"Fijne ervaring door prettig gesprek!"

Wilco
Utrecht
20-12-2023

“Fijne ervaring door prettig gesprek!”

In augustus 2023 hadden we een prettig gesprek met Ben van Roshum en hij heeft ons goede adviezen gegeven! Door deze fijne ervaring besloten wij de keuken bij I-KOOK te kopen. Binnen een paar dagen kwam er al iemand de keuken bij ons thuis inmeten. Heel fijn dat het dezelfde installateur was die kwam inmeten, als die de keuken geplaatst heeft. 13 november is onze keuken geplaatst. Op de dag van bezorging van de spullen, was er aan het eind van de middag nog niemand. Na bellen bleek de bezorging een dag later te worden, was een miscommunicatie. Dat kan gebeuren. En toen werd de keuken bezorgd! Wat een prachtig materiaal, ontzettend mooi! Helaas was de achterwand in een verkeerde kleur geleverd, klopte er 1 kastje niet en waren er nog een paar kleine dingen wat niet goed was. Keuken is geweldig geplaatst door H.J. Boone! Alle lof over zijn vakwerk! Het ontbrekende materiaal werd meteen besteld door I-KOOK zodat voor de kerst de keuken volledig klaar zou zijn.

Jammer dat het nog even duurt, maar kan gebeuren. Al die weken niets meer gehoord, vandaag maar eens gaan bellen hoe het zit met het afmaken van de keuken. Als alles volgens plan verloopt en de materialen op tijd binnen zijn, moet de keuken 22 december dan toch echt helemaal klaar zijn! We zijn ontzettend blij met onze keuken, ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep. Verkoopgesprek en daarna het contact verliep goed, plaatsing was ontzettend goed. Alleen het contact daarna met I-KOOK toen er dingen niet goed waren en opgelost moesten worden verliep moeizamer. We gaan er van uit dat aan het eind van het jaar alles tip top eruit zal zien!

Beste Wilco, Hartelijk dank voor je positieve en uitgebreide feedback. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met keukencoach Ben van I-KOOK Utrecht. Spijtig genoeg zijn er een aantal zaken tijdens het proces niet soepel verlopen, zoals de miscommunicatie rondom de bezorging en enkele onvolkomenheden bij de levering. We waarderen je begrip en geduld in deze situatie en nemen je feedback ter harte. We kijken uit naar het eindresultaat en hopen dat jullie met de feestdagen van de nieuwe keuken kunnen genieten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.