Familie Verhouden

Familie Verhouden
Oirschot
22-04-2020

“Een goed advies voor een mooie keuken met een eerlijke prijs!”

Vanaf het eerste bezoek van Carlos van der Kleij bij ons thuis om een vrijblijvend gesprek aan te gaan voor een nieuwe keuken, tot aan de aankoop, is er steeds een openhartig en eerlijk advies gegeven om tot de juiste keuze te komen.

Toen we eenmaal onze droomkeuken hadden samengesteld, hebben we een duidelijke opbouw van de prijs uitgelegd gekregen. Dit gaf ons het gevoel dat we een goede en eerlijke prijs betaalden.

De dag na de levering zijn de 2 vakmannen Erwin & Rutger, die al jaren samen iedere dag keukens installeren, onze keuken komen installeren. ik dacht, dat gaat 2 dagen duren met al die pakketten met kasten & onderdelen. Maar rond 16:00 uur (!) waren zij klaar. Zij weten als geen ander, waar ieder onderdeel geplaatst moet worden, omdat ze dit al duizenden keren hebben gedaan.

Er waren nog wat kleine issues, maar dat kan altijd gebeuren met zo veel onderdelen/kasten. O.a. de Inductie kookplaat bleek verkeerd besteld te zijn, deze is zonder probleem vervangen door het juiste type, geen gemaar of gezeur. Dit allemaal werd goed geregeld door Oelse Venhuizen vanuit de back office. Alles is met een extra bezoek van Erwin & Rutger opgelost.

Al met al is dit bedrijf met deze formule een aanrader om hier je keuken te kopen! Een goed advies voor een mooie keuken met een eerlijke prijs!

Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie reactie. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Door de juiste kleurcombinatie springt de keuken er echt uit! Wat een prachtige eyecatcher. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.