Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fokke HofmanKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 23 reviews

Laatste klantervaringen over Fokke en de winkel

02 juli 2020

"Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga."

Top ervaring bij het verkrijgen van informatie, uitzoeken, bestellen, leveren en plaatsing. Fokke is een no nonsens Fries met meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Geen gladde praatjes over kortingen en het tekenen van voorlopige koopcontracten"What you see is what you get".

De vele keren dat ik voor advies bij hem langs ben geweest nam hij rustig de tijd om zaken uit te leggen. Ik heb voor de duurdere N line.....

23 juni 2020

"Prettig keuken uitzoeken , nette prijs, en correcte afhandeling."

09 juni 2020

"Alles keurig en precies volgens afspraak geleverd en geplaatst. "

Goed en duidelijk offerte gekregen van Fokke, met direct een scherpe prijs.
Snelle levertijd i.v.m. andere offertes die wij hadden opgevraagd. Alles keurig en precies volgens afspraak geleverd en geplaatst. Keuken echt supermooi geworden en ook heel netjes afgewerkt en geplaatst.

Enige minpuntje, de Etna-vaatwasser. Wat een kansloos apparaat is dat. Telefoontje naar I-KOOK die verwijzen door naar Etna, daar allerlei smoezen, maar ook na vaatwaszout en glansspoelmiddel en allerlei andere tips blijft de vaat kletsnat, is de vaat nog regelmatig.....

02 juni 2020

"Alle afspraken zoals we overeenkwamen werden ook uitgevoerd."

Prima ervaring met I-KOOK. Prettig en meedenkend bij de aanschaf van de keuken. Alle afspraken zoals we overeenkwamen werden ook uitgevoerd. Communicatie ook prettig en snel. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima! Geen seconde spijt van de beslissing om hier een keuken aan te schaffen.

08 mei 2020

"Alles was naar wens."

De keuken is gekocht in Oudehaske en de eigenaar/verkoper Fokke was zeer helder en kwam met een goed verhaal. Met het plaatsen is ook alles naar wens gegaan. Zeer tevreden. De keuken is goed en degelijk.

12 mei 2020

"Geleverd zoals afgesproken."

Hele goede ervaringen met I-KOOK in Oudehaske. Zou er zo weer naar toe gaan. Geleverd zoals afgesproken. De keuken hebben we gekocht in een uur tijd, goed advisering. En prima after-sales.
Complimenten!

Laatste blogartikelen door Fokke

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}