uit 51 klantervaringen
Oudehaske
"Ieder klantgesprek zie ik als een nieuwe uitdaging. Door goed te luisteren naar al jouw wensen, kunnen we samen de droomkeuken ontwerpen. Mijn doel is dat jij met een tevreden gevoel de showroom verlaat."
Tjeerd Hoekstra
Urk
11-08-2022

Zeer tevreden met de nieuwe keuken, we zijn er erg blij mee.

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken! Het ziet er supergezellig uit, geniet ervan.

Familie Haan
Surhuisterveen
31-03-2022

“Een winkel waar je eens langs moet gaan!”

Een prachtige keuken voor een TOP prijs, zeer snelle levering en plaatsing. Ook toen er later wat gewijzigd moest worden werd het prima en snel gedaan. Oudehaske I-KOOK is zeker een winkel waar je eens langs moet gaan!!

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling, fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Het eindresultaat mag er zeker zijn, geniet ervan!

A. Hartman
Sexbierum
20-01-2022

“Als we weer een nieuwe keuken moeten, gaan we hier zeker weer heen.”

Goede service gehad in de winkel tijdens het uitzoeken van een nieuwe keuken. Niet duur qua materiaal. Op tijd geleverd door de zaak. We hebben de keuken zelf geplaatst. Helaas kan ik geen foto’s plaatsen, maar ben zeer tevreden. Als we weer een nieuwe keuken moeten gaan we hier zeker weer heen.

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat de montage goed is verlopen en fijn dat alles naar wens is. Wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens, geniet ervan!

Dirk Schut
Emmeloord
09-12-2021

“Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.”

Wij zijn ook zeer tevreden te de nieuwe keuken hij is ook vakkundig gemonteerd. Verder was het contact erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend, Fokke bedankt!

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Martin Docters van Leeuwen
Alkmaar
09-12-2021

“Een eerlijke prijs voor een goed eerlijk product.”

We hadden een fijne ontvangst in Oudehaske en er werd goed meegedacht over onze wensen.
Het aanbod is ruim voldoende. Binnen een goede prijs, hebben we  een mooie keuken uitgezocht.
Deze is volgens afspraak geleverd en geplaatst, alles was goed voorbereid en klopte.

Het fijne van alles is dat er geen adders onder het gras zitten en dingen niet mooier worden gemaakt dan ze zijn. Ook financieel niet. Een eerlijke prijs voor een goed en eerlijk product. Geen idiote stuntprijzen waar je achteraf spijt van krijgt. En toch scherpe prijzen. Dat is het fijne van dit bedrijf.

De keuken is in 1 dag geplaatst door een ervaren monteur. Je moet er zelf wel bij zijn omdat er altijd wel iets nodig is om het op te plaatsten in een specifieke situatie. Allemaal gelukt en alles werkt.. We zijn dik tevreden.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en over onze manier van werken! Samen hebben we een mooi en vooral uniek eindresultaat gerealiseerd, wat perfect in jullie woning past. Leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden, het was gezellig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Chris Hoen
De Blesse
09-12-2021

“Uitermate tevreden.”

Afgelopen jaar hebben wij onze keuken gekocht bij I-KOOK in Oudehaske. Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers en zijn goed ingelicht over de keuzes van keukenkasten en het werkblad. De montage is prima uitgevoerd en zijn uitermate tevreden over onze keuken. Op de foto’s zien jullie het eindresultaat. Bedankt I-KOOK Oudehaske.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Beste familie Hoen, bedankt voor het publiceren van jullie ervaring met I-KOOK. Een prachtig eindresultaat, wat perfect past in jullie woning. Ik wens jullie allen nog veel kookplezier toe en natuurlijk een hoop gezellige momenten!

Familie Heinen
Steenwijk
25-11-2021

“Een prettige ervaring.”

Wat was dit prettig, we spraken met Fokke hij was duidelijk dacht met ons mee, en voor we het wisten was alles al rond mooie kasten wand met vriezer, combi, koffie, en koelkast, mooi eiland met wasbak en inductie plus afzuiging erin, alles mooi mat wit en een composiet blad !!!

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Hi Justin, fijn om te horen dat jullie alles als prettig hebben ervaren. Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, geniet ervan!

G. Feenstra
Leeuwarden
12-11-2021

“Het voelde vanaf het allereerste moment heel goed.”

Deze recensie is geschreven nadat de keuken geplaatst was, om zo een zo volledig mogelijk beeld te geven. Onze keuken uit de vorige eeuw was al geruime tijd zó aan vervanging toe. En dus hebben wij Aug. jl. onze keuken besteld bij I-KOOK, nadat we heel wat keukens elders bekeken hadden.

Het advies en de tips, van Fokke en Gert-Jan, bij het samenstellen vonden wij fantastisch, we hadden echt geen idee wat er inmiddels mogelijk was op het gebied van mooie, moderne en functionele keukens. Ook qua apparatuur die we graag in de nieuwe keuken wilden hebben. Doordat er ruimschoots de tijd voor ons genomen werd, voelde dit vanaf het allereerste moment heel erg goed.

Omdat het zo vreselijk druk was, kon de keuken pas begin november geleverd worden en 2 dagen later geplaatst. We hadden dus ruimschoots de tijd om de keuken te voorzien van de geleverde instructies betreffende stopcontacten, kranen etc. Omdat het in ons oude huis niet helemaal recht loopt, hebben we ervoor gekozen om de keuken te laten plaatsten door een vakman. En wat een slimme zet is dat geweest! Peter heeft de gehele dag nodig gehad om de keuken te plaatsen en wat een genot om nu de keuken in de stappen.
Wat zijn wij blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze keuken bij I-KOOK te bestellen en te laten plaatsten! Mochten we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben, gaan we direct weer naar I-KOOK in Oudehaske.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken en de (gezellig) weg daarnaartoe. De foto spreekt voor zich... het eindresultaat is erg mooi geworden. Namens ons team wensen we jullie veel kookplezier toe!

Selina Bendien
Oudehaske
29-10-2021

“Enorm tevreden over het eindresultaat”

Heel goed geholpen door Fokke in Oudehaske. Er werd goed geluisterd naar onze wensen wat maakt dat wij enorm tevreden zijn over het eindresultaat. De levertijd was snel en zoals afgesproken en alles was compleet. Een snelle communicatie via mail en telefoon. Duidelijke uitleg over de aansluiting en alles op papier. Het plaatsen van de keuken was binnen een dag gerealiseerd.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat alles zo naar wens is verlopen, leuk dat ik jullie mocht helpen met deze stijlvolle keuken! Geniet ervan.

Lammert Gorter
Elsloo
24-09-2021

“Heel erg tevreden.”

Keuken op afspraak bekeken,  direct bij binnenkomst de keuken kleur en materiaal gevonden, met Fokke dingen doorgesproken hoe wij in gedachten hadden. Fokke zijn visie hier over laten gaan en enkele dingen gaan wijzigen wat volgens hem het meest logische was qua opstelling van de keuken met eiland. Apparatuur bekeken en ingevuld. De levering was 8 week volgens afspraak en was ook inderdaad zo. De levering op tijd en geplaatst door een specialist. Alles prima verlopen en volgens afspraak. Een man een man, een woord een woord, klopt precies. Heel erg tevreden tot nu toe.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. Het eindresultaat is prachtig en de keuken staat goed in jullie woning. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met de nieuwe keuken!

M. Visch
Sneek
17-09-2021

“Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.”

We zagen er best wel tegenop: een nieuwe keuken. Al die verhalen die je hoort en leest. Het is een jungle! Dankzij goede recensies bij I-KOOK Oudehaske terecht gekomen. Een grote meevaller. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Reële prijsopgave; geen gegoochel met zogenaamde kortingen. Fokke heeft uitgebreid bij ons thuis de tijd genomen om onze wensen te inventariseren en om te zetten in een prachtig plan. Zonder verkoopdruk! Alle ruimte voor eigen inbreng. Goede voorlichting over materialen en apparaten. Keuken is geheel volgens afspraak en zonder mankementen geplaatst. Wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen I-KOOK Oudehaske alleen maar warm aanbevelen. Deze mensen snappen dat als je een goed product voor een normale prijs levert, klanten terug zullen komen en je via via zullen aanbevelen.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Geniet ervan!

R. Jongedijk
Jubbega
17-09-2021

“Bedankt voor de goede service.”

Keuken eind vorig jaar gekocht bij de vestiging in Oudehaske. We wisten grotendeels hoe wij de keuken wilden hebben. Toch een keurig en deskundig advies van Fokke gekregen m.b.t. de indeling ervan en de apparatuur die hierbij kwamen kijken. De levertijd en het plaatsen ervan werd ook duidelijk aangegeven. Dit ook i.v.m. eventuele vertraging die kon ontstaan door Covid. Al met al was alles vrij vlot beschikbaar. Echter hadden wij de levering en installatie een paar keer moeten uitstellen i.v.m. uitloop van de verbouwing. Dit was echter geen probleem, die mogelijkheid bestond er en er werd ook meegedacht in oplossingen! Het plaatsen van de keuken ging uiteindelijk volgens planning en vrij vlot in een dag, maar werd wel nauwkeurig uitgevoerd! Geen beschadigingen aanwezig (bij het vervoer en plaatsen).
Al met al een uitstekende service en waar inderdaad niet met stunt kortingen en loze beloftes of verborgen kosten worden gegooid, maar gewoon een eerlijke communicatie, prijs afspraak en wat wij mochten verwachten. Bedankt voor de goede service Fokke en Gertjan!

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedank voor jullie mooie review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Ik wens jullie nog vele jaren plezier van deze prachtige keuken.

Renate Verra
Heereveen
17-09-2021

“Eerlijk en recht-door-zee.”

Eerlijk en recht-door-zee zijn de woorden die bij ons zijn blijven hangen. In vergelijking met andere keukenwinkels hebben we nergens zo’n eerlijk verhaal gekregen. De showroom ademt in vergelijking wat minder ambiance, maar daar konden wij prima doorheen kijken. Fokke heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp en hij en zijn zoon zijn flexibel geweest in het afleveren van de keuken. Wij zijn super tevreden!

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en de weg daarna toe. Ik vond het superleuk om jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Pepping
Egmond aan den Hoef
17-09-2021

“Goed geïnformeerd bij aankoop.”

Goede informatie bij aankoop, keurige installering. Goede nalevering van ontbrekende onderdelen.

Maronier
Drachten
17-09-2021

“Bedankt voor het realiseren van onze wensen.”

Wij zijn super tevreden ! Na verschillende keuken zaken te hebben bezocht voelde we ons bij I-KOOK in Oudehaske meteen op ons gemak, een verkoper die met je mee kijkt naar de wensen van de klant in plaats van het standaard verkoop verhaaltje. Wij hebben dan ook gekozen om onze keuken te bestellen bij I-KOOK. Vanwege de levertijd moesten we wel even wachten maar was het contact meer dan prima en wisten wij precies waar wij aan toe waren. De keuken is uiteindelijk op afgesproken week bezorgd en door ons zelf gemonteerd. Hij is werkelijk fantastisch! Buiten alle complimenten die wij krijgen zijn we zelf ook super trots op het resultaat. Bedankt Fokke voor het realiseren van onze wensen!

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en dat jullie nu je droomkeuken hebben. Het eindresultaat is zeker fantastisch, prachtig! Geniet ervan.

Familie Boschma
Sondel
17-09-2021

“Heel blij.”

Nuchter en duidelijke verkoper. Wij hebben een grote keuken gekocht van 5 meter lang en een flink eiland. We zijn er heel blij mee en tevreden over de contacten met I-KOOK.

Bron: Qasa

W. Spoelstra
Drachten
17-09-2021

“Zeer tevreden.”

Zeer tevreden, het is de 2de keer dat we een keuken bij I-KOOK hebben aangeschaft en ook deze keer werden we aangenaam verrast door de prijs. Op basis van onze wensen is er meegedacht en hebben we een mooie keuken samengesteld voor een goede prijs. Geen addertjes onder het gras, duidelijk en transparant. En precies wat we wilden.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en fijn dat jullie alweer tevreden zijn! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan.

Claire Smits
Capelle aan den IJssel
17-09-2021

“Keuken voor ons vakantiehuisje.”

Wij kozen voor een budget keuken. Voor ons vakantiehuisje in Friesland. Service was goed, er werd meteen mee gereden naar ons huis of de gekozen keuken er zou passen.. alles volgens afspraak verlopen. Alleen de plaatsingsmonteur was wat tegendraads maar dat werd uiteindelijk ook goed opgelost.

Bron: Qasa

Ramona Roest
Oudeschoot
17-09-2021

“Wij zijn erg blij met de keuken.”

Omdat de keuken aan vervanging toe was opzoek gegaan. We kwamen uit bij I-KOOK. Nadat we op de website ideeën hebben opgedaan hebben we een afspraak gemaakt. We werden ontvangen door een vriendelijke jongeman. Deze heeft met ons alles doorgenomen, besproken en bekeken. De keuken zou 31 mei geleverd worden. Deze werd keurig geleverd op die dag. De plaatsing zou ook die dag gebeuren. Echter had de man die het zou plaatsen de verkeerde papieren meegenomen en stond bij een ander. Dit heeft hij keurig telefonisch gemeld, en hebben voor de volgende dag afgesproken. De dag erna werd de keuken volledig geplaatst. Wij zijn erg blij met de keuken!! Het contact met I-KOOK is goed gegaan, ook na plaatsing werden we gebeld of we tevreden zijn. Wij ontdekten dat de afzuigkap niet helemaal doet wat hij moet doen. Hier gaat I-KOOK voor ons achteraan en krijgt dus nog een vervolg. Dus ook de service is tot nu toe zeker goed! Wij kunnen er weer heel wat jaren tegenaan.

Bron: Qasa

Marjan Eijgenhuijsen
Heereveen
17-09-2021

“Wat een fijne ervaring.”

Keuken gekocht bij I-KOOK Oudehaske. wat een fijne ervaring. er werd goed mee gedacht over de wensen die we hadden. en problemen die we zagen heel goed opgelost. geen onzin verkoop over eerst een hoge prijs en dan korting geven(wat bij alle andere keuken specialisten wel zo was, en dan waren we nog veel duurder uit ook) je weet waar je aan toe bent. de keuken ook precies geleverd op de afgesproken tijd. alles was meer dan goed. bedankt Fokke. We genieten volop van onze prachtige keuken.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat jullie zo genieten van jullie nieuwe keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogen begeleiden naar de prachtige eindresultaat. Geniet ervan!

S. de Vries
Boornbergum
27-06-2021

“Mooie keuken voor een redelijke prijs.”

We hebben een mooie keuken voor een redelijke prijs. De apparatuur voldoet ons erg goed. We zijn er blij mee!

De Wit
Franeker
27-06-2021

“Probleem werd meteen opgepakt en verholpen.”

Wij zijn tevreden met onze keuken die we via Fokke hebben besteld. Goed advies, goede bereikbaarheid en zelfde aanspreekpunt, kennis van zaken i.p.v. populaire verkooppraatjes en zogenaamde acties die je vaak bij keuken winkels aantreft.

Een probleem die we hadden met de koelkast, ( bleek een lek in te zitten) werd meteen opgepakt. Monteur langs geweest en omgeruild voor een nieuwe.

Kortom wij zouden I-KOOK zeker aanbevelen!

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, complimenten en aanbeveling. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Kirsten Zijlstra
Scharsterbrug
27-06-2021

“Alles prima geregeld.”

Alles prima geregeld en volgens afspraak verlopen! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!

Fokke Hofman
Keukencoach

Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Tetske Postma
Ureterp
17-05-2021

“De keuken ziet er fantastisch uit.”

De keuken die op 8 april bij mij geplaatst ziet er fantastisch uit. De plaatsing is correct verlopen de monteur heeft alles keurig afgehandeld, en ik ben zeer tevreden over het onderling contact met I-KOOK en met de monteur hartelijk dank daarvoor.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent. Ik vond het leuk dat ik jou mocht helpen met deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Janneke
Jellum
05-05-2021

“Ik vond het erg gezellig en de uitwerking was goed.”

Ik ben erg fijn geholpen. Alle opties werden goed en duidelijk besproken. Er werd goed de tijd voor mij genomen op een plezierige manier. Ik vond het erg gezellig en de uitwerking was goed.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik ben blij dat je zo tevreden bent met je prachtige keuken. Ik vond zeker ook gezellig en ik ben blij om te horen dat jij dat ook zo hebt ervaren! Nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Jan Willem ten Dam
Stiens
28-02-2021

“Fokke komt direct ter zake en is terzake kundig.”

Na een kort telefoongesprek met Fokke, reden we naar de shop in Oudehaske om onze lay-out te bespreken. De winkel is eenvoudig, maar alles dat we wilden zien was er aanwezig.

Bij I-KOOK geen koffie met appelgebak en lange stories over kortingen noch werd er druk gezet om te moeten kopen etc.

Fokke komt direct ter zake en is terzake kundig. Na anderhalf uur samenwerken hadden we een lay-out met de door ons gewenste Siemens apparatuur. s’Avonds ontvingen we de aanbieding per e-mail.

We zijn nog een keer terug geweest voor de laatste wijzigingen en tekenden de leveringsovereenkomst egrens april 2020. Onze “U vormige magnolia kleur” nieuwe keuken werd geplaatst nadat ons nieuwe huis werd opgeleverd eind februari 2021. Degene die de keuken plaatste was in de communicatie net zoals Fokke, soms op het erg korte af maar ook hier werd gewerkt met know how en skill.

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen goed overweg met de in ogen van anderen soms wat boerse, eerlijk en helder, communicatie. In onze ogen prima werk geleverd voor een goede prijs zonder er voor te hoeven onderhandelen door I-KOOK. Geen aanbetaling werd gevraagd maar betaling bij levering.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe.

Marjan Eijgenhuijsen
Heereveen
28-02-2021

“Wat een fijne ervaring.”

Meer dan tevreden. Keuken mooier dan verwacht. wat een fijne ervaring met Fokke van I-KOOK Oudehaske. Je gaat met meer dan een goed gevoel de deur uit.(wat we bij andere keukenzaken zeer zeker niet hadden) goed meedenken en proberen oplossingen te vinden voor problemen die wij zagen. De keuken ook precies op de afgesproken levertijd gekregen, alles meer dan goed en compleet en scherpe prijs geen onzin prijzen. Bedankt Fokke

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor de review. Geniet van je prachtige keuken!

S.M. Jach
Drachten
14-01-2021

“In een keer goed.”

In een woord geweldig. Alles volgens verwachting. Vanaf de aankoop tot de oplevering.
Geen restpunten bovendien, in 1 keer goed.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je review. Fijn dat alles zo naar wens is, geniet ervan!

A.E.T Bekker
Grou
02-07-2020

“Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga.”

Top ervaring bij het verkrijgen van informatie, uitzoeken, bestellen, leveren en plaatsing. Fokke is een no nonsens Fries met meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Geen gladde praatjes over kortingen en het tekenen van voorlopige koopcontracten”What you see is what you get”.

De vele keren dat ik voor advies bij hem langs ben geweest nam hij rustig de tijd om zaken uit te leggen. Ik heb voor de duurdere N line gekozen met Pelgrim en Siemens inbouw en op advies van Fokke een plafond afzuiging Estrella van Airodesign.

Ik heb een volledig open keuken en totaal geen last van etensluchtjes of hinderlijk geluid in het woon/eet gedeelte. Het ontwerp wat ik eerst voor ogen had heeft hij zodanig aangepast dat er een mooie, rustige lijn in de keuken ontstond.

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Bij een andere keukenzaak moest ik voor een soortgelijke (Duitse)keuken met dezelfde inbouw apparaten 3000 euro meer betalen. Dat is op een keuken van nog geen 9000 euro een hoop geld.

Ik gebruik de keuken nu ruim een maand en ben nog niks tegen gekomen wat mij niet bevalt. Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga.

Fokke Hofman
Keukencoach

Veel plezier met je nieuwe keuken!

Koen
Heerenveen
23-06-2020

“Prettig keuken uitzoeken , nette prijs, en correcte afhandeling.”

Richard van Leeuwen
Hallum
12-06-2020

“Snelle levering & montage.”

Fijne en duidelijke uitleg in de winkel gehad. Scherpe prijs en de keuken kon snel geleverd en gemonteerd worden (week of 4-5, en dat zelfs in december!).

 

 

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je review en complimenten! Fijn alles naar wens is verlopen! Geniet ervan.

Armin Krijgsman
Lemmer
09-06-2020

“Alles keurig en precies volgens afspraak geleverd en geplaatst. “

Goed en duidelijk offerte gekregen van Fokke, met direct een scherpe prijs.
Snelle levertijd i.v.m. andere offertes die wij hadden opgevraagd. Alles keurig en precies volgens afspraak geleverd en geplaatst. Keuken echt supermooi geworden en ook heel netjes afgewerkt en geplaatst.

Enige minpuntje, de Etna-vaatwasser. Wat een kansloos apparaat is dat. Telefoontje naar I-KOOK die verwijzen door naar Etna, daar allerlei smoezen, maar ook na vaatwaszout en glansspoelmiddel en allerlei andere tips blijft de vaat kletsnat, is de vaat nog regelmatig vuil en stinkt de vaat ook af en toe. Daar komt binnenkort gewoon een Miele in!

Ondanks dit minpunt kan ik I-KOOK wel van harte aanbevelen, neem alleen geen Etna vaatwasser! 🙂

Alied Huisinga
Heerenveen
02-06-2020

“Alle afspraken zoals we overeenkwamen werden ook uitgevoerd.”

Prima ervaring met I-KOOK. Prettig en meedenkend bij de aanschaf van de keuken. Alle afspraken zoals we overeenkwamen werden ook uitgevoerd. Communicatie ook prettig en snel. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima! Geen seconde spijt van de beslissing om hier een keuken aan te schaffen.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor..!

Lianne
Amsterdam
12-05-2020

“Geleverd zoals afgesproken.”

Hele goede ervaringen met I-KOOK in Oudehaske. Zou er zo weer naar toe gaan. Geleverd zoals afgesproken. De keuken hebben we gekocht in een uur tijd, goed advisering. En prima after-sales.
Complimenten!

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en de service. Voor ons is het heel normaal dat het op de juiste manier gaat, maar we vinden het altijd leuk om te horen! Geniet van jullie keuken!

Bruinsma
Joure
08-05-2020

“Alles was naar wens.”

De keuken is gekocht in Oudehaske en de eigenaar/verkoper Fokke was zeer helder en kwam met een goed verhaal. Met het plaatsen is ook alles naar wens gegaan. Zeer tevreden. De keuken is goed en degelijk.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en de complimenten! Fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel gebruiksplezier toegewenst!

Tuinstra
Sint Annaparochie
24-01-2020

“Voldoet aan alle eisen.”

Prachtige, praktische keuken. Voldoet aan alle eisen! Veel comfort door de slimme kastindeling.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! De keuken is erg mooi geworden en door de slimme kastindeling is er erg veel ruimte gecreëerd!

Oukje Wijkstra
Akkrum
02-01-2020

“Goed advies, recht door zee en gelijk een eerlijke, normale prijs zonder flauwekul.”

Wij hebben een keuken met kookeiland gekocht bij I-KOOK Oudehaske..Super blij mee.
Goed advies, recht door zee en gelijk een eerlijke, normale prijs zonder flauwekul..
Toen bij installatie bleek dat (door een fout bij ons) de maat van een kastje niet klopte een goede en fijne begeleiding door Fokke Hofman…..dank je wel.
I-KOOK Oudehaske een geweldige ervaring

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en mooie complimenten! Fijn dat alles goed is verlopen! De keuken is prachtig, geniet ervan!

Jasna Jujic
Heerenveen
29-11-2019

Goede service, snelle levering en top kwaliteit voor de prijzen.

H. van der Hoeven
Oudehaske
20-11-2019

“Probleemloos gegaan.”

Nieuwe keuken gekocht. Perfect geholpen en goede installatie. Alles probleemloos tegen een betaalbare prijs.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie!

E. van der Molen
Lemmer
07-11-2019

Top service van eigenaar Fokke. Persoonlijke behandeling en hij zag onze nieuwe keuken alsof het z’n eigen was. Tiptop staat de keuken. We kunnen jaren vooruit. Dik tevreden!

Fokke Hofman
Keukencoach

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

H. van der Hoeven
Joure
25-07-2019

“Complimenten voor I-KOOK.”

Deze week onze nieuwe keuken geleverd en geplaatst. Complimenten voor I-Kook Oudehaske en de installateur. Helemaal tevreden!  Een plaatje. Alles aanwezig, op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Alle lof voor Fokke van I-Kook Oudehaske. Een absolute aanrader!!!

Johanna Bandstra en Jan Riewald
Rottum
09-05-2019

“Geen poes pas maar recht door zee.”

We hebben een mooie leisteen keuken gekocht. Voor een goede prijs. Een vlotte verkoper. Geen poes pas. Recht door zee. De kwaliteit is prima. De installateur werkte perfect. Kortom I kook is een aanrader. Bedankt voor jullie goede service.

Fokke Hofman
Keukencoach

Dank jullie wel, veel plezier met de nieuwe keuken.

Geesje de Kleine
Oosterwolde
13-02-2019

“Geheel tevreden!”

Goede ervaring. Betaalbare keuken van goede kwaliteit. Keuken is ook netjes en binnen de afgesproken tijd geplaatst.

Harry Jonker
Arum
13-02-2019

“Het juiste adres voor je nieuwe keuken.”

Bij aankoop van de keuken word je goed begeleid bij levering van de keuken alles vroegtijdig overleg over de datum van levering. De nazorg is ook goed,kortom het juiste adres voor je nieuwe keuken.

Fokke Hofman
Keukencoach

En dat blijven we doen, ook na de overeenkomst blijven we de aandacht op onze klanten houden.

Gert
Heerenveen
21-12-2018

“Een mooie prijs voor een mooie keuken.”

Dit is een fantastisch bedrijf, leuke en goeie verkoper en geweldig mooie en complete keuken voor een hele mooie prijs. kunt u gerust heen top

Jacques Peters
Oudeschoot
11-03-2018

“Je hoort vaak slechte verhalen, maar I-KOOK is een uitzondering.”

Je hoort vaak slechte verhalen over de winkels die keukens verkopen en helaas zelf in de vriendenkring ook meegemaakt.
Maar er zijn uitzonderingen en dat is I-KOOK in Oudehaske (bij Heerenveen) zeker.

Toen we kwamen kijken, prima geholpen, goed geadviseerd.
Daarna is alles goed opgemeten zodat plaatsing van de keuken perfect verliep.

Door een vertraging in de verbouwing van ons pand moest de plaatsing uitgesteld worden.
Geen probleem, een volgende en goede datum was zo geregeld.

De keuken staat er perfect bij.
Het is een heerlijke keuken.

Groet

Nelly Kuijper
Rutten
31-10-2017

“Gewoon super.”

Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we bedrijven geselecteerd op reviews . Deze zijn van I kook Oude Haske erg positief en dat hebben ze bij ons ook volledig waargemaakt.

Goed aankoop-advies, correcte afwikkeling en direkt een scherpe prijs. Zeer nette montage en nazorg. gewoon super !

Familie G. Landstra
Leeuwarden
16-08-2017

“Uitstekend.”

Uitstekend geholpen. Alle veranderingen na de overeenkomst naar tevredenheid uitgevoerd.
Een aanrader!

Hannie Wolters
Vorden
28-06-2017

“Prettig en snel geholpen.”

Ik vind dat ik prettig en snel werd geholpen in de winkel; ik ben blij dat ik niet hoefde te onderhandelen over de prijs, want die was prima.
Ook de bezorging en montage ging prima.
Mijn fototoestel is vlak voor de verhuizing gesneuveld, dus ik kan geen foto’s sturen, maar neem maar van mij aan dat het geheel er mooi uit ziet.
Hartelijke groeten
Hannie Wolters

Nicole Bosch
Lemmer
27-06-2017

“Heel erg tevreden met zowel keuze als resultaat.”

Brigitte Stegk-Van Zanten
Zuidoostbeemster
11-06-2015

“Ben zeer tevreden over de keuken en de keukenmontage.”

Jammer genoeg nog geen messenset ontvangen waar jullie zo een reclame mee maken.

Heb al 1 keer een mail betreffende de messenset gestuurd. Maar geen antwoord ontvangen.

Word de set nog opgestuurd?

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je review! De messenset heb je inmiddels ontvangen. We wensen je veel plezier met je keuken!

"Ieder klantgesprek zie ik als een nieuwe uitdaging. Door goed te luisteren naar al jouw wensen, kunnen we samen de droomkeuken ontwerpen. Mijn doel is dat jij met een tevreden gevoel de showroom verlaat."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.