"Als je echt zonder zorgen een keuken wilt kopen, ga naar I-KOOK Veendam!"

Familie Wittermans
Gieterveen
22-05-2020

“Als je echt zonder zorgen een keuken wilt kopen, ga naar I-KOOK Veendam!”

Op onze zoektocht bij verschillende keukenwinkels zijn we toch weer beland bij I-KOOK Veendam. 10 jaar geleden hadden we ook al een keuken bij dit bedrijf gekocht met goede ervaringen. Tijdens het ongedwongen, prettig gesprek met Hayo Smit kwam ons idee tot leven. Precies wat we wilden. Het grappige was dat onze oude keuken nog steeds in hun systeem stond (na 10 jaar) en konden de bladhoogte en andere details zo weer erbij pakken, super toch! Hayo denkt op een constructieve en adviserende manier met je mee over de indeling en opstelling van je nieuwe keuken, Binnen een mum van tijd had Hayo onze nieuwe keuken in het ontwerpprogramma getoverd. Kortom deze mensen verstaan hun vak!

Alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. We hebben de keuken laten plaatsen door hun installateur Bert de Wit (Zeer vriendelijk en vakkundig man). Deze meneer hield zich goed aan de corona regels en bouwde van de geleverde pakketten onze mooie keuken op. We konden onze vragen altijd bij hem stellen en hij gaf tips. Hij werkte vlot en kundig. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Als we ooit nog voor een derde keuken gaan. Kopen we hem weer bij I-KOOK!

Bedankt voor jullie complimenten! Leuk dat ik jullie weer heb mogen helpen en dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken en wie weet zien we elkaar in de toekomst..?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.