uit 13 klantervaringen
Loes en Sander Fauth
Aarlanderveen
20-12-2019

“Perfect geholpen.”

Perfect geholpen van begin tot het einde door Paul en Frans van I-KOOK Alphen aan den Rijn, waardoor we onze droomkeuken hebben kunnen realiseren. Service, prachtige prijzen en meedenken in alle rust.
TOPPERS!

Paul Ouwerkerk
Planner

Bedankt voor jullie reactie, geniet van jullie prachtige keuken!

L. Wijshijer
Bodegraven
19-11-2019

“Bij de oplevering van onze keuken, verraste I-KOOK ons met een heerlijke fles wijn.” 

Zeer goede ervaring bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. Onze keukencoach Paul heeft ons goed geholpen. Er werd totaal geen druk gezet bij de verkoop, dit voelde heel vertrouwd De bezorgers waren een beetje opgeschoten mannen, maar verder was de bezorging goed. Ook de monteur heeft goed werk verricht!
Ik had gekozen voor select montage. Ik had helaas niet begrepen dat het leidingwerk niet was inbegrepen. Klein verbeterpunjte zou zijn om dit iets beter uit te leggen.  Bij de oplevering van onze keuken, was ik dit echter snel vergeten. I-KOOK verraste ons namelijk met een bezoek aan huis en een heerlijke fles wijn, super! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat

Paul Ouwerkerk
Planner

Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van jullie nieuwe keuken!

van der Zeeuw
Leiden
15-10-2019

“Wij zijn 100% tevreden met I-KOOK.”

Een goed gesprek gehad bij I-KOOK, Paul heeft ons goed geholpen en heeft supergoed meegedacht over de indeling van de keuken. Wij hadden besloten om achteraf een aantal wijzigingen door te geven, dit was geen probleem.  Alles was top geregeld! Onze complimenten aan de monteurs, binnen een dag hebben ze de keuken perfect geplaatst, echte vakmannen! Wij zijn 100% tevreden met I-KOOK.

Paul Ouwerkerk
Planner

Heel fijn dat jullie tevreden zijn, heel veel plezier toegewenst! ?

Van Zanten
Veenendaal
14-10-2019

“Ze nemen echt de tijd voor je, dat is fijn!”

Zoekend naar Duitse keukens, kwamen we terecht bij I-KOOK Veenendaal. Daar zijn we supergoed geholpen door Paul. Samen hebben we een keukenontwerp naar onze wens gemaakt en hebben we een nieuwe afspraak gepland. Daar hebben we wat aanpassingen gedaan betreft de kastjes en het apparatuur, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van de keuken is vlot verlopen. De monteur werkt erg goed en snel, kleine problemen weet hij goed op te lossen, een echte vakman!
We zijn erg tevreden met I-KOOK , duidelijk, transparant en een goede service!

 

Paul Ouwerkerk
Planner

Fijn dat alles goed verlopen is, veel kook plezier!

Wim Deenik
Etten-Leur
12-05-2019

“Onze keukencoach stond 1 jaar lang voor ons klaar voordat we uiteindelijk hadden beslist.”

Wij waren niet de meest meegaande klant. Maar we wisten wel precies wat wij wilden. Ruim een jaar voor plaatsing tekende Paul Ouwerkerk voor de eerste maal onze in. Keuken in een bijna U vorm met een geïntegreerde eettafel. Fornuis moest een Falcon worden met bijbehorende afzuigkap. Het vele meerwerk zorgde dat het niet doorging. Begrip, beter kan ik het niet zeggen. Bijna een jaar later stonden we weer op de stoep.

Paul ging weer met het zelfde enthousiasme met onze nieuwe ideeën aan de gang. Stond in no time op papier. Andere keuken als eerste keer. Ploeg van Leen nam al het breek en maak werk op zich. Geweldig team van mensen. Binnen een dag gesloopt en grof bouwwerk gedaan, alles keurig opgeruimd. Volgende was electra, alle leidingen verlegd, nieuwe meterkast vanwege krachtstroom, extra stopcontacten toegevoegd. Stukadoor werkte zelfs netjes, paar dagen later stond hij precies volgens planning. Leen die hem plaatse was enorm kritisch op beschadigingen en bestelde nieuwe deurtjes. Ook was bij de sloop meer weggehaald als voorzien was. Dat wordt eerdaags afgewerkt.

Geen moment voelde wij druk om te besluiten, geen van de apparatuur was hun standaard. Nergens werd moeilijk over gedaan. Prijs viel ons meer dan mee, service was enorm, vakmanschap geweldig. Kort bezoekje aan de buren, KeukenMax, bezette ontvangst balie, veel mannen strak in het pak. Terug naar I-Kook, op afspraak iemand te vinden, eerste klas spullen. Logisch dat het daar stukken voordeliger is. Aanrader!

Paul Ouwerkerk
Planner

Bedankt voor dit hele mooie compliment. Hier krijg ik echt heel veel energie van.

Familie Hardeman
Raamsdonksveer
31-08-2018

“Dikke 10.”

Heel kort, ontvangst en meedenken was een dikke 10, aflevering materialen ook goed wel verkeerde handgrepen meegeleverd maar waren vrij snel vervangen voor de juiste. Na een 1/2 jaar een uitbreiding besteld ook deze goed geadviseerd en op tijd geleverd maar hier zaten de verkeerde handgrepen bij en een afdekplank was verkeerd. Afdekplank is keurig op tijd maar de handgrepen zijn nu nog steeds niet geleverd, Paul is hier voor langs geweest maar zelfs dan lukt het niet om de goede te bestellen.

In dat geval voor deel 2 een punt 5 i.p.v. 10, ik hoop dat deze nog geleverd worden op korte termijn want zo moeilijk moet het toch niet zijn lijkt me.

Paul Ouwerkerk
Planner

In dit geval ging er bij ons en de fabrikant iets fout ☹. Gelukkig konden we het euvel nu snel verhelpen. Nogmaals excuus. Ik wens u heel veel plezier met uw keuken.

Van Etten
Den Bommel
25-08-2018

“Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, prima montage en zeer goede service achteraf.”

Familie Hardeman
Raamsdonksveer
25-08-2018

Heel kort, ontvangst en meedenken was een dikke 10, aflevering materialen ook goed wel verkeerde handgrepen meegeleverd maar waren vrij snel vervangen voor de juiste.
Na een 1/2 jaar een uitbreiding besteld ook deze goed geadviseerd en op tijd geleverd maar hier zaten de verkeerde handgrepen bij en een afdekplank was verkeerd.
Afdekplank is keurig op tijd maar de handgrepen zijn nu nog steeds niet geleverd, Paul is hier voor langs geweest maar zelfs dan lukt het niet om de goede te bestellen.
In dat geval voor deel 2 een punt 5 i.p.v. 10, ik hoop dat deze nog geleverd worden op korte termijn want zo moeilijk moet het toch niet zijn lijkt me.

Maria en Dre van Strien
Moerdijk
25-07-2018

“Superblij.”

Ik ben superblij met onze nieuwe keuken en ik ben heel goed geholpen door Paul Ouwerkerk.

Nu past alles in de keuken en hoef ik niet ver meer te lopen om de vaatwasser leeg te maken.

Pieter
Zoetermeer
19-07-2018

“Niets dan lof.'”

Uiteindelijk hebben wij onze ideale keuken gevonden bij I-Kook in Alphen aan den Rijn. Door hen werd in vergelijking tot andere keukenaanbieders een zeer concurrerende offerte gedaan. De manier waarop wij door Paul Ouwerkerk te woord werden gestaan gaf ons veel vertrouwen. Geen gepush zodat in alle rust een beslissing kon worden genomen. Echt een verademing ten opzichte van sommige andere keukenaanbieders. Paul gaf daar waar nodig bruikbare adviezen. Kortom wat betreft de behandeling door I-KOOK Alphen aan den Rijn niets dan lof.

De plaatsing werd verricht door René Gräber van De Keukenstellers. Een man die zijn vak verstaat en naar alle waarschijnlijkheid voor elk probleem wel een passende oplossing weet te vinden. De keuken staan als een huis.

Als enige minpuntje kan worden aangevoerd dat één van de ladekasten niet was voorzien van het juiste front, maar gelet op het feit dat dit meteen door I-KOOK Alphen aan den Rijn werd opgepakt, hebben wij er alle vertrouwen in dat ook dit goed gaat komen.
Dit laatste puntje is dan ook de reden dat wij vier sterren geven. Als dit direct goed zou zijn gegaan zou I-Kook Alphen aan den Rijn zeker in aanmerking zijn gekomen voor 5 sterren.

P. van Etten
Den Bommel
21-06-2017

“Verkopers heel behulpzaam, meedenkend, goede service.”

Ton van Steenbergen
Etten-Leur
05-05-2017

“Zeer tevreden.”

Onlangs keuken gekocht bij I-KOOK geholpen door Paul alles netjes en op afgesproken tijdstip geleverd.wij zijn zeer tevreden over de service.

Inmiddels keuken zelf geplaatst en zie hier het resultaat.

Marianne Belle
Tilburg
02-12-2016

“Het resultaat mag er zijn.”

In Etten-Leur hebben we onze keuken besteld. Dit filiaal was net geopend, maar ontvangst en vakkundigheid hadden beslist geen last van kinderziektes. Paul Ouderkerk heeft ons erg goed geholpen, totaal geen opdringerige praatjes waar we allergisch voor zijn en die we elders wel meemaakten.  De keuze was snel gemaakt en we hebben meteen besteld, we hadden er een goed gevoel bij.

Alle afspraken zijn goed nagekomen, bij levering was alles compleet (behalve een bestekbak, maar dat heeft Paul meteen opgelost) en de keuken is door Marcel en zijn mannen snel, vakkundig en perfect geplaatst. We genieten nu van een mooie keuken, het resultaat mag er zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.