"We kijken met tevredenheid terug op deze periode."

Ron Emmerink
Oud-Bijerland
25-11-2021

“We kijken met tevredenheid terug op deze periode.”

Het is de tweede keuken die we bij I-KOOK hebben gekocht. Toen heette het bedrijf nog Keuken Plaza. Die keuken heeft 23 jaar goed gefunctioneerd. De adviezen van Mark van Alphen en Marijn Schram hebben we zeer op prijs gesteld en waren ook zeer nuttig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Alles was op tijd aanwezige en alles paste.

I-KOOK beschikt verder over uitstekende vakmensen die de keuken hebben ingebouwd. Dit betrof Mels en Johan. Er werd meegedacht bij de installatie van de keuken wat onder andere het houtwerk (de koof), het kozijn, de vensterbank, de elektriciteit en de verlichting betrof.

Wat voor ons van belang was dat er een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding was en dat we uitgekomen zijn met ons budget. We kijken met tevredenheid terug op deze periode en bevelen het bedrijf van harte aan.

Bedankt voor jullie uitgebreide review, complimenten en aanbeveling. Leuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een prachtige keuken! Namens ons team wens ik jullie nogmaals veel kookplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.