granite Tan Brown Lapato
Foto: Keuken werkblad granite – Evora Granite Tan Brown Lapato

Keuken werkblad graniet kleuren en bewerkingen

De natuur bepaalt de graniet werkblad kleuren, de afwerking bepaal jij!

Op de foto’s zie je perfecte voorbeelden van hoe mineralen van miljoenen jaren oud verschillende graniet werkblad kleuren kunnen creëren: van wit, beige, bruin en rood tot grijs en donker zwart. Voor je keuken met graniet werkblad kun je naast de kleur ook kiezen uit verschillende bewerkingen van je graniet blad oppervlakte. De bekendste zijn graniet gezoet of gepolijst. Een gezoet granieten aanrechtblad heeft een fijne zachtere uitstraling dan het luxe hoogglans gepolijste granieten keuken werkblad. Bij de Lapato bewerking, zoals op boven- en onderstaande foto is afgebeeld, worden alleen de (opliggende) uitstekende delen hoogglans gepolijst met een ruw ambachtelijk effect als resultaat.

Keuken werkblad graniet gepolijst met waterkering
Foto: Keuken werkblad graniet gepolijst met waterkering

Op bovenstaande keuken werkblad graniet foto zie je gelijk wat polijsten doet met graniet: het glanst en weerkaatst de aanwezige mandjes en kruidenpotjes in het blad. Met de waterkering langs de granieten rand houd je het water tegen dat anders langs de kastdeurtjes naar beneden zou lopen.

Granieten keuken werkblad – Evora Granite Black Pearl Lapato
Foto: Granieten keuken werkblad – Evora Granite Black Pearl Lapato

Is een keuken met granieten werkblad jouw ideale keuken?

Een puur natuur materiaal als graniet moet je in het echt, in de I-KOOK keukenwinkel komen bekijken en zeker voelen.

Een keukencoach laat je graag de prachtige keuken werkblad graniet kleuren zien in de mooie I-KOOK keukens en beantwoordt al je vragen over graniet en alle andere materialen. De betrouwbare keukencoach luistert naar jouw wensen en stelt de luxe droomkeuken voor je samen tegen een goede prijs, geheel binnen je budget. Lees ook zeker de ervaringen van eerdere I-KOOK klanten over hun eigen droom keuken met graniet werkblad.

Maak nu een afspraak met een keukencoach in je buurt!

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.