"We kregen gelijk een rustig en positief gevoel."

Ralf Ambrosius
Rijswijk
26-05-2021

“We kregen gelijk een rustig en positief gevoel.”

Bij de zoektocht naar de nieuwe droomkeuken voor onze nieuwe appartement zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Den Haag terecht gekomen. Het was een lang traject door verschillende Haagse keukenwinkels waarbij wij van arrogantie tot volledige desinteresse tegenkwamen. Niet zo bij I-KOOK!

Al bij het eerste betreden van de I-KOOK winkel in Den Haag kregen wij een rustig en positief gevoel. Wij kregen een vriendelijk ‘Hallo’ waar andere keukenwinkels meteen wél of juist niet naar je omkijken – of meteen opdringerig worden. Verder kregen wij de ruimte om rustig en uitgebreid rond te kijken.

Er staat een vrije keuze van mooie (kwaliteits-) keukens in alle prijscategorieën en voor alle wensen. Pas op het moment dat jijzelf dat wilt, krijg je aandacht van de medewerkers. De keukencoaches bij I-KOOK zijn vakmensen, zij weten echt op een fantastische manier naar jouw wensen te luisteren en deze samen met hun deskundigheid in een 3D-tekening te realiseren. Er is geen druk en geen pushen; er wordt echt de tijd genomen voor een heel goed advies. Zij denken goed mee.

Maar niet alleen de planning is van zeer hoog niveau, ook de kwaliteit moet kloppen. Wij hebben uiteindelijk voor een witte glanskeuken uit de greeploze Nobilia N-Line gekozen die in de showroom stond. De SIEMENS StudioLine apparatuur in deze samenstelling was al heel goed, maar hebben wij wel een upgrade gegeven omdat we de allerbeste ovens wilden.

Aan het einde van ons bezoek gingen wij naar huis met een reële prijsindicatie en met tijd om na te denken. Na ons eerste bezoek volgde topcommunicatie waarbij I-KOOK geduldig telkens gewenste, nodige aanpassingen in het ontwerp verwerkte. Na alle onze extra wensen verwachtten wij nu een veel hogere prijs dan de oorspronkelijke showroomkeuken, maar dat was niet zo! Wij kregen een eerlijke, scherpe aanbieding.

Ondanks corona verliep de levering en montage buitengewoon probleemloos. De keuken zelf is super I-KOOK mooi geworden. Een prachtig resultaat, dankzij de persoonlijke service van onze keukencoach bij O! Trouwens hebben wij enige tijd na de levering nog onderkasten uit de Nobilia N-Line bijbesteld met hetzelfde mooie werkblad als op het schiereiland. Ook deze zijn perfect geïnstalleerd en afgewerkt.

Ook de aftersales service van I-KOOK verdient lof ! Wij hebben onlangs zelf een kleine beschadiging veroorzaakt die door I-KOOK heel coulant werd verholpen. Wij willen I-KOOK Den Haag hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de goede service !

Wij kunnen I-KOOK 100% aanraden !

Bedankt voor jullie mooie review! Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken, geniet ervan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.