"Bedankt voor de goede service."

R. Jongedijk
Jubbega
17-09-2021

“Bedankt voor de goede service.”

Keuken eind vorig jaar gekocht bij de vestiging in Oudehaske. We wisten grotendeels hoe wij de keuken wilden hebben. Toch een keurig en deskundig advies van Fokke gekregen m.b.t. de indeling ervan en de apparatuur die hierbij kwamen kijken. De levertijd en het plaatsen ervan werd ook duidelijk aangegeven. Dit ook i.v.m. eventuele vertraging die kon ontstaan door Covid. Al met al was alles vrij vlot beschikbaar. Echter hadden wij de levering en installatie een paar keer moeten uitstellen i.v.m. uitloop van de verbouwing. Dit was echter geen probleem, die mogelijkheid bestond er en er werd ook meegedacht in oplossingen! Het plaatsen van de keuken ging uiteindelijk volgens planning en vrij vlot in een dag, maar werd wel nauwkeurig uitgevoerd! Geen beschadigingen aanwezig (bij het vervoer en plaatsen).
Al met al een uitstekende service en waar inderdaad niet met stunt kortingen en loze beloftes of verborgen kosten worden gegooid, maar gewoon een eerlijke communicatie, prijs afspraak en wat wij mochten verwachten. Bedankt voor de goede service Fokke en Gertjan!

Bron: Qasa

Bedank voor jullie mooie review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Ik wens jullie nog vele jaren plezier van deze prachtige keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.