"Meer dan tevreden."

J. Hokke
Oud-Beijerland
13-06-2015

“Meer dan tevreden.”

I-KOOK is een zeer professioneel bedrijf, waar de klant nog echt koning is.
Ze geven goed overwogen advies en zorgen er voor dat je keuken volledig bij je wensen aansluit.

Dat begint al bij je keuze in de showroom.

Men luistert naar je, zodat je maar één keer hoeft te vertellen welke wensen je hebt. Samen wordt gekeken of de wensen ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden in de keukenruimte. Bij I-KOOK vertellen ze je eerlijk wanneer iets niet kan of wanneer iets tot een eventueel probleem zou kunnen leiden. Ze proberen overal een oplossing voor te vinden.

Pas als de gehele keuken op papier staat en de prijs berekend is wordt gevraagd of het in het budget van de klant past. Men berekend de keuken en rekent in eerste instantie niet naar het vermogen van de klant. Wanneer blijkt dat de keuken buiten het budget valt doet men er alles aan om toch de gewenste keuken te behouden, maar wel zo dat de klant binnen zijn budget blijft.

De twee monteurs welke de keuken geplaatst hebben zijn zeer ervaren en hebben goede kennis van zaken. Ze werken netjes en secuur. Wanneer er iets niet klopt bij het plaatsen wordt eerst met de klant overleg gepleegd en uitgelegd wat de mogelijk heden zijn. Het blijft maatwerk. Zo wordt de beste oplossing gekozen en blijven de wensen van de klant bestaan. En wij hebben ervaren dat overal een oplossing voor te vinden is. De keuken is netjes geplaatst en alles klopte. Hetgeen wat beschadigd was, buiten de schuld van I-KOOK om, is binnen 14 dagen opgelost en dat in de periode van kerst en oud- en nieuwjaar.

Zowel in het voor als het na traject zijn wij goed op de hoogte gehouden door I-KOOK. Men gaf goed advies over de voorbereiding, de keuken is op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst en men heeft twee weken na plaatsing geïnformeerd of alles werkte en er geen problemen waren.

Wij zijn meer dan tevreden over I-KOOK en kunnen een ieder, die een nieuwe keuken wenst, I-KOOK van harte aanbevelen. Je koopt niet iedere week een nieuwe keuken, maar mochten wij weer toe zijn aan een nieuwe, dan is I-KOOK onze eerste keus.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.