"Onze keukencoach stond 1 jaar lang voor ons klaar voordat we uiteindelijk hadden beslist."

Wim Deenik
Etten-Leur
12-05-2019

“Onze keukencoach stond 1 jaar lang voor ons klaar voordat we uiteindelijk hadden beslist.”

Wij waren niet de meest meegaande klant. Maar we wisten wel precies wat wij wilden. Ruim een jaar voor plaatsing tekende Paul Ouwerkerk voor de eerste maal onze in. Keuken in een bijna U vorm met een geïntegreerde eettafel. Fornuis moest een Falcon worden met bijbehorende afzuigkap. Het vele meerwerk zorgde dat het niet doorging. Begrip, beter kan ik het niet zeggen. Bijna een jaar later stonden we weer op de stoep.

Paul ging weer met het zelfde enthousiasme met onze nieuwe ideeën aan de gang. Stond in no time op papier. Andere keuken als eerste keer. Ploeg van Leen nam al het breek en maak werk op zich. Geweldig team van mensen. Binnen een dag gesloopt en grof bouwwerk gedaan, alles keurig opgeruimd. Volgende was electra, alle leidingen verlegd, nieuwe meterkast vanwege krachtstroom, extra stopcontacten toegevoegd. Stukadoor werkte zelfs netjes, paar dagen later stond hij precies volgens planning. Leen die hem plaatse was enorm kritisch op beschadigingen en bestelde nieuwe deurtjes. Ook was bij de sloop meer weggehaald als voorzien was. Dat wordt eerdaags afgewerkt.

Geen moment voelde wij druk om te besluiten, geen van de apparatuur was hun standaard. Nergens werd moeilijk over gedaan. Prijs viel ons meer dan mee, service was enorm, vakmanschap geweldig. Kort bezoekje aan de buren, KeukenMax, bezette ontvangst balie, veel mannen strak in het pak. Terug naar I-Kook, op afspraak iemand te vinden, eerste klas spullen. Logisch dat het daar stukken voordeliger is. Aanrader!

Bedankt voor dit hele mooie compliment. Hier krijg ik echt heel veel energie van.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.