Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Paul OuwerkerkKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 13 reviews

Laatste klantervaringen over Paul en de winkel

"Perfect geholpen."

Perfect geholpen van begin tot het einde door Paul en Frans van I-KOOK Alphen aan den Rijn, waardoor we onze droomkeuken hebben kunnen realiseren. Service, prachtige prijzen en meedenken in alle rust.
TOPPERS!

19 november 2019

"Bij de oplevering van onze keuken, verraste I-KOOK ons met een heerlijke fles wijn." 

Zeer goede ervaring bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. Onze keukencoach Paul heeft ons goed geholpen. Er werd totaal geen druk gezet bij de verkoop, dit voelde heel vertrouwd De bezorgers waren een beetje opgeschoten mannen, maar verder was de bezorging goed. Ook de monteur heeft goed werk verricht!
Ik had gekozen voor select montage. Ik had helaas niet begrepen dat het leidingwerk niet was inbegrepen. Klein verbeterpunjte zou zijn om dit iets beter uit te.....

15 oktober 2019

"Wij zijn 100% tevreden met I-KOOK."

Een goed gesprek gehad bij I-KOOK, Paul heeft ons goed geholpen en heeft supergoed meegedacht over de indeling van de keuken. Wij hadden besloten om achteraf een aantal wijzigingen door te geven, dit was geen probleem.  Alles was top geregeld! Onze complimenten aan de monteurs, binnen een dag hebben ze de keuken perfect geplaatst, echte vakmannen! Wij zijn 100% tevreden met I-KOOK.

14 oktober 2019

“Ze nemen echt de tijd voor je, dat is fijn!”

Zoekend naar Duitse keukens, kwamen we terecht bij I-KOOK Veenendaal. Daar zijn we supergoed geholpen door Paul. Samen hebben we een keukenontwerp naar onze wens gemaakt en hebben we een nieuwe afspraak gepland. Daar hebben we wat aanpassingen gedaan betreft de kastjes en het apparatuur, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van de keuken is vlot verlopen. De monteur werkt erg goed en snel, kleine problemen weet hij goed op te lossen, een echte vakman!
We zijn erg tevreden.....

12 mei 2019

"Onze keukencoach stond 1 jaar lang voor ons klaar voordat we uiteindelijk hadden beslist."

Wij waren niet de meest meegaande klant. Maar we wisten wel precies wat wij wilden. Ruim een jaar voor plaatsing tekende Paul Ouwerkerk voor de eerste maal onze in. Keuken in een bijna U vorm met een geïntegreerde eettafel. Fornuis moest een Falcon worden met bijbehorende afzuigkap. Het vele meerwerk zorgde dat het niet doorging. Begrip, beter kan ik het niet zeggen. Bijna een jaar later stonden we weer op de stoep.

Paul ging weer met.....

31 augustus 2018

Heel kort, ontvangst en meedenken was een dikke 10, aflevering materialen ook goed wel verkeerde handgrepen meegeleverd maar waren vrij snel vervangen voor de juiste. Na een 1/2 jaar een uitbreiding besteld ook deze goed geadviseerd en op tijd geleverd maar hier zaten de verkeerde handgrepen bij en een afdekplank was verkeerd. Afdekplank is keurig op tijd maar de handgrepen zijn nu nog steeds niet geleverd, Paul is hier voor langs geweest maar zelfs dan lukt het niet om de goede te bestellen.

In dat geval voor deel 2.....

Laatste blogartikelen door Paul

Door Paul Ouwerkerk en Matthijs Visser 10-07-2020
Door Paul Ouwerkerk en Hein van Eijkern 07-04-2020
Door Michael Verlijsdonk en Paul Ouwerkerk 04-11-2019
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}