"We hebben via Qasa uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen, en Brenda sprong er na het eerste gesprek direct uit."

Rob en Sonia
Capelle aan den IJssel
23-08-2023

“We hebben via Qasa uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen, en Brenda sprong er na het eerste gesprek direct uit.”

We hebben (via de Qasa website) drie potentiële keukenverkopers uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen. We hebben met alle drie een eerste gesprek gehad en een ontwerp laten maken. Een ervan sprong er na het eerste gesprek direct uit, dat was I-KOOK in Capelle aan den IJssel. Onze keukenadviseur was Brenda Schep. Een vriendelijke mevrouw zonder vervelende verkoper-eigenschappen. Ze luisterde naar onze wensen en ze adviseerde ons echt zonder ons iets aan te willen smeren. Ook was er geen druk om te komen tot een koopcontract. Echt heel prettig. Met de andere twee keukenverkopers hadden we niet echt een klik. Wat we ook belangrijk vonden was een keukenzaak waarbij niet moest worden onderhandeld om tot een prijs te komen. Als je kunt onderhandelen en de prijs opeens lager wordt dan weet je zeker dat je uiteindelijk veel te veel betaalt. Na het ondertekenen van het contract zijn de afspraken over de tijdlijnen (inmeten, datum voor afspraak levering, levering zelf, montage) allemaal goed nagekomen. We hoefden nergens achteraan te zitten. Je hoort regelmatig horrorverhalen over de montage van keukens. Er gaat vaak veel mis. De keuken is niet compleet of de verkeerde spullen zijn geleverd of onderdelen zijn kapot. Bij ons viel het heel erg mee, er was maar een dingetje niet goed: de uitsparing in het werkblad van het kookeiland voor een inbouwstopcontact was te klein. Voor de rest was alles in orde. Dit ene restpunt werd snel opgelost. Ook hier hoefden we niet achteraan te zitten. Er werd nagebeld om te vragen of alles naar tevredenheid was opgelost. Dus al met al zijn we heel tevreden. Wij kunnen I-KOOK en deze keukenadviseur van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Beste Rob en Sonia, bedankt voor de mooie review en de aanbeveling! Deze keuken was een feestje om te ontwerpen. Wat een creatieve ideeën kwamen naar voren tijdens onze gesprekken. Erg leuk!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.